leave britney alone!

britney spears nr 1 fan


den här killen har fått skit mycket uppmärksamhet i usa efter att ha
lagt ut denna video där han skäller ut alla som kritiserat britney.
hur die hard kan man bli? :)

October 31st.

jag undrar om det finns väckarklockor med inbyggda boxare eller nåt? klockor som hade gömda gorillor i sig som ploppar upp ifall man inte går upp, det skulle vara skitbra för då kanske jag skulle komma upp när klockan ringer. i japan har dom säkert något liknande, fast med ninjor kanske? tänk att bli jagad av ett gäng ninjor varje morgon, då skulle man nog bli ganska klarvaken. ja, jag försov mig iaf som vanligt idag. eller försov mig vet jag inte riktigt om jag skulle kalla det, jag mer vaknade och somnade om ett x antal ggr innan jag tvingades upp av mamma vid halv 3. så ännu en dag har jag duktigt förspillt.

idag är det halloween? eller är det imorgon? man kanske skulle styra upp med en gammal skräckis eller något. halva mitt lov har redan gått åt, och åt vadå? ingenting. ska ringa emelie senare och planera våran efterlängtade filmkväll!

still dying with every step i take, but i don't look back.
and it hurts with every heartbeat


Rastlös med stort R!

jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag har myror i arslet! jag önskar att jag kunde sova för det finns ingenting att göra. det finns inga bra program på tv, inga bra tidningar att läsa. åh, tråkigt!

imorgon börjar mitt höstlov, ordet smakar bra i min mun. jag har teater iaf, och det ska bli så skönt att åka ifrån busstationen och få en sittplats! annars är det alltid fullt när jag kliver på uppe vid statoil. jag hinner nog äta innan jag åker också, det är nice.
FREDDY FYLLER 19 ÅR IDAG!



älskade vän, om du bara kunde förstå hur underbar du är!
du är så fin och jag är så glad som fått dig i mitt liv.
JAG ÄLSKAR DIG BABE, GRATTIS!


love the blues brothers, love john belushi (L)

blues brothers - rawhide



jag älskar verkligen den här scenen med blues brothers,
jag kan se bara den om och om igen!

nostalgi, faja och jag.

vaknade imorse av att min katt spydde ner min säng, som tur hamnade det bara på överkastet och lakanet så jag kunde byta lite snabbt. somnade ganska snabbt om och sov länge, fast (!) jag trodde jag sovit längre än vad jag gjorde eftersom att klockan ställts om och ena klockan min hade gamla tiden. soff kom förbi tidigare idag efter sitt jobbpass och vi laddade upp med alla mina gamla fotoalbum med bilder från den tiden då jag fotade VARENDA dag, mycket onödiga bilder vill jag säga men kul såhär efteråt ;) mamma hade fixat lite fika också, kaffe och kanelsockerkaka (jag var jätte kaffesugen och drack 3 koppar). sedan hann vi kolla på filmen från våran cabaré i 9:an.
ska träffa soff igen senare i veckan nu när jag har LOV!

nu ska jag ta mig en dusch!

October 26th.

igår återvände jag till the partyscene efter en mer än välbehövlig break, men jag var igår ändå inte på något vidare partyhumör. men mina vänner ville ha med mig ut och jag ville träffa mina vänner så jag tog den kraften jag hade och följde med. först var det lite förkrök och idoltittande hemma hos linda, sen bar det upp till mobergs som trots allt folk inte var sådär jätte roligt. men det var iaf en okej kväll, hade roligt sällskap runt mig!

jag har snott linas bilder från igår ikväll på bdb




wtf?

jag gjorde världens galnaste sak inatt. i sömnen tog jag mitt glas vatten som jag alltid har vid min sida (eftersom jag blir så törstig om nätterna) och hällde ut allt vatten över mig! det är sant! jag vaknade av att jag och min säng blev dränkt i iskallt vatten, jag blev ju såklart chockad först och trodde någon annan gjorde detta djävulska emot mig, men sen såg jag att jag själv höll i glaset. det var inte något roligt sätt att vakna på mitt i natten, fick byta till torra sängkläder och mina egna kläder fick jag också byta eftersom jag var genomblöt. jag förstår inte hur jag lyckades, varför hällde jag vatten över mig själv?

"oh papa tooney, we've got a looney"

såg den första versionen av hairspray ikväll tillsammans med mamma. den var bra! ricki lake spelar bra, varför sålde hon sig till den där pratshowen egentligen när hon var en duktig skådespelerska? hjälp mig att förstå. edna spelas i denna film av dragqueenen divine, som dog samma år som hairspray sattes upp (rest in peace). debbie harry (lovelovelove) är med också, hon spelar elaka morsan von tussle och det gör hon bra. och hon är snygg trots det stora håret ;) jag vill verkligen se den nya versionen dö mkt!

image251



snart halloween.

japp, snart ä det dags för årets halloween!
såhär coola var christina aguilera & hennes man förra året:
image250

allt klär en skönhet brukar man säga ;)
christina är lätt den snyggaste corpse bruden!

vi är änglar!

denna dag har än så länge varit ganska bra faktiskt, även fast jag höll på att av uttråkning på dagens långa mattelektion. vår lärare hade genomgång nästan hela lektionen, jag orkade till slut inte bry mig utan satt i min egna värld och ritade lite i anteckningblocket istället. fick sluta en kvart tidigare iaf, direkt hem och softa en stund.

