13:30


idag är det heldag med linda som gäller. sweet!

TNT

igår var det ganska dramatiskt i norrtälje för en stund. när jag & sofia satt och fikade på sportcentrum så började folk prata om bombhot nere på stan. först sades det att swedbank blivit bombhotat, men sen visade det sig att det var ica kryddan det gällde, men nu idag läste jag att det bara var falsktalarm. varför skulle man bomba ica kryddan av alla ställen?

idag tvättar jag. ni vet att det är min favorit syssla :p ugh, tvättar fram till kvällen. föredrar 11-15 passet jue. nu ska jag tillbaks till tvättstugan. ciao!

i want to ride my bicycle, i want to ride my bike


onsdag

idag har jag varit hos arbetsförmedlingen och träffat min jobbcoach igen. mötet gick hur bra som helst, nu har jag äntligen hittat motivation både till att få ihop ett bra cv och skaffa ett roligt jobb! det känns bra. det roligaste under mötet var iaf när min jobbcoach mitt under vårat samtal börjar as garva, då blev jag lite osäker och trodde att han skrattade åt mig men det visade sig att hans kollega stod i fönsret bakom mig och dansade, och så höll han på ungefär 3 ggr under mötet. festliga typer det där ;)

Utkast: ikväll har ...


ikväll har jag umgåtts med min fina vän felicia. vi har det alltid så mysigt när vi träffas. vi går promenader, fikar, snicksnackar och skrattar .. men mest äter vi bananer för det är det bästa som finns i vår lilla värld, vi lever i en liten såpbubbla tillsammans hon och jag! detni.

nu ska jag förbereda mig lite inför morgondagens möte hos arbetsförmedlingen. sen är det sovdags! det ska bli skönt att lägga sig efter allt traskande

19:54

idag har jag börjat städa lite i min garderob. det ser ut som en atombomb sprängts där inne. varje gång jag städar min garderob så lyckas jag aldrig hålla den i ordning i mer än några veckor, men nu ska jag försöka mig på ännu ett försök och hoppas att det håller i sig en längre tid.

annars har jag bara degat idag. nu ikväll blir det lite tv tittande som gäller. först ut är the cougar. sett det programmet? det handlar iaf om en 40-årig kvinna som ska hitta en yngre pojkvän. jätte löjligt men rätt underhållande, jag är annars inte mkt för dejtingsåpor. bara de riktigt sjuka, som mommas boys som jag följde tidigare i sommar! helt galet, och nu kommer det på svenska också. sen ska jag såklart se på prison break senare.

oh this town kills you when you are young


ANNA TERNHEIM - SHORELINE
bra cover på broder daniels låt.

we can dance if we want to










bluesfestivalen

bluesfestivalen var inte riktigt min grej, men mamma hade kul och det var ju huvudsaken. hon ställer jämt upp och följer med mig på diverse saker så jag offrar mig gärna en kväll för hennes skull. fast jag tycker att det kunde ha varit lite varmare, jag frös som en gris hela tiden.







let's have som fun this beat is sick

gårdagen var jävligt nice! jag och soffan dansade all night long och hade hur kul som helst. mindre kul var det att gå upp i morse, men vi kom upp iallafall. idag ska jag på bluesfestivalen med mamma. hon ville ju så gärna gå men inte själv så då gör jag henne tjänsten att följa med som sällskap. ser mest fram emot att se caroline af ugglas, kan ju hoppas att hon kör några joplin låtar.


varför blir man alltid svart om fötterna efter en kväll på teatern? ALLTID!

det är inte lätt när det är svårt

jag var så jävla nöjd när jag kom hem idag eftersom allt hade gått min väg, men så nu upptäcker jag att jag har köpt fel leggings! och då vände sig världen mot mig igen. jag behöver nog terapi.. hah

nu ska jag snart till sofias jobb och hålla henne sällskap tills hon slutar. fast mest går jag dit för att spana på amerikanska hockeyhunkar ^^ it's all good!

16:10


om en stund ska jag iväg på 85-årskalas, men först ska jag göra lite ärenden. ska hämta mina favorit skor hos skomakarn, va tvungen att klacka om dem och sen ska jag på stan en snabbis. senare ikväll blir det party! löningshelg jue.

murder i say

jag gillar lady gaga, men ...



