ett tag i kragen.

godmorgon. jag somnade hyfsat tidigt inatt, men vaknade upp ett x antal ggr. till slut vaknade jag lite innan halv 7 och kunde inte somna om. satte på tv:n och kollade lite på beverly hills och försökte somna om, till slut slocknade jag väl vid åtta tiden när jocke och mamma börjat dra sig upp. sen gick jag upp vid halv 10 när min klockan ringde. har ätit frukost och gjort mig i ordning, ska bara dra på mig lite kläder och sedan ner till bussstationen och möta lina. ska följa med henne till tatueringsstudion och äntligen boka tid! mitt presentkort går ju ut sen i januari nångång så det är ju bra om jag är ute i tid, förhoppningsvis kan jag få en tid precis efter jul!

oh. jag lärde mig nyss något på oprah. tjejers bajs ska tydligen vara s-format, då mår man bra. don't forget to check the poo girls!

November 29th.

imorse tvingade jag mig upp när klockan ringde 6.30. det var riktigt motigt eftersom det var mörkt och kallt, ville bara ligga kvar under mitt varma täcke men jag var ju tvungen att ta mig till mattelektion idag. gjorde mig i ordning och sedan drog jag mig uppåt och mötte camilla, det var fett slaskigt ut (inte nice!). våra skor och strumpor vart helt genomblöta och det var inte skönt, så vi tyckte lite synd om oss själva. mattelektionen var tråkig men som tur var fick vi gå lite tidigare än vanligt. efteåt drog jag och camilla ner på stan en stund, tänkte att jag kunde hålla henne sällskap innan hennes buss gick vilket var 1h senare. sen när vi skiljts åt gick jag hem och åt nybakta bullar och softade, innan jag somnade. nu har jag iaf fått tid hos en läkare, han ringde imorse. ska dit på tisdag, ska bli skönt. han sa att jag kanske hade gastropi (? eller vad han kallade det), har ingen aning om vad det innebär. jag tycker mest att alla såna där termer låter som hjärtoperationer :p haha. nämen vi får väl se vad det är, säkert något roligt.'

image302

hot mama (to-be)

image301

hoppas man själv är såhär snygg den dagen ugnen är gräddad (om så skulle bli).
åh. det är så fint med gravida magar!

November 28th.

idag masade jag mig upp vid tolv och gjorde mig i ordning. sen vid två tiden gick jag ner till bussstaionen och mötte emelie som jag hade bestämt fika date med. vi gick först förbi banken lite snabbt för jag behövde hämta ut pengar, mitt konto är 200 kr fattigare :( sen gick vi iaf till café hörnan och kurade upp oss i en soffa långt in. vi köpte båda en varsin bulle (som var lite torr men god ändå tycker jag) och läsk (sprite för min del, cola för hennes). vi blev kvar på fiket ett bra tag, gick väl därifrån lite efter halv fyra. satt där och pratade om allt möjligt och skojade som vanligt, riktigt trevligt! sen efteråt gick vi till h&m en snabbis för jag skulle köpa ny foundation. det blev nu min gamla vanliga, den jag hade innan var ju inte den bästa .. blev bara kaka av allt tycker jag. resten av dagen har jag softat hemma, jag försöker hela tiden hitta ork att plugga men jag hittar det aldrig.



nu ska jag lägga mig och kolla på satc & two ½ men, godnatt! / K

tjejsnack v.48

  • är du religiös, på vilket sätt?
    - nej, det är jag inte.
  • tror du på övernaturliga krafter och andlighet?
    -
    ja, det gör jag.
  • har du sett/känt av något övernaturligt, vad?
    -
    jag har varit med om lite småläskiga saker när jag ska sova.
  • hur ställer du dig till fundamentalism inom religion?
    - huh? jag förstår inte.
  • vad tror du sker efter döden?
    -
    jag har faktiskt ingen aning, men det skulle vara nice om det fanns
    en slags himmel där man träffades alla man en gång förlorat.
    det är väl det jag hoppas på. ett till liv däremot hoppas jag inte på.

