okay

idag försökte jag vakna lite till liv. gick upp vid 10 när mamma väckte mig. åt lite frukost och kollade på våra bästa år reprisen. efter det fanns det inte så mycket att se på tv:n så jag somnade om och sov tills typ halv 3. har sen dess inte gjort så mycket. felicia var förbi här en stund ikväll. hon hade med sig lite natugodis vilket var namnam. det var härligt att träffa någon annan än bara min familj. satt mest vid facebook och hade oss.  vi har krig på facebook just nu. det är viktigt att äga rätt personer! jag och felicia skulle man kunna säga har en allians och ska prompt äga varann. nadine har storhetsvansinne och snor alla när man vänder ryggen till! åh, det är så fruktansvärt kul såsom vi håller på :)

blank

jag har haft riktigt knasiga drömmar under sjukling dagarna. och vissa dagar har jag varit så borta i vaket tillstånd att jag haft svårt att skilja på dröm och verklighet. häromdagen drömde jag t ex att jag blev kallad till intagningsprov på skolan jag söker till och att jag verkligen var tvungen att komma dit och sjunga fastän jag var sjuk och knappt kunde prata. när jag kom till skolan tvingade dom mig att stå på scen inför alla sökande i en fullsatt aula och sjunga, jag kommer ihåg att jag valde att sjunga stand by me. när jag sedan vaknade kände jag mig förvirrade och var tvungen att tänka lite. jag var ju helt borta i feber så för en stund trodde jag att jag hade traskat iväg till skolan och gjort provet, sen kommit hem och sovit och nu vaknat. funderade ett tag till och kom på att jag nog bara hade varit hemma och sovit. tror inte att mamma skulle ha släppt iväg mig. haha. sen häromnatten drömde jag att jag var värsta kleptomanen och snodde kameror från mina kompisar. jag mådde lite dåligt över det när jag vaknade men sen insåg jag att jag bara drömt. ja, drömmar är bra lustiga.

shake it, don't break it

redan säsongsfinal av prison break. dom har visat typ 4 avsnitt. suckilainen. men det är väl lika bra att dem slutar såhär inför sommaren, så man inte har en massa serier att sitta fastklistrad framför tv:n för.

idag har jag inte kännt mig fullt lika ensam som de andra dagarna. har pratat med lite folk idag. evelina ringde mig på dan. hon trodde att jag hade gått och dött utan att någon sagt det till henne. fick på köpet prata lite med freddy som evelina sprang på nere på stan. senare ringde felicia och räddade mig ifrån total tristess. vi pratade ganska länge i telefon samtidigt som vi pratade på den söta lilla chatten som vi upptäckte på facebook :) felicia har lärt mig att köpa folk där. haha. shopping är shopping liksom.

nu sitter jag och väntar på att how i met your mother ska börja. ska ligga och glo på tv ett tag, kan inte sova riktigt än.

image694

i hurt myself today, to see if i still feel

fortfarande sjuk. har legat till sängs sen i onsdagsnatt. inte förens idag som jag orkar vara uppe och röra mig lite. de första dagarna orkade jag knappt sitta upp eller äta. idag åt jag för första gången på riktigt, annars har jag bara ätit nån macka och druckit vatten. är verkligen dunderförkyld, tror jag har fått en släng influensa eller nåt virus. ska avvakta någon dag till och se om jag blir bättre annars ska jag till doktorn och kolla. värst mådde jag i torsdags. då var jag nästan säker på att jag fått fågelinfluensan och skulle dö. jag hostade nästan sönder min hjärna.

har haft det så djävulskt tråkigt de här dagarna ska jag säga. bara glott på tv typ, och nu ihelgen var det förjävligt eftersom det bara gick en massa skit filmer. folk som har försökt få tag i mig på mobilen för ursäkta mig. har haft den på ljudlöst och inte orkat kolla den förens idag. får ringa tillbaks till alla när jag blivit bättre och orkar prata. just nu hostar jag mellan varje ord. har dessutom totalt lock för öronen så jag hör knappt. japp, allt är bara bajs.

men jag ska väl inte bara gnälla mig igenom detta inlägg. nåt kul kan jag väl få med. jo, jag har en ny pyjamas. den är jätte fin och skön, men haha jag ser verkligen gravid ut i den :) nu ska jag lägga mig och kolla på film. kan inte sova än. vi får se när vi hörs igen! godnatt!

