2 cool 4 school.

jag dör på jävla skit rosvux! hela tiden ska dom komma på någon ny iditoidé som gör mig irriterad ända in i benmärgen. står det skrivet i någon bok hos dem hur man ska reta upp mig eller? de ändrar tider och annat hela tiden, nu har man kommit på att flytta våra naturkunskap till onsdagar samma tid som jag har mattematik! varför hålla på och ändra när vi redan har fått ett jävla schema, vad är meningen med ett schema om de aldrig följs? jag blir så irriterad för jag måste hela tiden ändra på saker och ting och lärarna finns aldrig tillhands när man behöver prata med dem. åh, varförvarförvarför skulle jag anmäla mig till fittvux. låt dem spränga skiten i luften.

imorgon måste jag upp till skolan och ha engelskalektion, sitter och skriver min meningslösa engelskaläxa just nu. jag vet inte hur länge till jag pallar allt plugg, det är för mkt och för lite förklaringar. nånting säger mig att de som kuggades på lärarhögskolan hamnade på rosvux, för jag tycker hitills ingen lärare är bra med varken lärandet eller människor. inatt kommer jag sova med gnisslande tänder för denna irritation är i hela mig.

image168

come on baby do the locamotion.

söndag. ännu en vecka har gått mot sitt slut. idag har jag mest bara tagit det lungt blir lite mer att göra nu på kvällen, har sparat mina roliga läxor till sista minuten (som vanligt), så jag ska göra dem ikväll. ska börja på min ekologiuppsats och skriva engelska + att jag ska välja en dikt att läsa upp inför teatergruppen imorgon. ja, imorgon är det dags för teater igen. vi ska förmodligen bestämma vad vi ska sätta upp för någor, för se om vi gör "bernardas hus" som vi har pratat om .. ifall fallet blir så vet jag vilka roller jag ska kämpa för! jag har varit på tradera och spanat idag och vunnit ett bud på en svart skinnjacka, fakeskinn såklart. och jag vann den för endast 61 kr! i like that fact. ska ta mig en sväng på motionscykeln nu, sen duscha och sen blir det pluggapluggaplugga.

- we're on a mission from god.

ikväll har jag haft en lugn hemmakväll. har kollat på film och ätit chips med dipp, riktigt nice! kollade på blues brothers, en film som jag verkligen gillar. filmen har bra skådespelare, roliga cameoroller och skönt feelgood blues musik. john belushi & dan aykroyd är perfekta som bröderna blues. och jag älskarälskarälskar john belushi och tycker verkligen att det är så synd att han gick bort så tidigt i livet!

image166


image167


nu sitter jag och väntar på programmet rescue me som börjar på 6:an om ca 1h. det är ett program som jag verkligen fastnat för, tyvärr går det ofta för sent men de nätter jag inte kan sova brukar jag kolla på det. drar mig ifån datorn nu, godnatt / K

white party.

gårdagen var trevlig. åkte hem till linda som var ensam hemma strax efter kl 20 och när jag kom dit bänkade vi oss framför tv:n och idol med öl och drinkar. efter idol drack vi, snacka och linda gjorde sig i ordning inför kvällen. ringde och beställde taxi till kvart över tio så vi skulle komma upp till mobergs innan elva. taxin kom och vi åkte till esplanaden och mötte upp lina och co, sen gick vi vägen upp till mobergs. mötte upp en av lindas gamla klasskompisar på vägen också. kom till mobergs och där var det lång kö, vi förstod att vi skulle behöva betala. jag hatar när mobergs är knas, för ja det tycker jag att dom är ibland. white party på mobergs igår och när vi kom in lös alla vitklädda människor blåa eftersom dom kirrat med lampor och sånt. det var sjukt mkt folk igår, vet inte om det brukar vara såå mkt människor när det är löning. många bekanta ansikten. party all night long sen drog vi när mobergs stängde. hittade lina ute och började bege oss hem men fan va kallt det va så lina fixade skjuts åt oss alla ner till nisses där lina skulle stilla hungern. skulle åka med linas brorsa därifrån men vi gjorde andra planer, som sedan inte blev av utan vi skildes åt kort därefter. sällskapade hem med min käre vän magnusson en bit, han följde med mig en extra bit. sen när jag kom hem runt halv 5 slängde jag mig direkt i säng nästan.

idag är jag väldigt trött. inte bakis bara väldigt väldigt trött. ska ta det lungt ikväll med film och snacks.

image165

jag lyckas alltid se ut som en kuf på mobergs bilder..

oh snap!

jag är trött. jag måste bli pigg för ikväll är det fest! idag har det varit fullrulle hela tiden. först prov imorse, det gick skit! jag har ju inte fått resultatet ännu men jag kan gissa vad det är, IG. sen cyklade jag hem och blev nästan påkörd 2ggr.
sen trött efter cykelresen slängde jag i mig 2st gurkmackor, hämta mamma och begav mig via buss till stortstaden. kaosshopping. fick med mig några köp hem men inga som jag planerade, den svarta skinnjackan blev en mörkmörk grön och hatten, den fick stanna kvar. var inte riktigt den modell jag letade efter, får kolla på tradera istället. sen blev det lite småsaker, är på väg mot fattigdomen igen efter endast 1 dag med pengar. men det blir så när man måste handla allt man varit utan i nästan 4 månader. jag lever ett jävligt tufft liv som ni hör ;) JAG ÄR dagens i-lands problem.

nu ska jag förbered inför kvällen, ska försöka bege mig till linda innan 8. / K

don't let the music die, put your soul into it.

jag har kollat på vårat exempelprov inne på rurik och jag hoppas verkligen att det riktiga provet kommer att vara ungefär likadant, får då kanske jag ändå klarar det! jag orkar inte räkna mer matte nu, det får räcka. jag ska snart försöka lägga mig och sova så jag är någorlunda pigg imorgon, det är det fullrulle.

