melodifestivalen

roligt nr 1: gruppen starpilots som tävlade i kvällens tävling lät och såg ut som bart simpsons pojkband "the party posse". stort fniss!

roligt nr 2: grotesco gängets rap video! jag hoppas sofia såg detta annars är det min plikt att visa henne nästa gång vi ses, we love grotesco.

mindre roligt: tack darin för att du slaktade jan johansens "se på mig". en annars ganska kraftfull ballad förvandlades till en vaggvisa för fåren runt om i landet att sjunga för sina små lamm. bara för att man kan waila och har vibrato så finns det ingen lag som säger att man är tvungen att göra det på varenda jävla ord. just saying..

nu väntar jag på att kramer vs kramer ska börja.

28 februari


jag åt en feting god tacosmiddag idag. mamma fick till en riktigt god guacamole, det är bra grejer det.

har inte tänkt göra så mkt ikväll. ska äta glass och se melodifestivalen typ. jag har faktiskt råkat följa årets melodifestival, har inte haft så mkt annat att göra de senaste lördagarna kl 20.00 :p jag tycker fortfarande festivalen är ganska bajs men det går an. grotesco killarna är ju med i pausen och det är ju underbart! "tingeling tingeling, betyder jag ingenting?" - den låten har jag på hjärnan hela tiden typ.

kung louie


talkin' about the car wash baby

såg car wash (från 1976) idag. den var ganska seg i början men i mitten blev den ganska rolig. helt klart sevärd!


sugar sugar


idag är det fettisdagen! awsome. jag har en semla väntandes på mig men jag tänkte smälta maten först. snart börjar kvällens avsnitt av how i met your mother, ska bänka mig framför tv:n en stund nu. sen känner jag för en dusch.


lost beats


snyggast på oscarsgalan


1. alicia keys 2. anne hathaway 3. daniel craig med flickvän


4. freida pinto 5. marisa tomei 6. melissa george


7. natalie portman 8. penelope cruz 9. queen latifah


10. sarah jessica parker 11. seal & heidi klum 12. vanessa hudgens

min favorit är nog freida pinto's blåa spetsklänning. så snygg! sarah jessica parker's prinsessliknande klänning var också väldigt snygg. åh, den som ändå fick gå på oscarsgalan! känner mig som askungen när jag sitter och suktar efter stjärnornas klänningar. "jaja, vad är en bal på slottet? om inte tråkig, trist och alldeles .. alldeles underbar"

dagens låt


BILLIE DAVIS - TELL HIM

the winner takes it all

yes! heath ledger fick sin oscar inatt, underbart. den ges till hans lilla dotter matilda när hon fyllt 18, det tycker jag är fint. kate winslet fick en oscar för bästa skådespelerska. det var på tiden, hon har varit nominerad 6 ggr tror jag. såg hennes acceptence speech hos perezhilton.com och hon var märkbart tagen av vinsten. en annan som gav ett rörande tal var dustin lance black som fick en oscar för best original screenplay efter ha att skrivit till filmen milk. milk handlar om gayaktivisten harvey milk (spelad av sean penn, som tog hem bästa manliga skådspelare för den rollen inatt) som blev mördad. sann historia. ser fram emot att se fler snuttar av galan imorgonkväll på 1:an kl 21.45.




and the award goes to ...



inatt är det dags för den årliga oscarsgalan. jag är lite besviken över att jag missar den direktsända galan. bara kanal 9 sänder och den kanalen har såklart inte jag. surt. får se sammanfattningen som visas på 1:an nu på tisdagen, men då vet jag ju redan vilka som vunnit osv. jag hoppas iallafall att heath ledger får en oscar får sin jokern. det är han värd, han gjorde den mest omtalade rolltolkningen förra året och en av de bästa. en oscar ska han ha! många håller med men man vet ju aldrig hur juryn tänker, dom tänker ju på ett helt annat sätt. men vi får se!



för övrigt så är jag arg på min mobil just nu. jag försöker lägga in en ny ringsignal men den bara bajsar på mig. hur många gånger jag än prövar så vill det bara inte funka. nu känner jag: fuck it, just fuck it.

