flytthälsning

jag har flyttat och finns numera på katarinak.tumblr.com, känns som jag passar lite bättre in där just nu. denna blogg kommer finnas kvar och kanske jag uppdaterar den ibland. det här kanske blir min lite mer personliga blogg, jag vet inte men för tillfället är det nya adressen som gäller. ses vi där?

en sockerbagare

idag har jag lekt bagare och gjort en chokladpaj till min mamma som fyller år idag. måste säga att jag blev lite stolt över min fina kaka. jag kanske är bättre på att baka än laga mat.

nu ska jag hoppa in i duschen och varva ner lite. blev sjukt stressad av att läsa mail från min jobbcoach, fast jag är rätt säker på att jag gjort alla mina uppgifter men man vet ju aldrig.

i want your love and all your lover's revenge


inflyttningsfest ikväll, mina vänner camilla & robin har flyttat ihop. funfun!

rock 'n' roll and brew


ikväll är det tacomiddag @ evelina med söta vänner som gäller.
och en massa vin såklart! you know i'm loving it

under construction

igår va jag bra duktig. klantarsle som jag är så råkade jag radera hela min blogg design. yeah! underbart. och det är ju så himla lätt att göra ny, jag satt bara en sisådär 2 timmar och brottades med alla oförståerliga saker för att få en någorlunda design som jag kan leva med. kan ju faktiskt inte leva med blogg.se's egna fula designs faktiskt! så min sida är väl typ under construction tills jag orkar ta tag i saken. mkay?

just like in the movies

några filmer jag fick i julklapp som jag spenderat de senaste dagarna med


svindlande höjder (2009 version)


the graduate


forever lulu


finding neverland

2010






RSS 2.0