HON HAR DÖDAT KERMITS FAMILJ!!!

anything you can do, i can do better


discoe

jag blev lite förälskad efter mitt senaste besök hos face hunter. den här glittriga skönheten (och då menar jag tröjan och inte flickan, fastän hon också är söt) kommer jag drömma om länge!


bild: face hunter

twilight

nu har jag sett twilight! äntligen.
den var bra men inte fantastisk.
jag skulle inte tacka nej till edward cullen,
men jag föredrar robert pattinson irl.


wednesday

idag är det onsdag igen. denna onsdag tänker jag spendera hemma, har varken ork eller lust att gå ut ikväll. man måste ta det lite lungt ibland också. jag är sugen på filmkväll så det är förmodligen det jag kommer ägna kvällen åt. kanske jag äntligen kollar på twilight! yesyesyes

I got it bad


BFF


I used to rule the world


DAGENS LÅT: COLDPLAY - VIVA LA VIDA

helgen

i fredags hade jag verkligen inte tänkt gå ut. jag hade ställt in mig på att stanna hemma och glo på twilight (som jag fortfarande inte sett!), hade bara sovit ca 1h under natten så jag var väldigt trött. men sen ringde sofia och det slutade med att jag gick ut iallafall.


sen igår så tog vi det ganska lungt. vi åkte några stycken ut till malmen och softade, grillade marsmallows och spelade brainstorm. det blev ganska dålig stämmning efter brainstorm .. vi kanske inte ska spela sällskapsspela haha. när vi kom hem till norrtälje var alla jätte trötta men jag och sofia gjorde ett försök till utgång, kom ner till trädgårn .. va där en liten stund sen kom björn och hämtade oss, skönt.



I guess we're all in trouble, huh?


DAGENS LÅT: PHANTOM PLANET - DO THE PANIC

00:37

mysig kväll. evelina kom hit lite (mycket) senare än planerat (matlagnings drama), men när hon väl kom hit hade vi det trevligt. har druckit massa kaffe så får se hur det går att sova, känner mig ändå inte särskilt speedad. therese kom förbi sen, hon var på väg hem från jobbet och tyckte att det lät trevligare att komma till oss än att gå hem till en tom lägenhet. dom gick hem för en stund sen så nu är det sängen som gäller, ska bara nörda klart framför datorn! har ju skaffat spotify nu så jag pressar musik.

19:07

nu har jag äntligen slutat tvätta! tvätttiden känns alltid som en evighet. nu väntar roligare tider! evelina kommer hit snart och då ska det mysas sådär som bara vi kan.

igår var det en perfekt onsdag. jag hade det så kul! först satt jag, sofia & thessan här hemma och drack vin i det härliga vädret. det var verkligen skönt ute igår, varken för varmt eller för kallt och inget regn! sen åkte vi och hämtade björn (det rockar att ha en nykter thessan med bil!). det blev en sväng förbi donken för köttisarna var hunriga. jag och sofia levde loppan i bilen, risken finns att vi drack ett glas för mkt eller två ;) sen blev det iagff trädgårn och där sprang jag på en hel del roliga vänner. såna kvällar gillar jag

gårdagen









18:38

en onsdag som denna måste man ju nästan ta sig ut. sitter och inväntar sofia & thessan som kommer hit om en stund. ska sätta oss ute på altanen här och dricka vin, sen ska vi möta upp sofias storebror & co och dra till trädgårn.

hoppa hulle





come out and play


nu ska jag till södra bergen med fredrik & äta mammas smaskiga rulltårta!

dagens låt


CAT STEVENS - MOONSHADOW

16:34

idag är jag jätte seg och trött. jag gick upp ganska tidigt imorse. gick upp och gjorde mig lite i ordning sen la jag mig och glodde på lite film en stund, tills jag inte kunde hålla ögonen öppna längre. sov så dåligt inatt så jag kände att jag behövde sova lite till och det var väldigt skönt.

min faster är här på besök. jag har suttit med henne & mamma och fikat lite nu på förmiddagen, jag har druckit 4st koppar kaffe .. känner mig helt crazy. nån kommer blir väldigt speedad tids nog.

13 juli

idag har jag tagit tag i mitt rum. har börjat städa och dammsuga alla hörn, orkade dock inte med alla hörn idag. rom byggdes inte på en dag som man säger. hah. felicia var förbi en liten stund tidigare idag. det korta besöket bjöd på många skratt :) sånt gillar vi!

igårkväll hann jag se 2st filmer. först såg jag ju sweeney todd och sen såg jag bachelor party som gick på tv, en såndär typisk 80-tals film .. ganska dålig men kul att se ibland.