image693

23 april

fyfan. nu är jag sjuk, igen! hade världens halsbränna och sura uppstötningar hela natten och idag har jag legat hela dagen och hostat. this sucks bigtime! det är själva fa-an att man inte ska kunna vara ute och njuta av vädret. tänkte vila några dagar och hoppas på att bli bättre till helgen.

blah

facebook är verkligen knepigt. en del grejer fattar jag och en del (typ det mesta) fattar jag inte. jag får väl fortsätta kämpa och lära mig. fast inte mer ikväll, nu ska jag snart sova. ska se how i met your mother som börjar snart och sen är det sleeping time. jag har fruktansvärd halsbränna. den fortsätter att återkomma, mest om kvällarna och det är verkligen jätte jobbigt. ska be pappa att kolla efter tabletter mot halsbränna imorrn.

image692

22 april

det blev inge åka till sthlm idag. det får bli en annan dag istället. anna kom förbi mig imorse och sa att jag skulle komma till nadine och sola med dem. satt fortfarande i min fina (not!) pyjamas, men bytte snabbt om och gick över till nadine. det var nice att bara sitta och chilla i solen. pratade om galenskaperna ihelgen. mindre kul när just mina galenskaper togs upp. nadine hade druckit en hel del kaffe och var ganska rastlös. mestadels sprang hon runt och pilla på saker.

när anna gick iväg till jobbet kom felicia. vi plockade ihop lite fika och tog oss ner till parken. det var lite jobbigt med alla småkryp men annars ganska mysigt. blir bättre när det inte blåser kyligt längre. blev kvar ett tag nere i parken iaf. sen tog vi oss hem igen. satt först uppe i lekparken en stund och prata, sen gick vi in till nadine och kollade på änglahund. den funkar inte på engelska. det ska vara svenska! det är en av få filmer som jag verkligen tycker är bättre på svenska. tommy nilsson is the shit.

jag sålde min själ idag. nu är även jag medlem på facebook. jag kunde inte längre stå emot pressen. har hitills inte hunnit göra så mycket med den. felicia har mest hjälpt mig fixa lite. jag har fått ett stripnamn iaf, jade dixonfire. dicks o nfire liksom, nice. får se om jag fastnat i facebook träsket, det återstår att se!

 

godnatt!

image685

21 april

idag har jag verkligen varit jätte lat, fastän jag somnade ganska tidigt igår. vaknade vid nio och orkade bara inte kliva upp så jag somnade om och sov till halv två istället. känns lite jobbigt att göra så när det är fint väder ute. det känns som söndag idag och inte måndag. har bara strosat runt här hemma idag och inte gjort så mycket. pratade lite med felicia en stund nu ikväll. vi tänkte åka in till sthlm imorgon på eftermiddagen, hoppas på fint väder så vi kan fika ute!

nu är det snart prison break. mm, wentworth gaah

tired

nu ska jag sova. blev ju inte så mycket sömn inatt så jag är väldigt trött. ska bli så himla skönt att sova i min säng med mitt täcke. för inatt så hade någon annan min säng och mitt täcke. nån som heter felicia och inte katarina :)

godnatt!
image684


you're squeezing my balls felicia

gårdagen ja. vad ska jag säga? galenskaper alltså. galenskaper som räckte och blev över. först var det ju lite oskyldigt pysslande uppe i gårdslokalen där jag och nadine hängde större delen av dagen. var duktiga och pysslade en hel del. jag hade otur under lotteriet, vann ingenting. men granngubben var snäll och gav mig en grodmugg som låter som en groda när man lyfter den! skit häftig. på kvällen när vi ätit klart drog jag och nadine vidare hem till benny där det var en massa människor. där började galenskaperna.

vaknade brevid felicia i min säng imorse och ångesten sköljdes över mig. åååååh fucking alkohol! vaknade väldigt tidigt. sprang ur sängen flera ggr för att kolla så jag hade fått med mig hem allting igår. efter ett tag väckte mitt springande felicia också. då berättade jag (som jag alltid berätter dagen efter en fylla) att jag hatar alkohol och att jag aldrig mer ska dricka en droppe alkohol igen! jag tog mig friheten att tycka synd om mig själv för att jag var så dum igår.