kl 11 börjar mitt prov och håller på ca 1h (man har på sig så lång tid), sen ska jag skynda mig hem och åka med mamma in till stan och små shoppa. jag vill ha min plommonstop hatt som jag galet önskar mig! sen är jag så fruktansvärt sugen på en skinnjacka som jag velat ha i flera månader, frågan är om jag är beredd att offra så pass mkt pengar för att den ska bli min? den är inte alls fruktansvärt dyr, det är bara det att det är pengar som jag kanske behöver sen som förmodligen försvinne. ska försöka åka hem runt fyra tiden då min pappa slutar jobba så slipper vi ta bussen och trängas. sen är det bara att äta lite och göra sig i ordning inför kvällen. första helgen efter löning vilket innebär part-ay. imorgon ska jag till mobergs som har white party tillsammans med linda & lina. white party? borde man inte ha haft det i somras, känns lite fel med vitt nu på kalla hösten. men men, man behöver ju inte vara vitklädd. får se hur jag klär mig, jag har iofs en vit tunika som skulle behövas användas lite mer.

imorgon har "den stora premiären" premiär på intiman i sthlm.
det är en hyllning till bröderna marx och den har fått jätte bra kritik.
jag skulle hemskt gärna vilja gå och se den någon gång i höst!

image162


the real deal:

image163


får se om jag hinner skriva en rad eller två imorgon, godnatt! / K

do the math.

jag spyr på mattematik. vems idé var det att använda sig av mattematik här i livet?
imorgon har vi vårat första prov så idag pluggas det för fullt, jag vill inte / orkar inte men måste. eftersom som att jag är sådär lagom dum också och ingenting någonsin fastnar i min hjärna så måste jag plugga extra mycket så att åtminstonde en del fastnar där inne. kan det inte för en gångs skulle gå bra så jag kommer ifrån den här jävla skiten nångång? skit kul med prov på en fredag också, går det åt skogen så går helgen åt mitt surande.

dagens höjdpunkt; camilla hade med sin superkamera idag, så när vi hade en liten break togs det lite kort. camilla tog några bilder på mig så då tänkte jag ta en på henne också men det slutade med ca 30st. varav 29st såg exakt likadana ut med en blundande camilla. åh, det var så kul för det såg verkligen exakt likadant ut! tillslut fick jag iaf en fin bild på 'na med öppna ögon, om man bortser från bilden där hon håller upp ögonen med fingrarna ;) du är allt bra skön ibland tjejen. jag fick mig ett härligt garv idag, tack blunder ;)



nu blir det fler roliga diagnoser på theeduction! / K

all my life.

idag har jag varit duktig och gjort det jag skulle.
har varit nere på stan idag och flängt runt med mamma.

först gick vi till biblioteket där jag skulle leta efter
frederico garcia lorcas "bernardas hus" med manus.
hittade den nästan direkt som tur var, så ikväll ska jag börja läsa den.
sen lånade jag en bok fylld med dikter "alla hjärtans bok",
eftersom vi ska välja en varsin dikt och läsa på måndagens teaterlektion.

sen sprang vi runt i alla norrtäljes bokhandlar och letade efter
de skolböcker som kvarstår, hittade ingen! va fan.
blev ett snabbt besök på h&m också, skulle köpa leggings men
de jag ville ha fanns inte så jag köpter ett par i sthlm istället.

dagens höjdpunkt var när jag sprang på sofiap på h&m!
det var så grymt kul att träffa henne för fa-an vad jag saknar henne.
vi pratade en bra stund och bestämde att snart fika.

ikväll ska jag plugga lite matte men först blir det lite tv.
idol såklart, jag har total fallit för christoffers röst! heja!
han version av "all my life" är fan helt underbar.
sen blir det greys anatomy & myggan också,
haha myggan är ju sjukt skön! typiskt filip & fredrik liksom.

http://www.youtube.com/watch?v=HJCwJJbkDV8



i fell into the outstretched arms of fuck up.


idag har jag som vanligt inte uträttat de saker jag skulle ha uträttat.
jag total försov mig imorse och orkade sedan inte ta mig ner till biblan,
jag tar det imorgon istället. imorgon måste jag ner dit! måste ha manus.
jag måste också kolla på norrtäljes bokhandlar ifall jag hittar skolböcker,
jag har ett par stycken kvar som jag behöver nu för att kunna plugga.
sen behöver jag svänga förbi h&m och köpa ett par nya tjockare leggings.

pratade en lång stund med felicia tidigare ikväll, det var dagens höjdpunkt.
vi pratade om maskerad, förra helgen som var knas m.m.
"när man inte minns det så finns det inte" eller vad du nu sa F :)
jag längtar tills nästa helg babe, då ska vi äga!



lynette är nog min favorit i desperate housewives.
jag verkligen rådiggar henne, hon är hel grym!
jag ska bli som henne när jag blir stor ;)



stage slut!



nu är min teater igång igen och det känns skit bra!
jag gillar min lärare och min grupp, dem verkar va ett skönt gäng.

mitt föredrag på engelskan idag gick bra, "well prepared katarina".
direkt efter engelskan gicksprang jag till bussen och mötte upp mamma.
mamma fick vara mitt resesällskap idag då jag har noll lokalsinne på nya platser,
fr o m nästa gång kommer jag resa ensam vilket ska bli ganska skönt.

blev lite byten med tåg och bussar sen tillslut var jag framme.
kulturama ligger inte där det låg när jag sökte dit till gymnasiet.

idag var hela gruppen där, vi är 8 st tjejer och 1 kille ;) haha.
vi försöker lära känna varandra genom olika övningar,
körde mot slutet en varsin improvisation i 2 olika grupper.
min grupp spelade 4st interner i ett kvinnofängelse,
vår impro var ganska rolig och fyllde med catfights ;)

jag verkligen älskar att åka genom sthlm i mörket när alla lampor lyser,
så de ca 35 minutrarna jag spenderar på stadsbussen är mys.

imorgon ska jag ut och leta manus och annat grejs, godnatt! / K

so close, yet so far.

imorse var jag duktig och gick upp tidigare än vad jag egentligen behövde.
jag har ätit ordentlig frukost och hunnit kryssa runt i reklamen (min favorit hobby).
nu sitter jag och chillar lite, har gjort mig i ordning lite och gör mig klar snart.

ska möta camilla upp vid flygis lite innan lektionen börjar,
vi har våra 2 minuters tal idag. är lite nervös inför det, faktiskt.
direkt efter engelskan drar jag raka vägen till sthlm & kulturama,
ska bli så kul med teater! ser verkligen fram emot att komma dit.

missar idol ikväll men förhoppningsvis spelar pappa in.
taskigt slut förra veckan men ikväll får man reda på vem som gick vidare,
robert eller andreas? båda är jätte bra, men jag hoppas på robert!

felicia ringde mig för en stund sen, maskerad nästa helg!
iiiiiiiiiih, WE LIKE IT!

