oh mother, i made them laugh!


uh i dunno

vilken tråkig dag! kändes ju helt värdelöst att man klev upp ur sängen idag, man hade lika gärna kunnat ligga där dagen ut. det har åslat hela dagen och halva kvällen, har inte funnits nått att göra. mot slutet satt jag i köket och kladdade med lite glitterfärg på små papperslappar, skrev mest bajs för allt var bajstråkigt. jag underhöll min mamma iaf, hon tyckte jag såg väldigt rolig ut när jag satt och stirrade ner i bordet och suckade gång på gång.

jag pressar gudfadern filmerna för fullt, har kollat på den första och den andra filmen. nu väntar den tredje filmen. man känner sig lite sådär lagom tuff när man kollar på dessa gangsterrullar och replikerna fastnar så fint i hjärnan. "min fars namn var antonio andolini och nu ska du få". POW!

godfather: part 2


min bästa vän under dessa varma dagar


i bet you think this song is about you

"jag avundas de paranoida;
de tror på allvar att folk bryr sig om dem"


- susan sontag

cruel summer

som vanligt har jag vänt på dygnet. sover för länge om dagarna och ligger vaken hela nätterna. det är sånt som händer när man inte har några större rutiner. sov alldeles för länge idag, lär inte kunna sova förens sent inatt men jag ska fa-an ta mig upp tidigt imorgon ändå och vända tillbaks dygnet!

ska lägga mig och se sex and the city nu. jag berättade aldrig att jag var och såg sex and the city filmen va? det var jag. jag och sofia passade på att gå på bio den enda lediga dagen vi hade under teatertiden. den var jätte bra! jag både garvade och grät. jag tycker det var ett bra slut på hela serien. det snackas om en uppföljare men det tycker jag inte det ska bli, förstör inte något så bra!

efter satc ska jag se gudfadern 2, jag pressar gudfadern just nu!


the godfather


the arcade fire - no cars

we know a place where no planes go
we know a place where no ships go

bouncy

mitt hår luktar gott!

for today i am a hippie


notice me

idag har jag bara tagit det lungt. jag och sofia sov ganska länge, vi kom ju ändå hem väldigt sent. har kollat lite på film med mamma, linje lusta såg vi med vivien leigh & marlon brando i huvudrollerna. väldigt bra film! vivien leigh är en av mina förebilder, jag älskade henne som scarlett i borta med vinden men hon är nästan ännu bättre i denna film. i denna film visar hon verkligen hur sjukt bra hon var! marlon brando är också helt underbar, han är ju klassad som en av tidernas bästa skådespelare. sjukt snygg var han också! kanske den snyggaste karl som någonsin gått på denna jord.




har beställt hem en baddräkt som jag suktat efter sen förra sommaren,
nu var den så billig så jag var tvungen att slå till!


bilder från i fredags




but there's nowhere we can really be free

gick ut med sofia igår. vi var förbi trädgår'n en liten stund och köpte oss en varsin cider. fyfan vad varmt det var igårkväll alltså! trodde jag skulle smälta som häxan i trollkarlen från oz. jag tycker nästan det är för varmt nu. förlåt men jag tycker verkligen det, jag är ingen värme människa.

efter trädgår'n åkte vi partybussen upp till mobergs. ganska fränt med en buss som skjutsar en gratis dit upp. lite förvirrande var det dock när det står märsta centrum på bussen, men men. ja mobergs sög ju arsle, men jag och sofia hade det ganska kul ändå. en kille försökte hångla upp sofia, jag var tvungen att stoppa honom för han var bara för patetiskt. det lät ungefär såhär efter att sofia fått smakat på hans drink:

killen: nu är det din tur att dela med dig
sofia: men jag har inget att bjuda på
killen: jo, i munnen

där var jag tvungen att rycka in, jag kunde bara inte låta honom hångla upp min vän. när vi kom hem lagade vi lite nudlar, gud vad gott det var! nudlar har nog aldrig smakat så bra.


is this the way a toy feels when its batteries run dry?

gårdagen vart ganska lyckad. jag hade det trevligt.

