it's all in my head

försökte kolla på idol ikväll, men det gick inge bra. programmet är helt värdelöst numer. finns ingenting som lockar mig längre. jag målade mina naglar istället och kollade i brorsans nya skolkatalog som kom idag. numer är bilderna i färg i katalogen. vet inte riktigt om det är något jag hade föredragit under min skoltid. jag gillar grått.

jag fryser så jag tänkte ta och bädda ner mig snart. jag är riktigt sugen på att se alice i underlandet, men jag vet inte riktigt om jag orkar det. ska upp tidigt imorgon och träffa pihlen. ska hjälpa henne med sin halloweenoutfit. det kommer bli sååå bra imorgon! .. nu säger jag godnatt.

peek a boo

blev väckt av folktandvården imorse. dom tyckte att det var dags för mig att pallra mig dit, gärna på tisdag & det tyckte jag lät bra. men sen kom jag på att jag är över 19, vilket innebär att besöken numer kostar pengar. fan. då lät det ju inte lika bra längre. jag vet inte ens hur mycket det kostar.

min lillebror ska fira halloween idag med några kompis. ikväll ska han vara scream (orginellt?). han ska fira imorgon också och då ska han vara michael myers (mördaren från halloween filmerna, inte skådespelaren). han bar ner lådan med halloweensaker idag. där fanns det lite roliga saker. jag roffade åt mig lite fina blusar som jag hittade i utklädningslådan.

fixar det sista med min halloweenoutfit idag. mamma har varit snäll och hjälpt mig. nu är jag taggad som fan inför morgondagen, det kommer bli så bra! felicia ska komma förbi här om en stund. ska längta till morgondagen tillsammans en stund ;)

black sabbath - iron man

in this town of halloween

har pratat med felicia en bra stund ikväll. vi pratade om lördagen (halloween!). vi längtar! jag tycker väldigt väldigt mycket om halloween. det är synd att det inte är större i sverige. i usa lever dom ju för halloween typ. där är det brakfester och alla klär ut sig. jag vill också vara där! men jag får det nog ändå trevligt med mina vänner här i sverige. vi ska klä ut oss och fira halloween iallafall. bara 1 dag kvar nu fe!

cuteness overload!

aaaaaawwwwwww!

gwen stefani med sin 2 månader gamla son, zuma nesta rock.

hälsningar från junibacken

jag budade ju hem en klänning på tradera förra veckan och idag fick jag hem den. jaa, den var ju inte riktigt som jag hade föreställt den. den var lite för lång för min smak. jag ser ut som madickens mamma! den är söt men den behövs piffas upp lite, minst sagt. men men, 1 kr för en klänning känns fortfarande inte så farligt.


dagens låt


VANESSA PARADIS - JOE LE TAXI

tänk att hon skulle växa upp & gänga sig med johnny depp.
den här videon är för härlig. dansen & kläderna förgyller min dag!
undrar hur hon själv känner för den här videon idag :)

GRATTIS FREDRIK!


idag fyller ännu en vän 20 år! den rolige froderick ♥

30 oktober

jag var förbi kupan idag. fyndade en grön kofta & ett par mörkgråa chinos. pattperfa!

sitter & väntar på att brollans kompis ska åka hem så jag får ha min lillebror för mig själv. vi ska kolla på film. spelade in bram stokers dracula för en tid sedan. sist jag såg den grät jag som en nyfödd bäbis. slutet är så sorgligt.

as she dances the lilac bloom, viola can't watch you

idag har jag haft namnsdag. eller igår kanske man säger nu (såhär efter 12).
viola. mitt bästa andranamn. pappa köpte bullar och så fick jag en trisslott.
vann jag nåt? nej. jag hade två av allt, men inte tre. three ain't the magic number!

jag hoppade över kvällens avsnitt av greys anatomy.
såg the devils advocate med al pacino istället. greys går ju i repris.
filmen var ingen höjdare. men jag tycker ändå att al var fab som djävulen.
stör mig på filmens namn. advocate? (=advokat). varför inte lawyer? bättre.

imorgon vill jag göra om min blogg lite.
men nu vill jag lägga mig till sängs,
kolla på förhäxad som börjar snart & sen sova.
ska läsa lite ur chaplin också. godnatt!