gick till gamla skolan, roden lite efter två och mötte upp mina gamla teaterbuddies! fan vad kul det var att träffas dem igen, speciellt emlö som jag inte träffat eller pratat med på en evighet. när vi träffades blev det precis som alltid "vi har varit här i mindre än 10 min och ni pratar redan i 180 med varandra" sa sofia så bra ;) haha. när alla var på plats stormade vi in till lärarnas möte och överaskade stefan med blommor och egendesignad pokal! jag har 2st sms som beskriver hur glad han blev "tack mina änglar .. gud vad jag älskar er" och "hej, det är jag igen. vad glad jag blev, det värmde" du är så värd det gubbe! jag skulle inte vara där jag är idag om det inte vore för dig, du har hjälpt mig så fruktansvärt mycket. min eviga mentor

image249

jag dör.

image247

October 24th.

jag har slösat bort även denna dag åt ingenting. jag planerar en massa varje dag men inte ens hälften blir gjort och det värsta är att jag har tid för många av grejerna ofta. kan någon ge mig en dos motivation?

imorgon ska jag iallafall göra lite vettigt. först har jag mattelektion (sucksucksuck), sen ska jag upp till gamla skolan tillsammans med mina gamla klassisar och överaska stefan! det ska bli så himla kul, jag är excalterad! vi har världens bästa present som han kommer bli så glad för!

och fe, om jag får wentworth i julklapp så kan du få låna honom varannan söndag ;)

October 23rd.

idag har jag inte gjort så mycket vettigt. skulle ha haft naturkunskapslektion men jag orkade inte gå upp dit så jag jobbar ikapp hemma istället. sov alldeles för länge idag som många andra dagar, hade ställt kl på ringning kl 11.00 men jag måste ha slagit av den när den ringde som reflex i sömnen (det gör jag ofta). mamma väckte mig när våra bästa år började och jag somnade nästan direkt om och vaknade när det sluta, crap. gick upp och gjorde brunch (det kan vi väl kalla det?) och möttes till min stora lycka av en ny h&m katalog och en ny ginza katalog. jag älskar att sitta och kryssa för allt jag vill ha, det är bra tidsfödriv. i h&m stod det sanna ord "vissa plagg glömmer man inte. de etsar sig fast och får hjärtat att banka lite hårdare", sant! eftersom jag måste hålla igen med pengar de närmsta tiden innan jul så drömmer jag mig bort i klädkatalogerna.

såg gårdagens avsnitt av prison break idag. mitt band som pappa hade spelat in på funkade inte alls när jag skulle kolla på det igårnatt, så jag fick kolla i vardagsrummet idag istället. jag längtar till nästa avsnitt! åh, wentworth miller måste vara bland det snyggaste jag sett! de nya efterlängtade avsnitten av ugly betty började också ikväll! marc är så jävla skön, han är nog min favorit!

- this is so gay!
marc - NO, IT'S NOT!


october 22nd.

på teatern var vi 2st mindre pga av magsjuka, det gjorde att vi fick hoppa in i varandras roller lite. vi var nog allt lite trötta efter allt stoj, min och annikas trötthet utlöstes i form av skrattanfall när min rygg typ klickade till. sen började vi as garva när annika halvt ramla över stolen i hissen, pga av städarens vagnar som vi inte ville ha på oss.

resan hem var segare än segast idag. stadsbussen var hel keff och åkte knasigt vilket resulterade i att jag fick springa till norrtäljebussen för att hinna med, hmpf. jag hade värsta dålig musik i min mp3, hur jag nu lyckats fixa det? jag är inte mycket för dansband, faktum är att jag helst vill gå och spy när jag hör sånt men det finns en låt som jag älskar och det är black jacks - inatt inatt. kanske för att jag älskar filmen så? ska nog kolla på den senare.

nu ska jag kolla på mitt inspelade prison break avsnitt! åååhhh droooolalert scofield!

michael scofield ♥

image244

åh! ikväll kl 22.00 börjar den nya säsongen av prison break!
fethajja att pappa får spela in det åt mig så jag kan gotta mig när jag kommit hem.
michael, my dream mmmmm...

"oskuld?"

idag va vi ett gäng (jag, sofia, lars, louise & martin) som samlades för att planera inför stefan 50-års suprise. vi ska gå ihop gamla teatergruppen och köpa en fin present och sedan överaska honom i skolan någon dag i veckan. han fyller trots allt 50 och är fortfarande många av oss vän. vi träffades på bussstationen och gick sedan hem till louise i kvisthamra. va där en stund och pratade ihop oss innan vi gick hem. det var kul att träffa lite gamla klasskompisar!

image243

"anyone in the mood for a little alfie, straight up?"

såg alfie som gick på 4:an tidigare ikväll. bra film! jude law är bra snygg han och hans fd och motspelerskan sienna miller är inte pjåkig hon heller. skulle bli ganska glas om jag vaknade upp och såg ut som henne en dag. susan sarandon är med lite också,  tänkt att se lika bra ut som henne när man når 60!