bussresan till rimbo var förjävlig. den hade goda utsikter när jag precis satt mig, luftkonditioneringen var härlig och det var inte jobbigt mycket folk på bussen, toppen tänkte jag innan jag insåg att jag delade plats med ett bi. jag gillar inte bin, men istället för att freaka ut i min ensamhet satt jag stelt och psykade den. uppmärksammade under den lilla stund jag stirrade nonstop att getingar kan vara ganska fascinerande, det var jätte häftigt att se hur getingen efter att ha hamnat upp och ner, hur han eller hon var tvungen att fixa vingarna med sina små ben. efter en stund började getingen flyga runt, men inte runt i bussen, utan runt mig. efter ett tag försvann den och jag kunde slappna av. sen föll helt plötsligt någonting knytnäve stort ner på mig från taket, på de få sekunderna hann min fantasi skena hästlängder och det första jag tänkte var: shit! getingfan är tillbaka .. och den här gången är den muterad!

när jag kom till lina var malin och niklas redan där. vi satte oss och spelade fia med hutt. det var ju festligt. när helen kom satte vi oss i vardagsrummet och umgicks lite istället och väntade på sofia som kom efter en stund. vi vart tillslut ett par stycken hemma hos lina och det var riktigt trevligt. vid elva drog vi in till norrtälje, jag gjorde bort mig så himla mycket på bussen. jag fick en släng kanonfylla. istället för att visa mitt busskort för busschaffören så visade jag mitt legitimation, sen vandrade jag oberörd på bussen. otroligt nog så blev jag faktiskt inte stoppad, chaffisen sa istället till sofia att jag fick stå för det om nån kontrollant kom på bussen. kontrollant på norrtäljebussen? har jag aldrig varit med om. jag skämdes iaf måttligt när kanonfyllan gick över och jag insåg vad jag gjort. bortifrån det så hade jag det väldigt kul igår! hamnade på mobergs men det var faktiskt inte helt jävligt där. vi dansade alla och hade kul, man har inte roligare än man gör sig. lite bilder kommer sen.

i'm off to lina, ciao bicthes!


inviger min nya fina röda kjol ikväll!

rip the stars down

idag är det fredag! and friday = partay!
ikväll ska jag till lina i rimbo för hon har minsann inflyttningsfest.

josh groban - you're still you
min bröllopslåt.

and i believe in you,
although you never asked me to.


burn me baby

nu ska jag lägga mig och kolla på gudfadern en stund, sen sova!
 lite trött efter gårdagens bravader. imorgon är det fredag, party party!


i can see the stars in your eyes

igår spenderade jag hela dagen i sthlm med linda & våra mammor. det var hur trevligt som helst! blev en del shopping, slutreor överallt så vi gjorde en hel del fynd! älskart, älskar slutreor! jag köpte 2st kjolar på gina tricot, för 49 kr styck! en svart långarmad t-shirt på h&m, lite smycken på ur&penn samt en bikini underdel på cubus, den är lite festlig!


 

några timmar efter vi kommit hem igår blev det utgång för mig och linda. träffade lina en stund på G, sen drog vi vidare till trädgårn. trodde inte att det skulle vara mycket folk ute igår men oj, det var det verkligen.





oh god you owe me one more song

evelina var här ikväll, men något filmtittande blev det inte av. vi fikade lite istället och pratade härligt tjejsnack, det var sånt som behövdes idag. fan alltså, jag tål verkligen inte kaffe. jag försöker hela tiden efter långa pauser att börja dricka kaffe igen men direkt slår magvärken till. jag kanske helt enkelt får ge upp kaffet.

när evelina cyklade hem slängde jag mig över telefonen och ringde sofiap. kände att jag behövde en dos av henne, hon är min nya fix. sofia och jag är nog bra för varandra för fa-an vad vi peppar varandra. vi är ett bra team helt enkelt, can't go wrong.

