hair

ungefär såhär vill jag ha mitt hår


long live the king


beat me, hate me
you can never break me.
will me, thrill me
you can never kill me.
jew me, sue me
everybody to me.
kick me, kike me
don't you black or white me.

19:57

har haft en långt telefonsamtal med finaste evelina ikväll. vi pratade om allt möjligt mellan himmel och jord. hon ska klippa och färga mitt hår imorgon. gud så underbart! vi ska börja arbeta på att göra mig ljusare. jag vill slutligen bli halvblond men imorgon ska vi bara lägga in några ljusa slingor. ett steg i taget.

yeah baby i'm the wild one

såg the wild one ikväll. drooling overload!


don't you know that you're toxic?


RIP DJ AM (1973-2009)




schyssta meloner

melon är gott, men svårt att äta. speciellt när man är en riktig dräll-fia som jag. men skam den som ger sig! hela mitt ansikte är alldeles kladdigt men lika glad för det är jag. nu ska jag fortsätta mumsa gottgott och kolla på lite oz!

i wanted you to know that i love the way you laugh


26 augusti

jag har haft en riktigt bra dag idag. första halvan av dagen spenderade jag med sofia, vi tog en sväng ner på stan sen åkte vi hem till mig och drack cappucino, fortsatte att planera kräftisen. när hon sen åkte hem tog det inte lång stund innan ringklockan ringde, och där stod evelina och ville fika, så det blidde mer fika. alltid trevligt med fika gäster, i like it a lot. frågan är hur bra jag kommer sova efter allt kaffe jag druckit idag? höhö.

24 augusti

ikväll ska jag träffa sofia och planera den kommande kräftskivan. det är kräfttider och jag älskart! fastän jag inte äter kräftor. finns annat mumsigt på bordet!



mj tribute agyness deyn


 

see you in the real world


FRESH







party

är hos sofia just nu. jag, sofia, björn & honken har spelat ölspelet, så vi är på god väg att bli kalas. ska snart röra oss utåt. ser ut att bli teatern. sweet! slaggar hos sofia ikväll igen, mys baby.

don't let me out of your sight


say you'll be there

vi hade det jäklarns mysigt igår, jag & sofia. vi kirrade blåbärspaj med vaniljsås och kollade på skräckfilm. såg staden med de levande döda, förjävla vidrig! vi hann få i oss pajen innan det äckliga i filmen började, och tur va det för annars hade det kommit upp igen.











18:33


ikväll ska jag & sofia ha en sleep over hos henne. vi ska ha såå mysigt!

födelsedagskalas @ ewelöna's place





mitt egen designade födelsedagskort haha!














make some noise


ikväll firar vi evelina som fyllde år i måndags!

when it rains, i don't pretend to be happy


DAGENS LÅT: ELI YOUNG BAND - WHEN IT RAINS
passande va?

18:30

igår och idag har det regnet nästan non-stop. ibland glimtar solen fram och ibland regnar det trots solen.jag personligen tycker faktiskt om regn, däremot tycker jag inte om åska .. inte alls. men regn utan blixt och dunder är härligt.

MARX




she's so rock and roll! and out of my league


DAGENS LÅT: NEVER SHOUT NEVER - TROUBLE

GRATTIS EVELINA!


IDAG FYLLER MIN SKÖNA BÖNA EWELÖNA 21 ÅR!

B




vår vän urban


den här lilla krabaten stötte jag & sofia på under våran promenad igårkväll. söt!

GOOD GIRLS GO BAD

sitter hos sofia & oscar. efter kvällens dramatik börjar det bli lite festligare stämmning. jag ser emot en kväll på teatern och hoppas det blir en massa dans! that's what i'm up for tonight. ciao bellas

I'M GONNA MAKE YOU LOSE CONTROL


COBRA STARSHIP FT. LEIGHTON MEESTER - GOOD GIRLS GO BAD

RAWR


idag har jag varit en sväng till täby centrum med sofia.
massa slutreor överallt och det gillar vi!
fikade lite också. mocha latte är förjävla gott!


no day but today

idag har jag tvättat liksom alla andra torsdagar. torsdag är en bra tvättdag, då har man rena kläder till helgen. det är väl ganska smart va?

imorgon är det fredag och denna fredag har jag verkligen längtat efter. blir en heldag med sofia imorgon! först ska vi till täby centrum sen blir det partykväll! me likey. men nu är det dags för sängen och tv:n. godnatt!


when you wish upon a star


soetnoes


här är den lilla filuren som för tillfället bosatt sig hos oss.

