brokenhearted

min dator har kraschat :( därav min frånvaro.
förhoppningsvis kanske vi kan rädda den, jag vill bara ha min hårddisk.
be för min dator! så hörs vi kanske snart

15:58


målar naglarna.
köpte nytt svart nagellack på marknaden häromdagen.
underbart.

when eveything that felt so right is wrong


jäklar vad seg bloggen är idag.

each of us is a star, together we light up the sky



fekat ♥

19:02

igår hade jag en fantastisk dag med finaste felicia. vi skildes inte åt förens halv 5 imorse. haha! drack en massa té gjorde vi och planerade halloween. halloween kommer bli så jävla bäst!

idag har jag varit nere på norrtälje marknanden och kollat. blåste något överjävligt! skönt att vara hemma nu. grymt trött är jag och har ont i fossingar. sitter och lyssnar på the ramones nu, försöka samla ork till att duscha. skulle vara skönt.

monday monday


jag borde ta mig i kragen och göra något vettigt med mitt liv, men det känns enklare att göra ingenting. vissa stunder fylls jag av motivation men den försvinner ungefär lika fort som den kom.

har precis ätit middag. sojakorv och stuvade makaroner. makaroner är nog det tråkigaste som finns att äta. makaroner och ris. om en stund ska jag ut på liten promenad med sofia, ska gräva fram lite varma kläder nu. ciao!

40 and fabulous


kan ni förstå att denna snygga donna precis fyyllt 40?
gwen stefani ser verkligen helt fantastisk ut!

yesterday

vi var in i ett x antal skivaffärer igår och i en av dom fanns denna fantastiska affisch på väggen. i want it so so bad. för er som inte vet så är det efter dessa bröder våran kisses namn kommer ifrån, marx.

det regnade i stort sett hela dagen och vi hade inget paraply med,
det var underbart att komma på en buss och bara glida runt stan.





gårdagens alla fynd. en underbar tavla som jag typ fick grati, 2st lp-skivor (tracy chapman & amadeus soundtrack), en söt liten ask & 3st nya filmer.

trött

har varit i sthlm precis hela dagen idag. gjorde några skiv fynd och sen fyndad jag lite på loppisen här i norrtälje också. väldigt nöjd med dagen men ack så trött jag är och ack så ont jag har i ben och fötter. jag funderar faktiskt nästan på att sova snart, ögonen är bra tunga.

2 oktober

idag har varit en mkt trevlig dag. spenderade större delen av dagen på stan med linda, sen gick vi och fikade med camilla. har spenderat kvällen framför idol, calle är vidare! nu har min själ ro, haha. tänkte snart lägga mig till sängs, ska upp tidigt imorgon. först blir det en sväng till folkets hus loppis och sen en heldag i sthlm med fredrik. godnatt & trevlig helg!




23:04

nu är det officiellt höst and i'm lovin' it! marknaden är nästan som en liten invigning för den, många som tar fram sina vinterjackor då. själv kör jag på min skinnjacka och varma accessoarer. mössan är min bästa vän för tillfället.


mina marknadsfynd. 4st trosor, 3 st marilyn tavlor & nougat!
munken åkte ju direkt i magen. delicious as usual.

1 oktober

äter sveriges segaste baugette. jäklar vilken träningsvärk jag kommer ha i käken sen.

det är marknadstider här och lite senare ska jag åka in till rimbos marknad, som jag faktiskt föredrar framför norrtäljes. mmm, dags för varma munkar och nougat!

RSS 2.0