godnatt!

image603

jag & camilla 27/3

image602

gentlemen prefer blondes

i just love it!

image601

prima ballerina

nu ska jag sätta mig och se gentlemen prefer blondes med the one and only - marilyn monroe

image600

everybody needs somebody

sitter just nu och dricker jordgubbs yoghurt. har inte orkat äta något mer ännu, sparar mig till tacosmiddagen som förmodligen är snart. vaknade med håret åt alla håll imorse.det var skönt att duscha! hade så jävla ont i ena skinkan imorse. haha, vette fan varför! kunde iallafall inte sova på sidan eftersom det gjorde så ont.

gårdagen var riktigt nice! hade jätte kul med linda och brudarna. jag och linda satt ju här hos mig en stund och pimplade vin och gjorde oss i ordning. har bestämt mig för att ta det easy med ölen den närmsta tiden, känns som om öl mage är på g. haha! vid nio tiden skjutsade pappa oss upp till marielle där hon, daniella och jessica var. de hade precis kommit hem ifrån åland. satt där en stund och umgicks, sen åkte vi taxi upp till mobergs. själva mobergs var väl inte så jätte kul men jag hade kul med linda ändå. gick lite innan det stängde och stod utanför och minglade istället.

mer bilder finns på bilddagboken.


image599

i need som fine wine

sådärja, nu har jag fixat smink och hår. väntar på linda som kommit hit snart. då ska de vimplas vitt vin och letas kläder. lina orkade inte följa med ut ikväll. tråkigt men väldigt förståerligt, hon jobbade nästan ett dygn igår! ska till marielle senare när hon kommit hem från åland.

28 mars

möh. sitter här och nördar framför datorn, väntar på bättre tider. lyssnar på musik och taggar för ikväll. ikväll ska jag ut med brudsen! ska träffa linda, har knappt träffat henne sen hon kom hem från dubai för över 1 månad sen så det ska bli skönt att umgås lite med henne. lina ska eventuellt med ut också, men i sådanafall kommer hon senare eftersom hon är på kryssningen med sitt jobb. hon är på kryssning nu och ska på kryssning nästa vecka med mig, hur orkar hon?

tänkte ta och plocka upp lite i mitt rum så jag slipper springa runt och leta efter allt i sista minuten.

godnatt!

image594

oh god you owe me one more song

kom hem från camilla för en stund sen, har varit där hela dagen. åkte dit efter att ha handlat lite mat och sånt i norrtälje. när vi kom dit visade camilla mig runt lite eftersom att jag aldrig varit hos henne förut. hon bor riktigt mysigt tycker jag. sen satte vi oss och kollade i hennes gamla skolkataloger. såg en hel del bekanta ansikten. även om man förändrats sen man var 6 år så finns många drag kvar så det är lätt att känna igen människor trots åldersskillnaden. när jag kollat igenom katalogerna åt vi lite lunch och sen visade jag camilla hur man sotar sina ögon. när jag sminkat klart henne satte vi oss och kollade på united 93 som är en väldigt bra film som visar hur det gick till när united 93 undkom sitt mål - vita huset den 11 september 2001.

efter filmen började vi göra i ordning för middag. jag dukade lite medans camilla kirrade pastan. jag är ju verkligen sämst på att laga mat. vi hjälptes åt med quornfärsen men den blev ändå inte riktigt som den skulle men vet ni vad, den smakada ganska bra ändå. i med lite pesto och den vart god! satte oss och pratade sen en stund innan vi gick ner mot bussen. camilla var snäll och följde med mig i mörket till bussen, fan vad kallt det var. fick vänta vid busshållsplatsen i typ 10 min när vi väl kommit fram. camilla hade ficklampa så då började jag leka sherlock holmes. jag var ju sherlock med min härliga svengelska medans camilla fick vara dr watson. ja, jag är lättroad och nördig. när bussen sen kom ramla jag typ in i bussen. bussen körde som en galning så jag behövde inte gå för att komma längst bak, jag flög istället.

nu är jag riktigt trött. ska ta mig en dusch så jag piggnar till lite och smörja in mig i lite brun utan sol kräm.






27 mars

good morning. gick upp vid nio och har sen dess hunnit med att äta frukost, sminka mig och kirra håret samt nörda en stund framför datorn. ska typ börja byta om nu så jag är klar sen. om ca 1h ska jag möta camilla nere på bussstationen. måste förbi h&m idag och handla nytt puder, minimaliskt lite kvar. ska handla lite sen åker vi hem till camilla och där kommer jag vara större delen av dagen. hörs ikväll! ♥

image587

d'oh!

jag är så himla lyckad. jag gjorde just bort mig så himla duktigt för brorsan och hans kompis. skulle in i brorsans rum för att fråga honom om busskuponger (är helt lost när det kommer det zonskiten), gick in i rummet och såg freddy kreuger i tv:n. tänkte att jag skulle vara lite nördrolig ang min freddy kreuger rädsla och drog till med några hysteriska "no, no, noooo!" när jag entrade rummet. tände lampan, och där satt jocke .. med en kompis vilket jag inte hade väntat mig, såg inga andras skor i hallen. kom han hit i strumpor? .. det hade inte varit lika pinsamt om jag känt den här kompisen lite bättre, men den här kompisen har jag aldrig sagt ett ord till. det är nog tur att jag har en lillebror och inte en storebror!

