finaste satine









jag förstår inte varför nicole kidman numer alltid är blond.
hon är så mycket snyggare i rött!

29 april

gääsp. jag är trött.. gick upp redan tio i 7 imorse. yeah, you heard me.

spenderade halva dagen i täby med sofia. fikade på vårat favorit ställe och gjorde lite fynd. jag köpte en coral färgade tunika för 49 kr på gina tricot. gina gör aldrig mig besviken. eller jo, dom hade inte sjömansklänningen som jag spanat in! det gjorde mig ju lite besviken men jag förlåter dem.

som sagt var trött just nu, men har inga planer på att sova än.

28 april

idag har varit en bra dag. träffade evelina en stund idag! har inte träffats på ett tag eftersom hon varit i thailand 1 månad. hon var fantatiskt snygg i sin solbränna, känner mig som ett lik brevid henne. får börja pressa brun-utan-sol nu. sen har jag varit ut och hämtat mina tågbiljetter. ska hälsa på lina i hallsberg nästa helg, första gången!

imorgon ska upp tidigt. ska till täby centrum med sofia. hon ska köpa ny mobil och sen tänkte vi kolla i lite butiker. jakten på en klänning till brorsan student börjar NU! snart börjar sex and the city, det ska jag se sedan läsa sofis mode & lyssna lite på musik och sen soova. godnatt!

RIP BEA ARTHUR (1922-2009)

jag blev väldigt ledsen tidigare idag när jag läste att bea arthur (mest känd som dorothy zbornak i pantertanter) dött. jag växte upp med pantertanterna så dom har en speciellt plats i mitt hjärta. det kommer dom alltid att ha, jag älskar pantertanterna! och jag älskar dig bea arthur.

bea arthur & the golden girls



bea arthur i en parodi på sex and the city


wrap me in darkness

pysseldagen igår var kul. hade velat hunnit med mera men min väska som jag målade tog en evighet! senare på kvällen efter middagen gick jag, nadine & micke ut. blev en tid hemgång vilket var skönt. jag är rätt trött idag annars mår jag bra. väntar på att söndagsparty ska börja! it's gonna be good, i can tell.

productive

kubb igår var nice. spelade tills det blev så mörkt att man inte såg nånting alls, det var en utmaning må jag säga men jag och lina vann ändå till slut! idag är det pysseldag här på gården. jag ska snart upp dit och vara lite kreativ. har varit med och valt ut lite av grejerna så jag har en del att göra. bäst för nadine att hon också är där uppe, or else..

yeah

har haft lina & tilde över på fika idag. man får passa på när dom väl är här i norrtälje. efter lite fika tog vi oss upp till lekparken där tilde lekte lite medans jag och lina kastade boll till varandra, förvånandsvärt underhållande faktiskt! ska nog till linas päron ikväll och spela lite kubb. va ett tag sen!

21 april



jag & soffan har varit på långpromenad idag.






soffan bjussade på fika @ café hörnan. ostfralla är mumsmums.




i am unwritten



howlin' pelle


jäklar vad snygg man kan va!

checka in denna video från gårdagens söndagsparty för ûber hotness


dagens låt


THE STRANGELOVES - I WANT CANDY

AWSOME

gick hem till soffan igår i tron om att vi skulle ha en lugn kväll med lite vin, men så blidde det inte. drack vin gjorde vi, men vi stannade inte hemma. det blev en kväll på teatern istället fylld med dans, mycket trevligt faktiskt. kom hem sent imorse och då stupade jag i säng. är lite seg idag, sitter fortfarande i morgonrocken. men ska snart ta mig en skön dusch, då blir jag nog piggare.


new york, new york

tröött. sov dåligt inatt, vaknade hela tiden och var tvungen att gå upp tidigt imorse. mammas farbror var här på besök. nu när han åkt hem skulle jag kunna ta mig en tupplur (välidgt frestande), men då blir det nog så att jag sover bort dagen och det vill jag inte.

