so here's hoping i will not drown

nu är arbetet på sommarteatern igång, har spenderat större delen av de två senaste dagarna där. igår bar vi på en massa läktartillbehör och annat tungt vilket resulterade i att man idag mår som en gammal tant. inte blir det bättre heller att göra samma sak idag, men man känner sig lite lagom duktig iallafall. ska vara där hela helgen också, imorgon kör vi igång med marknadsföring och lite smårep. hoppas vi slutar lite tidigare än de tidigare dagarna, skulle vara trevligt med lite ledighet i helgen, är ju trött liksom.



steffe is bananas!

image16

bara för att liksom

idag när jag åkte buss hem ifrån täby läste jag kathy ackers "blod och tarmar i plugget". det är en ganska knasig bok som är lite svår att förstå ibland men vid vissa tillfällen är den riktigt rolig. jag fastnade för ett stycke i boken som fick mig att sitta och småflina för mig själva i bussen. jag tyckte bara att det lät så roligt, min humor vettni.

"min mamma och mina tjugo systrar bor i en förfärlig slum i östra delen av stan.
mamma har inga ben och tio av mina systrar är förlamade.
dom andra tio är efterlysta av polisen för baknrån.
så jag är den enda som kan skaffa mat.
egentligen gjorde dom det inte.
varje dag går jag ut och samlar örter.
sen gör mina tio bankrånarsystrar soppa av dom."

*HÖHÖ*

I fell in to a burning ring of fire

idag har jag varit på ung teater i täby och repat tillsammans med de andra i årets sommarteater. eftersom jag har missat alla rep innan dagens genrep så kändes det lite tufft att hänga med men nu vet jag iaf på ett ungefär vad jag ska göra även om vissa saker fortfarande får mig att känna mig som en vilsen kattunge. det var iallafall kul att träffa min teaterkompisar som sofia, louise och lars och naturligtvis också kul att träffa alla andra där. kul att se stefan igen också men han hade inte tid att prata så mycket eftersom han sprang runt som ett irrväder som vanligt, då ska man helst hålla sig ur vägen. det är något jag lärt mig efter 3 år med han som lärare :) pjäsen är jätte kul, jag gillar vad anders har gjort av den. jag ser fram emot att börja träna på riktigt. imorgon flyttar vi till pythagoras här i norrtälje (skönt) och ska börja bygga upp scenen och så. blir alltså en massa grovgöra imorgonbitti. hoppas det är bättre väder än idag, det har ju regnat nonstop liksom.

GRATTIS!

idag fyller min söta vän sofia pihl (a.k.a ia eller phille) 19 år!  <3


image13

midsommar fylld med reggea

precis efter att jag hade skrivit mitt förra inlägg och gjort mig i ordning för min myskväll så ringde calle mig. han och de andra grabbarna borta hos kim i solbacka tyckte att jag skulle komma dit och fira midsommar med dem, jag hade ju precis fixat allt mitt candy och satt på mig myskläder och var inte sådär jätte på att gå ner dit men efter lite övertalning så bestämde jag mig för att gå dit och ta med min myskväll. kom dit runt kvart över elva kanske och då hade vi trevligt chill på kims veranda, vi satt där ett par timmar sen tillslut efter att ha väntat på kim som drog iväg i en och en halv timma så rörde vi oss mot fest i hårnacka (heter det så?). efter en lång promenad var vi nästa där och då mötte vi de sista gästerna, the party was over. fuck that liksom. då begav vi oss hem till kim igen och tog det lungt. kvällens höjdpunkt va när folk började somna och vi i badass ligan (jag, magnusson & calle) gick runt och målade de sovandes offrena i ansiktet med spritpenna. det var busigt. till slut blev jag också trött och drog mig hemåt. när jag sedan kom hem runt halv sju tiden var jag trött och sov till klockan halv fem idag. ooops. chill ikväll med brorsan.


- möh!

min midsommarmiddag med lina och co var mysig.
hon, daniel och tilde kom hit runt halv fyra tiden kanske och då passade vi på första att kolla på filmen som jag har från våran uppvisning i nian, det var kul att se den tillsammans med lönta. sen började vi grilla och efteåt kollade vi på min och emelies film "jesus 2000". sen softade vi lite framför tv:n, kollade på pussycat doll programmet ;p
sen blev det ett snabbt besök hos malin, linas syrra som var lite lagom dragen. nu är jag hemma och ska ta det lungt med mitt godis och film. jag orkar inte göra något annat är så trött nu.

midsommar

wow, idag är jag faktiskt uppe tidigt. klockan nio gick jag upp! jag hade gärna sovit längre, men jag kände att jag kan behöva tid att fixa saker och så idag. ja, idag är det ju midsommar. lina kommer hit senare och så ska vi grilla och ha mys. senare kanske jag går och träffar lite kompisar, om jag orkar. känner mig inte så jätte pigg idag faktiskt, ont i huvudet och sånt. annars får det väl bli film, sånt är trevligt också ibland. mamma och resten av familjen är iaf inte hemma så det blir lite ensamt i sånnafall men det är nästan lite skönt.

förra midsommar var jag också med lina.
först grillade jag och kolla på film med brorsan, sen på kvällen va jag hos lina och spela kubb med henne och hennes familj vilket var trevligt. sen va vi på krogen och träffa en massa folk. förra midsommar var ganska nördig.