10 år

ikväll är det exakt 10 år sen den hemska branden i göteborg som kostade 63 tonåringar livet. jag var 10 år då och kommer ihåg det som igår. jag gick upp tidigt på morgonen eftersom jag skulle till skolan, vi hade inte lov samtidigt som dom i göteborg. jag fick höra av mamma vad som hade hänt och satte mig framför tv:n för att se nyhterna innan jag begav mig till skolan. det hade bara gått några timmar sen branden så det var fortfarande en massa folk på brandplatsen, det var verkligen jätte hemskt att se bilder på ungdomar som låg på marken med en massa skador och hur dom berättade om paniken om bröt ut när folk försökte undkomma eld och rök.

 när jag kom till skolan så hade man rullat in en tv i klassrummet så att vi skulle kunna kolla på nyheterna. eftesom de flesta av oss hade sett och hört om branden så tyckte man att det var viktigt att lärarna pratade med oss elever om vad som hänt eftersom att vi var så små och man visste inte riktigt hur alla reagera. vi visste ju att en massa barn, vissa bara några år äldre än oss hade dött och alla reagerar olika på sånt. under samtalet började några i klassen gråta, för det var ju faktiskt något fruktansvärt som hänt och även om vi inte hade något med branden att göra så är det klart att man blir berörd. man känner de anhörigas smärta.

vi hade först 1 tyst minut i klassrummet sen samlades alla elever på skolan i gympasalen och hade en tyst minut tillsammans och rektorn höll tal. jag tror att vi även dagen därpå hade tyst minut, liksom resten av sverige. vi tog det lungt dagarna innan lovet, inga lärare tjatade om man satt och pratade utan lät det va. när jag tänker tillbaks så tycker jag att det var ganska fint hur skolan tog hand om oss vid något sånthär, iallafall gjorde man ett bra jobb i min klass. jag vet ju inte hur de hade det i de andra klasserna.

ikväll är det alltså 10 år sen och man avtäcker ett minnesmärke för att hedra de som miste livet den 29 oktober 1998. jag misstänker att det kommer att vara tysta minuter och samlingar runt om i sverige. jag tycker att vi alla kan tända ljus idag. det ska iallafall jag göra.


GRATTIS LINNI-ROWS!


ett stort grattis till min söta vän som fyller 20 år idag ♥

28 oktober

hola bitches. härligt väder vi har! regn regn regn. ska snart ut med mamma, ska ner till banken och betala traderagrejen. när man ändå har vägarna förbi biblan så ska jag passa på att lämna tillbaks en bok som jag redan läst klart. allan edwall boken, den var bara på ca 80 sidor. jag ser inte precis fram emot att gå ut i regnet, tur att det finns mössor! mössor gillar vi. speciellt större mössor där man kan peta under sitt blöta hår.


dagens fynd








ibland kan jag också vara händig

vet ni hur bra jag är? jag ska berätta hur bra jag är.

när jag nyss upptäckte att man kamera var lite trasig fick jag lite panik,
jag tycker nämligen inte om att berätta för mina föräldrar att jag haft sönder dyra saker.
tillslut så började jag trycka lite på det trasiga och vips så var det inte trasigt längre!
fan vad bra. iställer för att ha sönder den ännu mer så lagade jag den faktiskt :)
skönt. jag behöver inte precis mer stenar i magen.


excuse me miss

idag har jag inte precis kännt mig på topp. har varit hängig hela dagen. gick upp tidigt imorse, jag och mamma skulle till kupan och lämnade en massa kläder. passade på att fynda lite nytt nu när det var halva priset också. med mig hem fick jag 2st randiga tröjor, en rutig midjekort kavaj och en ful vit hatt som ska sys om. va sedan en sväng ner på stan och fixade lite saker. när jag kom hem kände jag mig döende så jag la mig och sov, dock hjälpte det inte särskilt mycket. känner mig fortfarande en smula döende. men snart börjar prison break!