låg med gårdagens smink i min säng hela dagen med felicia och kollade på film. först signs och sen excrosisten. nu kommer inte jag kunna sova ikväll. eller jo, jag är så himla trött så jag däcker nog så fort jag lagt mig till sängs. hela den här dagen här kännts som en lång gång i the walk of shame. just det, nadines katt har fått ungar! hon fick dem i fredags och igår fick jag se dem, endaste 1 dag gamla. ni kan ju själv tänka er hur söta dem var! aja, hur mycket ångest jag haft idag och hur mkt knasiga saker jag än gjorde igår så var gårdagen ganska roliga faktiskt. fekat reunited!




dagen efter:





don't fool with the cool

har precis sminkat och gjort mig i ordning. är hunrig. tänkte slänga i mig lite lunch innan jag beger mig upp till lokalen om en stund. pyssel idag! jag vet precis vad jag ska göra, tror jag.

har lyssnat på ted gärdestad hela morgonen, mmm.

bubblicious

denna kväll har varit ganska givande. har suttit och lyssnat på mina gamla band från sånglektioner tidigare ikväll. både de från musikskolan där jag gick i mellanstadiet och de från roden. jag saknar min gamla sånglärare ulricha när jag lyssnar på dem. henne tyckte jag om! hade så kul på lektionerna med henne. roligast var det när vi sjöng tillsammans för våra röster passade så bra ihop! sista lektionen jag hade med henne innan hon skulle bli mammaledig var jobbig, jag hade gråten i halsen hela tiden vilket man kan höra, har nämligen spelat in sista lektionen. det låter som jag har ett klot i halsen, haha. saknar både mina sånglektioner och teatern. har fan inte spelat teater på nästan ett halvår! abstinens.

det bubblade upp en ide i mitt huvud ikväll som jag verkligen hoppas kunna utföra. jag har en del saker på g nu sen ca 2h tillbaks. fan vad bra allt blir om det blir som jag vill! iiih, jag är jätte excalterad. kommer somna små fnittrandes inatt :) för idag tycker jag att jag är ganska bra.

nu ska jag snart sova, upp tidigt imorrn! godnatt!

won't you save me

jag är rastlösast i sverige!

someday i'll wish upon a star

är väldigt trött på mitt hår, vill klippa och färga det. ska ta och ringa evelina när hon kommit hem från utlandet och fråga ifall hon har lust att klippa mig snart. vet inte riktigt hur jag vill ha håret denna gång. eventuellt något liknande som catherine zeta jones har på bilderna nedanför. kortare snelugg. lär klippa snelugg så jag slipper hålla på med en massa produkter i sommar för att få luggen att ligga som den ska. ska satsa på ljusa slingor även denna gång så håret blir nån nyans ljusare, känns lite sommarfräscht.


what is this thing that builds our dreams yet slips away

nu ska jag se how i met your mother, sen ska jag kolla lite på blues brothers och sen ska jag sova.

hörs imorrn, godnatt!
image668


drop it like it's hot

just nu luktar jag väldigt gott måste jag säga. min duschcréme från nivea som jag använder just nu är underbar. den är väldigt fräsch och lukten håller i sig länge! att fixa naglarna sket sig. nagellackborttagningsmedlet är slut. får be päronen att köpa nytt imorgon så jag kan ta bort mitt gamla nagellack.
nu blire tv!

I LOVE YOU

image667

i like it


duffy - mercy

17 april

image665ehe, det gick inte så bra att rycka upp sig idag. "råkade" likförbannat sova för länge idag. mår mycket bättre idag iaf. hostar mest om natten när jag ska sova. har orkat ta mig upp idag och byta ut min pyamas mot vanliga myskläder. har t o m orkat sminka mig lite. jag har fått ett par snygga finnar under förkylningen som jag kände behövdes spacklas över.

sitter just nu och dricker lite jordgubbsyougurt och väntar på middag. ska äta sojakorv med bröd idag. inget bra på tv idag. ska ägna kvällen åt att pyssla om mig själv istället. typ ta en lång varm dusch och fixa naglarna. nice.