http://mlilja.net/tjejsnack


so many reasons for me to run and hide.

ja, jag har varit lite dålig med att uppdatera bloggen de senaste dagarna. har inte riktigt orkat om jag ska vara ärlig, har sovit större delarna av dagarna och sen inte varit så mkt vid datorn. men jag kan väl göra en liten summering av de senaste dagarna.

fredag:
blev det utgång med linda. vi satt hemma hos mig och drack samtidigt som vi kollade lite på idol och gjorde oss i ordning. SKANDAL att daniel var den som fick lämna idol, hur fan tänker svenska folket? senare blev det mobergs där jag blev kanske liite för full. jag fick leva med allt puckat jag sagt och gjort dagen efter och det var lite jobbigt tyckte jag.

lördag:
blev jag upptvingad fast jag helst ville sova bort hela dagen som vanligt, men jag hade lovat att följa med på guldbröllopsmiddag. min mammas moster och morbror var det som firade 50 år som gifta och det gjorde dem med stor middag på norrtäljebåten. efter det drog jag och mötte linda och sen hem till hennes brorsor som hade inflyttningsfest eftersom att thomas flyttat dit. sen när dem skulle till mobergs fick jag och linda hitta på något annat och det gick ju inte allt för bra alltså.


söndagen sov jag bort och måndagen likaså. idag skulle jag ha åkt till sthlm med mamma men jag klarade inte att ta mig upp ur sängen så jag sov även bort denna dag. min mamma har iaf sett till så att hennes doktor ska höras av sig till mig i veckan och hjälpa mig att få en tid för koll. så nu väntar jag, förmodligen ringar han på torsdag.

[now playing; millencolin - no cigar]


November 23rd.

ikväll blir det utgång, det är trots allt löning och då är det roligast att vara ute. just nu sitter jag och sminkar mig lite medans jag väntar på linda som kommer hit runt kvart över sju. lär sitta här och dricka framför idol och sedan drar vi väl ut, lär hamna på mobergs sen iaf.

image296
den här bilden tog sist när jag var på mobergs, i look like an amused horse.
jag blir aldrig bra på mobergsbilderna och  detta visar varför jag inte gillar att le på kort!

nu blev det jobbigt.

jag har fått en förfrågan att sjunga på mammas moster och morbrors bröllopsdag imorgon (dom firar 50 år), dom har sagt att jag kan få typ 500 kr för det :/ problemet är bara det att jag hatar att sjunga på intima tillställningar eftersom jag blir så nervös då men jag skulle verkligen behöva pengarna. ååååååååååååååååhhh!

bara för att liksom.

Dagens...

.... toppen - att jag kollade på ally mcbeal och såg josh groban avsnittet
.... botten - att jag blev dålig imorse
.... vill ha - charlie chaplin hatten jag hittat
.... klädsel - pyamas
.... smink - inget
.... frisyr - slarvigt uppsatt
.... låt - the ramones "pet sematary"
.... saknad - ES3A
.... dummaste - att jag missade mattelektionen
.... misslyckande - att jag fick ställa in min & soffs fika
.... köp - inget
.... godis - syrliga karameller
.... humör - bored to death


November 22nd.

jahapp, den här dagen blev ju inte som planerat. jag skippade mattelektionen imorse eftersom jag skulle behöva gå upp klockan halv 7, och jag somnade lite innan kl 6. funkade inte riktigt liksom. jag halvsov lite fram tills klockan 10 då jag skulle upp och göra mig i ordning eftersom jag skulle träffa soff klockan tolv och fika med henne. kände mig lite hänging men det tänkte jag berodde mest på nattans knappt existerande sömn. jag var hungrig och skulle precis göra mig ett par mackor när min hunger plötsligt förvandlades till illamående och jag fick världens tryck i huvudet. jag var ensam hemma på kuppen och kände att jag skulle svimma när som helst så jag tog mig med hjälp av väggarna till mitt rum och min säng där jag slängde mig ner och väntade tills mamma kom hem. visade sig att jag hade lite feber så jag fick ställa in min fika med sofia och lägga mig och vila. somna tillsist och sov ett bra tag in på eftermiddagen, nu mår jag bra. jag sitter jus nu och göra upp planer inför morgondagen, ska ut med linda då.