helgen var bra. jag hade det trevlig i lördags med lite vänner, dock tappade jag bort min älskade sjal :( jag blev lite förtvivlad när jag upptäckte igårkväll att jag nog inte hade haft med mig sjalen hem. jag börjar komma över förlusten lite nu, jag såg en fin liknande sjal på h&m idag. så kan det gå när man är full. med mig hem i lördags hade jag iallafall ett uppskrapat knä ;) någon (daniella host host) tyckte att vi var tvugna att springa den sista biten till mobergs så vi kom in gratis. jag hade skor med klackor och borde ha förstått redan från början att det inte skulle gå bra att springa i dem. i början när vi sprang på vägen gick det ju bra, sen genade vi genom skogen och där ligger det en massa pinnar och ja, där föll jag pladask. fick ett fint skrapsår på knät och ett hål i mina leggings, tyckte det var roligt just då och la mig på rygg och skrattade .. det resulterade i lite fläckar på min gula klänning. vart var min hjärna när allt det här hände?oh well, gratis kom vi in iallfall.  igår var jag feting bakis! och jag blir aldrig bakis. men igår smällde det till rejält med bakfylletåget.

camilla, jag & daniella innan utgång.
sista bilden på min älskade sjal.
det är lite smärtsamt att se denna bild.


det tog några bilder senare inpå småtimmarna,
men dom vill jag inte visa för jag se ut som en full donald trump!
asså verkligen, ni ska se mitt hår. ser ut som en riktigt dåligt cam over.
det ser inte ut som det går på den här bilden innan utgång iallalfall :D

gibbrish

jag gjorde mig i ordning ovanligt snabbt idag,
så nu sitter jag här och försöker fördriva tid.
jag har de nya skorna på och det känns bra :)

jaha. vad gör resten av sverige ikväll då?

dagens låt


ABBA - DOES YOUR MOTHER KNOW

mest för att dansen i början är så ful ^^

there is no i in team

jag ser fram emot kvällen. den ser ut att bli bra!
ska hem till daniella vid 8-tiden och förkröka lite med henne & c.
ska vl börja göra mig i ordning nu så jag bli klar i tid.

pratar med annika från kulturama, åh så kul!
har inte pratat sen i våras.


dagens fynd

dessa snyggingar köpte jag på skopunkten för endast 99 kr!
jag tror att dom ska få pryda mina fötter ikväll på dansgolvet.


dessa kostade bara 49 kr (!), så det var självklart att dom fick följa med hem!


dessa kunde jag inte motstå. kanske inte så mkt för ögat men grymt sköna! 49 kr, taget!


jag var på jakt efter en marinblå kjol och en marinblå kjol fann jag! på lindex för 99 kr.


tishan som haka på hem. 49 kr, också på lindex.
allt har kostat 49 eller 99 kr för mig idag. är jag bra eller?


25 oktober

oh my! vilka fynd jag har gjort idag.
jag fick med mig 3st nya skor från skopunkten,
en marinblå kjol och en blå/röd randig tisha hem.
kanske lägger jag upp bilder på fynden senare.

jag är hitills nöjd med min dag.
hoppas kvällen blir lika bra!
ska ut med camilla g ikväll :)





cold


filmen var bra! inte lika bra som heat men jag gillade den iallafall.
det var jag, camilla och 3st gubbar som såg den. vart var folket?
jag kan inte påstå att jag tycker att 50 cent är mycket till skådis..

nu ska jag sova. ögonen börjar gå i kors.
imorgon är det upp tidigt och åka till sthlm som gäller!
godnatt bloggen.


nu: bio!


dagens låt


KATY PERRY - HOT AND COLD

mest för att katy är så snygg i videon.

friday

nu är det dags för helg! den har jag sett fram emot.

har varit nere på stan med mamma en stund idag. var på biblioteket och lämnade tillbaks lite böcker, passade på att låna hem 4st nya böcker. 2st böcker om filmhistoria och 2st biografier (allan edwall & charlie chaplin).

efter biblan gick vi en sväng i klädaffärerna. träffade mina sysslingar robban och ramona. fick reda på att ramona väntar en liten pojke :) hon tyckte det var smartast att ta reda på könet så folk inte köper prinsessklänningar till barnet. gick förbi tobakshandeln och hämtade mitt paket från h&m. jag har nya byxor! härligt.

nu sitter jag och väntar på bättre tider typ. ska på bio ikväll med camilla e. ska se nya al pacino filmen, righteous kill! den lääär vara bra. det blir mitt 4:e biobesök i år. jag brukar knappt gå på bio 1 gång om året, men jag har blivit en flitig besökare i år.det är nice.


dagens låt


THE BEATLES - IN MY LIFE
älskar mellanspelet.