OCD.


jag är sugen på att klippa mig snart.
har fastnat för kirsten dunst hår på denna bild;



skulle vara en nice frisyr att ha i höst,
det osar lite 70-tal över den också vilket jag gillar.

ska börja med min engelska uppsats nu,
ska sätta mig och skriva om joey ramone.
såhär gör jag alltid, sitter sent och pluggar.
men jag kan ändå inte sova än so what?



ska försöka skriva ett litet inlägg när jag kommer hem imorrn,
om jag hinner och orkar. ska försöka skriva hur teatern gick.

hörs! godnatt / K

sunday.


söndag söndag söndag, alltid tråkiga söndag.
nu ska jag alldeles strax hugga in på en rolig engelska uppsats,
jag ska skriva om en "odd personality".
funderar på att skriva om joey ramone och hans OCD besvär.

imorgon ska jag äntligen få spela teater igen!
åker direkt ifrån skolan dit och sen kommer jag hem lite innan midnatt.
det blir en lång och tuff dag men det är det nog värt, hoppas jag.
ska proppa mp3:n full med ny musik till resan fram och tillbaks.

broken hearts parade.


kom inte alls upp i lagom tid idag som jag hade planerat.
väcktes av mamma vid ett tiden och åt en bit av henne specialgjorda pizza,
sen gick jag och la mig i sängen och kolla på tv men råkade slumra till.
vaknade sen äntligen vid halv fyra och tvingade upp mig själv, verkligen tvingade!
kollade på något best of desperate housewives program en stund innan jag
tog mig upp ur sängen och gjorde mig i ordning för min skogspromenad.

mamma följde med mig på min naturinspektion, roligare med sällskap.
gick runt och antecknade allt jag såg, tog bilder för att lättare kunna beskriva.
det gick snabbare än vad jag trodde, antar att skriva uppsatsen sedan tar mer tid.
när jag och mamma skulle vända och gå hemmåt så ropade någon mitt namn,
och där kom linda cyklandes. kul :) hon hade varit och jobbat sen tidigt imorse.

läste på rurik att våran naturkunskapslärare är sjukskriven när jag kom hem,
då kanske jag inte behöver skriva uppsatsen idag och kan satsa på engelskan istället!

nu ska jag kolla på lite tv en stund tänkte jag, miami ink börjar snart.  ami, yuum.
sen ska jag duscha och börja plugga.

live from new york, it's saturday night!


ikväll har jag underhållit mig med tv och vräkt i mig ostbågar.

först kollade 3/4 av familjen tillsammans på svensson svensson.
jag är så himla glad att man börjat sända den sitcomen igen!
är dock lite besviken över att den gamla lina inte är med längre.
allan svensson är för härlig, sveriges svar på homer simpson!



"att vilja flytta ifrån sina barn är detsamma som att vilja död dem"
- allan svensson

sedan blev det saturday night live lite senare.
nu sänder man det på en bra tid och på en bra kanal, äntligen liksom!



imorgon, eller idag fast mkt senare ska jag försöka ta mig upp
i lagom tid och ta mig ner till vigelsjö och göra min naturkunskapläxa.

take a look at my life, all black.

det tog ett dag innan jag somnade igår efter att jag dragit mig ifrån datorn,
vilket resulterade att jag sov alldeles för längre och missade dyrbar tid till plugg.
nu får jag sitta med alla läxor och sånt ikväll istället, lite tråkigt.
ska försöka klämma in lite filmmys också, svensson svensson & satuday night live!


you saw me crying in the chapel.


här sitter jag och nördar framför datorn.
jag är rastlös och vet inte vad jag ska ta mig till,
jag kollar runt i rummet för att hitta något att sysslosätta mig med.
inget kul att sitta framför datorn heller men jag sitter här ändå.
lyssnar på musik genom mp3 spelaren eftersom det är föresent
att spela musik så att andra här i huset och huset över hör.
just nu lyssnar jag på en massa svenska klassiska ballader,
många av låtarna framkallar en hel del nostalgi.
jag är ganska duktig på att ha dålig musik i min mp3,
jag vet inte varför det blir så .. jag är väl helt enkelt knäpp.

sköna låtar på min mp3 som jag kan rekomendera är iaf;
the four tops - i can't help myself (sugarpie honey bunch). en härlig 60-tals klassiker.
ted gärdestad - för kärlekens skull.
we are scientists - be my baby. en cover på the ronettes.

just nu sitter jag och tänker på pengar och kläder.
jag längtar tills jag får mina pengar, vilket sker om ca 9 dagar ..
ja, jag räknar så desperat är jag! den 30:e, i shall wait for you.

nu ska jag nog göra mig själv en tjänst och dra mig ifrån datorn.
godnatt!

jack, simply the best.


about schmidt



har precis kollat på denna film med mamma.
en väldigt bra film, slutet är bäst. it kind of touches your heart.
jack är bäst! jag har sagt det förr och säger det igen,
jag älskar jack nicolson till döds.

och nu är robert downey jr på tv, jackpot!

lillebror ♥


min lillebror är allt bra snäll!
jag lånade 200 kr av han ihelgen för att gå ut och äta,
och idag sa han att jag inte behöver betala tillbaks honom.
en riktig guldklimp för en fattiglapp som mig.