neverstore @ bengans

image235

mötte sofia nere vid bussstationen lite innan fyra, köpte busskort och hoppade på bussen till sthlm. vi pratade och skrattade hela resan dit, mest om roliga saker som hände i sommras. när vi sedan kom fram åkte vi bort till gallerian och letade efter ett trevligt ställe att fika på, var först "tvungna" att springa in i divided och din sko. sen bestämde vi oss iaf för glass, sofia visste ett place där dom hade värsta glassarna och mhm! det hade dom, en strut med 3 kulor åt jag och det kan ha varit den godaste glassen jag varit med om! sen drog vi oss ner till skivbutiken bengans där neverstore skulle ha unplugged spelning och skivsignering. kom dit och dom höll på att signera en massa men ingen av oss hade mer än papperlappar att signera så vi ville inte gå fram utan väntade istället på spelningen. till slut frågade jag expediten i kassan när spelningen skulle börja, "dom har redan spelat". WTF! surt, men vi stannade iaf kvar, kollade på skivor och glutta på boysen som signerade och kramade fansen för fullt. när jag såg att kramar var inblandade norpade jag en bild på bandet och tänkte gå fram och få den singerad men då var det försent, typiskt. jag var mest där för att se sångaren som är grymt söt! och det fick jag, han är nästan sötare i verkligheten faktiskt ;) sen drog bandet och vi med, sofia åkte med mig till norrtälje och vi hemresans konversation bestod av idoler och rocknroll.

image236

det här roliga citatet lästa jag på tunnelbanan, haha.


October 18th.

ikväll har jag haft min efterlängtade öldejt med soff, oskar var också med :) de kom till mig lite efter 8 och sen gick vi tillsammans ner till pubhörnet. jag köpte en öl, sofia en xider och oskar fick köra på cola sen bosatte vi oss vid ett av borden och pratade, det var väldigt trevligt. sen var sofia hunrig så vi gick i kylan upp till flygis så hon fick köpa något att äta, blev choklad och riskakor ;) yummie. sofia är så söt, jag fick en vinflaska av henne som hon köpt på kryssningen! baby love.

imorgon ska jag till sthlm med sofiaP och kolla på neverstores akustiska spelning på bengans! jag ser fram emot att träffa sofiap, vi har så mkt att prata om! ska bli nice att se neverstore också, dom är bra och sångaren är bra söt ;)

på tal om söt, jag bjuder på denna droolalert bild;

image233

oh, hubba hubba. nu ska jag se honom på tv, prison break börjar nu!

all i want for christmas is you.

image232

om ca 2 månader är det jul och högst upp på min önskelista står
supersnyggingen wentworth miller! han är så snygg att det gör ont.

come what may.

just nu sitter jag och kollar lite på moulin rouge som går på 3:an nu, den är typ slut snart. jag verkligen älskar den filmen, den är en av mina absoluta favoriter. jag brukar oftast gråta mig igenom halva filmen, mest för att ewan mcgregor är så vacker och har världens finaste röst! tänkte ta min dvd och kolla på bakom kulisserna, blev sugen på det nu när jag såg filmen.

pratade med sofiap hur länge som helst i tele idag, måste ha pratat i över 2h. men det blir lätt så när man inte träffats på så länge och har en massa att prata om, vi pratade om allt möjligt. ska förhoppningvis träffa henne på fredag :)

- jag skulle nog inte heller palla barn just nu,
jag klarar av dom i ett par timmar sen är det typ
"åh där kom bajset, nu är jag trött."

image231

October 16th.

jäkla ally mcbeal alltså, jag har suttit och gråtit som ett litet barn till dagens avsnitt. de visar avsnitten efter att billy dött och dom verkligen krossar mig. jag har sett avsnitten flera gånger but they still get to me! det som får mig att totalt bryta ut i gråt är iaf musiken som alltid passar den sorgliga stämmningen.  resultatet nu en stund efter är en rinnande näsa. och min hals halvt skärs sönder av solrosfröna som jag insisterar på att äta, jag är tillbaka i solrosträsket!

image230

October 15th.

teatern var nice, alla var roliga och jobbade bra med pjäsen. fick sällskap på stadsbussen av peter som tydligen också åker 4:an, han måste ha hunnit med de bussarna jag missat. när han gick av blev bussresan olidlig för inranglandes kom en gubbe som luktade bajs, riktigt stank! det bara luktade mer och mer.

resan hem med norrtälje bussen var roande, jag har massa rolig musik på min mp3 just nu. när ronny och ragges - rara söta annan spelades satt jag och verkligen försökte låta bli att flina (för jag känner mig så fånig när jag är själv) men när slutfraserna kom kunde jag inte hålla mig längre utan började as garva. sen när jag nästa var hemma kom dr evils - hardknock life upp och då sprack det ännu en gång.

dom ringde mig från rosvux när jag satt på tåget och sa att dom hade en lärare för naturkunskap fr o m imorrn. jag lär nog vara dum och stanna hemma, för jag orkar inte gå dit.

October 14th.

idag har verkligen ingenting hänt, det har bara varit en riktigt jävla tråkig söndag. jag hade tänkt göra mina engelskaläxor nu men jag hittar inte pappret där veckans läxor står, typiskt. men vem vet ifall det spelar någon roll ifall jag gör dem eller inte? oftast när jag har gjort läxorna på engelskan så är det som de läxorna är bortblåsta för våran lärare, och när jag inte gjort dem då självklart så tas dem upp på lektionen. it's me against the world

en bra sak som hände mig häromdagen iaf
är att jag vann 10 kr på en 5:al lott! hahahaha
så nu kan jag köpa 2st nya låter ;) det ni.
jag hoppas de nya lotterna ska ge mig 100.000 kr!

Tjejsnack.

  • vem är den människa som du vet att du alltid kan komma till oavsett?
    - felicia & evelina är 2st människor som ställt upp för mig ofta.
  • vågar du rangordna dina vänner och bekanta i vilka som betyder mest?
    kan man göra det eller inte?