you know you love me

dissarna mot hallstavik fortsätter att bubbla ur mig och lina. nyss när vi pratade så gick lina ut i trafiken och betedde sig som om det var nåt oväntat att det kom bilar emot henne, då sa jag "du är för mycket i hallsta, där finns det nog inte bilar. dom åker väl släde nu när det är snö" lina svarade: "haha, typ häst och vagn" och just det svaret blev dagens citat, den var bra. lina berättade världens roligaste sak, johnny hade berättat på sitt jobb för sin kompis om mina skämt om hallstavik och finland och hans kompis hade tagit det jätte allvarligt och sagt: "jag tycker att din tjej ska sluta umgås med sina kompisar." hahahaha, det får mig att låta som ett riktigt asshole! as roligt jue! ta det med glimten i ögat homie :)

godnatt!

wounds open

image585

idag skulle helga ha blivit 90 år ♥

sing me something soft



gary jules
- mad world
godnatt! ♥

burn me baby

finns det något mer irriterande än människor som lägger sig i ens liv och försöka säga åt en hur man ska leva? speciellt när dom har absolut ingenting med ens liv att göra. jag är liksom snart tjugo år gammal, jag tror jag är gammal nog att leva mitt egna liv. jag vet vad jag vill och gör det jag vill oavsett vad andra tycker. jag kunde inte heller bry mig mindre om vad andra tycker om mitt liv, så jag tar inte åt mig när folk klagar. speciellt inte när dom inte själva har något bättre liv.

"my time spent there, it only made me see
that i don't ever wanna be like you
i don't wanna do the things you do
i'm never gonna hear the words you say
and i don't ever wanna, i don't ever wanna be you."



ben e king - stand by me

tänkte avsluta kvällen med lite musik och inte vilken musik som helst, en av mina absoluta favoritlåtar. ben e king's stand by me ♥ som kommer ifrån filmen med samma namn och råkar vara min all time favourite film! tror inte det finns någon låt som får mig att känna så mycket som denna. min favorit del i denna musikvideo är slutet när river phoenix spelar gitarr. enjoy & godnatt!



people come into our lives for a reason

image584har blivit en hel del telefonpratande denna kväll. först pratade jag i några timmar (iaf 2h typ) med felicia. eftersom att vi inte ha pratats vid på så länge så blir det lång prat när man ska berätta allt som hänt och allt som händer. jag längtar till hon flytter hem till norrtälje igen! "the fekat return, in a city near you". jag var tvungen att promota oss lite! är lite avundsjuk på fe, hon ska åka till tunisien snart medans man själv sitter fast i landet där våran aldrig kommer, sverige. alla åker utomlands, linda, evelina & nu felicia också. you lucky bastards.

efter samtalet med felicia ringde lina. hon var hemma hos johnny, hennes nya grabb. mohaha, nu har jag offentliggjort hennes bf! han bor i hallstavik så mestadelen av samtalet gick åt att trascha hallstavik. när jag sedan fick höra att johnny kommer ifrån finland blev det inte bättre. jag gör nog inte så bra intryck på honom. får försöka knyta kompisband när vi åker på kryssning nästa vecka! får försöka visa att jag inte är så ond som jag framstår.

är så himla mätt just nu! har vräkt i mig cheesecake, verkligen vräkt i mig. mår lite illa nu, men det var det värt för fa-an vad god cheesecaken var! heavenly. jag missade inte parlamentet idag och thank jebus för det! björn var med jue! nu tänkte jag snart börja göra mig i ordning för sängen, tvätta bort sminket och byta om. sen kanske jag kollar på nån film, inget bra på tv ju när allt ändras efter påsken!

my shadow's the only one that walks beside me

kollar ut genom fönstret och ser all snö som envist blir mer och mer. längtar tills det börjar bli grönt ute och man kan gå ut utan att pälsa på sig och när man kan sitta ute på altanen och äta frukost med solen värmandes mot ryggen. tänker tillbaks på förra sommaren och hur kul jag hade då. hade verkligen det toppen! det var fest hela tiden med söta vännerna, fest till långt inpå morgonen och det kändes inte lika förjävligt som det gör nu att gå hem kl 6 på morgonen. teatern var en av höjdpunkterna. de första 2 dagarna kände jag mig mest i vägen men sen trivdes jag där som fisken i vattnet.

