can't smile without you

vår älskade lilla hassi är borta nu. vi gjorde allt för att han skulle bli bättre men han blev bara värre och tillslut hade vi inget annat annat val än att låta han gå, han hade så himla ont. jag har gråtit väldigt mycket och det känns som tårarna aldrig ska ta slut. alla har olika relationer till sina djur och min katt var min bästa vän. jag älskade honom mer än någonting annat, han var det bästa jag hade och jag kommer alltid att sakna honom. i allt mitt mörker fanns alltid hans ljus.


helgen har varit väldigt tung. först försvann hassi i lördags och nu igår fick jag ytterligare ett hemskt besked.

you are my everything

igår var en av de värsta dagarna i mitt liv. hassi har varit lite seg de senaste dagarna och igår morse trodde vi oss veta anledningen, förstoppning. stackars kissen skrek något hjärtskärande eftersom han inte kunde få ut något och förmodligen inte ha gjort nr 2 på 1 eller 2 dagar. jag och mamma tog oss upp till vetrinären och där började som helt plötsligt prata om att det kanske var fel på hans njurar eller lever och att det kanske kunde bli så att vi fick ta bort honom, alltså avliva! jag bröt direkt ihop i tårar och grät något förtvivlat när den elaka doktorn klämde på honom och fortsatte prata om diverse sjukdomar. hon visade verkligen igen medkänsla, så håll er borta från djurkliniken på sthlmsgatan här i norrtälje. efter ett blodprov som tycktes ta en evighet så visade det inget fel på njurar eller lever, det blodtrycker var normalt så dom bestämde sig för att försöka fixa förstoppningen medans jag och mamma blev hemskickade. på vägen hem grät jag fortfarande för kunde inte lita på den elaka doktorn och var rädd att nåt skulle hända hassi den stunden vi var borta.

efter ca 1 ½ h så ringde dom hem till oss och sa att vi skulle komma tillbaks. när mamma frågade om allt gått bra så sa dom bara "det kan inte jag svara på". det hjälpte ju inte oss mkt så då bröt jag ihop igen, jag grät så jag skakade och fick världens frossa. ni förstår, min kisse är mitt allt. jag kan inte tänka mig ett liv utan honom. jag älskar honom mer än nånting annat. blotta tanken på att förlora honom får tårarna att svämma över kinderna mina. men iallafall, kom upp till kliniken med hela familjen strax innan stängningsdags och dom tog in oss till ett rum där hassi låg i en bur och vila. han var helt slut. den elaka doktorn sa att han inte alls verkade bra, att han bara hade bajsat lite och att vi antingen kunde ta hem honom och försöka göra honom bra med medeciner och så eller så kunde vi avliva honom, men det var inte 100 % säkert att han var supersjuk eftersom dom inte hittat något fel. inte en chans att vi avlivar vår älskling om det inte är nödvändigt! så vi har honom hemma på "prov" nu, för att se om han blir bättre. idag mår hassi lite bättre, han kan gå på toa och verkar lite piggare. vi hoppas att vi får behålla våran guldklimp ett tag till, jag vet många hjärtan som skulle krossas om hassi försvann. han är väldigt väldigt älskad. jag hoppas hassi hamnar i guiness rekordbok som världens äldsta katt!


RIP NATASHA RICHARDSON (1963-2009)



natasha i filmen föräldrafällan med lindsay lohan.


natasha med skådespelaren & maken liam neeson. gifta 14 år.


quote

"for beautiful eyes, look for the good in others.
for beautiful lips, speak only words of kindness.
and for poise, walk with the knowledge that you are never alone."
 - audrey hepburn

dagens låt


MUNGO JERRY - IN THE SUMMER TIME

en fin vårdag som denna tycker jag den här låten passar fint.
hehe, videon är ganska ful men låten är bra härlig!

crazy

va hos fredrik hela dagen igår. hade så jävla kul, han är himlans rolig min vän. det går inge bra när vi ska kolla på film för det slutar oftast med att vi börjar prata om annat och missar hela filmen. det är nästan roligare än att bara glo på film. lånade hem 3st filmer som ska jag börja kolla igenom när jag har tid. måste också bara säga att fredrik har det absolut snyggaste rummet jag någonsin sett! avundsjuk, ja-a!

I'd really love to break your heart


14 mars

jag har så himla ont i min handled. har sen förra helgen haft lite småont men idag är den helt handikappad. trycker på tangenterna så mjukt som det bara går. känns som min hand ska ramla av typ. det hoppas jag verkligen inte den gör, jag tycker om den och behöver den.

såg maria larssons eviga ögonblick tidigare idag. väldigt bra film! persbrandts bästa tycker jag nog. maria heiskanen som spelar maria larsson är också väldigt väldigt bra. jag rekomenderar den starkt! måste också påpeka att persbrandt är sjukt lik allan edwall, iallafall på promo bilderna! sen den precis nedanför.






