    - kan, kan man väl men jag gör det inte.
  • har du blivit sviken av en vän någon gång? hur/när? känns det fortfarande?
    - jag har blivit sviken av många vänner, speciellt i mina yngre dagar.
    vissa svek är för svåra för att komma över, så jag det känns fortfarande.
  • känner du att du har en bra relation till människor omkring dig?
    -
    ja, det tycker jag väl. jag skulle väl önska att jag kunde öppna mig mer,
    där är det jag som är problemet och inte dem.
  • vad tror du andra tycker är din bästa/sämsta egenskap?
    -
    oj. jag tror att mina vänner uppskattar att jag får dem att skratta och att
    jag ställer upp på dem, jag släpper oftast allt för mina vänner.
    mina dåliga egenskaper kan nog vara att jag aldrig pratar om mina känslor,
    att jag är dålig på att öppna mig. sen kanske jag gnäller lite ibland och är neggo :)

http://mlilja.net/tjejsnack


Tilde 2 år ♥

idag är det lilla tildes dag! allas våran favorit trollunge blir stora damen. har såklart varit hos lina & co tidigare ikväll och firat födelsedagsbarnet, blev bra välkomnad av henne. köpte en svart & vit mönstras klänning, den tror jag hon blir söt i :) åkte in till rimbo med 5 bussen och kom hem nu för ca 1h sen. hade det jätte trevligt med mycket bus och skratt, åt massor av tårta och kramades med tilde. jag älskar den där lilla tjejen, det är så kul att se henne växa. nu sitter jag här vid datorn och äter grönsaker med dipp, väntar på SNL som börjar senare. kanske kollar på en film snart! imorgon är det pluggdag, pust.

image229

one of a kind, älskar dig bubban :)

October 12th.

ikväll har jag varit på vernisage (stavas det så?). min kompis frredrik har utställning på kulturhallen och ikväll var jag, evelian och linnéa där och supporta. han hade ställt ut sin modell av frihamnen, den är så cool! när jag skulle ner och möta evelina & linnéa på bussstationen idag var det hemskt oväder med blåst och spöregn, skit kul va det med mitt dåliga paraply. när vi kom till sthlm gick vi först och köpte en bukett blommer sen gick vi till kungshallen och åt mat eftersom vi alla 3 var super hungriga, var lite stressigt då eftersom vi inte hade alltför mkt tid på oss att äta men jag smällde snabbare än någonsin i mig en pizza.

gick till konsthallen lagom till sju då det började och lämnade in saker och ting i garderoben, sen var tydligen fredrik på andra sidan så då fick vi springa dit och han mötte upp oss. kollade först på hans utställning, sen gick vi över till andra sidan igen och kollade på några konst och fotoutställingar, riktigt bra! kul att stå och diskutera allt, de andra är ju konstmänniskor men jag kunde faktiskt också lägga in en mening eller två ibland :) kristi är tillbaks i sverige nu också, och hon kom dit och överaskade fredrik som nästan började gråta av lycka :) det var kul att se henne igen!

kom hem lagom tid vilket är skönt då jag ska upp och fixa imorgon, ska först ner på stan och sen till lina och fira tilde som fyller 2 år!  nadine ringde mig när jag höll på och tvätta av mig och ville att jag skulle gå ut, men nä det hade jag ingen lust med ikväll.





zits attack!

åh, jag har fått världens finnattack i mitt ansikte ;( jag har nog aldrig haft såhär mkt finnar! jag hoppas pappa & mamma kommer ihåg att köpa hem räddaren i nöden clearasil imorgon! undrar vad det är som gjort att dem blommat upp såhär i mitt ansikte? min nya foundation kanske inte är bra för min hy eller nåt, who knows. jag hoppas iaf få bort dem inom snar framtid. tack och lov att jag inte lider av acne iaf!

evelina ringde mig tidigare ikväll och frågade ifall jag hade lust att hänga med henne, linnéa och linnéas kille till kulturhuset imorgonkväll och se fredriks utställning. JA-A! det hade jag. måste ju supporta vännerna mina. ska bli kul att se vad fredrik hittat på, han är så himla duktig på det han gör. så imorgon drar jag till sthm iaf och försöker vara lite kultiverad (eller nåt) ;) men innan det ska jag spinga ner på stan och handla födelsedagspresent till en liten kicka som fyller år på lördag!

nu ska jag skriva ett CV, sen ska jag plugga manus och försöka sova. får se om jag lyckas bättre idag nu när jag sovit så lite, man vet aldrig med mig. jag har ju som tidigare sagt, drabbats av sömnproblem och det suger ska ni veta!

visa att du bryr sig ♥

image216

aftonbladets hemsida kan du tända ett ljus för våldets offer.
jag har gjort det, gör det du också.

imorgon kl 17.00 på sergels torg är det manifestation,
kan ni som mig inte åka dit så är detta ett bra sätt att visa ditt stöd.