23 oktober


har precis avnjutit en härlig jordgubbssmoothie. mums!
idag har jag varit på kupan och letat kläder till halloween.
hittade inget idag, så jag kom tomhänt hem igen.
satte mig och kollade tradera när jag kom hem,
hittade en klänning som jag budade på och vann!
1 kr får jag betala, 1 kr + frakt. inte illa pinkat alltså ;)

jag vet alltså nu vad jag ska vara på halloween.
men jag vill inget avslöja ännu :) ni får veta tids nog.
har några backup planer också ifall det skulle skita sig.

nu ska jag äta!

sarah palin sucks


den här tishan skulle jag gärna ha på mig!

bored

har varit lite dålig på att blogga den senaste dagarna.
har inte haft så mycket att skriva om. mitt liv har varit ganska tråkigt.
idag fick jag ett suprisebesök av felicia. vi pratade av oss lite,
drack varm choklad, åt mackor och såg greys anatomy.

booyaah. det får räcka bloggen! vi får höras imorgon istället.

ANNE HATHAWAY



anne hathaway - w magazine


20 oktober

prison break är bra grejer. efter kvällens avsnitt så vet jag att jag kommer sitta som fastspikad framför tv:n på måndagar kl 22.00. dom vet hur man lämnar en att sukta efter mer. jag skulle nog kolla på pb även om det inte var bra, wentworth miller är för snygg för att gå miste om!

annars så har jag inte gjort så mycket idag. jag va ner på stan med päronen en stund innan stängningsdags. var tvungen att köpa ny foundation och nytt puder. har verkligen kämpat den senaste veckan med att klämma ut små kluttar ur min nuvarande foundation. denna gång blev det inte mary kays braiga foundation, det fick bli den näst bästa enligt mig: maybelline wonder finish. den brukar duga bra. fick en reflex idag också. folk från folksam gick runt och delade ut dem idag på stan. det kan ju vara bra att ha såhär i höstmörkret.

nejni, nu ska jag ta och dra mig från datorn. tänkte lägga mig och läsa klart greta garbo boken. den ska tillbaks till biblioteket på fredag. vi hörs imorgon, godnatt bloggen.


WOHO!


om bara några minuter börjar en ny säsong av prison break. äntligen!

RIP MR.BLACKWELL (1922-2008)


modevärldens största kritiker dog igår. 86 år gammal.
mr blackwell var mest känd för sin årliga worst dressed lista.

sorry you can't define me


såg i hennes skor med brorsan ikväll. den var bra!
jag gillar toni collette. hon är en väldigt bra skådespelerska.

jag sitter just nu och letar efter efter kläder till halloween.
jag har några idéer på vad jag ska vara, letar nu efter nån schysst klänning.
second hand är bra, där hittar man mycket till en billig slant.

ska snart lägga mig så jag säger godnatt nu, godnatt!

19 oktober

hoho. söndag idag. har gjort ungefär det man brukar för på söndagar, ingenting.
har mest glidit runt i mysisar och kollat på tv. sov fruktansvärt bra inatt föresten!
nu ska jag ta och brorsan snart kolla på film, tänkte se filmen som går på 3:an.

thrown away


ack så trött jag är! kommer att sova som en stock.
ikväll har jag tagit det lungt hemma med lite gottgott.
har ätit grönsöker med guacamole, mumsfillibabba.
nu ska jag sova! något jag längtat efter hela dagen.

KALAS!

idag har jag varit på 3-årskalas.det var trevligt men jag är helt slut.
blev inte så mycket boogeliboogeli,vi lekte affär istället. jag var kassabiträde.
oj så populär jag var! fick knappt åka hem. kom iaf tillslut hem, fick tillbaks mitt ben.
fick skjuts av nicklas hem. jag & saga räknade bilar. saga tycker att mitt namn är fint ;)

FÖDELSEDAGSBARNET


EMIL


lina står och drömmer typ ;)


saga & nicklas, dotter & far


stefan försöker fixa frillan på nattis


tilde öppnar sina presenter. många fina presenter fick hon!


sötast


nattis med sin nya fluffiga väska


sorry guys. hon är upptagen!


the birthday cakes


tilde fick fina kläder


jag vill också ha rubinskor! som tilde & dorothy!