"lillebrooor, bli aldrig som jag när du blir stor .."

the music keeps playing.


denna helg blir lugn och det ska bli skönt.
idag har jag myskväll med mamma eftersom vi är ensamna större delen av kvällen.
har precis ätit god tacosmiddag och ikväll blir det först idol sen lite filmtittande :)

här är en en bild på mamma & mig för typ 1 ½ år sen

image151

trevlig helg! / K

amy winehouse.


jag gillar amy winehouse.

hon har cool stil & gör skön musik,
och creds ska hon ha för att hon alltid orkar bära sitt bikuperuffs i håret!



hoppas hon snart får ordning på sitt aningens struliga liv.
hon har iaf en söt äkta man.



godnatt / K


I heard that evil comes disguised.


idag är jag så himla irriterad! irriterad på saker & människor.
hitills har jag hunnit irritera mig på detta;

  • När jag skulle låsa upp min cykel och åka till skolan så vägrade det stora låset
    som sitter mellan cykeln och cykelstället att öppna, verkligen total vägrade.
    jag & mamma kämpade så att fingrarna nästa gick av, sen kom putti och
    öppnade låset hur lätt som helst. magiska fingrar?
    hursomhelst så fick jag stresscykla upp till skolan och va död när jag väl kom fram.
    trodde jag skulle kollapsa i trappen upp mot vårat klassrum, min ben vek sig.
  • innan vi slutade skolan så bestämde jag mig för att jag ville ha mina betyg på engelska,
    ifall jag bestämmer mig för att plugga utomlands i framtiden
    så kan det vara bra att ha. jag gick till skolexpeditionen i slutet av maj och sa till
    dem att jag ville ha mina betyg  översatta och dom skulle fixa det.
    sen hörde jag inget från dem så när våran lärare frågade
    vilka som ville ha betygen översatte på studentdagen så sa jag till ännu en gång
    och nu har jag gått och väntat.
    så idag frågade jag camilla ifall hon hade fått sina betyg och
    JA
    det hade hon, i JULI!vart fan är mina då?
    jag tänker fan inte betala flera hundra för något jag sagt till om!
  • efter mattelektionen gick jag och camilla och letade efter våran engelskalärare
    men han ska ju aldrig gå att få tag i, inte ens schema kan han sätta upp så man ser
    vart han är. såvi gick innanför hans lärarrum för att se om han var där och
    kollade ifall hans schema satte uppe och då kommer världens otrevligaste tant och
    börjar skälla på oss för att vi stod innanför hans dörr,
    och det får man absolut inte göra som hon så "snällt" berätta
    men hur skulle vi kunna veta det?
    dessutom var ju dörren öppen och vi stod bara precis innaför den och kolla,
    va ju inte så att vi gick runt där inne och rota så då kunde hon ju ha varit lite
    trevligare. jag har nog aldrig ogillat en person så mkt efter bara ett par få sekunder,
    henne skulle jag vilja rycka håret av! hoppas du tappar håret kärringjävel!
  • jag har fått ett myggbett på överdelen av min han som kliar.
image145

jag använder onda ögat idag så lämna mig ifred.



good morning, öhm good?


nu ska jag snart bege mig med cykeln upp till skolan, drar om mindre än 30 min.
jag är trött, har sovit konstigt inatt. och det är kallt ute, brr.

hoppas matte genomgångarna inte är lika tråkiga som förra veckan,
jag är ju ändå tvungen att sitta där i 3h fast sista timmen får jag räkna i boken.
när jag kommer hem sen vid halv 1 tiden ska jag se på våra bästa år och fabulösa farmen.
seriously, fabulösa farmen är så jävla roligt!
en massa bondgårdsdjur som anspelar på sex och våld, kan det bli bättre?
haha! mina favoriter är fåren, dom är så fuula. tuppen allan är grym också.

image144

godmorgon / K



all my life's been wasted.


nu börjar jag bli trött på att sitta instängd här hemma,
ska faktiskt bli skönt att komma iväg till skolan imorgon.

jag jobbar för fullt med mattematiken nu eftersom det kommer ett prov nästa vecka,
och prov går aldrig bra för mig. hur bra det än har gått innan så skiter sig det på prov.
det är något konstigt fenomen som vissa av oss lider av, eller bara jag?

ska sätta igång med engelskan också, har muntlig redovisning på måndag.
ska egentligen ha naturkunskapsprov nu på fredag, men jag ska ändra det.
ja, det är en hel del att göra och ändå har jag inte berättat om alla läxor.
denna helg kommer gå åt att plugga som fan! då kanske jag har en chans.

image143

jag & felicia i lördags, min kameramobil är kass jag vet.


don't worry about me.


fan vilken otur jag har.
jag missade min första teaterlektion igår :(
jag hade gått och mått illa från söndagen hela dagen,
sen när jag precis skulle gå hemifrån till bussen började jag kräkas.
så jävla typiskt! just my luck.
kändes så grymt surt att missa första lektionen,
fick veta sen att dom skulle dela ut roller då också!
förhoppningsvis löser det sig för min del där till slut.

har legat död större delen av denna dag,
men nu är jag lite piggare .. orkar vara uppe iaf.
imorgon ska jag vara hemma och plugga,
ska försöka ta mig ut och göra naturkunskapsläxan
om jag orkar vilket vore bra så jag får det gjort.

som tur var tråkiga instängda dagar som denna,
så finns det bra tv och ikväll hade nya säsongen
av desperate housewives premiär, me like.

nu ska jag börja göra mig i ordning för kvällen,
kanske lägger mig och kollar på en film.

godnatt / K


misery's my company.

här kommer en liten sammanfattning av helgen.

fredag:

jag hade lovat nadine att följa med henne och anna ut
men eftersom jag inte hade hört ifrån henne på hela da'n så
började jag planera en lugn kväll hemma istället.
skulle precis börja kolla på film när nadine ringde,
hon var uppe hos robert där en massa andra människor också var
och tyckte att jag skulle pallra mig dit upp.
sure tänkte jag, han bor ju ändå i the neighborhood nu så
jag slängde på mig lite hyfsade kläder och sprang upp dit.