här är en lite nördig video som jag spelade in med mobil på väg hem i måndags :p



[now playing; imperiet - blå himlen blues]

another day of wasting my life.

idag har jag gjort absolut igenting. blev väckt vid halv 3 av mamma som gnällde på mig att jag skulle gå upp, jag försökte ignorera det och sova vidare men grannarna uppepå började då borra vilket lät jävligt mycket i mitt rum, så jag gick upp. jag hade missat min väckarklocka som jag ställt på ringning kl 11, måste ha stänt av den i sömnen och så hade tydligen mamma varit in flera ggr och försökt väckt mig vilket jag har inget minne av. från det jag vaknade idag har jag bara släpat runt mellan datorn och tv:n, jag har inte orkat göra så mycket annat.

imorgon är det meningen att jag ska på mattelektion men jag vet inte om jag orkar det. vi ska visserligen göra en lab som kommer vara med på det kommande provet så det vore ju bra om jag kom dit men orkar jag inte, så orkar jag inte. ska i vilket fall som helst träffa soff efteråt, ska möta henne på sportcentrum och sedan gå ner på stan och fika. när jag sedan kommer hem ska jag försöka färga mitt hår som jag varit på väg att göra ett x antal ggr nu. btw, sofias oskar har fått jobb! så nu ska han och sofia kolla efter lägenhet här! :)

this is me.

 

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Jag blir lätt brun.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag har glasögon/linser
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[/] Jag har fräknar. (ibland när jag solat)

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har stämplat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.

HÄLSA
[x] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[x] Jag har genomgått en operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.

RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[ ] Jag har flugit..
[x] Jag har varit i Sverige. (konstigt, jag bor liksom här?)
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare. 
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[x] Jag har blivit kittlad.
[ ] Jag har fått kramp.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

 


heyhey.

i måndags hade vi vår sista lektion på kulturama, jag hade också engelska prov innan jag begav mig till sthlm. man skulle ha behövt 2h för det men jag var tvungen att sticka innan fyra så jag skumma igenom det mesta och gjorde bara det som jag verkligen kunde, vet inte ens om jag svarade rätt. på teaterlektionen vart det planerat att vi skulle spela in bernardos hus som vi jobbat med under våra 10 veckor men eftersom att therese inte dök upp så sket det sig tyvärr, så vi fick endast spela in ett fåtal par scener. när vi var klara bjöd inga märta oss på lussebullar och kaffe, sen kollade vi på det vi spelat in. var sjukt kul eftersom man märker små tickssaker och sånt som man gör utan att tänka på det. jag t ex gjorde värsta små skutten när jag gick. allt var ju jätte förvirrande eftersom att en roll fattades så det blev många långa tystnader där ingen visste vem eller vad som skulle sägas, det var ganska kul att se haha. jag kommer verligen att sakna det här gänget, alla utom en. det var synd att allt skulle sluta nu när vi precis lärt känna varandra. jag och annika kommer iaf försöka fortsätta att ha kontakt, ska gå på teater snart hade vi tänkt. jag har lagt ut bilder ifrån gårdagen på http://katz.bilddagboken.se/

image295

pjäsen heter egentligen bernardas hus men eftersom vi hade en kille i gruppen
och det inte finns några killroller så gjorde vi en pappa istället för en mamma.


indeed, my friend.