18 oktober


godmorgon. jag är trött. skulle helst vilja ligga i min varma säng just nu.
det är soligt ute, men undrar om det är varmt?

jag ska ta och byta om. men det känns så himla ansträngande.
ååh. här har ni en som inte är särskilt pigg idag.
hur ska jag orka leka boogeliboogeli med barnen?
kanske blir man piggare med lite tårta i magen.

stööööööööööööön. nu måste jag ta arslet ur vagnen.

come on sweet catastrophe

tänkte ta och lägga mig nu. går det någon bra film på tv tro?
imorgon ska jag åka till lina och tilde tidigt på förmiddagen.
det ska verkligen bli jätte kul att träffa tilde, saknar mitt troll.
men det är fler barn där så jag lär vara helt slut när jag kommer hem.
hörs imorgon, godnatt bloggen.

jag & tilde 2006. när tilde bara var några månader.
får ofta höra att det inte ser ut som jag på kortet ..
men så vitt jag vet så är det jag. fast för 2 år sen.


RIP LEVI STUBBS (1936-2008)


levi stubbs var sångare i four tops.
ni kan inte ha missat deras låt i can't help myself (sugar pie, honey bunch)



vad betyder ett namn?

detta är anledningen till att jag aldrig pratar in på telefonsvarare:
"hej fredrik! nej nu skojja jag, freddy heter du!
nej det gör du ju inte heller .. linni rows är det ju numer! iaf, hej!"

17 oktober

jo minsann. idag har jag allt städat lite. dock bara en del av mitt stökiga rum.
orkar inte ta allt på en gång, får bli en del i taget. nu får det räcka för idag.

pin me up

marilyn monroe photoshoot
nu ska jag strax ta och sova. är rätt pömsig. tänkte kolla lite tv först.
ändrade planer för morgondagen. ska åka till lina och tilde på lördag istället.
passade bättre för oss båda. ska använda morgondagen åt att städa mitt rum istället.
har skjutit upp det alldeles för länge nu. jag ser fram emot en lugnlugn helg.
jag har en massa filmer att kolla på. jag ska bara mysa mig igenom helgen.
well well, nu ska jag bädda ner mig. godnatt bloggen!

det finns inga soldater mer, det finns inga gevär

det gick inge bra för mig och felicia att hitta maskeradprylar. vi letade igenom hela norrtälje efter schysst gangstersvapen, men vi hittade bara cowboys och indianvapen. letade först nere på stan, sen hamnade vi uppe vid knutbytorg. vandrade besvikna hem till mig sen. på vägen hem spårade vi ur totalt. vi älskar det. satt här hemma och pressade youtube. vi lyssnade intebackstreet boys och andra pojkband från våran ungdom. vi blev som vi alltid blir när vi är tillsammans, nostalgiska. feffan left the building vid 6-tiden och då åkte jag med päronen och handlade födelsedagspresent till tilde. får bli en bättre present sen när pengarna kommit. nu väntar jag på att linan ska slå en pling.

16 oktober


godmorgon. gick upp vid 10. gjorde mig lite frukost och satte mig framför tv:n och såg den sista debatten mellan presidentkandidaterna. heja obama! den har precis slutat så nu ska jag göra mig i ordning inför dagen. inte världens härligaste väder ute precis. fryser som en gris. kom igen solen, kom fram lite va. värm mig. nu ska jag ta och borsta gaddarna. see ya later alligator.

how do i live without you?

jag glömde berätta hur rolig felicia var idag. vi satt och lekte med makemebabies och det var så fruktansvärt roligt, för alla felicia barn blev rödhåriga. av 12 barn så var 10 rödhåriga, och felicia är inte det minsta rödhårig. jag föreslog iallafall att hon skulle pröva och se hur hennes barn skulle se ut om hon skaffade barn med sin storebror. hon hade ju trots allt skaffat barn med mig och nadine. jag tyckte därför att det inte var någon större grej att pröva brorsan också, men det tyckte felicia: "nej, det blir lite för sjukt att pröva med min bror alltså. undrar om man kan skaffa barn med djur?!?!" .. så att skaffa barn med sin bror är sjukt, men inte med ett djur? vi skrattade ganska duktigt när felicia insåg vad hon just sagt. fekat nivet, humor. puss och godnatt bloggen, nu ska jag försöka sova. tänkte vara lite mer vaken imorgon när feffan kommer.