dagarna var också trevliga, hittade på mysiga saker med vännerna. felicia och jag total pressade coca cola, mörka chokladbitar och de underbaraste bananerna. vår kärlek till bananer gick så långt att vi vid ett tillfälle t o m pratade om att gifta oss med det. det är typ en sån sak som man börjar tänka på om nätterna när man inte kan somna och istället ligger och små flinar för sig själv. dessa banantanker uppkom under en mysig grillning nere i socitetsparken. får man ens grilla i parken? det gjorde vi iaf, och vi kom undan med det. vi är ganska duktiga på att göra saker jag och felicia och sedan tänka "får man verkligen göra så?". JAG SAKNAR DIG SÅ HIMLA MYCKET FE! faktum är att just nu saknar jag dig så himla mycket att jag inte kan hitta någon annan lösningen för att stilla känslan av saknaden än att hämta luren och ringa dig, och hoppas att du svarar!

image583
ghetto fabulous

garbage - i'm only happy when it rains


23 mars

denna dag har varit seg, ingen här hemma har typ orkat nånting. tog lite sovmorgon imorse, vaknade först vid åtta tiden men tvingade mig själv att somna om. kom upp vid tolv, gjorde i ordning lite frukost och satte mig med mamma och kollade på the king and i som jag spelade in häromnatten. en väldigt rolig musikal från 1956! gillade den väldigt mycket. deborah kerr hade fetaste klänningarna, skulle lätt ha en av dem och bara strosa runt i här hemma!

eftersom att ingen orkade göra i ordning mat idag så fick det bli pizza. det var väl inte jag alltför sugen på eftersom jag åt det förra veckan. slutade med att jag satt och skalade bort all fyllning och bara åt brödet. brödet går alltid ner! mamma har gjort cheesecake men vettefa-an om jag får i mig den idag, den får nog vänta tills imorgon faktiskt. ska snart hoppa in i duschen och ta en lång dusch. ska bli så skönt!


my music, my words

image576jag har tagit upp mitt låtskrivande igen. det har inte blivit så mycket just låtskrivande det senaste året, det har mer blivit små dikter, små manus och små monloger som skrivits. har börjat på en ny låt ikväll som jag är halvvägs färdig med, den är jätte nördig men clatchig. har haft den på hjärnan hela kvällen. är för trött för att skriva mer ikväll, får bli mer sen när jag känner för det. just nu sitter jag och lyssnar på lite gamla klassiker, det svänger. är väldigt trött, ska väl göra mig i ordning för sängen och glo på film innan jag beger mig till drömlandet.


godnatt! image577

outrageous

har hunnit kolla igenom 2st filmer nu, först hairspray som jag mestadels stod upp och kolla på eftersom jag försökte dansa med, haha. I'M SUCH A DORK! sen nu har jag kollat på the good son (sv. ondskans ansikte) med mamma och pappa. macauley culkin är helt galen i denna film! han är ond och manipulativ och inte alls lika söt som i andra filmer som my girl eller ensam hemma. dock visar det bara vilken bra skådespelare han är, han kan spela olika karaktärer så bra vid en sån ung ålder. mini elijah wood är också med, han ser typ ut som han gör nu fast lite sötare! ska försöka hinna med åtminstonde 1 film till hade jag tänkt, mer orkar jag nog inte för jag börjar bli trött nu.

image575

tänkte skänka er lite påskstämmning ;)




sunshine!

idag är det nice väder, underbara sol! dock är det lite kallt, men man kan ju inte få allt. har varit ute med päronen tidigare idag och handlat lite till kvällen. först blev det en snabbis ner på stan, var tvungen att köpa ny mascara! inte kul när mascaran börjar grusa i ögonen. sen blev det en sväng upp till kyrkgår'n där vi tände ett ljus vid mormor & morfars grav och ett vid helgas grav. sen åkte vi till flygfyren och köpte allting som vi skulle ha till påskmiddagen och godis. var ju tvungen att följa med för pappa vet aldrig vilket naturgodis jag vill ha. kör på naturgodis i mitt påskägg även detta år! körde på det förra året också. fast jag har också en liten choklad kanin!

just nu gör jag inte så mycket, sitter och nördar framför datorn typ. ska äta påskmiddag vid fyra ungefär, så det är ett tag kvar. fick hairspray på dvd av mamma och pappa idag föresten! då blev jag glad, nu kan jag sitta och sjunga med i sing a longen :)


glad påsk!

image568
image569

this is zodiac speaking.

ja, som ni förstår har jag precis kollat på zodiac. den var jätte bra! skit bra skådespelare och en bra filmatisering av en läskig historia. ja, för det är ju ganska läskigt att de efter alla dessa år inte vet vem som utgav sig för zodiac. kanske finns han fortfarande kvar där ute någonstans i vår lilla värld? kan inte klaga över valet av skådespelare, hunkalicous! robert downey jr, my man och jake gyllenhaal som är så het!



turn the music up in the headphones

fastän jag somnade relativt tidigt igårkväll så lyckades jag sova långt in på förmiddagen. det var ju så djävulskt kallt så jag var inte så sugen på att gå upp. när jag tillslut kom upp iaf så ringde camilla och frågade ifall jag hade lust att gå på stan en stund. gjorde mig iordning och gick ner till bussstationen och mötte upp henne. kollade runt i lite affärer och satte oss en stund på tullen. sen började det ju att snöa som fan, feta snöflingorna! inte kul alls, stackars påskkärringar. känns förjävligt att behöva ha mössa så här i mars, men tur att jag tog den imorse annars hade min perfekta hårdag förstörts! :p

fick hem zodiac idag som vi beställt, ska lätt se den ikväll! mm, robert downey jr *dräägel*

tired

image562

image564GODNATT! 