va hos robert i kanske lite mer än 1h sen rörde vi oss mot mobergs,
jag, nadine och annan racade ifrån de andra och anna bjöd på taxi upp.
vi hade hört att det skulle vara gratis inträde mellan 22-23 men då behövde
man ha ett sms som vi inte hade, men nadine var så snäll och bjöd mig. gullegrahn!
dött inne på mobergs, inga dansade och några va ju tvugna att vara dom första --> vi.
blev lite mer fart längre fram på kvällen när mer folk började ramla in,
linda och thomas kom också upp och då hamnade jag med dem på dansegolvet.
nadine blev utkastad men sen så vart hon inte utkastade för dom hade gjort fel? wierdos.
efter några timmars dans rörde jag mig hemåt med sällskap av syskonen helgesson.

lördag:

vaknade typ runt 3 tiden, var ju trött efter gårdagens aktivitet.
försökte plugga lite men det gick inge vidare, vem orkar plugga på en lördag?
satte mig istället och kollade på ramones - end of century för jag saknade mina idoler.
mitt i ringde felicia som var hemma i norrtälje över lördagen och söndagen,
bestämde att jag skulle ringa henne lite senare så vi kunde träffas och prata.
så lite senare ringde jag henne alltså och hon va uppe hos robert och färgade håret.
gjorde mig i ordning sen gick jag också upp dit och träffade min babe som jag saknat.
va hos robert en stund sen gick jag och felicia ner till nadine och bosatte oss i hennes
rum ett tag medans felicias mobil laddades. passade då på att prata om allt & alla.
sen runt elva tiden kanske kom nadine och hämtade oss och vi gick ner på stan,
det var så grrrymt kallt! och gullpuckon som vi är felicia och jag var vi tvugna att ha kjol.
gick ner en sväng på på G men drog efter ett snabbt toabesök vidare till trädgårn,
där blev vi kvar ett par öl och sen drog vi till ett glas och stannade där tills stängdags.
sen hade jag tänkt dra mig hemåt men hamnade hemma hos trexe på efterfest,
och där sviker mitt minne. 2 groggar kanske och sen total blackout, wtf liksom?
JAG HATAR! kom hem på något sätt iaf .. med stackars jöns oskyldiga mobil.

idag:

mamma och pappa väckte mig runt tolvtiden och gaggade om gårdagen.
jag försökte ringa felicia men henne mobil var död så det gick inge bra,
som tur var så vet jag vart trexe bor så då pallrade jag mig dit.
men hans port har kod, och den kan inte jag så jag ställde mig utanför
och väntade på att någon skulle gå ut så att jag kunde smita in,
och efter ca en halvtimme så dök felicia upp på andra sidan dörren.
sprang upp och lämnade jöns mobil och bad om ursäkt för fyllestölden,
sen fick jag skjuts av felicia hem vilket var skönt och snäll av henne.
när jag kom hem la jag mig till sängs och vilade en stund sen började jag
göra mig i ordning eftersom jag skulle träffa evelina och äta på kina.
hon kom och hämtade mig efter att ha jobbat och vi gick till kina.
det var nice, blev där ett par timmar. jag åt friterade räkor vilket jag är
rädd att jag kan få komma att ångra. sist jag fick "kött" i mig efter att inte
ätit nånting som innehåller det fick jag upp allt eftersom min kropp stötte bort det.
och jag är rädd för att samma sak kan hände nu, och det får det inte!
jag mår jätte illa, men det kan vara bakfyllan som sätter in också *hoppas*

imorgon börjar jag teatern i sthlm! därför får jag inte bli sjuk nu.
jag är jätte excalterad och samtidigt ganska nervös,
mest för att hitta och så men också för hur jag kommer bli bemött.
men teater är teater och det är kul! därför längtar jag.
kommer dock hem sent, tror jag kommer hem innan midnatt precis.

det var allt, godnatt!

morrissey - you have killed me <3

 
image142

as i live and breath
you have killed me
you have killed me

yes i walk around somehow
but you have killed me
you have killed me


jag vill känna att jag lever.


gick upp imorse klockan halv 7 efter ca 1 ½ timmes sömn,
jag hade helst legat kvar i min varma säng men hade inte tid att dra mig.
jag är så trött på att inte kunna sova, jag måste fan ta mig i kragen
och få hjälp av någon doktor eller nåt, jag känner mig så jävla risig.

jag slängde i mig lite frukost (3 rostade mackor som alltid)
och sen gjorde jag mig i ordning lite, slängde på mig lite kläder.
sen vid halv nio cyklade jag mot flygis för att möta camilla,
FYFAN VAD KALLT DET VAR!
tillsammans begav vi oss sen till skolan för en 3 timmar långt mattelektion.
idag gick vi igenom procent och äntligen hajjar jag tror jag!
prov om 2 veckor! det ser jag inte fram emot.

efter 3 timmars matte kände jag en lättnad av att min helg nu började,
men så påväg ner på trapporn så slog det mig;
"VAFAN! vi har ju deadline på våran engelskauppsats idag!"
KUL! jag har inte ens börjat, vet inte ens vad jag ska skriva om.

jag trodde jag hittat en balans med skolan, men fan heller.
vad har jag gett mig in på?

väl hemma efter en mycket jobbigt cykelfärd,
(jag blev skit trött efter den lilla bit jag cyklade från badhuset
och hem efter att ha skiljs åt från camilla), satte jag på mig myskläder
och lade mig framför tv:n i min varma säng.

jockes "kompis" johanna är här på fika med sin mamma & lillebror.
va ute och fikade lite med dem nyss, hennes lillebror är så härlig!
han är väldigt liten men shit vilken underhållare,
han sjunger samtidigt som han gestikulerar ;) hur kul som helst!

johannas lillebror sjunger bä bä vita lamm för typ 100:e gången;
- bä bä vita lamm, har du säcken full?
jaja sära barn jag har strumpor åt lillebror
*ALLA GARVAR*
-  meeen tyyyyyst! bä bä vita lamm .. fan.

nu ska jag väl sätta igång med min engelskaskit.