October 11th.

image203

2h sov jag inatt, kl 6.30 gick mitt hemska alarm igång och jag var tvungen att vakna. jag ville verkligen bara ligga kvar i min varm säng och slippa möta den fruktansvärda kylan, men till slut tvingade jag mig själv upp och vandrade ut till köket. gjorde i ordning lite frukost och somnade halvt på mina rostade brödskivor, kände mig avundsjuk på mamma som kunde gå och lägga sig efter att hon sett till så jag kommit upp. innan jag började göra mig i ordning kollade jag tempen ute, 5¤C! jag rös av blotta tanken att gå ut, såg till att pälsa på med ordentlig med min sköna mössa och halleballe. snart är det vinterjackan som gäller men idag fick min allaround trenchcoat duga.

vägen till skolan var inte härlig, jag gick och snörvlade hela vägen upp. mötte camilla som vanligt vid flygis och gick tillsammans med henne den väg som var kvar till skolan. ingen av oss var särskilt roade av att ha mattelektion i 3h, men camilla skulle iaf till tandläkaren efter halva lektionen. massa genomgångar, fattade jag något? jodå, faktiskt. men jag orkade inte vara särskilt engagerad så när jag blev ihopparad med några av de äldre tjejerna, eller snarare kvinnorna på en av labrationerna satt jag mest bara och nickade fundersamt och försökte se ut som jag också tänkte.


efter mycket snack slutade tillslut lektionen, jag stannade kvar en stund och pratade med vår lärare om mitt icke godkända prov. just det, det glömde jag att berätta .. jag klarade inte matteprovet! suprise liksom. men jag ska öva lite mer bara och sedan göra om det. förklarade till honom att kursnivån inte är något problem för mig, att det går bra i boken men jag måste få in allt i huvudet så jag inte behöver förlita mig på boken hela tiden. sen började jag traska hemmåt, pälsade på mig allt igen och satte på mp3:n.

jag var ju ganska så frusen när jag kom hem, så då var det nice att mamma hade förberett kaffe åt oss! satt bra. satte mig i köket och pratade med mamma en stund innan vi bänkade oss framför våra bästa år. världens med ologiska program kanske? suck, det är så dåligt men beroendeframkallande. sen har jag fram tills nu inte alls gjort mkt, suttit här vid datorn och kollat på tv typ. jag är så trött! erbjöd mig att färga brors hår men nej. stackarn har fått sitt hår totaltrashat, jag tycker så synd om honom. men men, tur att han är korthårig så det snabbt växer ut.




vart är världen på väg?

verkligen alla kan idag bli popstjärnor, talang eller inte!
checka in lisa d'amatos (från top model 5) sorgliga försöka att hålla
sina 15 min i rampljuset, hon försöker bli rappare! en fruktansvärt dålig en.
snälla värld, bojkotta denna gudförgätna smörja!!!!

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6BfAOQX34dA"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6BfAOQX34dA" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>


October 10th.

mina mary kay produkter börjar ta slut :( min foundation (som jag älskade) är helt slut och min rengöringskräm tar slut viken dag som helst. min hudkräm däremot finns det lagom mkt kvar av, och tur är det för den har blivit livsviktig för mig! jag älskar verkligen den. jag blev lovad att alla produkterna skulle hålla upp till ett halvår, men jag slut vilken dag som helst. min hudkräm finns det nog ganska mkt kvar av än iaf, och tur är det för den har blivit tror det hållt i ca 4 månader (pte dem i juni) och det är iofs inte så dåligt det heller, sen är jag ganska duktig på att ta för mkt ofta också. hon som vi köpte dem av ringde till mamma tidigare idag och frågade ifall vi ville fixa party snart, alltså som "tauperware (hur fan det nu stavas party" men med smink iställer, det var på ett sånt vi köpte mina produkter. jag har absolut inte råd att köpa dessa produkter just nu, så vi ska eventuellt ha party efter jul. man får pröva alla produkter på dom här tillställningarna och det är riktigt mysigt för oss tjejer!

image195



nu ska jag lägga mig och plugga manus! godnatt.


Onsdag.

image191

hur ska det gå för meredith?
huvudrollen kan ju inte dö .. eller?

GREYS ANATOMY IKVÄLL KL 21.00, KANAL 5

missa inte heller det störtsköna programmet MYGGAN!

October 9th.



nyduschad, fräsch.
det är så skönt att lägga sig nyduschad och fräsch!

ni vet trosorna med disneytryck från h&m?
fan va dålig kvalité det är på dom,
mina tingeling trosor har knappt någon tingeling kvar :(

och jag har ful utväxt, vill någon sponsra mig med hårfärg? o_O

bara för att liksom.

min öldejt med soff ikväll blev inställt pga att hon hade lite mycket att göra på jobbigt. lite tråkigt men det gör inget, jag kan kolla på hela desperate housewives istället. får bestämma en ny öldejt när hon kommit hem från kryssningen som hon åker på imorgon (?) :)

jag har precis registrerat mig på tjejsnack och kommer få 5st nya frågot att svara på varje veckan, kan vara lite kul när man inte har något annat för sig. får inte mina frågor fr o m nästa vecka så jag norpade några frågor från tidigare veckor, eftersom jag just nu i väntan på DHW inte har något bättre för mig!

  • vad har du för favoritdjur?
    jag älskar katter! jag är uppväxt med dem och är helt enkelt en kattmänniska.
  • vilket djur har du alltid dröm om att få träffa/se i det vilda?
    -
    åh, jag skulle vilja se pingviner! "en pingvin simmar aldrig ensam" - madagaskar
  • vad för djur skulle du vilja vara om du var ett djur, varför?
    - jag skulle nog vilja vara något kattdjur, kanske en vit tiger. dom är fina!
  • vilket djur är du mest rädd för, varför?
    - spindlar, fladdermöss. scary shit you know!
  • har du några djur, vad/vilka?
    - ja, jag har världens sötaste kisse! min haz <3
registrera er också på tjejsnack vettja!
nu börja DHW, gotta go.