jewel - you were meant for me

bored

nu ska jag snart sova. tänkte försöka rycka upp mig imorgon och inte sova så länge. har hällt i mig lite medicin nu så förhoppningsvis slipper jag vakna av hostattacker inatt. fruktansvärt jobbigt när hosta håller en vaken, don't you agree?

hörs imorrn, godnatt!

image664

16 april

nu börjar jag må bättre! svullnaden i halsen är nästan borta. nu är det mest hostan som är jobbig. ska börja med hostmedecin ikväll och pressa astmasprayen morgon och kväll, då försvinner den förhoppningsvis ganska snart.

har spenderat även denna dag mestadels till sängs och glott på film. har kollat på hela kullamannen serien idag. han som spelar lille tommy är typ världens härligaste unge! en sådan vill jag ha, haha.

idag är det tv-kväll! en massa härliga program att se, whoppie!

nighty nighty

image662

15 april

tråkigt tråkigt tråkigt. allt är bara så himla tråkigt. ligger fortfarande sjuk. halsen vill aldrig bli bättre. det känns som det sitter fast en frusen köttbulle i min hals. har även idag passat på att kolla på lite film. har bl a sett the african queen med humphrey bogart & katherine hepburn i huvudrollerna. den var lite långtråkig i början men mot slutet var den ganska bra. nu har jag börjat kolla på kullamannen serien, har hitills hunnit med 2st avsnitt. väntar nu på att desperate housewives ska börja! iih. idag tog jag mig ork till att duscha, kan inte beskriva hur skönt det var. nu känner jag mig lite fräschare iallafall!


nighty nighty

image657

i wanna live where the sun comes out

är så himla uttråkad och rastlös. har legat i sängen hela dagen. tog mig en rejäl sovmorgon. sen har jag mest kollat på lite filmer. såg how to marry a millionaire tidigare idag. älskar den! den är väldigt rolig, marilyn är hur bra som helst i den! sen har jag börjat kolla lite på filmen 13 snart 30. har inte sett klart den ännu, tog en paus mitt i för att se dagens oc avsnitt. dom visade avsnittet där marissa dör idag. fick verkligen kämpa för att inte börja grina. sist jag såg det grät jag i typ en timme efteråt, haha.

tänkte lägga mig igen nu och fortsätta med filmtittandet.


blank

har legat och kollat på tv hela kvällen. kollade på parlamentet såklart. johan glans var klockren! sen nu har jag kollat på the 40-year old virgin som visades på tv3 ikväll. haha, den är så jävla skön! älskar steve carell! roligast är det tycker jag när han sjunger karaoke för sig själv och river av värsta mjau:et :) bara för att dem spelade aquarious i slutet så blev jag sjukt sugen på att se hair, så jag tänker lägga mig och se den nu. kommer ändå inte kunna sova på ett bra tag, har så grymt ont i halsen.

godnatt!

image650

13 april

jaha, har likförbannat lyckats blivit sjuk. har knappt sovit nåt inatt, vaknar hela tiden av uttorkning. min hals är helt igensvullen. det riktigt smärtade att dricka juice imorse. har fått hosta på köpet också. tänkte spendera de närmsta dagarna till sängs. väntar på att filmen chances are ska börja, den går på 3:an om en stund. kan trösta mig lite med robert downey jr

veronica maggio - gammal sång. sjukt skön sång som jag spelar om och om igen!
image648
image649

grr, very grr!

just nu kollar jag på the human stain, där snyggaste wentworth miller är med! pre prison break. den lär väl sluta snart och då ska jag fortsätta kolla på austin powers - the spy who shagged me som jag började på tidigare. you gotta love austin! sen blir det sova. ska försöka att inte sova alltför länge imorgon.

godnatt!

image647
jagvillha storsnorre

att göra en pudel

har precis sett att göra en pudel. den var en ganska härlig film faktiskt, helt klart sevärd! åh, lena nyman är ju så grymt klockren i sin roll som fördomsfull gnälltant! haha

image645

ska hugga in på lite glass med maräng nu. är så himla onyttig idag!
sen blir det mer film! ska gräva fram en ny film efter glarren.
image646

som i en gammal sång

stackars mig, 
ingen bryr sig om lilla jag
jag vill höra någon säga mig
att imorn blir en bättre dag

som i en gammal sång
som spelas på min grammofon
vill höra samma sång
där allt blir bra imorrn