just a small town girl livin' in a lonely world




idag är det såntdär snöväder som man vill mötas av på julafton. men julafton var för typ 2 månader sen! nu känns det bara blah, suckar mest åt att mötas av detta snöoväder.

lördag

uh, shit vad mätt jag är. har ätit en massa paj och cheesecake. känner mig som hon i kalle och chokladfabriken, snart flyger jag också iväg. trött är jag också, grymt trött. skulle jag lägga mig ner nu så somnade jag direkt. gäääsp

look for the girl with the sun in her eyes

gårdagen var jävligt trevlig. hade det lite stressigt precis innan jag skulle åka till lina, fick ta en senare buss eftersom middagen blev senare än planerat. men när jag väl kom ut till lina så vart jag på kalashumör. som vanligt så möttes jag av kidsen som direkt släpade in mig i deras rum där dom satt i myshörnan och kollade på happy feet. nattis gjorde en sweet pingvingång ;)

spenderade störren delen av kvällen runt linas köksbord med vin och annat gott. sofie och hennes pojkvän kom förbi en stund efter att jag kommit. när dom två sedan drog hem bestämde vi oss för att gå till rimbos 100 %. haha! det var iaf liite mer folk där denna gång. vi intog dansgolvet ganska direkt och dansade tills det var dags för mig att åka hem med 01.35 bussen.

var grymt trött och seg imorse, låg och drog mig länge tills jag orkade ta mig upp. åt några rostade mackor och drack ett glas pucko sen vart jag lite piggare. har precis duschat så nu känns jag lite fräschare. päronen har fest ikväll så om ca 1h ska jag vara klar för middag uppe i lokalen. lär bli lite sen då jag inte ens börjat göra mig i ordning. men you know, fint folk kommer försent. ska väl börja göra mig i ordning snaart, inte än .. fortfarande lite seg.

20 februari

om bara några få veckor så flyttar lina till hallsberg. det börjar kännas mer och mer. ikväll ska jag till henne och umgås lite. blir nog sista gången man vistas hos henne innan flytten. att tilde flyttar suger nästan mer, för jag är rädd att hon ska hinna glömma bort mig mellan besöken. jag vet ju inte hur ofta jag kommer träffa tilde eller lina nu. lina sa när hon berättade om flyttan att vi skulle träffas mer när hon flyttat än nu, det löftet får hon fanimej hålla. nu ska jag ta och börja göra mig i ordning lite så jag slipper stressa till bussen senare. ciao


ge mig sommar

snön fortsätter falla, men nu får det faktiskt räcka.
jag längtar till sommaren.  ge mig iallafall vår nu!
tänk när man kan plocka fram såpbubblorna igen :)
dom underhöll en duktigt förra sommaren.


courtney love?


nope. det är faktiskt mary-kate olsen på bilderna.
men på 1:a bilden är hon väldigt like courtney love!

17 februari


idag ska jag träffa linda. vi har inte träffats på jätte länge så vi tyckte det var dags nu, så vi ska ta oss en fika tillsammans. hon hör väl av sig om en stund, skulle sluta runt 12.30. vad jag önskar att det var varmt ute, så jag slapp frysa där ute. jag vill ha vår!


it ain't easy being green

fredrik har varit hos mig större delen av dagen. vi har glott på mupparna och skrattat arslena av oss. fyfan vad rolig fredrik är! nu har han sprungit till jobbet en snabbis men kommer snart hit igen, då blir det mer skratt och muppar. what a great day

it ain't easy being green

fredrik har varit hos mig större delen av dagen. vi har glott på mupparna och skrattat arslena av oss. fyfan vad rolig fredrik är! nu har han sprungit till jobbet en snabbis men kommer snart hit igen, då blir det mer skratt och muppar. what a great day

