tjohejsan

som sagt var, har väldigt lite tid att uppdatera bloggen.
hoppas kunna skriva lite imorgon efter våra 2st genrep.
slutade lite tidigare idag så ska ut en liten stund med sofia, c'ya!

24 juni

min kropp mår inte särskilt bra efter gårdagen. vi började då bygga scenen. det bars en hel del tunga grejer så idag har de flesta av oss haft ont. jag har fina blåmärken och förlamade muskler. min vänstra överarm är typ lam, måste verkligen kämpa och pusha den för att kunna använda den :) får hoppas att kroppen känns någorlunda återställd tills på fredag då bygget fortsätts.

idag har vi ägnat dagen mestadels till marknadsföring. jag och sofia har kört runt i hela norrtälje och att upp affisher och annat. så ser ni affisher för misantropen vid er så är det troligtvis jag och sofia som varit där och härjat. nu repar vi för fullt igenom pjäsen, kommer bli långa kvällar. kom hem vid halv elva ikväll. har stått den senaste timmen och provat kostym som mamma syr lite på. den ser bra ut nu och jag hoppas den blir godkänd därborta. imorrn börjar vi gå på stan med kostymerna, får se vilket väder vi får då. vill varken ha för varmt eller för kallt. idag avled jag nästan av kyla. har gått runt med typ 3 tjocktröjor idag, stefan var snäll och lånade mig sin fleecetröja så jag såg ut som värsta bullen.

hade tänkt lägga mig nu så jag är pigg imorrn, får lite sovmorgon. typ 1h. hörs när vi hörs! godnatt

22 juni

är helt slut. ser fram emot att alldeles strax hoppa i min pyamas och nanna kudde. har längtat efter min säng hela dagen, fick knappt en timmes sömn inatt. somnade vid 5 och var tvungen att gå upp kl 6. var ju lagom pigg när jag gick upp, grymtade åt det mesta och de flesta. åkte ut till sofia när jag var klar. hon hade lyckats försova sig men blev klar på en knapp halvtimme. hon är lite snabbare än mig att göra sig i ordning. åkte till täby i bubblan, det var fint väder så vi kunde åka med caben nere. så himla nice! spelade rolling stones och kiss på hög volym när vi cruisade på vägarna.

det var väldigt kul att träffa ensemblen idag. har inte träffat de flesta sen förra året. vi började gå igenom några av scenerna som vi i marknadsförings ensemblen ska vara med i. i år spelar vi hovdamer och är en aning mer glamourösa än tidigare! vi får hänga med the fancy people. hade hur kul som helst, vi spelar frasses harem och tafsar på typ allt och alla. jag tror pjäsen kommer bli sjukt kul! ska bli kul att följa repetionerna under veckan. fick kläder idag också, fick med mig hem en stor blå kjol som jag ska sy igen lite och en liten svart korsett som mamma ska få fixa spetsarmar på. vi ska gå i dessa kläder sen och bl a marknadsföra om dagarna, vet ni hur sjukt varmt och jobbigt det kommer bli? det är något jag inte ser fram emot.

kom hem vid 15 idag och åkte då med päronen och handla lite. sen när jag kom hem däckade jag en stund. har duschat lite nu och ska alldeles strax sova. upp tidigt imorgon också, då ska vi börja bygga scenen och läktarna. kommer förmodligen bli kvar där från morgon till kväll. det kommer bli dåligt med inlägg den tiden jag är på teatern. anyways, godnatt!


i don't think they can handle this

idag har jag verkligen varit uttråkad. har varit så fruktansvärt rastlös! har telefonterroriserat sofia p ikväll. jag gav upp efter några samtal och skickade iväg ett sms som löd: "att få tag i dig idag är ungefär lika svårt som att få världsfred", sen ringde hon äntligen mig! pluttan hade sovit hela dagen efter hårt midsommarfestande. puh tänkte jag, då lever hon iaf. som vanligt när vi pratar i telefon så pratade vi bra länge. vid halv tolv sa vi att vi borde lägga på, vid halv ett la vi på efter ungefär 10st olika hejdån. ska upp kl 6 imorgon. nu är det slut på sovandet. började repa imorgon. ska först åka ut till sofia imorgonbitti och sen åker vi tillsammans en bubblan till täby. hoppas det är fint väder så vi kan åka cab! då kommer vi se ut som 2st häftiga 50-talsbrudar med sjalar runt huvudet, måste ju skydda frillan ;) är lite halvnervös och ängslig inför morgonen eftersom varken jag eller sofia vet vad som väntar för oss i år. ska bli kul att träffa ensemblen igen, de flesta av dem iallafall. men nu måste jag krypa till kojs så jag orkar upp imorgon! vi hörs, godnatt!