& only you can take the pain away.


så, nu har jag varit lite duktig och räknat matte :)
men jag ska räkna lite mer innan jag knoppar tänkte jag.
jag är jätte dålig på att göra diagnoserna på theeducation,
jag glömmer hela tiden att göra dem.
jag får göra alla som jag missat i helgen,
annars går väl läraren i taket.

imorgon har jag en 3 timmars lång mattelektion,
sen är skolveckan över för mig, skönt!

godnatt / K

gold lion.


idag jobbar jag hemma, frivillig hanledning på onsdagar.
än så länge har jag varit ganska dålig på att plugga,
men jag tänkte sätta igång med lite matteplugg nu.
resten av kvällen kommer jag väl ägna framför tv:n, idol & heroes!

just nu sitter jag och lyssnar på lite skön musik i väntan på mat.
yeah yeah yeahs - gold lion strömmar just nu ur mina högtalare, love it.

oh the wonder.


image141

denna dag har varit fylld med tv & film.
när jag kom hem idag kollade jag på ett hål i mitt hjärta.
en film som jag inte riktigt vet vad jag tycker om,
den är definitivt sevärd! men om man är känslig
så kanske man ska låta bli att se den, den är vulgär.

kvällen har jag ängat mestdels åt tv:n,
först var det idol där det idag hade blivit bättring på programmet
& sen vart det 2 ½ avsnitt på raken av top model,
fel tjej vann. jag höll på natasha!

evelina ringde mig tidigare när jag åt middag,
och vi har bestämt oss för en härlig date på kina resturangen på söndag ;)
bara hon & jag, för det var så länge sen.
har inte ätit kina mat sen jag blev vegetarian vilket är 2 år sen.



bittersweet.

jag klarade naturkunskapslektionen, den var inte alls så läskig.
tyckte inte heller det var så tråkigt idag,
lärde mig faktiskt en hel del intressant saker under genomgången om kretslopp.
läraren verkat schysst också, han kände igen mig från roden.
han har varit praktikant hos min förra naturkunskapslärare.
har dock redan en massa läxor redan!
ska ut på undersökning i skogen en dag, inte så kul.

visste ni att i sydkorea kan man inte gå i regnet utan något på huvudet
för det kan orsaka för tidigt håravfall. vet ni varför? för regnet är så nergiftat,
och chansen att sverige råkar ut för samma sak i framtiden är ganska stor.

detta nylärda faktum gör mig faktiskt lite paranoid, blir mössa i regnet från och med nu.

nu ska jag kolla på lukas moodyssons "ett hål i mitt hjärta" som äntligen är klar!


wierd science.


snart ska jag iväg till skolan & ha min första naturkunskaplektion.
har inte alls någon lust att gå dit, men jag måste ju.
det är lite läskigt för nu har jag inte camilla med,
så jag lär inte känna någon där & jag suger på naturkunskap.
det är ju så fruktansvärt tråkigt och känns så himla onödigt att kunna,
men jag får skylla mig själv som valde det. vad tänkte jag på?

har en massa att göra i matten sen när jag kommer hem,
eftersom jag varit så dum och skjutit upp allt den senaste veckan.

nä, nu ska jag byta om & kolla lite på våra bästa år,
sen bär det av till skolan, idag får cykeln följa med. / K


that's so fetch!

har haft lite filmmys med mamma nu,
kollade på filmen mean girls & åt super god äppelkaka.
filmen var helt ok, fick mig ett par sköna skratt.
det är tydligen tina fey från SNL som regiserat den,
och snl humor kan aldrig slå fel ;)

nu ska jag snart gå och göra mig i ordning för kvällen,
tvätta av mig smink och sätta på mig mina nattkläder.
sen ska jag kolla på WTC dokumentären som går på 3:an nu.
tänk, det är hela 6 år sen imorgon.



oh! han som spelade aaron samuels i mean girls är ju skit söt!

godnatt! / K

glad to see you go.


sjukt jobbigt väder vi har idag,
inte kul att gå ute i dom där skurarna & det var jag tvungen
att göra för att komma till skolan, kunde inte cykla heller.
aja, bara det inte börjat åska nu när jag sitter så fint vid datorn.

inatt hade jag som sagt var uppesittarkväll för årets VMA gala,
och det var inte värt det alltså. inte alls lika kul som det brukar vara!
och brittan floppade ju totalt! helt sjukt va dålig hon var.
och det säger jag inte bara för att jag inte gillar henne för liksom,
hur dålig henne musik än är så har hon alltid varit en bra entertainer
men hennes uppträdande inatt var bara energiöst, hon mimade inte ens ordentligt.
ärligt talat så tror inte jag att hon vill vara på scen längre,
jag tror mest att hon försöker sig på en comeback för att fortsätta tjäna pengar.
för vad ska hon göra annars? sitta bakom kassan på wall mart eller?

efter henne så kom den amerikanska komikerna sarah silverman ut
och sarah som är känd för sina grova skämt började direkt skämta om britney.
hon pratade bl a om hennes "hairless vagina" och försöka visa med läpparna
hur britneys murva ser ut, sen drog hon till med ett skämt om britnets 2 söner
och kallade dom för "de sötaste misstagen vi någonsin kommer få se" och
där tyckte jag faktiskt att hon gick liite över gränsen, jag väntade på att B
skulle komma ut på scenen och smocka till silverman men nej, no action there!

ett performance som var hett var utan tvekan r'n'b sångaren chris browns!
där har vi vår generations micheal jackson!! helt sjukt hur bra han dansar.
det var mycket teaterlika stycken i hans uppträdnade vilket jag gilla, creds.

ja, där har ni mina åsikter om årets video music award ifall ni bryr er.

annars kom jag iaf upp till klockan tolv i morse,
gjorde mig i ordning och gick upp till engelskalektionen.
och väl där uppe efter att ha suttit i en halvtimme med camilla
och väntat på vår lärare så fick vi höra att våra scheman har ändrats
och att våran engelska lektion började om ytterligare en timme!

shit vad arg jag blev, jag var verkligen upprörd!
som jag sa till camilla; "jag ska inte säga något nu,
för det kommer bara komma fula saker ur min mun".
det skiter sig ju liksom med min teaterkurs i sådanafall,
men vi ska försöka ändra tillbaks våran tid sa läraren sen.

nu sitter jag inne i värmen och ser hur regner ÖSER ner utanför,
tur att jag är inomhus! då är det bara mysigt.
ska snart plugga lite, imorgon har jag naturkunskap :(
jag har inte varit på den lektionen tidigare så jag är nervös
för camilla finns inte där heller, all alone.