13 mars


har haft camilla här idag. vi fikade lite och såg wild hogs. ganska kul film, jag tycker att william h macy är underbar i den. har värsta ryckningarna i ögonlocket, det vill inte gå över heller. jobbigt.

idag är det fredagen den 13:e igen! var samma sak förra månaden. det är väl lite knasigt. jag är inte särskilt vidskeplig av mig men jag tar det gärna lite lungt detta otursdatum, bättre att vara för säkert ;) skulle inte sätta mig på ett flygplan iaf!


22:02

jag är trött och har ont i fötterna. spenderade större delen av dagen i sthlm med mamma. fick med mig hem lite fina småsaker till mig själv och några födelsedagspresenter. nu ser jag fram emot att hoppa i säng, men först ska gaddarna borstas. nighty night!

lovely



tisdag


fan också. igår var snön nästan borta men nu snöar det för fullt :( jag trodde ju vi skulle få vår nu, men icke sa nicke.

mår lite bättre än igår, har bara lite ont i nacken idag. ska till fredrik idag och fortsätta vårt mupp-maraton :) ska mötas om ca 1h. ska försöka knåpa ihop lite kläder nu. ciao!

9 mars

idag är jag på dåligt humör. jag har ont i hela kroppen och hemsk nackspärr. ingen bra dag med andra ord. tur för omvärlden att jag tänkt hålla mig hemma.


you just keep me hanging on

gårdagen var jäkligt bra. hade hur kul som helst! först var det tacosmiddag hemma hos linnéa sen blev det krogen lite senare. jag var dålig på att ta bilder men ska försöka få bilder av sandra som var duktigare på det. tack för en underbar kväll flickor! ti-ti-tingeling

bangade föresten sthlm idag, varken jag eller mamma hade ork eller lust. får bli nästa helg istället!

i shot the sheriff

mööööööh. jag har varit så sjukt bakis idag! nu är jag mest trött. gårdagen var trevlig tror jag, har inte så mkt minne av den :/ oooops. jag kommer ihåg att jag halkade ungefär 100 ggr, jag har skrapsår på knä och händer som påminner mig om det. hur blev det såhär då? jag skyller på marielles drinkar :) jag funkar nog inte ihop med sprit.

nu ska jag alldeles strax hem till linnéa på tacosmiddag. hon fyllde ju år i veckan så ikväll firar vi henne. lär dock bli en tidigt kväll för mig, ska upp tidigt imorgon och åka till sthlm. jag ser fram emot tacosen! mmmm delicious. nu börjar det bli dags att dra sig, hörs.

darlings


ikväll ska jag till marielle och fira camilla lite. hos marielle har vi haft många trevliga stunder och där har man inte varit på ett tag så det blir great! har precis pudrat näsan lite och nu väntar jag på linda som kommer hit om en stund.

för övrigt så känner jag mig helt borta idag, jag är här men inte här. förstår ni?

GRATTIS CAMILLA!


IDAG FYLLER DEN HÄR FINA DONNAN 21 ÅR

cupcake

sminkpartyt @ linni's igår var riktigt trevligt. ett helt bord uppdukat med smink och skönhetsprodukter som man fick prova. jag provade lite ansiktsrengöring, ansiktskräm och fick hy len som en bebisstjärt. sen fick linni sminka mig lite häftigt :) det var underbart att träffa linni igen, har inte träffats på så länge.


idag var jag och mamma ner till kupan och lämnade lite gamla saker, passade på att fynda lite små saker till mig själv. en ring för 5 kr och en mössa för 2 kr (!). galet bra!

4 mars


ikväll är jag bjuden på sminkparty hos linni-rows.
det blir nog trevligt. vad nu sminkparty innebär :)

dagens låt


THE KILLS - THE GOOD ONES

GRATTIS LINNÉA!


ÄVEN DENNA SÖTNOS FYLLER 21 ÅR IDAG

GRATTIS SOFIA!


IDAG FYLLER MINA SÖTIS SOFIA 21 ÅR

2 mars


den här sköningen fyndade jag idag för ynka 5 kr!
den är fylld med roliga dialoger från mupparnas 2 första år på tv och innehåller sånger som mahna mahna. LOVING IT!

hittade det här skrinet för 15 kr, precis vad jag behövde till alla min ringar som just nu ligger i en tupperware (stavning?) skål. hade ett liknande förut men om jag minns rätt så gick många snäckskal på den sönder. den här kanske har lite mer tur, återstår att se.


den här kuvertväskan blir perfekt att ha när jag ska på mindre festligheter.

1 mars

bra tv-dag idag.

19.00 GOSSIP GIRL
20.00 MIA & KLARA
20.30 PARLAMENTET
22.30 SKINS

härligt att man har kvar lite yoghurtglass ;)
gottigottgott!

ny header


kramer vs. kramer (1979)



















RSS 2.0