imorgon ska jag, lina och våra mödrar åka in till sthlm för en heldag tillsammans. jag hoppas hitta en kjol som jag spanat in på gina tricot! jag vill verkligen ha den. jag ska väl försöka sova snart så jag kommer upp imorgon när klockan ringer. nighty night


for you, estelle


RIP ESTELLE GETTY (1923-2008)



idag är det en sorgens dag för alla oss pantertanter fans,
estelle getty som spelade sophia i serien har gått bort idag.
jag kollade alltid på pantertanter förut när de sändes i sverige
och sophia var min favorit, jag har sett estelle getty i andra roller
och kan bara säga, vilken härligt gumma :)

poison hearts will never change

idag va jag ner på stan en liten stund med mamma. kollade i lite klädaffärer men gjorde inga fynd. prövade en grå långklänning som var nice men jag kände att den var lite för fin för mig, jag kan inte komma på nåt tillfälle där jag skulle använda den just nu så jag skippade att köpa den. jag har ingen ro att shoppa överhuvudtaget, de pengarna som jag har nu ska räcka till en massa annat så vad jag än hittar så låter jag bli att köpa det. håller jag på och bli vuxen tro? imorgon ska jag till sthlm med linda och hennes mamma så jag kanske gör nåt fynd då istället, brukar vara mkt lättare i storstaden. fet hungrig nu, sitter och väntar på min spenat. ikväll kommer evelina hit och kollar på film!


premiärfesten den 2 juli @ bergstugan


1. lite mysigt teaterfolk
2. anders, vår fantastiske regissör!
3. the one and only puman


2st kissemissar, puman & katten! vi är en klass för sig ;)


1. frasse, vidar, ak & sara
2. lisa & maria :)
3. svante, kristoffer & patrik


1. reine & en väldigt sminkad eric ;)
2. fredrik & johan, som även han är lite sminkad.
3. ivan ;D


1. patrik & hanna
2. min favorit pihl & jag
3. ivan & patrik :)




i'll barefoot dance with my baby

som förutspått har jag lite problem med att sova eftersom jag sussat lite för mkt idag. sitter och lyssnar på lite musik, just nu spelas natasha bedingfield - soulmate i hörlurarna. tänkte passa på att lägga upp lite bilder från den senaste tiden, jag har ju ändå ingenting bättre för mig.


2st snygga brudar, sofia & hanna påväg till nysättra för lite marknadsföring 28/6

på kvällen samma dag blev det lite partay:
--> bästa bilden ever på hanna, söt puman min :)



baby, it's you

it's not the way you smile that touched my heart.
it's not the way you kissed that tears me apart.

many many many nights go by
i sit alone at home and cry over you
what can I do?
don't want nobody, nobody
cause baby, it's you

whatever

det gick inte så bra att rycka upp sig idag. sov jätte knasigt inatt. somnade för ett par timmar, sen vaknade jag vid halv 4 och kunde inte somna om förens runt halv 7. när jag sedan vid 12 tiden tog mig upp för lite frukost möttes jag av värsta åskvädret, inte kul för 5 öre. efter frukosten fanns det inte så mkt att göra, ingen tv eller dator pga av åskvädret så jag tog mig en liten tupplur, en underbar sådan. lär väl inte kunna somna inatt men jaja, det får man ta. ska i vilket fall som helst försöka ta mig upp i någorlunda tid imorgon. blir en sväng på stan med mamma om vädret tilllåter. vi kände liksom idag att det inte var så frestande att gå ut i skurarna som föll från ovan.

jag diggar att de har pridevecka på 5:an hela veckan. kewlt! de visade ugly betty ikväll med underbara marc, han är för härlig. hans mamma hade en katt som hetter mr jamare. det var typ dagens höjdpunkt, han kunde tydligen spola toaletten själv också "en del katter kan faktiskt det", stort fniss.


i'm just a dreamer who dreams of better days

nu ska jag försöka sova. känner mig helt svimfärdig. det bara sköljde över mig liksom. imorgon ska jag ta och rycka upp mig lite, har varit lat den senaste veckan men nu är det slut med det. borde börja att ta i tu med mitt rum, det ser ut som en knarkarkvart här. godnatt!




maroon 5 - she will be loved

en famn för mig

på andra sidan jorden, på andra sidan stan
finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan
för mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
jag vet att det går över men det är lika svårt för mig


här finns så mycket vackert som jag inte kan se
jag drar mig sakta undan och solen följer med
jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
det regnade idag och det finns en mening med det

har du en famn för mig
har du en famn för mig
var du än befinner dig
har du en famn för mig?