THE KID

kissen är fortfarande kvar hos oss. han verkar trivas rätt bra här än så länge, vi myser en massa. det är härligt med en katt i huset, har varit så tomt efter hassan. har förutom busat med kissen kollat på lite filmer, först såg jag maskeraden som jag spelade in igår då och sen glodde jag på charlie chaplins the kid.

sweet kitten

vi har en kattunge hos oss just nu. stackarn verkar ha sprungit bort och ingen av grannarna här känner igen honom. känns alltför hjärtlöst att bara kasta ut honom i regnet, får se om någon kommer och letar efter honom nu annars får vi väl sätta in en annons i tidningen. han är bra söt iaf och väldigt mysig!

annars har jag inte gjort så mkt idag mer än lekt med kissen. ikväll är det film som gäller, ska se stolthet och fördom. ska spela in thorsten flincks maskeraden, vars debut jag väntat på hela året!

22:33


hamnade vid en lekpark och blev 5 år igen. visst ser sofia bra lycklig ut?
dom där åkgrejerna är fortfarande helfestliga! det var svårt att slita sig ifrån.

19:47

nu ska jag ut och gå lite med sofia. det ser ut att vara skönt ute, varken för varmt eller kallt. me like!

bluest eyes in texas


vilken slö dag jag har haft. jag upp ganska tidigt imorse och la mig i varagsrummet och kollade på boys don't cry. så himla bra film. efter filmen blev jag supertrött och tänkte att jag skulle ta mig en powernap på 20 minuter .. 20 minuter förvandlades till 2 timmar. whoopsie daisy! är fortfarande jätte seg, trots de 3 kopparna kaffe jag fick i mig.



09 AUGUST 2009

har haft en skön söndag. bara slappat och ätit god mat. ikväll ska jag glo på casanova och äta hallonglass! wonderbart.

pink cadillacs

igårkväll va jag över till sofia. vi åt grönsaker och guacamole ute på balkongen. super mysigt hade vi det. sen tog vi en sväng på stan. tessan och julia va på trädgårn så vi gick dit en stund och träffade dom. har haft en väldigt lugn helg vilket har varit skönt och välbehövt!

dagens låt


YEAH YEAH YEAHS - GOLD LION

saturday

idag har jag varit ute hos camilla. vi satt på hennes veranda med fika och kollade i hennes skolakataloger. skolkataloger blir aldrig tröttsamt! nu är jag hemma och väntar på mat. vi grillar idag, man får ju passa på när det äntligen är grillväder!

purjolök


friday. ikväll är det chill med fredrik som gäller, skönt!

RIP JOHN HUGHES (1950-2009)






sleepy

oh dear. jag är så himla trött. ser fram emot att bädda ner mig i sängen vilket jag planerar att göra alldeles alldeles strax. jag kommer nog sova som en snarkandes bäbis inatt. godnatt!


oh happy day

det vart utgång igår iallafall. sista onsdagsklubben för denna sommar. sommaren lider officiellt mot sitt slut nu. hade det iallafall väldigt trevlig igår med brudarna mina och fredrik.

idag va jag till röda korsets sommarloppis. gick först till böckerna för att fynda nån bra bok och det gjorde jag allt, slängde en blick efter svindlande höjer (som jag letat så efter i ett halvår!) OCH DÄR VAR DEN! jag blev så himla glad, nästan tårögd! fyfan vad underbart det känns att ha den hos mig. världens bästa bok ever. livet har sina god stunder.

17:28

nu är värmen tillbaka. det är ju nice men jag vill ju faktiskt ha höst nu ;D sommarens storhetstid är över i min värld. har varit på stan och fikat med linda och camilla idag. vi hade det mkt trevligt må jag säga. blev en sväng på stan och ett besök på biblan, ingen av böckerna jag ville låna fanns inne. typiskt!

nu har jag precis käkat. ska senare hem till evelina och träffa lite kompisar. får se om jag hänger med ut, är verkligen inte sugen på det just nu.

4 augusti

idag har jag varit hela dagen i sthlm. först gick jag, mamma och min faster på stan för att fördriva lite tid, sen åkte vi hem till min kusin och hälsade på. jag vill ha hans lägenhet, den skulle passa mig bra! kom hem för en liten stund sen, är trött och har ont i fossingarna. ser fram emot sängen!

say hello to my little friend



i lördags åt vi ostbricka och hade det mysigt på sofia & oskars balkong.

THE QUEEN

lady gaga igår var så jävla bäst! fyfan vad grym hon är! förbandet hyper crush var också kanon, har pressat dem hela dagen. igår var en bra dag för själen. music is my boyfriend





















garage glamorous


ikväll ska jag se lady gaga spela på grönan!

you stand all dressed up with your vodka in hand


THE LONG BLONDES - SEPARATED BY MOTORWAYS

real girls drinks beer


hade en fantastisk dag igår! tack linda :)

RSS 2.0