HAPPY NEW YEAR!




ikväll firar jag in det ny året i goda vänners sällskap, precis så jag vill ha det.
jag hoppas på ett bättre och mindre dramatiskt år, jag vill bara ha kul nu.
GOTT NYTT ÅR!

let's have some fun this beat is sick


JULDAGEN = PARTY PARTY!

GOD JUL!
















brown cookie

nu är jag mörkhårig igen! underbart. i like the dark side better. har några ljusare fläckar, men det kan jag leva med tills jag har tid att färga mer. typ till nyår.

nu ska jag snart äta middag. vet ni vad jag ska äta? vegetarisk bacon! kan ni fatta att det finns vegetarisk bacon?! bacon är ju liksom gris. haha men ja, gott är det iaf och grisfritt. me likey

faster kill pussycat

väldigt tragiskt det här med brittany murphy. vad jag läst på flera sidor är att hennes mamma hittade henne livlös i duschen. usch, ingen mamma borde få uppleva något sådant. jag såg stulna år senaste förra veckan, där hennes karaktär dör. hon var en väldigt bra skådespelerska, jag gillar speciellt hennes roller i stulna år & don't say a word. hon hade också en grym sångröst, i happy feet hör ni den.



nu känns det som det börjar bli sängdags. får försöka komma upp i tid imorgon, jag försover mig lätt. och då inte lite utan rätt rejält. imorgon fortsätter klappjakten! hoppas på att bli klar med alla imorgon. nighty night

RIP BRITTANY MURPHY (1977-2009)







så himla tråkigt :(

19:22

har julstädat idag, hela dagen. pust! nu är det relaxa framför gossip girl som gäller, mhm.

RIP ROY E. DISNEY (1930-2009)


den här mannen har förgyllt allas våra liv med filmer som lilla sjöjungfrun, aladdin, skönheten & odjuret m.fl. det ska vi vara evigt tacksamma för! tack tack tack tack etc.

godermorgon

snart dags för mig att bege mig mot stan, workshop @academedia. jag är trött! jävla snöplogar som håller en vaken med sitt oväsen. hoppas bussar & tåg inte krånglar idag, inte på humör för sådant idag. have a nice dag, bye

let it snow let it snow let it snow


ute är det helt vitt, vi har fått en massa snö. kan det blir en vit jul måntro?

if i could fly high above the world

i början av veckan mådde jag inte så bra, så jag spenderade två dagar i sängen. en film som är förjävla nice att se då är borta med vinden. nästan 4 timmars ren njutning, mmmm.

det är helt galet att vi redan är inne på december månad nu. snart är det jul och allt! bananas alltså. jag & felicia bakade pepparkakor hos henne häromdagen. och vilka pepparkakor, mums! bakade med ölflaskor som kavlar eftersom en riktig sådan saknades. hur rock 'n' roll är inte det? haha.

ikväll ska jag till evelina på glöggkväll. jag dricker inte glögg men det blir nog bra trevligt ändå! camilla kommer hit snart så ska vi börja göra oss i ordning. sen kommer pihlen! älskade pihlen som jag inte träffat på så länge.

ha en trevlig helg!

RSS 2.0