hit me baby one more time

jag hade verkligen jätte kul igår. jag njöt av att vara i goda vänners sällskap. alla såg fantastiska ut i sina white trash outfits! mina vänner är snygga hur trashiga dom än är ;) jag fick en drös med coola presenter som jag tackar så mycket för. the downside med party är att städa efteråt. att slita med sopor i denna värme är inte nice, men men. nu kommer de flesta bilderna som jag tog igår, det blev en hel del faktiskt.

camilla kom lite tidigare och softade hos mig








lina är den snyggaste morsan bland husvagnskvarteren


fredrik hade den äkta hillbilly andan


fredrik & hans sugar simone kollar i familjealbumet


sofia .. jag menar britney spears


inget kalas utan tårta!






sen kom det här gänget från grannbyn




evelina var tvungen att dra för hon skulle jobba natt, stackarn!


felicia hade "gått in i en dörr"








byns homewrecker hittade till festen




david hotade att strypa mitt ofödda barn med ett hundkoppel


linnéa snodde åskans halsband


min hund åskan


vi tänkte att första fyllan bör ske i vuxnas sällskap


emil, felicia & jandré


anton!


sugar simone




papparzzi's jagar britney


jag var höggravid för en kväll vilket var kul






camilla var trött imorse.


min frilla var keff men annars mådde jag bra imorse






dagens låt


QUEEN - DON'T STOP ME NOW
den här låten lyssnar jag på minst 1 gång om dagen,
för den är så djävulskt bra! puss på mercury som sjunger som en gud.

you give me fever

så varmt! jag är svettigt och jävlig efter allt sping fram och tillbaks till lokalen men nu är det snart dags för middag, ska äta tacos! mmmmmmmmmm. sen ska jag börja göra mig i ordning för kvällen :) camilla kommer om en stund också. jag ska by the way vara låtsasgravid ikväll, very trashy! ni får höra mer imorgon puss hej!

fredag

idag har det INTE regnat! inte en endaste droppe. hoppas det blir lika härligt imorgon! eftersom att jag fyller år på måndag så ska jag ha lite födelsedagsfest imorgon. white trash är temat (typ my name is earl stilen) ;) kommer bli så kul! ser fram emot att se allas utklädnader.

börjar bli lite stressad inför morgondagen dock, fortfarande en hel del kvar som ska göras. men men, det blir nog bra.

28 maj

idag regnar det .. mycket. jag tycker oftast att det är ganska mysigt med regn, så länge det inte åskar. åska gillar jag inte alls! jag hoppas på bättre väder till helgen dock, då vill jag slippa regn överhuvudtaget.

ska snart börja mitt pass i tvättstugen. boooring! men nån måste ju göra det.

dollface

helgen var väldigt rolig. jag har haft en del lyckade helger den senaste tiden, me likey. denna helg har bestått av party party och lite mer party. i fredags så festade jag med lina & co vilket var nice. när jag vaknade i lördags så blev jag rejält överkörd av bakfylletåget! fyfan alltså. jag blir nästan aldrig bakis men i lördags .. då mådde jag INTE bra. men jag hade ju lovat sofia att följa med på födelsedagsfest så det var bara att rycka upp sig. jag mådde faktiskt betydligt bättre när jag kom hem till sofia. kanske är kompisar det bästa botemedlet mot bakfylla? lördagen blev iaf väldigt lyckad. va hem till mårten som fyllde 23, sen blev det teatern. där splittrades sällskapet lite men jag hade det ganska bra ändå. jag kan ju säga såhär. att jag är riktigt bra på att sätta mig i obekväma situationer. och det kan jag ju tycka är lite jobbigt, men det kanske känns lite värt det den här gången.

igår fyllde brollan år, firade honom lite sen spenderade jag dagen med pihlen. planerade lite inför lördagen! jag fyller ju år snart jag med ;)

GRATTIS JOAKIM!