12 april

sov alldeles för länge idag. kom inte upp förens klockan ett. men det gör inte så mycket idag eftersom jag ändå bara ska vara hemma och inte göra så mycket alls. lina telefonterroriserade mig idag, 4 missade samtal hade jag när jag kollade mobilen. har ju nästan alltid mobilen på ljudlöst så jag märkte ingenting. hon frågade ifall jag skulle va med henne och hallstapacket idag. nä, har ju tänkt ta det lungt idag och vila. och puh för det för den lilla djävulen har planer för mig som jag inte alls samtycker om.

nighty nighty

image644

11 april

idag har jag haft camilla här en stund. bjöd på lite kaffe och chokladkaka. satt ute i köket med mamma och pratade en massa. av nån anledning hamnar skolkatalogerna alltid framför oss när vi ses :)

idag har vi haft vår igen! väldigt trevligt. tycker att den kan stanna nu. vill att vi ska kunna ställa fram alla utemöbler snart. ska bli så härligt när man kan sitta ute om kvällarna och dricka vin!

just nu sitter jag och småkollar lite på så ska det låta. äter lite salta skruvar också, va ett tag sen. blir hemma denna helg. har haft ont i halsen sen i tisdags så jag tänkte passa på att ta det lungt ihelgen så det inte bryter ut i förkylning.

image643

nighty nighty

image642

-

"remember. if you ever need a helping hand, you'll find one at the end of your arm. as you grow older you will discover that you have two hands. one for helping yourself, the other for helping others."

- audrey hepburn

room service

har precis sett room service med bröderna marx ♥ självklart har den inte samma klass som deras senare filmer men den var väldigt bra ändå. kul att lucille ball har en liten roll också, fast den borde nästan ha varit större tycker man. men men.


10 april

hade verkligen ingen lust att gå upp imorse när klockan ringde. låg kvar i sängen en halvtimme och försökte samla på mig tillräckligt med värme för att sedan kunna gå upp. fortfarande bara regn. lite sol emellanåt. mamma sa att det var mitt dåliga humör imorse som fick solen att försvinna och regnet att falla. hmpf. klart jag blir arg när hon tjatar om att jag ska plocka fram tvätt när jag ligger och fryser.

helt galet att det redan gått 1 vecka sen vi drog på kryssning! dagarna bara flyger förbi. en som tycker att det är bra är sofia som flyttar hemifrån om ca 3 veckor nu.

idag ska jag passa på att se filmerna jag spelat in de senaste dagarna. har en ny marx film att se! åh, det var ren lycka när jag såg att en av de tidigare filmerna som jag inte sett gick på tv. ska bara se dagens avsnitt av våra bästa år, sen blir det film. jag hoppas att hela salem stalker grejen tar slut så jag kan slippa följa våra bästa år. jag måste ju se nu hur det slutar. this is why i need a job! så jag inte hakar upp mig på dåliga program.

nighty nighty

image639

9 april

idag har jag varit i sundbyberg då och kollat in deras folkhögskola som hade öppet hus idag. söker till deras sång och teater linje. fick vara med de nuvarande eleverna under deras repetioner, var jätte kul att se hur de arbetar. påminde ganska mkt om hur vi arbetade på roden. fick vara med på röstuppvärmningen vilket var kul! försökte att hänga på så gått det gick. nu vill jag ännu mer börja där iaf! verkar verkligen vara en skola för mig. hade inte tid att vara blyg idag så jag pratade med en massa folk där. hoppas nu på att få komma dit på intagningsprov!

resan till skolan från frescati var nästan outhärdligt. det var den gnälligaste bussen jag åkt med. sätena i mitten satt knappt fast och lät hela tiden, så fort vi svängde eller åkte över ett gupp gnällde dem. men värsta var bussdörren bakom oss. när det öppnades hade den världens hemskaste puffande. trodde jag skulle bli döv varje gång den öppnandes, kunde nästan känna hur det blödde i öronen.