fick världens sötaste sms från evelina imorse,
de orden gjorde min dag! är så glad att jag har henne <3


nä, nu blev det för mkt här. skriver mer senare! / K

:: dorkified ::

okey, first things first. min blogg har en ny look! :)
jag var så himla trött på hur min blogg såg ut,
så jag helt enkelt satte mig och chansade mig fram tills jag fick till det.
och slutresultatet blev inte så pjåkigt om jag får säga det själv.

imorgon har jag lektion i engelska c,
så nu sitter jag och gör mina engelska uppgifter. sent?
nejdå. jag har uppesittar kväll inatt eftersom VMA's är.
jag börjar 14.30 imorrn så jag kan se direktsända vma's
inatt och ta sovmorgon imorrn. blir skit bra!

och JA! jag är fullständigt medveten om hur nördig jag är
som kollar på vma's men vafan vi har alla våra brister.


oh and, christina aguilera är ju så uppenbarligen gravid!







 

nä, nu måste jag väl sätta igång med engelskan / K

taste of ink.


nyduschad och fräsch, aaah.

har efter min dusch suttit framför tv:n och kollat på de nya avsnitten
av miami ink på 6:an, jag gillar det programmet.
det är kul och intressant att se alla tattueringar och bakgrunderna till dem.
det gör mig ännu mer sugen på att tattuera mig själv,
lär försöka tattuera mig inom de närmsta 2 månader iallafall.



nu tänkte jag kolla lite på de nya avsnitten av bullshit,
ibland är det programmet ganska kul.
sen ska jag nog kolla på på spaning med bridget jones som går på 3:an.
ikväll sänds årets VMA gala kl 2 på mtv, den får jag ej missa!

film.


hade en lugn hemmakväll igår med film & popcorn.


först så såg jag på STRUL, första gången jag orkade sen hela faktiskt.
den kan vara lite långtråkig annars funkar den.
i rollerna har vi bl a björn skifs, johan ulveus (stavas han så?), allan svensson
och så en ung thorsten flinck, han var riktigt mjao på den tiden ;)



sen fick jag en sån lust att se fucking åmål för det var hur länge sen som helst.
älskar den filmen, att se hur dom klär sig (adidas tröjor & byxor, platå sneakers)
skapar en liten nostalgitripp för den stilen älskade jag när jag var runt 10 år och såg filmen. jag hade också en förälskelse i söte johan hult efter att ha sett filmen för första gången. kärlek till den här filmen alltså.

 

jag har en rosa enhörning med blå svans, vad har du?

igår va jag på mobergs med linda & thomas vilket var trevligt :) tiden flög föbi.
men först så va jag hemma hos linda en stund, hade så tråkigt hemma när jag
hade blivit klar och så, så då fick pappa skjutsa mig till linda.


  


lite bilder som jag tog under kvällen.

föresten, jag & thomas ska gifta oss ;)
vilket är skit bra för då blir ju jag & linda svägerskor!

fredag.


jag gillar att vara ledig på fredagar,
så skönt att bara kunna ta det lungt hela dagen.
kan man plugga lite lugn och ro om man har lust.

har mest bara suttit vid datorn och tv:n idag,
ska ut senare ikväll med linda :) blir förmodligen mobergs,
som tur var har dom börjat med gästlistorna så det är gratis innan elva
om man är uppskriven och det passar min stackars plånbok just nu.


you amaze me.





korv?

emlö

välbehag.

kristina från duvemåla

har fått ner alla låtarna från musikalen nu och jag ryser av välbehag.
jag älskarälskarälskar helen sjöholms ljuva stämma, sveriges bästa!
anders ekborg & peter jöback är också helt fantastiska.




jag har faktiskt jobbat hos lars rudolfsson
 ( som regisserade kristina från duvemåla, chess m.m)
på orionteatern under min prao vecka där förra året!
för en musikalnörd som jag är det en super häftig merit!
han var jätte snäll & trevlig, jag fick t o m en hejdå kram ^^.

min bror tycker att jag är en prinsessa ♥

image118

just det.

imorse fick jag brev ifrån kulturama om kursen som jag anmält mig till,
den blir av och börjar den 17:e september. mindre än 2 veckor kvar!
jag längtar efter att spela teater igen!

today's just like the others.

inatt sov jag verkligen bra, så bra har jag inte sovit på mkt mkt länge.
somnade någorlunda tidigt (tidigare än vanligt) och sov länge,
hade ändå inte lektion förens 13.45 så jag hade tid för sovmorgon.

åkte lite tidigare hemifrån för att möta camilla vid flygis 13.20,
vi brukar sällskapa upp till skolan de dagarna vi har lektioner ihop.
jag blir sjukt trött efter att ha cyklar, har inte cyklar på år och dar.
dålig kondition har jag också, icke bra.

väl på mattelektionen så var jag ganska okoncentrerad
och kunde inte riktigt fokusera på att räkna, men trots det så blev lagom mkt gjort.
ska sitta ikväll och räkna lite också så jag är klar med kapitlet tills imorgon.

vad tycktes om idol igår då? jag tycker programledarna flamsade runt alldeles för mkt.
som om carolina gynning inte skulle ha varit i sthlm tidigare?
dåligt med auditons var det också, visades knappt någon som var bra men fick
se att folk studsade runt och hade gått vidare men inte deras auditions.
hoppas programmet ikväll är bättre, or else.


på tal om saknad ..

ikväll börjar äntligen idol 2007!
någon mer än jag som kommer sitta fastbänkad framför
era tv apparater och se alla underhållande auditions?! :)

image117

jag hoppas man får sig ett par sköna skratt,
och ett par sköna rysningar av välbehag.

jag saknar dig Ia!