gårdagen var riktigt lyckad och bra. jag kom upp till lokalen och julpysslet en halvtimme föresent eftersom att min bror hade occuperat badrummet så jag inte kom åt mina hårprodukter. när jag väl kom upp dit iallafall så var nadine och co redan igång och jag joinade dem direkt. vi hade det hur trevligt som helst, det har vi alltid vid sånahär aktiviteter. jag hann göra en disktrasa med trycka, 2st grisar (varav en heter nadine för hon tyckte dem var fula) och lite småsaker. micke var igång och gjorde våra traditionella partyhattar till alla, jag var den enda som bar min från det jag fick den till dess jag somnade sent imorse. vi spökade alla ut oss ganska bra, efter middagen fick vi tag på limm och stjärnor som vi kladdade på våra kinder, av det fick vi fina lila märken efter. under middagen höll jag på å dö av skratt eftersom jag och nadine nördade runt med haklappar som vi fixat, vi var nog lite små trötta efter allt pysslande så vi skrattade åt det mesta. vid elva tiden fick vi nog av de vuxna och drog till trexe istället, där det var trevligt. men mot morgonen när alla började däcka (inklusive nadine) så vart det tråkigt, fick underhålla mig med youtube då innan jag och anna drog oss hemmåt, nadine fick stanna kvar efter hon var trött och tjurig :p bilder från gårdagen hittar ni på katz.bilddagboken.se

idag sov jag till klockan tre, sen kollade jag på pretty in pink som gick på tv. sen har jag nördat runt här hemma och försökt plugga till engelskaprovet imorgon, ska göra det mer nu hade jag tänkt. imorgon har jag också sista teaterlektionen, då ska vi spela in våran pjäs och sedan kolla på det tillsammans. måste därför lära mig alla mina repliker utantill också. för övrigt tycker jag det ska bli tråkigt att skiljas från mina nya vänner :(

ingen av oss heter gösta.

"rösta på oss, är ni snälla
ingen av oss heter gösta
"

haha, den bästa låten idolerna sjungit på ett bra tag!



har precis kollat på little miss sunshine som jag lånat av camilla.
grymt skön film, klockren! skådisarna passade alla olika karaktärer.
abigail bresnin är jätte bra trots sina låga ålder.

image294

- jag vill dedikera det här till min farfar som lärt mig stegen
- åh vad rart, vart har vi farfar då?
- i bagageluckan till våran bil.

nu börjar malcom in the middle, sen ska jag försöka sova. godnatt!

rawr.

image290

peter magnusson e snygg.

imorgon är det lite julpyssel & gårdsfest som gäller, yihaa!



November 16th.

idag hade jag ju matteprov då, på kapitel 4 och 6 (ekvationer och skit). jag svarade på en hel del frågor, men frågan är hur många jag svarade rätt på? jag chansade bara på en del eftersom det ser bättre ut ifall jag försökt än ingenting. efter provet traskade jag och camilla i kylen när till h&m en snabbis. jag är så himla shoppinsugen, ge mig ett jobb så jag kan börja tjäna pengar!

när jag kom hem fixade jag lite mellanmål och la mig i fåtöljen i vardagsrummet och kollade på våra bästa år, serien har totalt spårat ut och är inte ens rolig att se .. men ändå måste jag fortsätta kolla och se vad som händer till slut .. skit irriterande ju. jag frös som fan fast jag hade tjockkläder på mig och en filt, gick in i mitt rum och la mig under täcket och somnade, sov till halv sex då jag skulle upp och äta middag.

nu sitter jag och väntar på att idol ska börja, inte långt kvar till finalen nu! linda ringde tidigare och frågade om jag ville gå ut ikväll, det skulle ha varit kul men jag orkar verkligen inte. jag saknar mina vänner, jag isolerar mig mer och mer ifrån allt och alla .. jag hatar det men jag kan inte hjälpa det.

[now playing: mr mister - broken wings]

I will not make it after all!

suck suck suck suck, kan sägas ett x antal ggr till. x och y och p, va fan? vad är det för mening med siffror om man ska räkna med bokstäver! och vad för nytta har jag som vuxen att kunna sånt där ekvationskit, jag kommer ju inte precis stå i mataffären och räkna ut allt med hjälp av x och y. imorgon har jag matteprov och det kommer inte gå alls, prov på fredagar förstör resten av ens helg.

image289

November 15th.

image288
idag har jag varit nere på posten en snabbis hos camillas mamma och hämtat papprena till engelskaprovet. det var jätte snällt av dig camilla och din mamma att fixa det åt mig :) tack! imorgon har jag matteprov :( måste plugga till det hela kvällen men det lär vara till ingen nytta, jag kan typ inget av det vi jobbat med nu, har inte varit så aktiv med pluggandet den senaste tiden. fick mail ifrån min naturkunskaps vikarie om min oaktiva studiegång, jag får väl börja gå på lektionshelvetet nu. åh, bara några få veckor kvar sen slipper jag skiten!