blank

nu har jag tränat i lite mer än 1h och känner att det får räcka för idag. har först kört lite på motionscykeln och sen lite fysträning, lite kommer jag ihåg från fotbollen iaf. tyvärr så har jag ju inte en tjock studsmatta att köra på men det får gå ändå. är svettig och jävlig nu. ska vila mig en liten stund sen blir det hopp in i duschen, det ska bli sköönt! resten av kvällen ägnas åt tv:n, massa program ikväll :p

oh how i've missed you

idag drack jag min första kopp kaffe på typ 4 månader. fick ju ta kaffebreak när jag hade magkatarr men nu mår magen bättre och jag kände att det var dags att testa kaffe igen. mådde ju så illa av kaffe under magkatarren så tanken på kaffe har inte lockat så förens nu. skönt att kunna dricka kaffe om morgonen igen.



easter parade



judy garland & fred astaire

image560

hey ya

kör på hippiestilen idag med min fjärilsarmade topp och silvriga hårband, i like it. väntar på dagens avsnitt av våra bästa år som börjar om ca 10 min. ska fixa lite lunch nu. 13.50 ska jag glo på matinéfilm med judy garland & fred astaire!


sahara hotnights - the loneliest city of all



titta inte ifall du just ska äta lunch

image553

NASTY!
stackars amy winehouse lider av den smittsamma hudsjukdomen
impetigo (svinkoppor). inget jag önskar mig, bläh.

RIP ANTHONY MINGHELLA (1954 - 2008)

image552
britiska filmskaparen anthony minghella har dött, 54 år gammal.
han har bl a gjort filmerna cold mountain & the talented mr. ripley.


crush me baby

blöder näsblod, det är nice.
ska lägga mig och kolla på beck - flickan i jordkällaren nu.
godnatt!

image551

why oh why

jag gillar inte bilddagbokens nya look eller dens nya funktioner.

17 mars

är så himla trött på vädret vi har. ena sekunden regnar det, sen snöar det och sen regnar det igen. när får vi tillbaks vårt härliga vårväder? jag längtar så himla mycket till sommarn nu, har nog aldrig velat ha mer sommar än i år. skulle vilja vinna 1 miljon och köpa en ny vårgarderob, det vore gött.

har påskpyntat lite här hemma idag. lite påskpynt måste man ju ha även fast det är för en sån kort stund. en kyckling eller två ska man iaf kunna ha uppe.

god damnit fucking brain!

FAN JAG MISSADE PARLAMENTET!
jag visste att det var nåt jag skulle se vid 20.30
men jag kom inte ihåg vad, åh vad jag hatar min hjärna.
vet nån ifall kvällens avsnitt kommer i repris?


friends

det var gott med pizza, har inte ätit pizza på ett bra tag. sofia var snäll och bjöd på pizza idag ♥ vi blev båda chockade över att vi åt upp hela våra pizzor, brukar båda oftast lämna 1/4 del kvar. efter maten gick vi en ganska lång promenad. först ner på stan och fönster shoppade lite, sofia ville kolla i alla prylaffärer eftersom hon letar efter saker till henne och oskars blivande lägenhet. sen tog vi oss en sväng upp till deras blivande lägenhet, hon vill visa vart den låg. sedan var det dags att gå hem eftersom det blev kallare och kallare, gick med sofia en bit så hon slapp gå hela vägen ifrån mig ensam. när vi sedan skiljts åt och jag fortsatte hemåt fick jag sten i skon och det gjorde ont. var för lat för att stanna och tömma skon också. you know me. är grymt trött nu, fast jag sov ganska länge idag. men det är bara bra för då kan jag sova när jag vill. hade tänkt se romeo & julia som går senare ikväll men jag orkar nog inte det. vi får se.

16 mars

väntar på sofia just nu, ska iväg och käka pizza.
var ett tag sen jag åt pizza så det ska bli gott!

blah

shit vad trött jag är! ögonen är riktigt riktigt tunga. ska ta och tvätta bort sminket nu och göra mig i ordning för sängen. inatt kommer jag sova gott. funderar på om man skulle börja påskpynta lite imorrn ^^ kunde vara lite trevligt.

godnatt på er!

image550

bilder från idag




suck my non existing balls!

det finns 1 svenska kändis som jag verkligen ogillar och det har jag gjort länge nu: linda bengtzing! jag stör mig något fruktansvärt på henne. hon ringer ju fanimej till aftonbladet så fort hon har ont i magen typ. finns det något mer patetiskt än kändisar som själva ringer in till kvällspressen? och så har hon mage att dissa charlotte perelli! "hon har ju värsta discolåten, det funkar ju inte. ska den representera sverige liksom". dålig stil, ena sekunden posar hon glatt med charlotte på så många bilder som möjligt och sen snackar hon skit. allt för lite uppmärksamhet. men linda din låt då, jävla kärringrock. ska den representera oss? den låter ju dessutom lika dan som alla tidigare skit låtar. och innan man dissar charlotte perelli som faktiskt vunnit eurovision så kanske man själv ska göra lite mer nytta i musikvärlden och inte i skvallervärlden!