gael garcía bernal är snygg som få


nighty night


20/6



min midsommar har varit lugn, har myst hemma med päronen.
har ätit underbart god cheesecake och kollat på bra film.
har bl a sett klippfilmen hur tokigt som helst med nils poppe, love nils!



dagens outfit:


glad midsommar!


tänkte att ted gärdestad passade idag.

heart-shaped glasses



jag vill ha ett par hjärtformade solglasögon.
gärna svarta eller röda. eller varför inte ett par i varje färg?

på bilden: zooey deschanel

somewhere over the rainbow

jag har haft världens mest orklösa vecka. har varit så himla lat. vaknat vid 10 varje morgon och sen bara inte orkat gå upp, har istället sovit till långt inpå förmiddagen. sen har jag bara hasat runt hemma, orkelös och hängig. jag har t o m tyckte att sitta vid datorn varit alltför ansträngande. får hoppas att jag är piggare nästa vecka för då börjar jag arbeta på teatern! ska bli så himla kul! i år spelat moliére's misantropen. handlar om en snubbe som hatar mänskligheten och allt som har med den att göra, sen blir han kär och vet inte riktigt hur det ska passa in med hans principer. ska bli kul att se hur de satt ihop pjäsen. nu ska lägga mig och läsa lite, sen sova. nighty night


tired

har myst med min vän freddy nere i parken idag. köpte oss en varsin läsk och bänkade fast oss därnere för en massa prat. solen värmde och vi hade det väldigt trevligt. har nu på kvällen inte mått särskilt bra, känner mig väldigt hängig och har ont överallt. ska ta och lägga mig nu, nighty night


whisper a little prayer for me my baby

har varit dålig på att uppdetera bloggen de senaste dagarna. har helt enkelt inte kännt att jag haft något vettigt att skriva .. fast skriver jag nånsin nått vettigt?

jag har varit fruktansvärt lat, sov både idag och igår tills tvåtiden. har bara hasat runt här hemma och inte gjort så mkt. ikväll var jag med linda och kollade på fotboll. det var ganska trevligt, fast mindre trevligt när det började regna på oss precis innan dem började spela. att ta med sig paraply var ju ingenting vi smartasses tänkte på när vi gick ;) ska typ och lägga mig nu, är ganska trött faktiskt fastän jag sov så länge. nighty night


i'm just a dreamer, i dream my life away

idag har jag varit jätte seg och trött. gick runt med pyjamasen större delen av dagen, var inte förens mot kvällen som jag bytte om. har glott på film med mamma idag, kollade på fanny & alexander. har legat större delen av kvällen framför tv:n, massa program om kläder som gått ikväll vilket jag tyckte var nice! nu hade jag snart tänkt lägga mig, kanske glor på lite film en stund. nighty night


lördagen



these boots were made for walking

hade egentligen bara tänkt ta det lungt ikväll, men linda ringde mig för en stund sen och bad mig så snällt att följa med ut så ja, nu ska jag ut. ska bara dricka upp min öl som jag håller på mig sen ska jag bege mig bort till henne. va ett tag sen linda & jag var ute tillsammans nu, så det ska bli kulans att umgås lite med henne :)

nighty night


i'm not your star


miss hilton, you must be worth a trillion bucks

har precis sett paris hilton's film the hottie and the nottie. fy satan vad dålig den var! jag menar, paris hilton .. need i say more? varför varför varför envisas vissa med att casta henne i filmer när hon är så himla dålig?! hon är inte en bra skådespelerska! hon borde inte ens få kalla sig för skådespelerska. hon borde hålla sig till att göra porrfilm, den kollar folk iaf på..