100 år!

image286

idag skulle våran favorit sagotant ha blivit 100 år!

james blunt - goodbye my lover



November 13th.

image285

idag har jag färgat håret på mamma som hon tjatat om så länge nu, det går ganska snabbt att sätta i hennes färg. mitt hår brukar ta ungefär en timme att kladda igenom medans mammas tar typ 20 min. imorgon ska jag försöka fixa mitt egna hår så jag har det gjort, mamma får väl hjälpa mig lite också så jag får med håret i bak. ska göra ljusa slingor, ganska många så jag kan färga rött på och bli lite rödhårig. jag känner mig lagom sexig idag, osminkad med min förskäckliga hy som jag råkat ut för och håret står rakt ut i min slarviga toffs. men vem orkar fixa i ordning sig såhär på kvällen när man ändå bara ska vara hemma? ikväll är det tv-kväll, ugly betty & desperate housewives!


- turned to a +

gårdagen började inte alls bra, magvärken hade ännu en natt hållt mig vaken alldeles för länge. gjorde mig i ordning för att gå i skolan men jag fick världens huvudvärk och stannade hemma och vilade en stund istället. sen fick jag masa mig upp och åka till teatern, det var fruktansvärt kallt och huvudet dånade så jag var inte så munter på vägen dit. när jag kom till slussen och väntade på tåget till gullmarsplan hade jag värsta skumma mannen framför mig som vände sig om mot mig och råglodde, när jag glodde tillbaks så fortsatte han att glo och då började jag frukta att jag såg rolig ut eller hade något i ansiktet? hm. när jag sedan kom till gullmarsplan glömde jag nog kvar hjärnan på tåget .. mötte annika och sa direkt "jag går åt fel håll va?" och det gjorde jag, huh?

teaterlektionen igår var grymt rolig, vi hade alla askul! mot slutet var vi alla trötta och okoncentrerade och skrattade åt allt typ. det är så synd att vi bara har 1 gång kvar nu när vi äntligen börjar lära känna varandra :( jag och annika ska iaf försöka hålla kontakten, inga märta kom med förslag att vi 2 kunde gå gemensamma privatlektioner och jobba ihop hemma hos henne ibland, skulle vara superkul! påvägen hem när vi (jag, annika, inga märta & anja) väntade på tåget kom det fram en skummis och frågade efter ciggaretter och vi sa att ingen av oss röker och däför inte har ciggaretter men han trodde anjas busskort som hon pillade med var ett ciggpaket och fortsatte tjata på henne fast hon sa nej, sen frågade han istället om en puss (äcklig gubbe) och hon sa "nääääääe" och då kramade han henne istället, poor anja.

November 11th.

nu ska jag snart lägga mig till sängs, jag ser fram emot att lägga mig i min nybäddade säng :) mm, nytt täcke har jag också! mitt gamla var inte så fint eller skönt längre.ska lägga mig och kolla på törnrosa tror jag, var ett tag sen jag såg den. just nu försöker jag kolla på tidtabeller över norrtälje stadsbussarn men datatabbelerna knasar och min tidstabell vet jag inte vart jag har :/ får kanske kolla imorgon istället. tänkte att jag skulle börja åka buss till skolan om dagarna nu, börjar bli så kallt nu och snön kommer ju snart också. imorgon ska jag dessutom ha scenkläder och sånt med mig så då vill jag helst slippa gå igenom halva norrtälje dit upp.

vi hörs, godnatt! / K

image284

mens, straffet gud glömde att häva?