igår hade jag & min rolige vän fredrik mysig kvällspicknick på södra bergen. blev kallt efter ett tag och då gick vi hem hit och snackade skit i timmar. wonderful. by the way .. vad är grejen med snö nu? hel galet jue.

ingen elak måns


måns är så söt! han ska vara väldigt skygg men mig pussar han på :)
har varit hos honom några ggr nu, snart kommer ägarna hem.

amused

internet har strejkat, därav den dåliga uppdateringen. jag har haft lite annat för mig också. spenderade söndag-måndag ute hos sofiap i roslagskulla. huset var fullt av chiuauor (11st!) denna helg. det var underbart att vara omringad av djur, saknar ju min kisse här hemma. jag hade bra lust att ta med mig en eller två hundar kvar, den amerikanska keeper var en festlig liten krabat :) han förälskade sig i katten nova och juckade på henne så fort han fick chansen, det var en syn det.

eftersom jag inte haft någor internet så har det blivit mkt film de senaste dagarna. har glott på superbad, djävulen bär prada, indiana jones 4 och click. idag såg jag bröderna marx room service som gick på tv (hurray!). har varit och fyndat mig en mörklblå finfin väska idag också.

vi ser efter några grannars katt idag och imorgon. ska snart bege mig hem till dom och hälsa på måns, som han nu heter. får se om han vill gosa med mig!

amy adams







oh no they didn't

igår kom felicia hit och våldgästade mig. det var faktiskt trevligt :) hade bara tänkt ta det lungt igår men kom på andra tankar sen, det var ju faktiskt långfredag och det brukar vara drag ute då. träffade felicia & co senare på kvällen och gick till teatern. det var inte mkt till drag ute, lite besviket men jag hade det ganska trevligt ändå.

nu har jag precis ätit påskmiddag, mätt som faen. ser fram emot cheescaken senare ;) mmmm.

22:53

jag har hunnit med lite mer saker än vanligt idag. det lönar sig att vara uppe tidigt. om jag ändå lyckades med det oftare!

kom hem från sthlm till lunchtid, gjorde mig en cappucino och softade en stund sen när pappa kom hem så åkte vi ut till mammas farbror en stund. han blir så glad när jag är med, och han blir väldigt känslosam. det känns fint att uppskattas. däremot tyckte han inte om min röda hårfärg! han tycker jag ska ha svart hår som vanligt :) haha, "då ser du ut som far din" sa han. det sägs nämligen att jag och pappa är lika varann.

nu ska jag snart se sex and the city, sen sova! nighty night

9 april

har varit i sthlm en snabbis idag. hade lovat millah att följa med på öppet hus hos make up insitutet. vill man bli make up artist så verkar det vettigt att plugga där. kanske är något att tänka på i framtiden om allt annat skulle skita sig för mig. teatersmink skulle ju passa mig.

"missförstå mig rätt" .. kan man säga så? kan man verkligen missförstå rätt? så sa iaf någon till mig idag och det lät ju inte särskilt klokt tyckte jag men jaja.

lyssna på farbror baloo

jag har värsta flytet. jag har fått höra 2 ggr den här veckan att jag är klok :) haha! jag säger tydligen väldigt kloka saker ibland. jag kanske inte är så dum som jag ser ut iallafall :p behöver ni några inspirerande ord, så kom till kattis! jag kanske borde bli livscoach?



quote


"i don't want to make money,
i just want to be wonderful"
- marilyn monroe

06 april

hej bloggen. nu är jag tillbaks.

den senaste tiden har varit lite tung. jag saknar hassi obeskrivligt mycket & tänker på honom varje dag. jag skulle göra vad som helst för att ha honom hos mig nu, det är så tomt här hemma utan honom. jag kommer på mig själv gå och kolla efter honom och instinkten att springa till honom och gräva ner mig i hans mjuka päls finns fortfarande kvar, det är när dom stunderna kommer som det är jobbigast. men jag har fina vänner som varit väldigt söta mot mig, alla meddelanden som jag fått under veckan har värmt. sofia pihl har varit min klippa, hon är bäst.


GLÖMMER DIG ALDRIG BULLEN MIN!

header


RSS 2.0