13 juni

va inte alls särskilt road imorse när jag gick upp och såg hur det spöregnade. en sån här dag vill man helst bara stanna hemma. jag gillar inte åska för 5 öre så jag verkligen led hela vägen till gamla skolan, tänkte att det skulle vara grymt jobbigt om blixten slog ner i mig. som tur var tar det bara ca 5 min att ta sig till roden från mig. kom till skolan strax innan 12 och ställde mig borta vid matsalen och väntade på sofia som bestämt. under tiden kollade jag på hur vagnarna med tjoande studenter åkte förbi. tyckte lite synd om dem så fruktansvärt tråkigt väder. är så glad över att vi hade solsken och värme på våran student. kan ju alltid hoppas att alla haft en fin student trots det tråkiga vädret.

när jag stod och väntade på sofia träffade jag lite gamla lärare och så. alla frågade vad man gjorde där och vad man gör nuförtiden. när jag stod där och försökte få mitt liv att låta lite intressantare än vad det är för lärarna ringde sofia mig. puh. gick ut och bort till årets esteters studentvagna där hon, stefan och alla andra stod och vinkade av dem. jag och sofia var bra sugna på att göra om studenten! jag ville också åka flak! dock kanske inte i det här vädret. sen när studenterna åkt sin väg gick vi till teatersalen för att ta poträttfoton som ska användas till årets programbilaga till sommarteatern. älskade teatersalen. har inte varit där sen studenten så det var ett kärt återseende. teatersalen är väl en av de få sakerna jag saknar med roden. pratade lite med stefan om sommarteatern. vi kommer efter midsommar börja repa vi i marknadsföringsgruppen och i år ska vi får med tid på scenen! yippie kay jey motherfuckers!

min faster är här på besök vilket alltid är trevligt. ska väl försöka vara lite social med henne ikväll, annars ska jag bara vara hemma och ta det lungt. har köpte hem lite gott naturgodis och tänkte att jag skulle glo på lite film.


nighty night


12 juni

idag har jag inte gjort så mycket. vaknade ganska sent. har kollat på  rännstensungar från 1944 som jag spelade in inatt. alltså inte den med cornelis vreeswijk. den var bra men jag tycker nog att den senare versionen är bäst. hon som spelar ninni i den här versionen måste varit världens vackraste unge! hon såg verkligen ut som en docka.

fick sms från stefan ikväll om sommarteatern. imorgon är det fotografering till årets program så då ska jag till roden efter att studenterna sprungit ut. vill ju inte ha förra årets foto, det var riktigt hemskt! såg ut som en mugshot bild typ. ska mötas sofia där lite innan 12.

nighty night


11 juni

såg försoning igår då och fy vad bra den är! från början till slut satt jag som fastklistrad. jag gillar hur de byggt upp filmen med många och snabba vändningar. det gäller att hänga med för att förstå. keira knightley är en grymt bra skådespelerska! jag gillar verkligen henne. hon passar för sånna här filmer. dock tycker jag att hon borde äta 1 eller 2 mackor för hon är verkligen pinnsmal, det ser ut som hon ska gå sönder. james mcavoy är helt underbar! han är så himla vacker och bra. han kommer bli stor! läste för länge sen att keira tyckte att james var bättre än både orlando bloom och johhny depp på att kyssas ;)

idag har jag varit med camilla en stund. gick först en stund på stan och kollade lite, men det var inte så kul att gå ute i regnet så vi tog oss hem till mig istället och drack varm o'boy med lite fika. sen fastnade vi framför datorn en stund, kollade på lite släkt och spök saker. sen blev det film, vi hade iallafall tur med vädret såg vi. tyckte den passade idag när vi inte har tur med vädret.



you're just a line in a song

det har varit väldigt blåsigt de senaste dagarna. soligt men blåsigt. men idag har det inte varit särskilt soligt, har varit ganska mulet större delen av dagen och vi har t o m haft lite åska. det är ju skönt och så med all värme men det är lite skönt också när det är lite kallare. skulle behövas lite regn nu, så himla torrt ute. kollar man på gräset utanför oss så är det inte särskilt gröna längre.

idag har jag inte haft för mig så värsta mycket. har letat fram några gamla kjolar här hemma som ska göras om, mamma ska få hjälpa mig att fixa dem. hon är bra på sånt och det är inte jag. jag önskar att jag vore det men det är jag inte och det får jag skylla mig själv att jag inte är. jag tyckte det var roligare att gå runt och prata med alla på sylektionerna istället för att sy. jag trodde det skulle bli roligare med träslöjd men det blev ungefär samma sak där, gjorde en skylt och påbörjade en träanka under mina 2 år. hur jag nu fick för mig att jag skulle göra en anka?

nu ska jag lägga mig och kolla på försoning. har höga förväntningar på den!
vi hörs, godnatt!