hoppas charlotte vinner ikväll bara för att linda inte vill det,
och hoppas linda ramlar på arslet

image538
LOSER.

amused

denna dag har varit riktigt bra. utställningen var kanon! den var väldigt stor och hur kul som helst, massa roliga videoklipp och bilder. kom in lagom tills det öppnade och sen ägnade vi så mycket tid som behövdes åt utställningen. där man köpte biljetten spelade dom blues brothers - rawhide gång efter gång, inte mig emot då jag älskar den. efter utställningen gick vi lite på stan, sen tog vi en välbehövlig paus inne på kungshallen. camilla kämpade med en svåräten macka medans jag njöt av min blåbärs&hallon smoothie, that's good shit! bordet brevid oss började brinna,  det var en ganska klantig händelse. en av damerna vid bordet la sin papperspåse rakt i ljuset. efteråt gick vi lite mer på stan tills benen inte orkade mer och vi kände att det var dags att åka hem. handlade lite skvaller och godis på pressbyrån sen åkte vi hem. såg lite kändisar idag också, haha. de hade melodifestivals tjohejsan vid hötorget där the poodles och ola svensson uppträdde. sen någon grupp som kallar sin för play kidz typ, barn som kör på covers och mimar. inne på kungshallen såg jag idol alex från 2004 och på bussen hem satt big brother dennis. ni vet han som hade blonda dreadlocks, snygga änglavingar och visade snoppen stup i kvarten.

nu ska jag pina mig igenom melodifestivalen, för björns skull! all for you björn, all for you.

15 mars

det var trevligt hos malin igårikväll. när satt de hemma hos henne och spelade spel. första spelet ut var rita och gissa som är väldigt roligt, speciellt när man måste rita ord som man aldrig hört och har ingen aning om vad det är. också vääldigt kul att rita ordspråk och gissa. sedan blev det twister, det var kul att se. speciellt när grabbarna körde tillsammans haha.

som ni ser är jag uppe väldigt tidigt idag, gick upp vid tjugo över sju fan. ska möta camilla om ca 1h, sen bär det av till sthlm. ska ju som sagt var på charlie chaplin utställningen och vi tänkte åka så vi är där när det öppnar. det ska bli så himla kul att se utställningen, att se hans privata bilder och sånt som familjen gett utställningen. får se vad mer det bjuds på, kanske får man se en och en annan video också.

nä, nu ska jag leta fram lite kläder och gör mig i ordning. frågan är vad jag ska ha på mig? vädret är ju urtrist, ser kallt ut så man kanske ska pälsa på sig lite. samtidigt så är jag väldigt sugen på leggings, enklast liksom. aja, vi får se vad det blir.
have a nice day!

image537


nuts

image536
lina la upp den här bilden och skrev:
"det här är KatZ riktiga jag, men jag gillar henne ändå"
då skrev jag "schyssta bomber man har då"
då skrev lina tillbak "ja, den ser inte så elak ut som jag trodde"

hm? it's puppy love.

paint my world

image535lina ringde för en stund sen och frågade om jag ville komma till hennes syster och hänga lite. sure why not, har ändå inget bättre för mig just nu. alla bra program är slut och jag har ätit tillräckligt med popcorn. så nu håller jag på och gör mig lite i ordning, satt ju med mysisar och no make up när lina ringde. nu har jag lyckas få på mig lite smink och ska ta fram nånting att ha på mig. ska iaf hem i tid ikväll, upp tidigt imorgon som gäller. då åker jag och camilla in till sthlm för att se på charlie chaplin utställningen på kulturhuset! ska bli så nice, love chaplin!

-


"always be a first-rate version of yourself,

instead of a second-rate version of somebody else"
- judy garland


hungry

här sitter jag nyduschad och luktar gott. eftersom jag bara tänkt vara hemma idag passar jag på att ta hand om mig själv extra mycket. har t o m orkat ta bort mitt avskalade svarta nagellack, ska måla på lite fransk manikyr istället och bygga upp mina naglar lite. sitter och lyssnar på musik just nu och väntar på middag. ska äta tacos idag! hurray! men först ska jag ta och sätta på mig lite myskläder.

morgonsoffan

såg ni morgonsoffan som började i onsdags? vad tycktes?

jag trodde att det skulle vara roligare än vad det var. det enda som var riktigt roligt var björn gustafsson som benjamin! resten av programmet kändes bara ihopslängt, vissa scener kunde man undra om det fanns färdigtskrivna repliker till ens.