IDAG FYLLER MIN LILLEBROR 19 ÅR ♥

22 maj

idag kom jag upp relativt tidigt. har varit ut på lite ärenden med pappa sen har vi haft några släktingar på fika. skulle förbi röda korset och kolla på utklädningskläder men dom djävlarna hade stängt! fnys.

hade tänkt att bara ta det lungt ikväll men sen ringde lina. hon är i norrtälje och tyckte att jag kunde följa med henne & nicklas ut. sure, why not? så det blir utgång. sugit väder har vi också.

it's not easy being green


idag fick vi överaskande besök, ett trevligt sådant. mamma kusin och hennes lilla dotter felicia kom förbi vilket var hur kul som helst :) har knappt träffat lilla flisan sen hon var typ 2 år, nu blir hon snart 4. dom gick nu för en stund sen så jag satte mig här vid datorn, ska snart börja städa lite i mitt rum. är i stort behov av en rejäl dammsugning!

in this town we call home

jag spenderade hela dagen & kvällen med felicia igår.
köpte livets nödvändigheter: bananer, burkcola & såpbubblor!





sen gick jag och ama acki (som felicia heter numera) hem till mig,
kollade på tv tills jandré ringde och sa att vi skulle kila ner till lommarn.
det blev ett väldigt velande fram och tillbaks innan vi kom ner dit,
satt och väntade i typ 1 halvtimme tills han och hans kompisar kom
paddlandes i en båt! hahahahaha, vad säger man?

måndag

linda var över på en fika tidigare idag vilket var väldigt trevligt :) annars har jag mest ägnat tid vid telefonen, ringt runt till lite folk och så. nu väntar jag på att project runway ska börja! sen blir det sova. ska upp tidigt imorgon och följa med mamma till doktorn.

23:21

jag ser fram emot att sova i min egen säng inatt!
har varit utan den hela helgen.

gick inte att lägga upp bilderna just nu, nått knas.
får pröva imorgon istället! godnatt.

dagens låt


HÅKAN HELLSTRÖM - KÄNNS INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG
jag tycker att håkan passar vårdagar som denna!

iheart

hejhej. nu har jag varit sådär dåligt på att uppdatera IGEN! jag är helt enkelt inte den där superbloggaren som jag önskar att jag va. oh well.

jag har haft en väldigt kul & mysig helg. i fredags gick jag & linda hem till sofia (som hade OF=oskarfritt :p). tanken var ju att vi bara skulle ta det lungt och kanske ta ett glas vin eller två, men 2 glas blir så lätt 3 glas och 3 glas blir så lätt ännu fler glas ;) björn & en emelie kom lite senare och tyckte att vi skulle hänga med till mobergs och det tycker vi lät roligare än att stanna hemma så på mobergs hamnade vi. har inte varit där på jätte länge och för 1:a gången på väldigt länge hade jag faktiskt riktigt kul där. det var inte alls mycket folk där med vi hade kul ändå. träffade anton & david som var söta i sina sjömansmössor ;D va på efterfest hos anton i typ 5 min sen gick vi hem och sov hos sofia, jag och sofia skedade, jag snodde allt täcke från sofia i sömnen .. busigt.

vaknade relativt tidigt på lördagen och var bra sega, men alla hade planer på olika håll och var tvugna att gå upp, frivilligt eller ej. jag hade stämt träffa med fredrik, gick hem och fräschade upp mig och vilade lite en stund innan. vi bakade chokladkaka (sk. chokladorgasm), som dessvärre inte blev särskilt lyckad men ätbar! sen gick vi hem till fredrik och kollade på eurovision. tack för stödet igår europa! now you will have to pay. sverige totalfloppade, tack vare det nya försämrade numret skulle jag tro. norge vann .. hmpf. hyfsad låt men bara 12:or? så bra var den inte. oh well, life's gotta move on. lite purjolök på det och livet leker igen.