gröna lund







that's hot

fick filmen försoning idag. är väldigt sugen att se på den men jag orkar nog inte ikväll. är helt slut och kommer förmodligen slockna så fort jag lägger mig. för ta mig tid för den imorgon istället. som sagt var, nu är jag trött så jag ska lägga mig nu. hörs imorrn, godnatt!



sing me a song

har haft en underbar dag! besöket på gröna lund var väldigt trevligt även om vi ångrade lite att vi åkte en måndag. fruktansvärt mycket små skolbarn. resan med stadsbussen till grönan var näst intill outhärdlig. sånt jävla kackel! hörde knappt mina egna tankar. nä, nästa gång åker vi på en fredag eller lördag och åker dit till kvällen. det är inte som förut när man orkade vara där från öppning till stängningdags. vi trodde vi skulle som vanligt orka med det men när man åkte alla karuseller man vill åka ett flertal ggr så finns det inte så mycket mer att göra.

vart jätte besviken när jag såg att våran favoritkarusell var tillfälligt avstängd, rock jet. min nästa favorit var iaf igång, bläckfisken! den är härlig. blev en tur med vilda musen (hemskt namn) också. hade gärna åkt den ett par ggr till men det kändes inte värt att stå ytterligare en halvtimme i kö varje gång. pop expressen blev det bara en gång för fan vad dåligt vi mådde efter den. den tog verkligen musten ur oss.

vid halv 6 kände vi att vi gjort vårt på grönan och begav oss på jakt efter ett ställe med öl. gick till djurgården och satte oss vid en jätte mysig uteservering. det var verkligen jätte fint där. ölen satt mycket bra tyckte jag. vi upptäckte att man kunde hyra trampbåt, så i sommar blir det trampbåt! det kan ni fethajja. vi en liten vän också, en söt liten anka som inte såg ut som alla andra ankor. vi kallade denne öjje. fint namn va?

jag har verkligen haft en helmysig dag men nu är jag väldigt trött. besöket och åkbandet var en present ifrån sofia, hon är bra söt hon :) love you darling.

9 juni

snart bär det av till gröna lund. ska möta sofia nere på bussstation vid tjugo över. vi ska ha så himla kul idag! ska åka massa karauseller, de har ju 3 nya attraktioner i år. flygande elefanter låter ju ganska skoj ;) jag kommer dock inte åka stora berg och dalbanan eller fritt fall, är ju ganska höjdrädd så jag pallar inte att svischa runt i luften. vilda musen funkar precis på gränsen, har feta dödsångesten i början när man åker uppåt sen när åkturen är över vill jag oftast åka igen. jag tycker verkligen den är hemsk i början när man åker rakt upp och sen vet man inte riktigt när den ska åka rakt ner. uh, får handsvett bara att tänka på det. hoppas man slipper sånt där som det stått om i tidningarna, att karausellen fastnar. fastnar jag i luften, då dör jag. så vi kan ju hoppas att något sådant inte sker. min favoritkarausell är annars nog bläckfisken. det är mysigt att åka den när det blivit lite mörkare och man åker vid vattnet. kan ni fatta att tivolit fyller hela 125 år detta år?

nu ska jag packa min lilla väska med lite nödvändiga prylar.
 ha en bra dag för det ska jag ha!

None

field of dreams

imorgon ska jag till grönan med soff. det ska bli så himla kul! sist jag var där var sommaren 2006, sist jag och sofia var där var sommaren 2004. förut åkte vi till grönan tillsammans nästan varje sommar och vi hade det alltid väldigt kul. man kan inte låta bli att bli som ett litet barn där bland alla karauseller. älskar verkligen att vara där, hela atmosfären är mysig.

nu ska jag sova, blir tidigt uppgång imorgon. godnatt ♥

when the sun shine, we shine together







8 juni

idag känns mitt ansikte mycket bättre. det ser bättre ut också. flagnar fortfarande men inte lika smärtsamt. är mer rosa än röd nu. soon i won't be a freak anymore.