15 oktober


felicia kom till mig idag. sådär 1 dag försent :) ja, hon dök ju aldrig upp igår.
hon kom hit och fick liv i mig. gjorde upp lite planer inför halloween.
vi ska minsann vara häftiga och klä ut oss. synd att inte alla vågar vara lika häftiga.
jag vet inte riktigt vad jag ska vara. jag har några ideér men vi får se hur det blir.
imorgon ska vi träffas och gå ner på stan för att leta inspiration och grejer.

din morsa går för en hundring

kvällen har spenderats i soffan framför tv:n. tisdag = tv. program som ugly betty och desperate housewives går då och jag är inte den som missar det helt i onödan. gjorde mig varm choklad och njöt av veckans avsnitt. maynard, fniss. låter som majonäs på engelska.

har hunnit med lite film ikväll också. såg torkel i knipa som brorsan tjatat om de senaste dagarna. han fick den att framstå som lite roligare när han berättade om den. visst fanns det gånger då jag asgarvade men när jag inte gjorde det fann jag det lite svårt att ta mig igenom den. den blev helt enkelt lite tjatig.

hade tänkt lägga mig och se på south park, men jag har redan sett avsnitten som visas ikväll ett x antal ggr nu. tycker att dom kan uppdatera med lite nyare säsonger på mtv nu. faktiskt. får hänga framför datorn en stund till, innan jag går och lägga mig.

14 oktober

hola bitches. vad händer och fötter?

jag sitter och gör inte så mycket. lyssnar på lite musik. nirvana för tillfället. undrar om felicia ska traska i här n när som helst eller om hon gett upp på vägen. hon ringde och väckte mig imorse. eller väckte gjorde hon inte riktigt. jag var vaken,men hon fick liv i mig iallafall. och hon hade ganska roliga saker och berätta också. vår lilla vän nadine har tagit det stora steget och flyttat till skövde. men det går visstinte helt felfritt. nadine har lyckats med saker som bara hon lyckas med ännu en gång. men hon är inte den som jagar upp sig över saker. saker som skulle få en själv att freaka ut tar nadine kolungt. efter att ha hört vad hon lyckats med denna gång kan jag bara säga: det är tur att hon inte ska bli akademiker.


los gringos (felicia, nadine & jag)

the sea monkeys have my money


som jag sagt förut, jag har så knasiga drömmar.
ibland är dom galna och ibland helt sjuka.
inatt drömde jag att jag blev tvingad att dansa conga. vafan?

sitter just nu och pratar lite med evelina på msn.
väntar på att dokumentären om david lachapelle ska börja.

GRATTIS TILDE!


idag fyller min lilla favorit 3 år ♥
ska fira henne på fredag & leka boogeliboogeli :)

me and the moon


nu ska jag sova
min säng är bäddad med nya sängkläder. underbart!
kanske är jag vaken tills dirt börjar, får se vad john blund säger.
godnatt bloggen.

för hon är snygg

här är lite snygga bilder på christina aguilera,
tagna av en av mina favoritfotografer ellen von utterworth.

christina verkar ha anammat lady gagas stil,
men det gör inget för hon är så snygg.


last night's gossip, will be tomorrows headlines

hade grymt trevlig igår med flickorna hos evelina.
vi var ett gäng som drack vin och fnittrade ikapp.
det var underbart att träffa pihlen igen :)

efter några timmar hos evelina drog vi ner på stan.
gänget skildes åt efter ett tag, de flesta åkte upp till mobergs.
jag och sofia gick till på g och vilken tur pihlen hade.
hon köpte en cider och fick 450 kr tillbaks när hon bara skulle ha 50 kr.
haha! dom pengarna gick till ett varsitt mobergsbesök.

här kommer lite bilder från gårdagen.
vi börjar med en på sofia & evelina.


sandra


therese posar fint


moa vill ha puss


linnéa & jag


sofia & jag är bra söta


ett kärt återséende


jag & ida


evelina & jag


sandra, linnéa & ida rullar runt i gräset.
hm, vad händer chicas?


idag har jag bara degat och kollat på film.
såg jesus christ superstar med mamma.
en tvättäkta musikal.