haha jag dör!
roligast är när han ramlar och gör illa armen och går bort ^^

höhö

image534

blank

denna dag här inte varit särskild speciell. gick upp tidigt och åt lite frukost framför våra bästa år reprisen. kan vi vara nära ett avslut på hela salem stalker storyn nu? oh please! efter ett tag fick jag huvudvärk och tog mig en tupplur, vaknade lagom till det nya våra bästa år avsnittet. försökte senare på dan att städa upp lite, städade väl i 15 min sen tog det stopp. får fortsätta imorgon .. om jag orkar och har lust.

nu på kvällen har jag varit med pappa och handlat lite inför kommande vecka. idag har jag upptäckt dessa mockagänger (vet inte ens vad dem heter) på flygfyren som man scannar sina varor med. fascinerande! ;) inte särskilt men jag kände mig lite tuff med den i handen. nästan lite star wars tuff, obi wan kattis. åkte förbi sparbanken och tog ut mina sista ynka pengar, sprang på sofias pappa därnere och oskar som satt och väntade i bilen.

har kollat på filmen lords of dogtown ikväll som gick på 6:an. väldigt bra film med bl a heath ledger & emile hirsch i huvudrollerna. ack vad tragiskt det känns att heath som hade så mycket talang inte finns längre.

image533

tuut tuut

en vacker dag lär man ha fixat körkort och det är dags att skaffa bil,
då hoppas jag ha blivit rik och ha råd med dessa 3 skönheter:



drömbil nr 1: range rover
drömbil nr 2: ford mustang
drömbil nr 3: rolls royce

heavenly

image529

you're just too good to be true

12 mars

vilket tråkigt väder vi har, har regnat en hel del de senaste dagarna. tanken var ju att jag skulle ner på stan idag men hur nice är det i det här vädret? nä usch, i sånt här väder vill man bara ligga i sin varma säng. får ta staden imorgon istället, kan ju alltid hoppas att det är varmare då.

ikväll börjar det nya humorprogrammet på 1:an med bl a björn gustafsson ♥ lite jobbigt att det börjar mitt i grey's anatomy men man får väl offra halva programmet eller kolla på reprisen för jag vill inte missa björn!

"- ska sova nu, suck my balls och godnatt!"
"- lick my ass bitch och god natt"
- buttman & rövbin is the shiet


tv tips

ikväll kl 22.40 på kanal 4 visas en dokumentär om människor som påstår sig att återfötts till kända människor. några av de kändisar som ska ha återfötts är elvis, trollkarlen merlin och get this, gud! lär ju vara ganska underhållande att se, ska lätt se den. fatta att tro att man är gud, man lär ju gå före alla andra i matkön ^^

10 mars

har ont i huvudet och är väldigt trött. förhoppningsvis håller tröttheten i sig så jag kan somna i tid ikväll och komma upp i tid imorgon. just nu sitter jag och väntar på att kvällens simpsons avsnitt ska börja och dricker ica's supergoda drickyoughurt.

idag gillar jag inte lina, och det kanske jag inte gör imorgon heller. hon är så hemlighetsfull, hon säger a men vägrar säga b och gör en så nyfiken så man nästan dör. är det vänskap? hon borde veta nu att det inte går att undanhålla saker för mig, jag kommer på det på något sätt tillslut. jag drar mig inte för att använda våld, eller obehagliga blickar. jag tror att jag ska köra på totalpsykning denna gång och knäcka henne totalt. jag ska stirra på henne och skratta åt henne så hon till slut berättar vad/vem hon undangömmer. pilutta dig!

-

"be the change you wanna see in the world"
- ghandi

burn baby burn!

läste något i aftonbladet som jag tyckte var lite roligt, carolas beskrivning om den snuvade vinsten igår. som ni vet så förlorade ju carola & andreas johnsson mot nordman (yay!) i gårdagens andra chansen. carola beskriver förlusten såhär: "det känns som jag blivit bränd på bål!" .. mkay, synd att hon inte kan nöja sig med sina tidigare vinster och låta någon annan vinna. kul iaf att hon tycker att hon är tillräckligt häxig för att brännas på bål iaf *fniss*

image528

9 mars

har legat och kollat på giant (eller jätten som den heter på svenska) hela dagen. en fruktansvärt bra film som innehåller två av mina absoluta favoritskådespelare och ikoner - elizabeth taylor & james dean. denna film blev ju tyvärr james dean's sista, tragiskt nog så dog han bara några dagar efter han spelat klart sina scener. män som james dean växer inte på träd.