hade en hemskt jobbig natt. en fet spindel kröp fram vid mina fötter när jag satt vid datorn. jag reagerade snabbt med att slå omkull min stol och allt annat som stod i vägen för att jag skulle kunna ta mig ut ur mitt rum så snabbt som möjligt. satt i köket i nästan 2 timmar innan jag vågade mig in i mitt rum igen. låter jätte barnsligt, jag vet. men jag kan inte ro för min fobi och hur jag reagerar. speciellt när jag är själv, när jag är bland folk brukar jag kunna hålla igen vissa känslor för att inte framstå som helgalen. spindeln finns förmodligen kvar nånstans i mitt rum vilket inte känns sådär skitbra.

idag är det 1 år sen jag och de flesta av mina vänner tog studenten. best day ever! helt galet att 1 år redan passerat. snart är det dags för nya studenter, hoppas de får lika tur som vi hade med vädret. de tar ju ändå studenten fredagen den 13:e. poor things.


the ocean looks like a thousand diamonds

ikväll har jag varit väldigt onyttig. shame on me! men vafan, idag tyckte jag synd om mig själv och tyckte det lät bra med lite tröstätande. får ta mig en sväng på motionscykeln imorgon.

har tillbringat som planerat kvällen framför tv:n. den stora premiären satte mig i exstas gång på gång. jag beundrar och älskar eva rydberg, ola forssmed & kim sulocki något fruktansvärt för de är så himla bra som bröderna marx! jag kommer aldrig komma över det faktum att jag missade när de spelade på intiman i vintras. när jag hade fått pengar och tänkte boka biljetter så körde de sista föreställningen som var slutsåld då. man kan ju alltid hoppas att de får för sig att spela denna pjäs igen! kim sulocki är bra söt som chico, det är nästan så jag blir kär haha. jag är redan kär i den riktiga chico, men han är ju död och begraven sen en längre tid tillbaks. ca 40 år haha.

nu hade jag tänkt att antingen kolla lite på romy & michelle: blondiner har roligare som går på tv just nu eller fortsätte kolla på den bästa sommaren som jag inte såg klart igår. den är så jävla skön .. "nu har du jävligt tur. jag slår inte sånna utan snopp". älskar ulf malmros filmer. ring mig uffe ifall du söker nån som kan spela träd eller en sten, vad som helst ;)

nu säger jag godnatt, godnatt!
None



fett med kärlek


7 juni

nu funkar bloggen igen, flyttad till publish.se annars inte så mkt förändrad. skönt! var rädd att jag skulle behöva styla om hela bloggen efter flytten men det verkar som jag slipper det.

jag sitter isolerad på mitt rum sen igår. jag ser ut som ett brand offer. det flagnar som fan i mitt ansikte och det är långt ifrån smärtfritt. igår låg jag med 100 olika salvor i ansiktet som ingen hjälpte särskilt bra, låg med blöta handukar för att det inte skulle svida lika mycket. mamma ringde nån central där dom gav tips på vad jag skulle göra och de tyckte att jag skulle satsa på det blöta handukarna och om det inte blev bättre inom ett par dagar skulle jag uppsöka läkare. det hoppas jag verkligen att jag slipper. blir hemma hela helgen och låter fejset vila, smink gör för ont för att ha på.

ikväll räddar tv:n mig från tristess. de sänder den stora premiären på 1:an kl 20.00! och ingen är gladare över det än jag. em härlig sammansättning av bröderna marx bästa verk med några av sveriges bästa skådespelare. nu ska jag hugga in på min mat. ciao!

you know i can't smile without you

image867

förlåt felicia men du är ju faktiskt lite söt ^^

4/6


forever blowing bubbles


rowr

igår fyllde pappi år vilket firades med lite presenter och fika. felicia kom knallandes in här igårförmiddag, då tog vi lite frukost med oss ut och satte oss i solen. var tvungen att fixa brännan i ansiktet efter de förbaskade solglasögonen, nu är brännan mer jämn men fan vad röd jag är! jag verkligen pressar sunlotion och after sun idag. blev sugna på öl igår och tog oss först ner till parken med en varsin öl, men när vi inte fick vara ifred drack vi snabbt upp dem och fortsatte vidare till pubhörnet där ytterligare 2 öl slank ner och jandré joinade oss. flummisen, min och felicia "vän" sen år tillbaks var där och han pratade med oss för första gången! hahahaha, för bra för att vara sant. blev tidigt hemgång igår, kom hem lagom till sista avsnittet av sverige pussas och kramas.