11 oktober

nu har camilla åkt hem och nu jag väntar på sofia.
camilla och jag gick en sväng på stan, sen hem till mig.
här låg vi och kolla på polisskolan 4. ganska kul!

har precis sminkat mig och nu ska håret lockas lite.
fråga: wtf ska jag ha på mig ikväll?
jag hatar kläder. jag ska börja gå i soppsäck.

ska hem till evelina senare där det är lite kompisar ikväll.
ska dricka vin och ha trevligt.
måste kila nu. ciao ciao!



shake it like a polaroid picture

godmorgon.

kvällen hos sofia igår var fylld med många skratt & nostalgi.
det var grymt gott med tacos, vi åt tills vi nästan storkna.



soffan bjöd på gott rosévin.


namnam!


kvällens sällskap - sofia & natali


varför har inte alla vin skruvkork?


natta


soff


proppmätta var vi, men tvingade i oss lite glass.


selma & isedor


nu ska jag snart träffa camilla.
inte camilla g utan camilla e ;)
hörs senare bloggen.



the veils - the leavers dance


underbar låt!

nu ska jag alldeles strax till soff och äta tacos med henne & natta.
jag är grymt hungrig och längtar tills jag får mat i magen.
har precis haft ett långt samtal med pihlen :)
min saknade kvinna som jag ska träffa imorgonkväll!

ha en trevlig kväll!

10 oktober


hoho. har precis duschat och målat naglarna klarröda.
ska snart börja göra mig i ordning för kvällen.
är bjuden hem till sofia på tacosmiddag!
ska bli så himla gott med tacos.

hey there delilah what's it like in new york city


nu ska jag kolla på south park, sen sova.
jag har hittat mina dunsockor. oh the joy!
godnatt bloggen.

walking through the memories

har varit hela dagen och halva kvällen ute hos camilla i görla.
fan vad tiden flög iväg. va där från typ 14-20.
och det roliga är att vi gjorde verkligen inget annat än prata,
pratade om allt möjligt. från ett ämne till ett annat.
upptäckte att vi varit med om liknande saker.

nu är jag himlans trött.
jag längtar efter att få lägga mig och sova.
det får dock vänta ett litet tag till.

9 oktober

sitter just nu och väntar på att camilla ska höra av sig.
hon trodde att hon skulle sluta vid 12 ungefär,
så får se om hon hör av sig snart.

hade svårt att somna inatt.
började grubbla på en massa småsaker,
något som jag ofta gör innan jag ska sova.
hjärnan går på högvarv och vägrar stänga av.
till slut efter ca 2h grubblande så kunde jag sova iaf.

det regnar ute och det känns inte alltför lockande att gå ut.
jag fryser redan här inne och det lär bli kallare ute.
att ligga nerbäddad i min varma säng hela dagen skulle vart nice.
men det får vänta tills jag kommer hem.


I need la la la la la la


kvällen har spenderats framför tv:n.
har kollat på det okända & greys anatomy.
såg även lite av generation fett,
som handlade om squashing.

squashing är en sexuell fetish där män
vill ha enorma kvinnor sittande över dem.
vi snackar om asses lika stora som månen.
.. mkay?

nu ska jag lägga mig och sova,
ska bli så skönt! är vääldigt pömsig.
imorgon ska jag nog träffa camilla g!
nighty night

8 oktober


det har blivit en hel del promenerande för min del denna vecka.
idag när jag mötte lina borta vid sjukhuset så skulle vi promenera
bort till ros. hon skulle dit och prata med sin chef.

efter mötet på ros hamnade vi i piercingstudion vid hamnen.
lina var ute efter en ny piercing till näsa, hon har en såndär tjurpiercing.
vi blev nog kvar där i 1h för hon skulle prova och ha sig.
till slut hittade hon en som hon gillade och vi kunde nöjt gå därifrån.
då gick vi i lite affärer och kollade på födelsedagspresenter.
tilde har ju dille för hello kitty och pokémon så det blev en del sånt.
jag tror att jag vet vad jag ska köpa till henne iallafall. skönt.

åt en väldigt god middag nyss. pasta med pesto. MMM!
jag tycker väldigt mycket om pesto ska ni veta.
det är bra grejer det. men man får akta sig,
så att man inte får grejs mellan tänderna ;)


when did your heart go missing


om en stund ska jag gå och möta lina.
vi ska ner på stan och kolla födelsedagspresenter.
lilla tilde fyller år på måndag.

det fina vädret flyter på bra ;) me like!

