let's rock 'n' roll

är nog uppe tidigare än tuppen idag. har inte alls sovit särskilt mkt eller bra inatt, får försöka ta igen det på tåget sen annars gissar jag på att man hittar mig däckad nånstans ikväll. jag har iaf någorlunda flyt såhär på morgonen, sitter faktiskt här ganska klar och bussen går inte förens strax innan kl 7. hade ju faktiskt kunnat sov liite till, men jag trodde ju min djädra väska skulle sno hela morgonen. jag har gjort så gott jag kan ju för att få den så lätt som möjligt (vilket faktiskt är rätt omöjligt), bara för att den ser ut som ett kylskåp så behöver den ju inte väga lika mkt som ett! but hey, gotta have clothes right?

fan vad kul det ska bli nu! göteborg och way out west med brudsen <3 på fredag spelar iggy pop and the stooges, helt overkligt! nu ska jag ringa och se till så att linnea också är vaken. so long!

onsdag & lördag












amish paradise

va till stan idag med bästaste pihlen och shoppade. gjorde en massa fynd på sommarrean! men bäst var alla godsaker vi ätit idag. åt en härlig sallad och sedan unnande vi oss en varsin bit cheesecake, yummers. nu är jag ap trött, ska kolla på sex and the city sen soooooova!


kampanj 2010! sofia som amish på halloween. se bara så söt hon är i denna bedårande sak från beyond retro.

raindrops keeps falling on my head

det bästa att göra en dag som denna, när regnet bara öser ner, är att sitta på ett fik med gott sällskap och sedan strosa runt i butiker.

nedräkningen till way out west har börjat! nästa onsdag åker vi, så nu lyssnar jag igenom banden som ska spela. först ut: the xx!


RSS 2.0