idag sov jag länge vilket var skönt. när jag sen tillslut kom upp gjorde jag mig snabbt i ordning och åkte med pappa för att hämta mamma i danderyd. hon opererades under morgonen, får hoppas att foten fungerar nu och att de inte gjort något fel denna gång. förra gången klantade de sig rejält, mamma har gått runt med ett stift i tån som tryckt på. har sedan dess tagit det lungt, har så jävla ont i fejset.

destination unknown

what a day! har spenderat hela dagen och kvällen med felicia. hon kom hit vid halv elva imorse och då bjöd jag först på lite frukost innan vi la oss ute i solen och stekte. blev liggandes i solen tills 3 tiden, fyra timmar alltså. jag har världens rödaste ansikte just nu och det fulaste är att jag har feta solglasögonbrännan. råkade ju sola med solglasögon, var tvungen att ha de största på mig också. nån som vet vart jag kan köpa en ny hjärna? min är ju helt ur funktion. men men. efter allt solandes drog vi igen persiennerna i mitt rum och kollade på south park filmen. det är tack vare den som fekat existerar, den filmen var början av våran fina vänskap. även ikväll blev det promenad bort till roslags där vi hade riktigt rejält tjejsnack haha. vi köpte nya såpbubblor idag eftersom våra andra tagit slut under dagen, har fått underbara bilder med bubblorna. men dem lägger jag upp imorgon för nu orkar jag inte. rusta har såpbubblor för ynka 5 kr, det tycker b2 och jag är superb! och ja, det blev coke och banan idag med. för gott för att motstås! dagen har varit underbar, tack felicia! nu ska jag sova, ska upp och gratta pappa ganska tidigt imorgon. fast jag borde kasta hans presenter i soppkorgen för han skrattar åt mitt brända ansikte. bastard. anyways, godnatt!

image858
flugan sven!

good goodnight

nu ska jag lägga mig och börja kolla på oz säsong 2. ska försöka att hålla mig till att se ett avsnitt, brukar ofta blir fler eftersom denna serie är så fruktansvärt bra och spännande! jag vet iofs allt som händer redan men jag tycker det är lika spännande ändå. ska sedan försöka sova. imorgon kommer felicia hit och solar med mig. godnatt!

image856

tänker du som jag b2?

vilken nostalgitripp jag och felicia haft ikväll. plockade med oss lite banan och cheese crackers, köpte en varsin cola och sedan satte vi oss borta vid gamla roslagsskolan där vi upplevt så mycket ihop. fick många flashbacks av att sitta där, precis som förr satt vi där ikväll med våra såpbubblor. vi kom fram till att det roligaste med tiden på roslags var alla våra förälskelser, våra kärleksrycka som hjälpte oss att orka till skolan. på vägen hem till mig kunde vi inte låta bli att köpa en till cola. han som stod i kassan på video city tyckte nog att vi var ganska festliga. även denna kväll hade vi världens sjukaste konversation, denna gång handlade det om vårt coke beroende. dog halvt av skratt båda två. gick hem till mig och satt här en stund och babblade lite innan jag lämnade felicia vid bussstationen.




stardust

har varit ute och handlat lite födelsedagspresenter till far min som fyller år på onsdag. får hoppas att han blir nöjd, har köpt 2st filmer som han önskat sig och sen hittat på lite småsaker. har precis smällt i mig hamburgare och är förjävla mätt. ska träffa felicia senare, promenera lite med henne och våra älskade såpbubblor. härligt kvällsväder så lika bra att utnyttja det. pappa hittade sitt gamla kamerastativ som vi letat efter och nu tillhör det mig och alf. woho!

2 juni

orkade inte åka med ut till vätö. somnade alldeles för sent inatt för att orka ta mig upp vid 9 imorse och göra mig i ordning. fastnade framför mtv galan. robert downey jr var med på många hörn and looked fiiine! det var så fruktansvärt skönt att sova ut idag att jag inte bryr mig om att jag går miste om denna soliga dag. sitter just nu och lyssnar på en massa 90-tals musik. nostalgi.