jag tror att jag har valt nått som inte gör dig väl
och om du inte saknar mig så har du dina skäl
men älskling flyg till mig jag vill att du ska se
att det regnade idag och tackar dig för det

överallt på jorden finns människor som vet
att regnet alltid faller i tid och evighet

look for the girl with the broken smile

weekend update: i fredags hade jag som sagt var en heldag med linda vilket som planerat blev mycket trevligt. vi gick först en runda på stan och sen gick vi till norrtälje pizzerian för lite efterlängtat käk. efteråt vindrade vi mätta och belåtna hem till lindas pojkvän, han är i bosnien så vi lånade hans lya. blev kvar där ett par timmar, drack och lyssnade på lite musik. sen drog vi ner till stan, hängde en stund på trädgår'n och sen åkte vi upp till mobergs. mobergs var ju öken. effe och joel ringde och ville att vi skulle komma till effe på efterfest vilket jag tyckte lät nice, där bjussar dom alltid på mat ;) så vi drog dit strax innan mobergs skulle stänga. jag blev kvar där tills klockan 3 på lördags eftermiddagen, jag sov mest från och till. det var ju så jävla varmt så jag vaknade typ var 5:e minut och var tvungen att somna om. när de skjutsat hem mig åt jag lite lunch och sov lite mer.



efter lite naptime var jag redo för lite mer partay. sofia kom hem till mig efter att han firat sin lillebror lite. det var ett kärt återseénde! hade ju inte träffats på nästan 1 vecka. vi blev väldigt fästa vid varandra under tiden på teatern och nu lider vi av abstinens när vi inte träffas varandra. jag älskar verkligen den bruden, hon har förgyllt mina dagar den här sommarn. iallafalll, back to the update. vi satt här hemma och drack lite bubbel innan vi tillslut tog oss ner till staden. saknade våran hanna så vi ringde henne och bestämde träff på trädgårn. där var det feting kö och vi feting vägrade att stå som mähän och vänta i en evighet så vi pallrade vidare till pubhörnet istället och tog oss en varsin cider. när gubbar började ragga på oss pallrade vi iväg tillbaks till trädgårn där det nu inte var så mkt kö längre. kom in ganska snabbt. träffade hannaaaaaa! och lite andra vänner. blev kvar på trädgårn till halv 2 typ sen drog vi till nisses och delade på en stor pommes frites. heavenly french fries! det var pretty much den kvällen.



18 juli

om mindre än 1h ska jag möta linda nere vid kryddan. sen blir det en runda på stan, ska passa på att kolla in h&m's rea och se om jag hittar något roligt. sen ska vi gå och äta pizza! är redan jätte hungrig, pizzan kommer sitta bra. drar hem till linda sen och trixar. lär bli en jävligt trevlig dag!

sahara hotnights - static

it kills me to breath you in

nu ska jag ta och lägga mig. är bra pömsig efter gårdagen, fick ju inte sova sådär jätte länge idag. har fixat mina naglar ikväll, de var alldeles förstörda men nu är det röda och fina igen. imorgon ska jag och linda ha en heldag tillsammans! ska äta pizza och sen ha det trevligt, ser jag fram emot! godnatt ♥

a night in town

jag och lina åkte in till sthlm igårkväll för att utforska utelivet där. vi hade det jävligt kul men kom hem alldeles försent! att passa bussar är inte riktigt våran grejj. som tur var hade lina en snäll vän som åkte in och hämtade oss. jag bjöd på snyggaste vurpan igår. på det sista stället vi var på var det smockat med folk och när jag skulle gå ner för en trapporna puttades det en del vilket ledde till att jag missade två trappsteg och föll nerför trappan. ajajaj säger jag bara. idag gör det ena mer ont, har ett 20 cm långt blåmärke över hela smalbanet och ett fint skrapsår. som tur var föll jag inne i sthlm där ingen känner mig, hade jag ramlat här i norrtälje hade jag skämts livet ur mig, för här känner alla varann. sprang på min vän kim i sthlm igår, hur stor är chansen för det?

guess who's back?

hola bitches, i'm back! har haft fullt upp den senaste tiden och helt enkelt inte haft tid för bloggen. har under 3 veckors tid spenderat största delen av mitt liv på sommarteatern, det enda jag hunnit med hemma är typ sova. har haft en underbar tid på teatern, har varit med om mkt kul så jag tänkte ge er en liten sammanfattning av dessa 3 veckor som jag spenderat där.