och jag måste klaga lite över vädret idag också. seriöst, det funkar inte med snö var tredje dag! först är det sol, sen regn och nu snö. det är ju helt galet och så himla fel! nu får fan moder natur ge sig.

image638

tired

så trött. gonna sleep like a baby tonight. ska lägga mig och kolla på tv en stund. typ se christine som börjar om en stund, sen ska jag sova. ska upp tidigt imorrn och åka till sundbyberg. det är öppet hus på skolan jag söker till, så jag ska dit och kolla lite med pappa. ska bli kul att se skolan och se lite hur de jobbar.

hörs imorrn, godnatt!

image637

there's a reason why certain people meet

var och åt lunch med freddy idag på café tullen. vi köpte oss en varsin stor baugette och dricka. det var så himla kul att träffa honom igen! var ju såklart tvugna att uppdatera varann om livet, vad som hänt de senaste månaderna och så. men mest pratade vi minnen, roliga och jobbiga. efter lunchen blev det en runda på stan. fyfan vad kallt det var ute! inte nog med att det regnar, det måste blåsa som fan också. freddy och jag har kommit överens om att det inte får gå såhär lång tid mellan våra möten igen. vi gör ju ändå ingenting på dagarna så då kan vi träffas istället.

har precis smällt i mig ett par potatisbullar. ska läsa tidningen och sen träna lite!


8 april

godmorgon. burre vad kallt det är! vart är solen?

gick upp vid nio och började dagen med en rejäl frukost. 2st gurkmackor och en supergod och mättande smoothie. har precis sminkat mig och kirrat håret. ska inte möta freddy förens om 2h så jag väntar med att byta kläder. jag har äntligen fått min josefssons katalog! beställde den för typ 1 ½ månad sen, fick beställa den 2ggr dessutom. knasigt, men nu är den här. ska ta och bläddra igenom den nu.

nighty nighty

ska lägga mig och kolla på 50 first dates nu. den kommer förmodligen få mig att längta ännu mer till sommaren. drew barrymore ser så härligt sommarfräsh ut i filmen med sin solbränna och sitt solkyssta hår. aja, nåt ska man väl ha när man inte har något minne ;)
vi hörs imorgon, godnatt!

image632

hello there the angel from my nightmare

jävla fasoner tv3 kör på. under prison break hann de klämma in 4 st pauser. det är ju helt galet! varför måste de göra så under prison break? jävla fasoner alltså.

imorgon ska jag träffa freddy! har typ inte träffat honom sen studenten. fattar inte hur det kunnat bli så, helt sjukt och helt fel. nu ska vi iaf träffas igen och det ska bli så fruktansvärt kul och skönt. min älskade vän, min älskade freddbört

image631

prison break

4st pauser under en timmes långt program? wtf liksom.

7 april

image630råkade försova mig lite idag. hade tänkt gå upp vid nio och se våra bästa år reprisen men när klockan ringde kändes sängen som ett mycket skönare alternativ, så jag låg kvar. hade bara tänkt dra mig en liten stund men råkade visst somna om. seg dag idag, kallt och jävligt. hade tänkt ta en sväng på stan och köpa ny foundation idag men var alldeles för lat för det. har istället bara dragit runt här hemma, växlat mellan tv och datorn. håller just nu på och bränner en cd med lite up tempo musik till mitt träningspass som jag tänkte ta om en liten stund.

godnatt!




blink 182 - i miss you

6 april

image629idag är det söndag. det är känns som söndag i flera dagar men idag är det på riktigt. sov riktigt bra inatt, kände mig för första gången på länge riktigt utvilad när jag vaknade. har inte alls gjort särskilt mycket idag, nördat framför datorn typ. ska sätta mig och skriva min matlista för den kommande veckan nu och kolla lite i reklambladen. sen ska jag duscha! mitt hår känns riktigt onice just nu så det ska bli grymt skönt med en varm dusch. har varit duktig och bytt sängkläder idag, så när jag lägger mig luktar det nytt. love it.

godnatt!



idag är det 14 år sen kurtan dog.

image628

lite bilder från kryssningen.





kommer mer bilder sen, väntar på att få linas!