ja, ni vet under den där tiden när människorna fick en massa straff av den där gud hela tiden .. mensen måste ju ha varit något som han straffade kvinnorna med och sedan glömde att ta bort! jag har haft en sådan fruktansvärt mensvärk idag, kändes ett tag som min mage skulle sprängas och jag skulle hittas liggandes i ett blodbad. jag hoppas ni får fina bilder :) jag som skulle försöka fixa båda mammas och mitt hår med nya hårfäger idag men med denna mensvärk vill jag helst bara kura ihop mig på golvet och tycka synd om mig själv.

image283



jag har gjort den igen!

image282

jag lyckades drömma om freddy kreuger igen, för 3:e gången i mitt liv!
aldrig kul alltså med tanke på att han dödar i drömmar, jag lever dock.
han hade denna gång en ond bäbis med sig som ville döda mig, riktigt ond en.
men jag klarade mig, som alltid. jag är faktiskt en riktig fighter i dessa drömmar.
typ som buffy the vampire slayer fast smartare! ;)
när jag vaknat låg jag en halvtimme kvar i sängen och intalade mig att det var en dröm!

ja, det stämmer.

jag tycker christine's imitation av filippa reinfeldt är så jävla klockren och kul!

"en elefant glömmer aldrig"

jag har kommit in i en riktigt ond cirkel, min sömnproblem blir bara värre. de senaste 3 dagarna har jag somnat efter kl 7 på morgonen, och det hjälper inte att den här konstiga magvärken slår till på nätterna. jag ska försöka uppsöka läkare snart, ska ge det några dagar till att försvinna. iallafall, eftersom det inte gick något bra på tv när jag inte kunde sova så satte jag i en dvd, det blev djungelboken. underbar film! det bästa med dvd:er är att man har tillgång till behind the scenes material och sånt älskar jag, jag kollar på igenom allt. hur intressant som helst! speciellt när det gäller gamla klassiker, som disney t ex.



visste ni att gamarna var inspirerade av the beatles?
men frågan är, vilken beatles föreställer den skallige?
image281

IDIOT SVERIGE!

HUR FA-AN KUNDE NI RÖSTA UR CHRISTOFFER FRÅN IDOL?!
you guys suck! BIGTIME!!!!



November 8th.

image276
det blev ingen skola idag iallafall. jag kunde inte sova alls pga av magsmärtorna som inte försvann, kändes stundtals som om mina inälvor skulle slå sig ut ur min mage. somnade tillslut efter kl 7 imorse. idag har jag mest legat till sängs förutom nu på kvällens då jag orkat mig upp och duscha och nörda lite vid datorn. jag blir hemma denna helg och tar det lungt så jag kan gå i skolan nästa vecka. jag har fått hem lite nya filmer på datorn som jag kan passa på att kolla på nu.

idag fyller föresten nadine 19 år!

GRATTIS GRAHN!

November 7th.

åh suck, imorgon måste jag gå upp tidigt och ha min för långa mattelektion. jag har inte varit i skolan alls denna vecka så jag borde egentligen tycka att det är okej att offra 3h för en lektion, men nej det gör jag inte. jag har konstigt ont i min mage sen tidigare ikväll. tänk er att någon hårt trycker med pekfingret på revbenen, så känns det fast inifrån. hoppas det går över snart så jag kan sova bra, jag ska ju upp tidigt. just nu sitter jag bara här vid datorn och sufar runt, kollar på nån slags modell/fotograf community där camilla är medlem. kul att kolla runt på alla som vill bli modeller, i brist på annat liksom.

imorgon ska jag försöka ta mig i kragen och göra lite nytta. jag skulle behöva städa upp lite i mitt rum, rensa garderoben, ta mig en tur på motionscykeln. dessa saker skriver jag upp varje dag på mina "to do" - listor men jag gör det aldrig, jag skjuter alltid upp det mesta och tar bara tag i det som är lätt och inte kräver så mycket av mig. jag tycker det är en ganska irriterande vana jag tagit till mig, jag finner många dåliga vanor i mig nuförtiden. en bra vana är iaf att jag är super belägen att hjälpa apan ola, bilderna på honom i bur krossade verkligen mitt hjärta. jag vill verkligen att namninsamlingen ska nå sitt mål på 10 000 signaturer och ska göra så mycket jag kan för att hjälpa till.