söndagen den 22 juni åkte jag tillsammans med sofia till täby där större delen av ensemblen var samlad. det var kul att träffa alla igen efter att inte ha setts på ett helt år, hoppade direkt på repetionerna. nästa dag samlades vi uppe vid pythagoras och började direkt bygga scenen. det där byggandet är typ det jobbigaste med sommarteatern, men det måste ju göras. jag känner mig mest i vägen och sen är jag typ svagast i sverige. fick härliga muskelknutar i ena armen som höll sig kvar ett tag, kände mig helt lam i armen. på tisdagen började vi med genrepen och på onsdagen började vi marknadsföra i våra scenkläder. får erkänna att jag kände mig lite fånig i början när jag gled runt på stan i dessa men folk tyckte det var kul och då kändes det tillslut ganska bra. kan ju säga att det går lättare att marknadsföra i scenkläderna än i vanliga tråkiga kläder. torsdagen den 26 juni fyllde sofia år och fick ledigt från teatern. 1 dag på teatern utan sofia .. det var tufft! på fredagen fortsatte bygget av läktare, var lagom smutsig när man kom hem. jag och sofia satte oss hemma hos mig och drack lite vin, det var vi värda efter allt slit.

på lördagen fick vi nys om att det var nån happening i nysättra så jag, sofia och hanna åkte ut dit för att marknadsföra. hanna lovade en massa oldies men de var upptagna med auktion. vi kände oss måttligt fåniga där i vimlet, haha. på kvällen blev det utgång med sofia och hanna, hamnade på trädgårn där vi hade det mkt trevligt.



tisdagen den 1 juli hade vi vårt stora generalrepetion. vi hade genom marknadsföringen gett bort fribiljetter till de som satt affischer i sina affärer. fick en liten publik iallafall vilket var kul. onsdagen den 2 juli hade vi äntligen premiär och det gick skit bra! efteråt blev det mysig preimärfest på bergstugan. blev kanske 1 öl för mkt för mig. när de andra åkte hem till stefan och lisa, gick vi några stycken hem till vidare och chillade. jag somnade halvt på en madrass innan jag, sofia och nova drog oss hem till mig vid halv 6 tiden. mer bilder hittar ni på bilddagboken, katz.


på torsdagen var vi alla måttligt pigga, but the show had to move on. marknadsförde på dan och spelade på kvällen. på lördag kväll hade vidar bastukväll ute hos sig. jag, sofia och hanna åkte dit lite senare än alla andra och när vi kom dit näckades det. lite oväntat men vad gör man? bara att vinka och le liksom. det var verkligen jätte mysigt, satt ute i mörket med tända ljus och filtar. när det började bli lite kyligare drog vi oss in och placerade arslena i sofforna. kollade på roliga youtube videos, kjell och grotesco .. det är grejer det! vid halv 6 kom pappa snällt och hämtade oss. vi var lagom pigga dagen efter.


på onsdag blev det utgång igen med sofia. först trädgårn sen efterfest hos fredrik med han och joel. 2 väldigt trevliga pojkar. kom hem kl 7. på fredag var mina föräldrar och såg föreställningen och tog lite bilder. fick världens skur och var tvugna att för en stund avbryta föreställningen. på kvällen blev det utgång med sofia och hanna. först trädgårn sen teatern som var lite folktomt just den kvällen. hamnade på efterfest igen hos fredrik och kom även denna dag hem 7. lördagen såg lika dan ut, haha. på söndag hade vi vår sista föreställning vilket både kändes tråkigt och skönt. efteråt hade vi fest på bergstugan, riktigt mysigt ställe det där. måndagen ägnades åt att riva allting, det tod i stort sett hela dagen. hann med ett besök på dejvans för lite pizza, deras margerita är underbar! varför äter jag aldrig på dejvans längre? tråkigt att allt är över nu, känner mig rastlös om dagarna och saknar vännerna på teatern. men det är lite skönt att vara lite ensam också.

har jätte mkt bilder från denna tid, de finns på bilddagboken. sök på katz så hittar nu mig där!





RSS 2.0