tatueringskryssning 2008

gick hem till linas storebror nicklas vid halv 3 tiden i torsdags. lina och johnny var redan där. det spelades bowling på nintendo wii när jag kom dit. jag har aldrig spelat det och gjorde strike på försyta försöket. hela första omgången ägde jag! det uppskattades inte av grabbarna :) efter en stund kom tony, leif, tessan och millan till nicklas och vi delade in oss i lag, jag och lina spelade ihop såklart. vid fyra tiden kändes det som det var dags att bege sig mot bussstationen så vi kom i någorlunda tid till incheckningen.

solen tittade fram på väg till bussstationen, så vi köpte oss en varsin glass när vi kom till bussstationen. jag och lina trodde att vi skulle kunna njuta av den i solen i väntan på nästa buss men de andra tyckte att vi skulle åka med den som redan var där. jag kämpade mig fram i bussen med gigantisk väska och glass i en hand, inte det lättaste men jag klarade det. resan dit var högljudd, grabbarna gormade ikapp och de andra resenärerna verkade ganska lättade när de kom fram till sin hållplats. de sista 10 min av resan ägnade jag och lina åt att leka yellow car, fast det utvecklades till typ yellow skjorta, yellow skylt och allt annat yellow som vi såg. det var as jobbigt att åka tunnelbana med all packning och minimallt utrymme. min rygg känns ganska förstörd.

kom till terminalen lagom till incheckningen. väntan var inte lika jobbig som förra året. stackars johnny blev visiterad! de tyckte tydligen att han såg skum ut. vi väntade på honom i typ 10 min och sen fick han gå, stackarn var helt förstörd och kände sig kränkt vilket var ganska förståerligt. det var skönt när vi äntligen kom på båten och in i hytten! lämnade sakerna, sen gick vi till de andras hytt en stund där det blev ett låångt samtal om snoppar. wtf? alltså, jag har hört så sjukt knasiga saker under denna resa. jag och lina tröttnade på det eviga snacket om det manliga könet och drog upp till tax freen och shoppade loss! det blev sips (dom heter faktiskt så) och gin! sen var det bara att göra sig i ordning för kvällen nere i hytten. sen började kvällens bravader. endast lite små ätande + a whole lot of alkohol = en pangfylla! shit alltså. alla blev verkligen kanon fulla, alla ställde sig samma fråga på fredagsmorgonen när vi vaknade "vad gjorde vi igår egentligen?". sov endast 3h, kl 10 kom nicklas och väckte oss i hytten. alla bara hasade runt med huvudet hängandes förutom johnny och nicklas som var fulla och glada. jag och lina försökte oss på ett par powernaps men det var alltid nåt eller någon som skulle väcka en. kom upp lagom till det som jag hade väntat och tjatat om hela resan: burlesk showen! den var grym! såg en hel del bröst med sånadär snurrsaker på bröstvårterna, haha.

resan hem var lugn. på bussen hem till norrtälje var alla till skillnad från förra bussresan lugna. jag, lefi och johnny satt och små pratade lite om hur sjuk resan varit men också djävulskt rolig. var grymt sliten när jag kom hem men vi hade bestämt oss ändå för att gå ut på kvällen. hamnade på mobergs som sög! var skönt att komma hem och sova. idag ser jag förjävlig ut. nu ska jag vila mig framför tv:n en stund, lägger upp bilder senare!

home!

nu är jag hemma igen, sliten som fan men ska ut snart ändå. sitter hemma hos mig med lina och johnny just nu. kryssningen var kanon! sjukt kul. hinner inte berätta om den nu, får bli i ett inlägg imorrn. har sett och hört så himla sjuka och roliga saker de senaste dagarna, sweet jebus haha.

rock 'n' roll heartbreak

jag tycker inte om att packa. känns bara som jag glömmer en massa saker. blir så himla stressad också, ska ju jämt ta allt på liv eller död. nu är jag iallafall klar med packningen, tror jag iallafall. ska bara springa runt och fixa lite sen drar jag till niklas (linas brosa) där de andra redan är. ska vara där en stund innan vi åker in. som tur var bor han ganska nära mig, så det blir inte alltför jobbigt för mig att gå dit med packningen på axeln. detta år har jag skippat roller väskan! den höll på att bli min död förra resan.