RIP YVES SAINT LAURENT 1936-2008

image852

tired

nu känner jag att det räcker för mig idag. ska upp tidigt imorrn så det är nog bäst att jag lägger mig nu, är hyfsat trött. kanske glor lite på mtv movie awards som sänds inatt direkt från usa. imorgon ska vi ev. åka ut till vätö, beror på hur pappa mår. han blev lite dålig nu ikväll men förhoppningsvis mår han bättre imorrn så vi kan åka. jag vill ut dit dels för att träffa laila & totte som vi ska till men också för att norpa deras veranda och sola på ;) tack till alla mina fina vänner som skickat söta sms under dagen ♥ godnatt!

image851


1/6

 







ingen har påstått att vi är normala

- Felitchia säger:
och min present ÅT du upp, va hur tror du det känns ?
 KatZ säger:
men den är förevigad i min mage nu, jag tänker aldrig gå på toaletten igen  
- Felitchia säger:
i hope you not!
KatZ säger:
i won't!
- Felitchia säger:
fast om du gör det kanske det blir en fosil, och den håller ju länge
KatZ säger:
oh det vore ju ganska nice! .. fast då måste nog jag spara undan bajset ett tag
- Felitchia säger:
ett tag? Det är väll typ miljoner år?
KatZ säger:
ojoj, då blir bajset kändis säkert. fekat poo
- Felitchia säger:
ja! så får det vara med på massa museum och grejjer.
- Felitchia säger:
Så komemr folk vilja fota det, och sen blir det inbrott på museumet så stjäl någon det och säljer det på svarta marknaden för flera miljoner
KatZ säger:
ja shit alltså, fan vad mkt mitt bajs har att se fram emot ^^
- Felitchia säger:
ja, men du måste köpa solglasögon til ldet som de kan ha när det kommer papparatsis
KatZ säger:
haha ja, stackarn kommer typ hamna på rehab

vad kan jag säga? it's a fekat thing.

också födelsedagsbarn


\m/

sitter här nyduschade och njuter av en härlig blandning av coca cola, mörk choklad och banan. mmm :) kollar lite på den nya serien på 5:an, black donellys eller vad den nu heter. verkar inte alltför pjåkig faktiskt.

jag har haft en sån himlans trevlig födelsedag med vänner och familj. min morbror och hans tjej var här för en stund sen och fikade lite. fick gula rosor och pengar. pengar behövs så det blev jag glad över. om 3 dagar är det dags att fira pappa lite som fyller år. många födelsedagar nu i vår familj. nu ska jag forstätta glo på tv, lägger in lite bilder om en stund. har såklart gått runt med nya kameran en hel del idag. är supernöjd med den! i shall name him alf.

fredagen i bilder

LOKALEN:


 


 
  

MOBERGS:
 


1 juni

blev väckt strax innan 9 imorse av en halvt sjungande familj, mamma sjöng och de andra mumlade mest. var väldigt trött men när jag såg paketen vaknade jag ganska bra. en ny digitalkamera har jag nu! så skönt. den andra har jag ju haft ett tag nu, känns lite vemodigt att skiljas men jag tror jag får en bättre liv med den nya kameran. dessutom finns den gamla alltid nära, mamma och pappa får den så saknar jag den kan jag alltid hälsa på. ny mp3 spelare har jag också, fick den jag ville ha av brorsan. 2st nya klänningar kommer finnas i min garderob, den vita som jag fick redan i fredag för festens skull och sen en gul spetsklänning som jag fick imorse. lina skulle ha varit här redan halv elva imorse men kom senare istället. jag la mig istället ute i solen en bra stund och njöt av min nya spelare. sen kom lina och tilde hit och fikade. fick en cool vinare (vi tror det är vin haha) av lina, en ask med geisha choklad och piratgrejor. det sistnämnde tillhör tydligen någon plan lina har för mig senare. hm, vet inte vad jag känner för det. mitt i fikat dök felicia och jandré upp med en liten söt present, burkcola med banan och mörk choklad! aaah, kan det bli bättre? det kommer sitta fint ikväll. nu ska jag äta sen kommer det lite mer folk ut, morbror och co.

whoa

jaha, så fyller man år nu då. hela 20 bast. det är ju helt galet. kommer ihåg som om det vore igår hur excalterad jag var när jag skulle fylla 10 år, fullt så excalterad känner jag mig inte nu. det enda roliga med att fylla 20 är ju typ systembolaget annars tycker jag mest att det är jobbigt att bli äldre.

lina kommer till mig tidigt så ska ta och lägga mig nu. runt halv elva skulle hon titta förbi med tilde. får se om johnny är med också. har ätit en hel del tårta den senaste veckan, först jockes födelsedag och sen min födelsedagsfest och nu imorrn blir det mer tårta. fyfan. kommer rulla fram sen.

nu ska jag försöka sova, hörs senare! image794

RSS 2.0