senare ska jag möta upp linda och ta en joggingrunda. vi arbetar på att bli hurtbullar nu! wish me luck. jag ska lägga upp bilder från både denna helg och förra helgen senare! lovar.


helgen i hallsberg

har haft en mysig helg hos lina & co i hallsberg. i fredags tog vi det lungt hemma och firade linas födelsedag lite, drack lite vin & spelade singstar! blev väckta tidigt på lördagsmorgonen av barnen, halv 8! va bara uppe en stund sen slocknade jag och lina i skedställning :) haha. vi behövde den extra sömnen för att orka med lördagen. stefans pappa kom och hämtade barnen på eftermiddagen, vi beställde då hem lite pizza och började göra oss i ordning medans vi inväntade de andra gästerna. rockabilly var kvällens tema! visar bilder senare. det var en kul fest, men det kanske blev ett glas (eller två) för mkt. söndagen var seg. 6 st bakfulla lirare. barnen kom hem tidigt och slängde sig över leksaksgitarren, det sved lite i våra huvuden då. jag & nicklas åkte hem tidigt igårkväll, tågresan hem kändes som en evighet. det var så skönt att komma hem! saknade tystnad och min egna säng. sov lääänge idag och har bara strosat runt i pyjamasen idag. tar igen mig lite.

GRATTIS LINA!


IDAG FYLLER MIN FINA BULLE 21 ÅR! ÄLSKAR DIG BRUDEN.

23:23

fyfan vad stressigt det har varit ikväll. jag har inte ens packat än! klev precis ur duschen. nu hoppas jag allt bara flyter på så jag slipper bli på dåligt humör igen.

jag ser fram emot resan imorgon. ska bli så kul att se hur dom har det där nere. blir där fram tills söndag, kommer hem sent på kvällen. ha det så gött!

torsdag

idag tvättar jag. jag tycker det är väldigt tråkigt att tvätta. jag har kört några maskiner här nere under dagen, ska ha tvättstugan lite senare ikväll. imorgon åker jag till lina i hallsberg och blir där över helgen, ska bli så kul! lite stressigt såhär innan bara, åker ganska tidigt imorgon. väntar på att nicklas ska ringa mig så vi kan planera resan lite.

nu ska jag dra mig ifrån datorn och börja slå in lite presenter. lina fyller ju år imorgon också ;) igår fyndade jag och pappa föresten 19 böcker för 19 kr! varav ca 6 st är mina egna. kanon!

how i roll

idag har jag varit ute och sprungit mest hela dagen. jag har fått tagit över mammas roll som pappas sidekick nu när hon är nyopererad. tog en långpromenad med soffan nu ikväll, det var skönt ute .. inte för varmt och inte för kallt, alleles lagom. om det är nåt som jag tycker om så är det promenader i gott sällskap, gärna på kvällen också. nu blev det här nästan en kontakt annons ;) är du intresserad så ring .. eller inte. ska snart hoppa i säng nu, nighty night!

RIP DOM DELUISE (1933-2009)


dagens låt


SPLIT SERIES & LYKKE LI - SOMEBODY'S BABY

header


pleased

jeez. vilken lång helg! svårt att hålla reda på dagarna vid långhelger. har iah haft bästa helgen på länge!

i torsdags firade jag valborg hemma hos sofia & oskar, hade hur trevligt som helst! vi grillade och hade det mysigt, sen blev det utgång. i fredags hade jag egentligen bara tänkt vara hemma, satt fortfarande i pyjamas vid 7 tiden när linda frågade om jag ville hänga med till sara och sedan gå ut. sure sure, why not? så det blev utgång och det var ju kul. gårdagen spenderade jag med fredrik & camilla. det var en sådan underbar vårdag och jag hade världens bästa sällskap. vi åt glass och bara njöt av värmen. jag och fredrik gick hem till honom sen och lagade mat och flumma runt. vilken kanon helg! jag har t o m fått lite färg i ansiktet. awsome..

RSS 2.0