jaja, jag ska dra mig ifrån datorn nu och göra mig färdig.
vi hörs! om inte båten skunker, vilket vi hoppas att det inte gör! ♥ / K

image616

3 april

idag drar jag, lina & co på tatueringskryssning då! ska bli jätte kul. vi hade väldigt kul förra året, kanske t o m har roligare denna gång. lär inte hänga lika mycket på tatueringsmässan detta år, varken jag eller lina har planer att gadda oss. i år är det partay som gäller! de kör en burlesque show på fredagen innan avgång, förhoppningsvis kommer vi ihåg att kolla på den! åh, jag ska köpa ett 6pack gin ikväll! gottigt värre.

image615

godnatt!

image614

tv tv tv

image613
åh myggan börjar ikväll!
och det gör även sverige pussas och kramas :)
måste ses!

new clothes!

image612

haha, den vita t-shirten är liite geomskinlig.

2 april

har sprungit runt med lina på stan hela förmiddagen. hon tokshoppade inför morgondagen. hon köpte bl a 2st skor på intersport för endast 800 kr. jag menar, 800 spänn för två par skor är inte illa pinkat! jag är jätte sugen på ett par old school adidas skor! innan vi gick ner på stan hann vi snabbbesöka gamla skolan. letade referensperson men knappt några lärare var där, resurs. hittade tillslut linda, min gamla kultur och idéhistoria lärare som gärna ville vara med referensperson. kom på såhär i efterhand att det kanske inte var det smartaste, jag var ganska lat på henne lektioner. lina bjöd på lunch och glass idag, väldigt snällt! när vi satt och försökte äta våra ostbaugetter kom vi fram till följande: vi har ingen klass :) satte du oss på fin resturang skulle vi bara sitta och stirra på tallriken.

var varm som en ko när jag kom hem. bytte snabbt om till min blåa klänning som är så himla luftig och skön! funderar på om jag ska ta mig lite mango och snaska på. men det är nog för jobbigt att fixa så jag bangar det, säkert middag snart också.


blah

väntar på att få komma in i badrummet och tvätta mig, men brorsan tar ju evigheter på sig att duscha. han är fan värre än ett fruntimmer! kissnödig är jag också. ska gå och lägga mig när jag gjort mig i ordning, lär väl ligga och kolla på tv en stund. iaf fram tills jag sett reprisen av how i met your mother. jag tycker verkligen den serien är as rolig! typ för att dom är lika nördiga som mig och jag kan känna igen mig i deras funderingar, problem och känslor :)

imorgon ska jag komma upp i tid, har lyckats försova mig de senaste 2 dagarna. ska träffa lina imorgon och planera det sista inför kryssningen. ska förbi gamla skolan och ragga referensperson, har stefan redan men måste ha en till. jag hoppas på att hitta min gamla sånglärare! skulle vara nice att ha både min gamla teaterlärare och min gamla sånglärare eftersom jag söker till en sång och teater linje.

ska gå och banka på badrummsdörren nu, godnatt! ♥

image610

happy

beställde hem lite kläder häromdagen, förhoppningsvis kommer dem som planerat imorgon. härligt med lite nya kläder, kläder makes kattis happyhappyhappy! ibland är det bra nice med föräldrar. de var så snälla häromdagen "vi tänkte att du kunde få köpa ett par nya jeans och en ny tröja". snällt med tanke på att jag redan lånat en massa pengar av dem bara denna månad. klickade hem ett par svarta jeans, en svart tunika och en vit t-shirt från ellos.


1 april

de senaste dagarna har vi haft underbart väder. riktigt vår väder! hoppas att det håller i sig denna gång, pallar inte mer kyla. det är så skönt att bara sitta ute och njuta. hoppas det är sånt här väder när vi åker på kryssning om 2 dagar så jag kan ta skinnjackan!

har haft camilla här en stund idag. hon ska på studentfest ikväll med 80-tals tema så då fixade jag hennes smink och hennes hår. måste säga att jag blev väldigt nöjd med hennes lockiga hår :)


åh glädjetårar!

åh min blogg, äntligen funkar den igen! som jag saknat den dessa dagar den varit nerstängt. my little baby ^^ nu sitter jag och väntar på camilla som snart kommer hit. ska fixa hennes smink och hår, hon ska på 80-talsfest ikväll!

RSS 2.0