Ally McBeal ♥

image187

ally mcbeal är en av de bästa serierna som någonsin gjorts tycker jag!
karaktärerna är så jävla sköna, i synnerhet ally .. henne diggar jag stenhårt.
följde jämt programmet förr, men nu ser jag det mest när jag zappar förbi.
går från måndag - torsdag (tror jag) på kanal 4+

jag tycker att calista flockhart (som spelar ally),
trots sin trådsmala kropp är sockersöt!
och jag blir jämt så sugen på att flytta till NY när jag ser programmet.

October 8th.

nu har vi fått våra roller. jag fick inte alls den jag ville ha men med lite arbete så kan min karaktär nog blir bra. jag spelar den blyga systern amelia, en av de yngre systrarna. idag har vi läst igenom manuset och analyserat våra roller, nästa vecka kommer vi köra igång med scenerierna!

det gick ganska bra på engelskan idag. valde att läsa christina aguilera - can't hold us down (bra budskap) & the ramones - poison heart (bara för att i love liksom). va lite jobbigt att prata eftersom att jag lätt pratar i 180 när jag blir nervös, och idag när jag är täppt i näsan vart det stundtals lite svårt att andas men men, det funkade. jag gjorde nog rätt i som bara var hemma ihelgen för då försvann det mesta av min förkylning!

vädret är bra jobbigt ibland. idag när jag gick upp till skolan svettades jag nästa ihjäl i solen (påpälsad som jag var) och sen när jag kom till sthlm var det svinkallt. när jag stod vid tvärbanan och vänta höll jag på att dö, men värst var det nu när jag kom hem till norrtälje! då var det freezing. jobbigt att åka stadsbussen ikväll, hammarbyare överallt! första bussen var fullsmockad så jag väntade på nästa istället och det gjorde jag rätt i för den vart aldrig full, I prefer.

senaste nytt då på irritationsfronten; nu har vi tydligen ingen vikare i naturkunskap längre. ÅÅÅÅH! sucksucksuck.

nu ska jag gå och lägga mig brevid min varma kisse som sussar så sött i min säng, godnatt!

taking back sunday.

sitter här och gör lite läxor, som alltid sitter jag med dem i sista minuten. jag är alldeles för pigg för att kunna sova snart så jag lär sitta vid datorn en stund till och sedan titta på tv tills jag slutligen somnar, tror att fotbollsfruar går inatt. det programmet är ju egentligen skit dåligt men jag brukar kunna fastna framför det när jag inte kan sova och inga bättre program finns att se.

imorgon är det dags för teater igen! då ska vi få våra roller, annars är det helt galet! jag är nyfiken på vilken roll jag får, jag hoppas jag får en roll som sticker ut mot mina tidigare roller så jag kan utveckla mitt karaktärskådespeleri. ska fixa ny musik till mp3:n så jag har att lyssna på under resan fram och tillbaks imorgon.

såg filmen som gick på 6:an tidigare ikväll, gossip med bl a james marsden, kate hudson & norman reedus (who we lovelovelove, yummie). den var ganska bra, helt klart godkänd.

nu ska jag fortsätta med mitt skit så jag blir klar någongång,
gå in på AMF och kolla hur ni eventuellt kommer att se ut som 70-åringar ;)
godnatt / K

tölp!

min bror är irriterande! min bror är irriterande! min bror är irriterande! min bror är irriterande! min bror är irriterande! min bror är irriterande! min bror är irriterande! min bror är irriterande! min bror är irriterande! min bror är irriterande!

October 6th.

förvirrad. ska precis börja plugga lite på läxorna tills imorrn, ska välja 2st dikter eller sångtexter till engelskan imorrn som jag ska läsa inför resten av gruppen och samtidigt analysera. men i vårat schema står det ju att vi ska ha den här uppgiften till den 11 oktober? jag blir helt knäppt i huvudet för jag förstår aldrig hur saker och ting funkar uppe på skolan, ingenting .. ingenting gås efter schema och detta gör mig fruktansvärt förvirrad och irriterad. men jaja, jag får väl ta och göra uppgiften ändå eftersom att läraren sa till oss förra lektionen att redovisa imorgon. ska väl inte vara så svårt, jobbigt bara att vår skrivare inte funkar så jag får förmodligen skriva ner texterna förhand.

såg en dokumentär inatt om en kvinna som hade 7st (?) olika personligheter. hon hade bl a 2st personligheter som skadade henne genom att missbruka och skära i hennes armare, sen hade hon också 3st små pojkar. det var lite små scary när hon helt plötsligt ändrade personlighet och när hon blev till barnen fick hon en barnslig röst också. det slog mig mest var att hon växlade mellan att vara kvinna och man, mestadels man. jag tyckte så synd om henne när man fick höra henne berätta om vad hon fått utstått som litet barn och på så sätt utvecklat olika personligheter. hon sa också att även om hon skulle vilja vara frisk så skulle hon sakna rösterna i huvudet, speciellt barnens eftersom att de ger henne chansen att få den barndomen hon aldrig fick.

nu ska jag äntligen äta (som jag har väntat)! friterade pommes & vegetarisk filé, i love.


stayin' alive.

saturday night fever.

en klassiker, en bra sådan. jag är inte mkt för disco men det funkar i den här filmen, bee gees funkar. jag älskar den unge john travolta (what girl dosen't? mjao), men jag föredrar nog ändå honom i grease kläderna istället för dessa cheesy discokläder :) jag kan inte låta bli att tänka på min fd teaterlärare stefan när jag ser discostilen, eftersom han har berättat hur han körde på den stilen back in he's days. jag kan bara tänka mig hur det såg ut ^^

image181

let the music play.