nä, nu ska jag börja stänga ner datorn, lägga mig till sängs och se sex and the city. godnatt! / K

Vecka 45; Jämlikhet

  • vad är jämlikhet för dig?
    - att båda könen behandlas på samma sätt och att man inte
    diskriminerar ett kön.
  • kallar du dig för feminist? motivera gärna!
    nej, det gör jag inte även om jag tror på jämnlikhet.
    det är inte så att jag tror att alla feminister är butchbrudar
    det är bara det att jag inte riktigt förstått ännu vad feminism innebär,
    jag vill dock gärna veta mer så får vi väl se hur jag anser mig stå sen.
  • är det viktigt att det är 50/50 manliga och kvinnliga chefer?
    - det vet jag inte men jag anser att det inte borde vara konstigt
    såhär på 2000-talet.
  • har du någon gång blivit diskrimerad på grund av att du är tjej?
    - det tror jag alla tjejer har någon gång
  • är det viktigt att föräldrarna delar 50/50 på föräldrarledigheten?
    -
    det vet jag inte

http://mlilja.net/tjejsnack


what's new pussycat?

ikväll har jag varit på kattjakt med soff :) uppe vid sofias jobb finns det 2st bortsprugna katter som vi tycker så synd om, försökte hitta dem ikväll men det gick inte så bra. efter en runda runt sportcentrum gick vi in och tog oss en varsin mugg kaffe och satte oss och pratade i typ 1h. sen tog vi en runda till innan vi gick hem till mig och drack mer kaffe. jag informerade sofia om stackars apan ola och har än så längre (vad jag vet) värvat 3st till namninsamlingen, jobbar på. sen kollade vi på lite persierungar eftersom sofia vill ha en när hon och oskar flyttar, jag hoppas dom skaffar en fluffa som jag kan gosa med när jag är på besök. dom är så grymt söta, skulle själv vilja ha en ifall jag inte redan hade min älskling som hatar andra katter.


http://www.thepetitionsite.com/takeaction/343545023
genom den här länken kommer ni direkt till namninsamlingen,
snälla hjälp oss att nå 10 000 innan nyår! det är gratis och för en bra sak.

FREE OLA!

image271

i över 10 år har man kämpat för att få apan ola ifrån det thailändska zoo:et han i hemlighet såldes till. han lever där som i ett fängelse, trångt med 3st andra apor. aporna hålls underhållna från allmänheten och det finns ingenting för dom att göra i buren, inga lianer .. ingenting. innan ola såldes var han en folkkär och lycklig apa här i sverige men hemligt tagna bilder i thailand visar en ledsen apa som lever utan hopp. man kämpar sen flera år tillbaks att få honom flyttad zambia dit han egentligen skulle ha flyttats innan han såldes, allt är fixat. flyg och plats, det enda problemet är safari zoo som vägrar släppa taget om ola! det är verkligen jätte hemskt hur illa dessa djur blir behandlade, jag såg en dokumentär om just detta igår och blev så betagen att jag grät. alla kan hjälpa, snälla gå in på den här adressen www.apanola.nu och skriv på insamlinglistan som finns där, du kan också läsa mer om situationen där. just nu har ca 5000 skrivit på och målet är 10 000 före nyår.

FREE OLA!