4 non blondes - what's up


calm

idag har jag legat och degat hela dagen. har varit en hel del schysst filmer på tv som jag glott på t ex i am sam som är en mycket bra film och can't buy me love som är helt ok. ska snart kolla på mer film hade jag tänkt, har dukat upp med grönsaker och dipp och just nu snaskar jag på marabou mmm.

image520image521

yesterday

gårdagen var trevlig. pappa skjutsade mig till marielle vid 8 tiden och hos henne var bl a camilla, daniella & ronja. blev kvar där ett tag, drack öl och lekte med våra kameror. efter 10 började jag, camilla och daniella vandra mot mobergs för att komma in gratis vilket vi också lyckades göra. det var till en början ganska kul, träffade roliga kompisar som robin, evelina och linnea. jag var på danshumör en stund sen tröttnade jag. sprang på christoffer vid 2 tiden som jag satte mig och pratade med en stund. tröttnade på mobergs runt halv 3 och sällskapade med christoffer hem.




friday, march 7

just nu sitter jag och dricker en kall öl, väldigt väldigt nice. har precis gjort mig i ordning för kvällen. hade egentligen inte tänkt gå ut ikväll men sen skickade camilla mess och ville att jag skulle följa med ut. hon fyllde ju år igår så jag kunde inte säga nej. ska dricka upp min öl sen ska jag ringa camilla och åka upp till marielle. senare antar jag att det blir mobergs, men jag följer bara med om vi kommer in gratis. i'm poor ya'll!

hoppas det blir kul ikväll, förhoppningsvis blir jag mer taggad hos marielle. sitter och lyssnar på en massa lugn musik, just nu spelas takida - curly sue

over and out, xoxo / K

<3

image509

nobody said it was easy

djävulska nagelack. satt fridfullt och målade naglarna svarta när jag på något knasigt sätt tappade penseln och fick nagellack på insidan av låret. blev arg och började mumla svordomar samtidigt som jag försökte räcka efter näsdukarna som ligger vid datorbordet. under tiden lyckades resterande naglar färga av sig på alla fingrar och min morgonrock och på allt möjligt runtomkring och då kände jag mig som elliott i scrubs och började som hon "frick frick frick, motherfricking frick". fick tillslut skrubba borta det mesta nagellacket och måla på nytt, suck.

funderar på att snart lägga mig och se på film, typ jätten med elizabeth taylor.
bye bye

YES!

sofia & oskar fick lägenheten som de budat på!
as bra för den ligger i närheten! ^^

GRATTIS CAMILLA!

image508
GRATTIS CAMILLA SOM FYLLER 20 ÅR IDAG! ♥

just another day

shit redan torsdag! fan vad dagarna flyger iväg. hade tänkt ta mig ner på stan idag men jag är så seg så jag tar det imorgon istället. sitter och väntar på mat just nu, coctailkorv och potatismos. fult namn, coctailkorv. coctailparty, coctailkorv. efter maten ska jag ut och springa en stund. känns bedrövligt hur jag springer nu jämfört med för några år sen, under fotbollens era i mitt liv. då jävlar kunde man springa snabbt och långt, konditionen på topp! saknar fotbollen ibland, slutade ju inte pga att jag tyckte det var tråkigt. slutade för det var så himla löjliga regler och en annan anledning. vi har pratat några stycken gamla fotbollare om att starta korplag, får se om det blir något.

BAKOM MINA SOLGLASÖGON

image506

05 mars

natten var inte rolig. vart rejält överaskad av en feting spindel när jag skulle gå på toa! de som känner mig vet att jag är hysterifobisk mot spindlar och hysterisk var just det jag blev. vände om ganska direkt och låste in mig på rummet. men jag var ju tvungen att gå på toa så jag blev värsta kenny starfighter och gick på jakt efter den här lilla jäveln så jag sedan kunde gå i lugn och ro på toa. hittade aldrig spindelfan så det fick bli snabb toavisit med feting skorna och sen efter att ha skakat av mig känslan av spindelben överallt kunde jag till slut somna.

det var hårt att gå upp imorse, var så kyligt. så jag åt snabbt lite frukost och sen la jag mig till sängs och småsov lite tills jag var tvungen att gå upp och göra mig i ordning. vid två tiden drog jag mig ner på stan och mötte sofia. blev en runda ner på stan där vi såg en massa fina saker, blev bara mer och mer sugna på sommar. jag fyndade ett par snygga solglasögon på h&m för 5 kr! helt sjukt billigt. de gör om ganska rejält på h&m nu, kändes väldigt förvirrande uppe på klädavdelningen där inget låg där det brukar. när vi tröttnade på att gå i affärer fick vi ner till tösses där sofia bjöd på fika. det uppskattade jag verkligen, var supergott! stor chokladboll och ramlösa för min del :) jag ska bjuda dig på en massa fika när jag blir rikare sofia, det lovar jag!

just nu gör jag inte så mkt, väntar på bättre tider typ. ska ut och springa lite om en stund sen blir det tv. grey's anatomy & sarah silverman show ikväll!

image505

tired

ska alldeles strax lägga mig till sängs och förhoppningsvis kan jag somna duktigt.tänkte kolla på ytterligare några avsnitt av kråkguldet så jag bli klar med serien.imorgon har jag lovat sofia att gå med henne på stan, ska passa på att kolla på lite hårfärg då.innan jag träffar sofia har jag lovat att hjälpa mamma med lite tvätt,vi har ju numera en egen liten tvättmaskin där vi kan köra det viktigaste.

godnatt! / K

men ffs!

höll på att tugga av mig handen av irritation utöver carolina gynning och dagens programm.
snälla, bli inte skådespelare! då slänger jag min tv.