inatt hade jag som vanligt problem med att sova vilket gjorde att jag sov alldeles för länge idag. som alltid när jag verkligen försöker sova så börjar jag tänka på allt möjligt & alla möjligt. denna natt tänkte jag på sofia phil och hur mycket jag saknar henne,
har inte träffat henne sedan teatern slutade i somras vilket är ett tag sen nu.
jag låg och tänkte på att det nog är dags att jag hör av mig till henne så
jag inte tappar kontakten med henne, för det vill jag verkligen inte!
hon är världens sötaste och vi har haft så kul ihop, särskilt i sommar!
sen imorse så fick jag helt oväntat ett sms från henne faktiskt :)
hon föreslog en fika någondag snart vilket jag tycker låter kanon! ♥

image116

det är fa-an inte lätt att sluta skolan alltså, man tappar så lätt rytmen i livet.
jag har varit jätte dålig på att höra av mig till mina kompisar i sommar,
men nu får det faktiskt bli ändring för jag saknar dem alla fan!
när man är borta från sina kompisar så inser man verkligen hur mycket
dom betyder när man saknar dem så fruktansvärt, jag älskar mina vänner!

ewelöna min böna ♥

ringde evelina tidgare och hade ett långt och trevligt samtal med henne.
vi pratade om allt som hänt på senaste och om sommaren och så.
jag saknar våra samtal, förut pratade vi ofta i telefon.
ska iaf eventuellt träffa henne på torsdag, om inget jobb dyker upp för henne.
det ser jag fram emot, var ett tag sen vi umgicks.
evelina är beredd att pröva å se evil dead igen,
sist bangade hon efter knappt halva filmen ;)

image114

jag älskar dig söto, tack för att du är så fin mot mig.

can i be your memory?

jag är så himla dålig. fan vad jag är dålig!
jag ställde klockan på ringning kl 10, somna om och vaknade igen klockan 13.00!
det förlorade jag ju en massa på. hade tänkt plugga imorse men nu får det bli ikväll.
är ju ledig från skolan efter som den är stängd idag och imorgon,
lärarna är på någonting i helsingfors. så det är meningen att jag ska plugga hemma.
får väl ta mig i kragen snart och räkna lite matte och kanske lite engelska.

ska ringa evelina ikväll också, hon hade ringt hit igår såg jag.
jag har varit dålig på att höra av mig till henne de senaste veckorna,
hon ringde mig när jag mådde som dåligast och ville att vi skulle träffas
och jag sa att jag skulle höra av mig när jag visste hur jag gick i skolan och så.
men sen orkade jag ju varken prata eller träffa någon så då sköt jag upp det,
men nu känner jag att jag verkligen måste ringa henne och ursäkta mig själv.
dessutom saknar jag henne väldigt mycket och vill gärna träffa henne snart

det regnar ute men trots det är jag ganska sugen på att cykla en sväng.
nu när jag väl har en cykel igen (fick min fasters cykel, love her) så ville jag använda den. jag har varit cykelsugen hela sommarn men båda mina cyklar blev ju saboterade av någon (svin!). det är nice med cykel nu när jag har en bra bit att gå till skolan, sen i vinter får det bli buss.

image113

jag vill verkligen ha en ny look för min blogg,
men jag vet inte hur man fixar sin egna layout.
om någon vet hur man gör så vore det jätte fint
om ni kunde berätta det för mig :) / K

blah.

igår hade mamma & pappa årets kräftskiva uppe i lokalen,
där hade dom alla sina kompisar och dansade runt hela natten.
jag som inte äter kräftor och som vegetarian inte riktigt känner
att kräftskiva är något som passar mig höll mig hemma.
hade laddat upp för lite mys med mig själv, kollade
först på lite tv och sen iställer för film så kollade jag på
gökboet : behind the scenes, älskar att kolla på sånt och
jag älskar verkligen gökboet! fet kärlek till jack nicholson

hade laddat upp med lättsaltade lantchips som jag älskar,
tycker dock att påsarna borde innehåll lite mer chips!
linda skickade mess och frågade om jag ville möte henne
lite senare och ta en drink nere på stan och vid den tiden
visste jag att jag ändå skulle hunnit blivit rastlös så jag började
göra mig redo för en sväng ner på stan. mitt i allt kom min
mamma ner till mig och började fixa och sen hörde jag en bekant
röst utanför mitt rum som tillhörde fröken nadine som smitit
in till oss för att presentera robert som flyttade till området häromdagen.
hon fick med mig först upp till kräftskivan, sen hem till robert
sen gick vi tillsammans och mötte upp lina på bussstationen där det var knivbråk.
kollade läget på krogarna tills vi tillslut hamnade på trädgårn'.
på väg hem lämnade nadine oss och vi träffade micke och charlie istället.
efter det gick vi hem till kräftskivan och norpade vin och ostbågar tills
vi runt 5 tiden allihopa skildes åt. det var en ganska trevligt kväll.

idag har jag bara tagit det easy, kollat på smala sussie. underbar film!
har tänkt kolla på lite mer film ikväll, vad vet jag inte ännu.
imorgon är jag ledig eftersom skolan är stängd, ska plugga lite då.


grattis babe!

idag fyller min finaste babe felicia 19 år :) ett stort grattis till henne!
vi får fira dig snart älskling, jag saknar & älskar dig en massa


image112

jag vill dedikera sean kingstons - beautiful girls (suicidal)
i felicia ära ^^ men det är hemligt o_O

happy birthday fe!

image111

one more night.

igår va jag först i sthlm med linda ett par timmar vilket var trevligt.
vi hittade inte riktigt det vi sökte men fick en bra promenad över staden.

sen när jag väl kom hem så var det bara att slänga i sig maten
och sen skjutsade pappa mig till lina där jag stress-gjorde-mig-iordning.
sophie och sasha var redan där och va klara. när jag väl gjort mig i ordning
slängde jag i mig lite öl och sedan åkte vi in till sthlm.
sthlm var värdelöst, ingen av de ställena vi ville in på hade rätt åldersgräns,
alla hade antingen 20 eller 23-årsgräns. 23-årsgräns liksom?
åkte hem ganska tidigt vilket var skönt.

idag har jag varit en snabbis i rimbo och hämtat mina saker som jag
lämnade hos lina igår, åkte bara dit fram och tillbaks.
mamma och pappa har kräftskiva idag så jag kanske dra upp
till lokalen senare och kollar in läget där annars tar jag det lungt.

RSS 2.0