7 oktober



hurtbullar är vi allihopa allihopa allihopa

har spenderat dagen med felicia & nadine.
tog oss upp till södra bergen där felicia diktaterade med kameran.
vi andra två oskyldiga tvingades in bland mossa and god knows what.
kamerahitler, det är felicia det. fick hon så skulle hon stå med piska.
men jag gillar henne ändå, hon är bra på många andra sätt.
och så blir nog bilderna roliga, så till slut att det värt allt svett & tårar.

hamnade hos frisören där nadine kapade av sig håret,
hon fick typ världens finaste lockar som efteråt. ny stad, nytt hår.
grahnen flyttar ju till skövde på måndag.

gick hem till nadine och åt gifflar,
sen gick jag hem och kollade på ugly betty & dhw.


still dreaming

hade en underbar höstdag med felicia!
vi promenerade runt och njöt av det perfekta vädret.



vi satte oss på kärleksudden och pratade lite.
skrev i sanden och sen gick vi vidare.




utforskade typ hela borgmästarholmen.
hamnade tillslut vid fåren som vi hälsade på,
passade också på att ge dem namn:
lusen, svarten, rosa & tops heter dom numer.




felicia matade lusen, jag tror han var hennes favorit.
den här bilden är lite scary, lusen ser besatt ut!


nu ska jag lägga mig och läsa, sen sova!
imorgon är en ny dag och då ska jag träffa feffan igen.
nighty night

6 oktober


helgen var ganska bra.
idag är det måndag och underbart höstväder!
ska träffa felicia om en liten stund,
vi tänkte ta oss en mysig promenad.
passar perfa när det är sånt väder som vi gillar.
nu ska jag ta och byta om. ciao!

i feel it in the air


ikväll blir det utgång.
linda kommer hit runt 7-tiden,
sen kommer lina & stefan efter 8.

jag borde börja göra mig i ordning,
men jag är så himla seg just nu.
kanske går jag ut i morgonrocken.

always in my heart


har haft en mysig kväll hemma hos sofia.
först drack vi vin och lyssnade på lite nostalgimusik,
sen åt vi chips och såg world trade center.
den var väl bra men 2h var lite för långt.

roligast var när sofias katt selma hoppade rakt på väggen,
som om hon trodde att det gick att hålla i den. IQ badboll ;)

nu ska jag ta och sova! nighty night

3 oktober


ikväll ska jag hem till sofia och mysa lite.
hon har o f (oskarfritt :p),
så vi ska dricka rosévin & titta på film.
men hon slutar inte förens 21.30.

nu ska jag se idol & kirra håret.
ha en trevlig kväll!

i'll do what it takes till i touch the sky

någon kommer sova som ett barn inatt. är helt slut.
det blev 2st besök på marknaden,
först ett med hela stora familjen och
sen gick jag och lina själva en stund.

jag kommer inte skaffa barn på ett bra tag.
det är underbart med barn i typ 1h,
sen vill man gärna bli både blind & döv.
jag väntar gärna en sådär 10 år.

2 oktober


oj vad jag har sovit.
somnade strax efter elva igår
och sov till elva imorse. as skönt!

idag ska jag till rimbo och marknaden där.
ska träffa lina och tilde, ska bli härligt att träffa lillan.

shine on

värdelös maknad. blir bara värre och värre.
fick iallafall min varma munk tillslut. gott!

jag fick vatten från tälttaket över mig,
det var faktiskt ganska roligt.
hade varit mindre kul om det inte regnat,
för då skulle det ha synts mer.

jag är grymt trött.
ska nog ta och sova snart.
ska bli så skönt att krypa ner i värmen!

1 oktober


dags för årets marknad här i norrtälje.
ska ner en sväng med sofia när hon slutat jobba.
ser fram emot att sätta tänderna i en varm munk!
hoppas det sluar regna innan jag ska ner.

why desperate?

desperate housewives började ikväll.
efterlängtade nya avsnitt, mmm.

här är ett par finfina bilder på fruarna,
dom ser inte så desperata ut i mina ögon.

 


nu ska jag försöka sova, nighty night

RSS 2.0