21:51

jag är så sjukt trött. min kropp känns helt död, och då har jag bara degat idag. det låter som en bra idé att lägga mig och glo på film. jag fick sweeney todd när jag fyllde år som jag inte sett ännu, den passar ju perfekt nu! aldrig fel med johnny depp.

let go of your yesterday

gårdagen var trevlig. linda & smajo kom hit så satt vi här på altanen och drack lite innan vi tog oss ner på stan. träffade på sofia & co nere på trädgårn och slog oss ner hos dem. efter en stund gick vi vidare. jag hamnade på teatern med björn en stund innan jag gick hem. var sjukt trött och slocknade nästan direkt.









lördag

jag har då aldrig haft så svårt att få upp mitt hår i en knut. jag har suttit i säkert nästan 15 min och kämpat för den perfekta knuten, tillslut gav jag upp och jag får nöja mig med en medelmåttig knut. dagens i-lands problem!

hade inga större planer för kvällen tills linda hörde av sig, så det blir utgång ikväll iaf. vet inte riktigt hur kvällen kommer se ut, det återstår att se. just nu sitter jag och relaxar med en drink innan jag ska ge mig på garderoben.


sad puppy

but i've got all the time for you, love

spenderade hela gårdagen med felicia. det var riktigt mysigt! det var skönt att bara ta det lungt. vi gick och köpte oss lite gottgott och chillade hemma hos mig. sen efter midnatt tog vi oss en liten nattpromenad.

you can stand under my umberella ella ella

blöta dagar. det bara regnar regnar och regnar! igårkväll va jag ut med sofia & björn, när vi kom ner på krogen så duggade det mest bara men när vi gick hem så ösregnade det. jag & sofia blev sittandes under gallerian och hopp om att det skulle sluta regnade vilket det såklart aldrig gjorde. men trots regnat så var det en ganska trevlig kväll. det är väl det viktigaste :)









pretty awsome!

kolla in den här fantastiska videon! såhär hyllade stockholm michael jackson igår, hur häftigt som helst! så säger dom att svenskar är tråkiga .. tss.



onsdag


ikväll kommer sofia (lillen) hit. hon har varit på semester så vi har inte setts på ca 2 veckor! så det ska bli underbart att träffa henne. blir utgång senare, trädgårn som gäller ikväll. nu ska jag börja gräva i garderoben. ciao!

i fall in love whenever we meet


gone too soon

igår va jag på informationsmöte hos arbetsförmedlingen. det gick bra, men dom tyckte liksom jag att det var onödigt att jag var där. öhm, braa. hann med en snabbfika med camilla, sen gick jag hem och bänkade mig framför tv:n. michael jackson för hela slanten.

såg hela den direksända minnestunden för michael jackson. det var lång, men så himla fin! och sorglig. när jackson's dotter höll sitt korta men hjärtskärande tal brast mitt hjärta totalt! det var en väldigt känslosam kväll minst sagt. det känns fortfarande så overkligt att michael jackson är borta.



famewhore eller inte, när john mayer gör det han ska så gör han det bra!

cameron diaz

V MAGAZINE.
cameron diaz tuff a la madonna blonde ambition


perfume: the story of a murderer

denna film såg jag igår och jag tyckte den var väldigt bra. ben whishaw som spelar huvudrollen är verkligen en bra skådespelare! jag tyckte mycket om honom. rachel hurd wood som också är med i filmen är sjukt vacker.

















you're so good to me

igår hade jag & bästa bönan ewelöna en riktigt trevligt kväll. evelina gjorde middag åt oss och sen satt vi några timmar och bara skrattade och drack vin innan vi gick ut och gjorde stan.





det enda upprörande var att favorithänget gått och blivit värsta giriga. 100 spänn får man pröjsa numera för att komma in efter kl 12. .. 100 spänn!! THAT SUCKS!

header


my boy lollipop you make my heart go giddy up you are as sweet as candy you're my sugar dandy


i'm your candy perfume girl


igårkväll va jag & fredrik ner på stan en stund. det var roslagsnatta så affärerna hade öppet till 10 och så. det var ganska chill förutom att vi blev attackerade av knott och mygg vart vi än gick. fan vad jag hatar småkryp alltså! kill 'em all.

min finfina vän camilla









RIP KARL MALDEN (1912-2009)


a thing of beauty

igår va camilla här större delen av dagen. vi fikade lite och njöt av solen, tills spindlar började attackera mig :( jag blev sammanlagt attackerad av 3st spindlar igår! det är bara för mkt för mitt svaga hjärta.

sen fick jag för mig att leka fotograf och camilla fick vara min modell. tog en hel del bra bilder på min söta vän :) postar några av dem i ett senare inlägg.

sen på kvällen kom evelina hit och då hällde vi i oss en massa vin, men vi blev ändå inte helt odrägliga :p roade oss med lite flight of the conchords videos innan vi drog oss ner på stan. fan vad varmt och fullpackat det var, men trevligt. drog hem när krogen stängde. evelina skulle upp kl 5 idag, undrar hur det kändes :D


RSS 2.0