November 6th.

idag har jag legat till sängs större delen av dagen med sprängande huvudvärk, men nu är det bättre. har dumpat pyamasen nu, duschat så jag känner mig fräsch och snart ska pyamasen på igen. väntar på att ugly betty ska börja, mamma har gjort iordning en mumsig sallad till mig att smaska på under denna tv kväll bestående av först ugöy betty då och sen desperate housewives!

righteous brothers - unchained melody
denna låt är så fruktansvärt vacker, i love.

en annan låt som jag gillar just nu är
 bruce springsteens nya "radio nowhere"

mummy loves you.



min kisse är bra söt när han norpar mjölk :)

November 5th.

vaknade imorse efter några få timmars sömn, låg kvar en stund och frös, tänkte "det kommer bli en dålig dag" och det vart det. jag har varit trött och på dåligt humör hela dagen, mest trött! började må illa när jag och mamma kollade på dagens våra bästa år, slumrade till en stund och bestämde mig för att strunta i engelskan. fann ingen mening med att gå dit i kylan, låg hellre kvar hemma och sov en stund till. sen var jag tillslut tvungen och gå upp och åka till sthlm och teatern. vägen dit var tråkig, människor bara gjorde mig irriterad. 2st tanter hamnade nästan i catfight på tåget och småkillarna fattade inte att dom skulle flytta på sig när jag snällt sa "ursäkta, jag ska ut". sen kom jag till tvärbanan och träffade annika, då blev jag lite gladare. jag hade ingen lust för teater idag men när jag fick beröm för min teateranalys så blev dagen helt plötsligt mycket bättre. jag gillar min teatergrupp, om 2 veckor skiljs vi åt :( sällskapade med annika hem sen, stannade vid östermalmstorg för att prata en stund innan vi hoppade vi tåget hemmåt. fick världens magknip på vägen hem så nu är jag grinig igen.

this weekend.

jag har varit dålig på att uppdatera bloggen ihelgen, men jag har inte orkat liksom. men jag kan väl ge en kort sammanfattning över de senaste dagarna. i fredags sprang jag först nere på stan och försökte hitta något snyggt och inte alltför dyrt (eftersom jag måste hushålla med pengarna fram tills jul) klädesplagg till kvällen, hittade inget! skulle ha färget håret också men det blev ingen tid över för det. kvällens spenderade jag med linda. först var vi på förkrök hos pm & sara en liten stund, sen stack vi vidare till mobergs som hade halloweenfest. vi missade precis gratis insläpp, det börjar bli en vana tyvärr. mobergs var okej men jag var väl inte precis på partyhumör så det drog ner det hela lite för mig. när vi skulle gå hem började det snöa, jag såg ut som en dränkt katt när jag kom hem! mascaran låg på kinderna och håret var fastklibbat mot min panna, sexigt värre.

sen igår ägnade jag kvällen åt gamla klassiska skräckisar som fredagen den 13:e och halloween, hann med 3st filmer. idag har jag bara chillat och försökt undvika det faktum att det är back to fucking school imorgon. måste göra engelskaläxor, men det gör jag senare ikväll. brukar bli plugg på natten för mig eftersom jag ändå oftast inte kan sova förns fram mot morgonen.

"jag är världens sämsta självmordskandidat"

idag var jag ner först på stadsbiblioteket och lämnade tillbaks de två böckerna som jag lånade för ett tag sen, sen gick jag ner en sväng på stan med mamma. kollade ifall jag skulle se något snyggt men hittade inget just då, för kolla lite mer imorgon om jag hinner. jag köpte iaf lite slingfärg, så imorgon ska jag sätta i blonda slingor. jag gör slingor när alla andra tar bort sina.

nu ikväll har jag varit hos soff och kollat på film. drog mig först upp till hennes jobb (daisy's på sportscentrum) vid sju tiden, jag gick snabbt och kom upp dit efter bara ca 10 min. det fick jag beröm för ;) hälsade på sofia som fortfarande jobbade och gick sedan och satte mig vid oskar som satt och kollade på nyheterna. där satt vi tills sofia slutade och hennes mamma hämtade oss, åkte till flygis och handlade lite godis, sen hem till henne. vi kollade på lite nisse hult avsnitt som jag inte sett förut, sen varierade vi lite med tv program också och satt och klagade på svenskarna. lite efter elva var det dags för mig att röra mig hemåt, sofia och oskar följde med mig en bit tills jocke och daniel mötte upp mig, djävular att gå snabbt. nu sitter jag här, ska göra mig i ordning för sängen och kolla på årets EMA gala som jag spelat in ;)


RSS 2.0