ännu en lördag spenderas hemma eftersom jag gått och blivit sjuk, alltid nice med lite ret hosta. men det är ganska skönt att bara vara hemma, att ägna tiden åt bra filmer och så.
har redan hunnit med en film, raise your voice som gick på 5:an tidigare ikväll, trodde den skulle vara värsta cheesy a la hilary duff men det var faktiskt bra! ganska sorglig också faktiskt, söt kille fanns det också i den ;) sen har jag hunnit kolla på svensson svensson, får inte missas! nu ska jag kolla på saturday night fever, har inte sett den på flera år.

image180

självklart kommer jag se kvällens saturday night live!
och jag älskade fredag hela veckan som hade premiär igår,
precis vad tv sverige behöver!

october 5th.

idag blev jag väckt av min katt som kräktes i min säng, nere vid mina fötter. mysigt mysigt.. som tur var kräktes han inte alltför mkt, inga äckliga matrester som kom i sängen, puh. jag drog bort mitt nerspydda täcke och la det bland tvätten, sen trött och sjuk som jag var tog jag min filt och la mig i mamma och pappas säng som var ledig och där sov jag till tre tiden. jag känner mig ganska så sjukt nu, blir nog hemma denna helg. får nog hoppas över maskeraden imorgon också och stanna hemma, måste vara frisk tills på måndag eftersom jag inte kan missa de få teaterlektionerna som vi har! aja, ikväll börjar hey baberiba gängets nya program, YEAH! idol också såklart.

jag hade värsta coola och samtidigt väldigt hemska drömmen inatt. det coola var att svenske skådespelaren andreas wilson var med, och det hemska var att någon snubbe ville döda mig och alla andra i världen, och när jag försökte ringa polisen så fick jag ingen hjälp. jag var helt hjälplös och blev påkommen av han som ville döda världen när jag ringde, sen rymde jag ifrån honom och nånstans där vaknade jag också. jobbigt slut =/

image179

rimbo marknad.

idag var det rimbo marknad som gällde. 1 dag varje år blir rimbo fyllt med människor, denna dag är idag. deras marknad är väl det enda dom har att erbjuda, den är faktikt mycket roligare än norrtäljes. vi ger dom det nöjet! ;)

råkade försova mig imorse men vaknade lagom till våra bästa år, sen ringde jag lina som suttit och väntat på mig (förlåt). gjorde mig i ordning så snabbt jag kunde och åkte med 3 bussen in till rimbo, bussen dit var ju såklart fullsmockad med högstadiekids som precis slutat och skulle till marknaden. skrik skrik skrik, men med en mp3 spelar till hands klarar man sådana situationer. lina & tilde mötte mig på bussstationen och då gick vi direkt och hämta ut pengar (eller lina gjorde det och jag stod utanför med tilde och såg allmänt cool ut, ni vet) och sen snabbvisit hemma hos lina för att ringa daniel. mötte upp daniel och sedan bar det ner på marknaden. senare blev det bara vi 3 och då turades vi om med vagnen och detta säger jag; jag hatar att köra barnvagn på marknader! men det var trevligt iallalfall, träffade en massa bekant vilket är bland det bästa med marknader .. att man träffar såna som man inte annars träffar hela tiden. tilde var duktig och gnällde inte alls, hon är så söt och börjar bli stor nu (2 år nästa vecka!). det är riktigt kul att lattja med henne nu! efter bra många timmar i vimlet drog vi oss hem till deras lya och kollade på lite serieavsnitt innan jag tog bussen hem till norrtälje, och den var otroligt nog inte ens halvt fullt .. skönt! väl hemma möttes jag till min förskräckelse att jocke och tobbe norpad de sista marknadsbrödet, fräckt!

jag köpte inget särskilt idag heller, 3 st remmar typ. var på väg att köpa en t-shirt med homer & spiderpig men den såg ut att vara ca 10 strl:ar för stor så det fick va. lina köpte en mini ramones t-shirt till tilde :) mamma köpte 2 st tights tills mig, 1 par med leopardmönster och 1 par med döskallar. nu har man godis och skit för hela helgen :)




så var årets marknader avklarade, godnatt! / K


sing me to sleep.

typiskt. jag var så trött ett tag och tänkte "yes, jag kommer somna snart och få mina 10 timmars sömn!", men nej. så småningom bombaderades min hjärna som vanligt med tankar som får mig att ligga vaken timme efter timme. nu är jag inte trött längre, nu får jag inte sova. JAG HATAR MIN HJÄRNA! vad ska jag göra? det finns inge bra på tv, jag orkar inte sitta kvar vid datorn och jag har inte lust att försöka sova i 3h till innan jag äntligen somnar. jag vill bara "poff" slocka. om det finns en john blund så får han mer än gärna blåsa sitt sömnglitter på mig!

image175 snart .. snälla?

norrtälje marknad.

ja, idag har jag då varit på norrtälje marknad hela da'n och hela kvällen. gick ner och mötte sofia vid fyra tiden och då hade vi bara tänkt gå en liten stund men vi blev kvar där till klockan åtta typ, vi hade det så trevligt! vi åt munkar, drack kaffe som sofia snällt bjöd på (tack!) och så gick vi och tog en varsin öl på pubhörnet :) blev ett par varv på marknaden, själva marknaden var ju ingen höjdare precis men jag hade sånt bra sällskap så dagen var nice. längtar tills tisdag baby!

några sköna citat från dagen;

sofia; jag är lite dum ibland
jag (som var i min egna värld); mmm..

sofia försöker klämma förbi oss; kom här
jag går upp i fallsätt; öhm, näääe

image172image173

imorgon blir det rimbo marknad med lina :)

october 2nd.

idag har jag varit ute på arbetsförmedlingens hemsida och spanat efter jobb.
jag funderar starkt på att skaffa jobb och hoppa av mina nuvarande studier, jag orkar inte skiten. skulle jag hitta ett lockande jobb skulle jag direkt söka det. om någon vet någon bra sida att spana på jobb så skriv gärna!