nä, nu ska jag nog börja sminka mig lite och grejja.


bring in the new

ett mirakel har skett: jag har ny mobil! :O

jag tyckte faktiskt att det va dags för en ny, jag var sugen på en med mp3 spelare.
nu kan jag ha ramones ringsignaler, iih! det blev en sony ericsson Z530i.
en svart, ville ha den röda egentligen men där min mobil köptes fanns inte den färgen.
får vara kreaktiv och styla mobilen själva, har några ideér.

image3

your face i've memorized

imorse sov jag alldeles för länge, men jag somnade inte förens runt fem tiden så det kunde inte hjälpas. jag hoppas att jag kan sova snabbare idag för jag orkar inte sova bort mer dagar, har för mycket att göra nu. när jag väl kom upp satte jag mig med min frukost (o'boy & 2 rostade mackor) och kolla på våra bästa år. ibland gillar jag den serien och ibland tröttnar jag när den spårar ut. har slutat föjt den på senare år iallafall.

jag har mest latat mig här hemma fram tills klockan halv 7 då jag och mamma skulle till petra, hon hade nämligen tagit den en som håller på med skönhetsprodukter och sånt. trodde inte det skulle ta sån tid som det tog, va där i typ 3 och en halv timme. men det var kul. vi satt och provade en massa krämer och fick baby mjuk hy allihopp. jag fastnade för många produkter men eftersom att det kostar efter kvalitén så hade jag inte råd med allt jag ville ha. men jag köpte till slut iallafall en rengöringskräm, fuktkräm och en foundtation som är bra för huden och som man kan sola i! det är ju helt fantastiskt, perfekt för mig som är besatt av foundation. lär försöka köpa mer produkter med tiden. bestämde mig för att dela upp kostnaden så det blir 260 kr i månaden 3 månader framöver. men det är det nog värt, spenderar mer pengar varje månad annars för mina produkter som jag använder nu. längtar tills sakerna kommer, de skulle komma hem till petra nångång nästa vecka och då får vi gå dit och hämta vårt.

jag och lina har börjat planerat lite till midsommar nu iallafall. ska grilla lite hos mig och sen tänkte vi dra hem till kina och umgås lite med grabbarna där. kan bli nice, vi brukar ha ganska kul med dem. roligt gäng.

och jag tänker på dig vars ansikte har fastnat på min näthinna, ditt söta leénde som hela tiden dyker upp i huvudet mitt. och jag ogillar att tänka på dig för jag tror inte att du är bra för mig. jag vill träffa dig igen men ändå inte.

nu drar jag mig mot sängen, jag orkar inte nörda framför datorn inatt. godnatt.

CLL

idag gick jag duktigt upp klockan kvart i nio, precis den tiden jag ställt klockan på.
men det var tufft eftersom jag inte hade fått sovit så länge, hade svårt att somna inatt.
jag gjorde mig i ordning efter att jag ätit frukost och som tur va så var mitt hår på min sida idag och lät bli att bråka med mig. jag gick till mitt bokade möte borta hos CLL men när jag kom dit så fick jag vänta lite eftersom att studievägledaren fortfarande satt i möte. fick sitta i den lilla vänthallen (om man nu kan kolla den det) och kolla upp i taket typ eftersom det inte fanns så mycket att göra där. till slut fick jag iallafall komma in och som tur va så var hon, studievägledare väldigt trevlig och jag kunde bekvämt berätta mina funderingar och så inför hösten. jag fick hjälp att göra om min ansökan till rosvux eftersom att vissa kurser som jag hade valt inte kommer finns till hösten. franska, ett av de ämnena som jag verkligen sett fram emot att läsa var en av kurserna som offrades. nu har jag iallafall bestämt mig för att fortfarande plugga matte A, engelska C, naturkunskap A och så tänkt jag plugga upp mitt G i historia A. det blir nog bra, kommer vara mycket plugg hemma sen i höst vilket kan bli skönt. är ganska trött på skolmiljöer.

när jag sedan kom hem runt tolv tiden så somnade jag nästan direkt och sov ett par timmar. det var fan skönt men det lär ju ha sabbat denna natts sömn. men imorrn kan jag iallafall sova ut om jag vill. nej, nu ska jag gå och tvätta mig och borsta tänderna. go'natt!

this is the new shit

jo, jag var sådär extra nördig inatt och tog bort min gamla blogg. varför? jag hade tråkigt.
det var lika bra att ta bort den eftersom jag så sällan uppdaterade den, tänkte i och med denna nya
blogg bli bättre på just det. usch, jag har så himla tråkigt. jag skulle kunna gå och lägga mig eftersom att klockan är ganska mycket men jag får ingen ro till att sova. har hundra tankar som snurrar runt i mitt huvud. fast snart måste jag ändå försöka sova eftersom jag ska till CLL och ha möte med en studievägledare tidigt imorrn. har inte alls någon lust att gå dit, dom verkar ändå inte fatta vad jag pratar om. men jag är så illa tvungen, då har jag det gjort sen iaf.jag har suttit och roat mig den senaste timmen med lina på rs men hon börjar bli dålig på att svara snabbt.hon har säkert loggat ut utan att säga något, fräckt. lika bra att jag drar mig ifrån datorn och lägga mig i sängen. kan kolla på lite tv en stund och se om jag somnar. japp, det får bli så nu. godnatt.

image1

RSS 2.0