image501

march 4th

idag landade en mini h&m katalog i brevlådan. lycka. då har jag någonting att sysslosätta mig med ikväll, sitta och kryssa vid sidan om alla snygga kläder :D  meningen med kryssen är att mina föräldrar ska titta igenom och tänka "oboy, kattis har varit så snäll på sistone. vad sägs om att beställa hem t ex den här fina klänningen och överaska henne!" - tyvärr, så inträffar det aldrig men jag slutar inte hoppas för det.

sitter just nu och lyssnar igenom adele's skiva "19". ni kanske har hört hennes låt "chasing pavements" som spelas en hel del på mtv just nu. en väldigt härlig låt. efter att ha nästan ha lyssnat igenom hela henne album så har jag kommit fram till att de flesta låtarna är lika härliga. hon har en väldigt behaglig röst som passar utmärkt till hennes softa låtar.

nu blire mat, vegetarisk hamburgare idag!

yay!

ny säsong av the simpsons & two and a half men ikväll!
fr o m kl 20.00 på kanal 6.


antsy pants - tree hugger

The flower said, "I wish I was a tree,"
The tree said, "I wish I could be
A different kind of tree,
The cat wished that it was a bee,
The turtle wished that it could fly
Really high into the sky,
Over rooftops and then dive
Deep into the sea.

And in the sea there is a fish,
A fish that has a secret wish,
A wish to be a big cactus
With a pink flower on it.
And in the sea there is a fish,
A fish that has a secret wish,
A wish to be a big cactus
With a pink flower on it.

And the flower
Would be its offering
Of love to the desert.
And the desert,
So dry and lonely,
That the creatures all
Appreciate the effort.

Et le jackalope a dit
Je voudrais être un yeti
Pour voler dans la nuit
Et m'en aller loin d'ici
Mais le yeti a dit
Je voudrais être un monstre marin
Pour pouvoir rentrer dans la mer
De tous les requins.

And the rattlesnake said,
"I wish I had hands so
I could hug you like a man."
And then the cactus said,
"Don't you understand,
My skin is covered with sharp spikes
That'll stab you like a thousand knives.
A hug would be nice,
But hug my flower with your eyes."

3 mars

vad fan är det för jävla väder vi har?
det toksnöar och det känns förjävligt!

you want war?
you'll get your war, mother fucking nature!

GRATTIS SOFIA!

image497
ett stort grattis till min älskade soff som fyller 20 år idag!

there's no business like show business

image496aj aj. min nagel har gått mitt itu och det gör djävulskt ont ska jag berätta. fick klippa bort större delen av nageln så att den inte lika lätt fastnar och slits bort.så nu har jag en jätte kort nagel på ena tummen och en jätte lång på den andra, snyggve.

tänkte ta och lägga mig till sängs snart. tänkte kolla på ett eller två avsnitt av kråkguldet innan jag ska sova. jag älskar theme sången,
en härlig trubadur!

pratade med annika idag! har knappt pratat med henne sen teatern på kulturama la av i november så det var kul att prata med henne. hon tar studenten till våran så hon går igenom allt det som jag gick igenom förra årets vid den här tidpunkten nu. hon ska som jag söka vidare till hösten så vi tänkte öva inför proven tillsammans i vår. det blir nice!

nu ere godnatt på er!

bilder från i fredags (norpade dem från lina)






en annan del av köping är ett härligt program

image478

girls just wanna have fun

gårdagen blev stressigare än vi planerat. när vi skulle åka in till norrtälje fick vi dubbla problem. våran skjuts blev först stannad av polisen vilket drog ut på tiden och sen när han äntligen skulle komma och hämta oss hos lina så fick han soppatorsk! var redan väldigt sena så vi fick försöka hitta ny skjuts och som tur var spenderade carro kvällen som fylletaxi och skjutsade snällt in oss. blev akut kissnödig på väg in, tror aldrig att jag varit så kissnödig. det var inte roligt att sedan stå akut kissnödig i kö utanför mobergs i en halvtimme. när vi äntligen kom in var det toan som gällde, åh lycka.

folk var tråkiga, inte många hade piffat upp sig enligt temat: 80-tal. men det var skön stämmning iaf. hade kul nästan helan tiden förutom mot slutet, då var jag mest trött och irriterad. träffade roliga kompisar iaf, en del som jag inte träffat på länge. kul med tema fest iaf, hoppas det blir flera! jag vill ha typ 40, 50 -tal!

lina är på åland idag. hon ville att jag skulle följa med men jag måste hjälpa mamma eftersom pappa inte är hemma. hon kan ju inte gå efter operationen. lina ville att jag skulle följa med ut på krogen senare istället, får se om jag orkar och har lust då. nu ska jag sätta mig och kolla på lite film, tänkte skära upp lite grönsaker och kirra dipp sen. lägger upp bilder från gårdagen senare, ni får nöja er med mobergs bilden så länge. jag ser knasig ut men det bjuder jag på!


RSS 2.0