önskelista;
1. ett jobb i någon rolig butik (snälla, ge mig ett)
2. att jag ska hitta motivation till att fortsätta mina studier
3. ett fett jävla lov

ikväll har jag kollat på DHW (såklart) med med mamma, mumsat 3st smörgåsmackor och 1 magnumglass. jag borde ha ägnat lite tid åt plugg men jag orkar inte. mitt hjärna trycker, det känns som om mitt huvud ska sprängas. jag ser ut som dom där människorna som gör reklam för huvudvärk.

tuesday afternoon.

damn, jag har lyckats dragit på mig en förkylning! näsan är igentäppt och rinner, och ibland har jag sprängande huvudvärk. såndär huvudvärk då det känns som hjärnan drar ihop sig. ville helst bara ligga kvar i sängen idag och sova bort dagen, men jag lyckades efter ett tag ta mig upp och klä på mig.

imorgon är det marknad här i norrtälje, ska ner med soff en stund :) marknaden i norrtälje är ingen höjdare, det var en annan grej när man var liten och så men det som dragit ner den mest är nog alla ändringar .. den var mer intim förut. men som sagt var, jag ska iaf försöka ta mig ner en stund .. förhoppningsvis tilllåter min förkylning det också.

image170

gjorde ett test och blev madicken,
gör det du också! http://hem.passagen.se/kitty2000/Quiz/quiz.html

jag skulle säga nejnejnej till en köttbullemacka,
en gurkmacka däremot ;)



let it go.

kom hem för ca 1h sen, jag är så grymt trött och har fett ont i huvudet. det har varit fullrulle idag. engelska lektionen var boring, den meningslösa läxan visade sig vara mer meningslös än jag trodde. jag gjorde den och det spelade ju ingen roll eftersom vi aldrig gick igenom den, det är inte första gången jag ansträng mig i onödan. sen åkte jag in till sthlm, idag åkte jag själv vilket var nice. jag hade för säkerhets skull skrivit upp alla tåg och bussar jag skulle åka men klarade mig faktiskt utan att kolla på lappen. resan till kulturama är tråkigt, bara fullsmockat hela tiden. bussen från norrtälje är oftast smockad eftersom jag kliver på uppe vid statoil, lyckades iaf få en plats brevid någon idag. sen tunnelbanan är tom från danderyd och sen blir det mer och mer, rusningstid när jag åker den också. jag blir nästan liten klaustrofobisk när jag trycks in i ett litet hörn på tåget. resen hem är skönt, först tvärbanan åker jag med de andra i gruppen sen fram till tekniska är det stadsbussen som gäller och den åker jag i ca 40 min. det är skönt att åka den, lyssna på musik och kolla ut över sthlms stad .. dessvärre är det jobbigt när det blir fullsmockat och jag inte får sitta ifred. kan dom inte ta bussen efter och låta mig breda ut mig?

teaterlektion idag var iaf bra. först fick vi alla läsa upp våra dikter, jag hade bara läst igenom min dikt 1 gång och fattade inte att vi skulle läsa för varandra så när jag sen stod där fick jag improvisera lite och det blev kanon, innga märta sa att jag gjorde det väldigt bra och att det enda hon hade att kommentera var min lugg som hängde för i ansiktet. jag blir som gladast när jag får komplimanger över mitt skådespel ^^ har kommit närmare gruppen. annika & natalie är två mkt trevligt tjejer som jag pratat med en hel del idag. annika är cool för hon kan flytande franska :) that's hot. vi har iaf bestämt oss för att köra bernardas hus, rollerna sätts nu i veckan. ska ringa och prata med inga märta om roller på onsdag.

nä, nu måste jag lägga mig innan jag dör. godnatt!

just another manic monday.

jag är trött. gick upp extra tidigt idag för jag hade lovat mamma att färga hennes hår idag, eftersom jag inte gjorde det igår. ett löfte är ett löfte, så jag gick upp 9.30 när alarmet ringde. fick en halv chock för jag var inte beredd på att den skulle ringa, jag blir oftast hystreriväckt. jag hatar min alarmklocka, blotta ljudet får mig att rysa. jaja, jag kom iaf upp fast det tog emot och jag gjorde mig en frukost bestående av ett glas pucko och 3st rostade mackor. sen sminkade jag mig lite snabbt och kollade igenom min nya frida tidning, sen färgade jag förvånadssvärt snabbt min mammas hår. mitt tar åtminstonde 1h att färga medans hennes knappt tog 20 min, men sen är ju mitt hår ett par mil längre och tjockare. nu sitter jag iaf och tar det lite lungt innan jag snart ska börja springa runt och fixa allting inför dagen. får se vilken tid jag lyckas komma hem ikväll, förra gången lyckades jag ju komma med lite tidigare tåg och sånt och kom hem tidigare än väntat. vem vet ifall jag är lika flitig idag? förhoppningsvis delas roller ut idag på teatern, det är bara 7 ggr kvar efter denna lektion så det är väl på tiden.

image169

godmorgon och ha en trevlig dag,
ifall nån känner för att rädda mig ifrån engelskan, så varsågod! / K

RSS 2.0