00.38

det blidde ingen film. fastnade på msn med lina. pratade bl a om tattookryssningen som vi ska på i slutet av nästa månad. blir 3:e året i rad som vi åker med den, denna gång är det dock båten galaxy vi åker med. vi brukar ha så jäkla kul på dom kryssningar, fullt med galenskapar så jag längtar dit. hoppas snön är borta tills dess, vill ha det lika varmt som förra året.

nu ska jag avlägsna mig från datorn och lägga mig och glo på SNL som börjar typ nu. imorgon kommer fredrik hit på mupp-maraton :) vi ska kolla igenom så många mupp-filmer vi hinner (the muppets you know). we love them! har pratat om detta maraton länge så det blir kul. godnatt

22:31

kollade på melodifestivalen ikväll. musiken som spelas där är inte riktigt min smak, men jag måste erkänna att pojkbandet (ja, för dom är ju pojkar!) h.e.a.t var ganska grymma på sin grej, deras sångare har väldigt bra röst. sen fattar jag inte allt klagande på petra mede? det har ju varit rena frankenstein stormen efter henne den här veckan. hon är ju kul! bara svenska folket som har torrare humor än en torkad röv.

nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. väntar på att froderick ska komma in på msn, sen tänkte jag kanske glo på lite film. fick en kvinnas doft idag av mamma och pappa. den är så bra! tror det är min favoritfilm med al pacino, han fick ju faktiskt sin 1:a oscar för den. inte så svårt att förstå om man sett filmen, han är klockren. men ja, det kan ju hända att jag väljer en annan film. har några gamla musikalfilmer att se igenom.

the pink panther







14 februari

jag blev så äcklad tidigare idag när jag läste aftonbladet. läsare hade skickat in sina egna bilder på vad de hittat i sin mat. larver, insekter, sniglar och massa annat mumsigt! blääääääää. och där satt jag med min frukost. så jävla vidrigt. så står det är det är nyttigt att äta. näe, om det så vore botemedlet för cancer så skulle jag inte äta det .. eller jo, det skulle jag nog. men då skulle det vara sista utvägen. jag kommer kolla min mat 2 ggr från och med nu innan jag mumsar i mig den.

12 februari

soff var förbi här en stund tidigare idag. skulle egentligen ha varit hos henne och tittat på film idag, men hon var tvungen att hoppa in på jobbet så hon kom förbi mig istället. vi kollade på glasögonen som hon tagit hem på prov från optikerna och åt chokladmuffins. det verkar som det inte är meningen att vi ska kunna kolla på film tillsammans för varje gång så dyker nått upp :p typiskt, men men så kan det gå. sitter och lyssnar igenom guns 'n roses nya album, så dåligt!

GRATTIS CAMILLA!


IDAG FYLLER MIN FINA VÄN 21 ÅR ♥  

kiss kiss, bang bang



























11 februari

ikväll är det final i top model. jag hoppas att analeigh vinner! henne tycker jag bästa om. men oftast vinner inte de som jag hoppas på. det går väl bra om mckey vinner också, bara inte sam vinner så är jag nöjd. hon är lite .. uäeh. sen ska jag se på kiss kiss bang bang! som går på 6:an kl 21.00. robert downey jr :)










haz


in the flashing blue lights

helgen: fick vi hem våran evelina, hel! hajarna hade låtit bli henne fastän hon vistas vid deras favorit häng. hon hade inte sovit på 2 dygn och var super trött men orkade ändå med lite välkommen-hem-igen-party. vi hade det trevligt, men slutet av kvällen är lite suddigt för min del .. drack väl 1 eller 2 glas för mkt ;) lätt hänt. det resulterade i att jag var ganska bakis på söndagen, så jag ägnade dagen åt bra filmer. först såg jag sällskapsresan, sen tuppen och slutligen bonnie & clyde. underbara filmer hela högen! är föresten kär i warren beatty denna vecka. vilken man ...

veckan har hitills varit lugn. ska träffa sofia nån av de närmsta dagarna. nu ska jag lägga mig till sängs och kolla på tv. bye

dagens låt


PETER & GORDON - WORLD WITHOUT LOVE

7 februari


lalala. är lite rastlös för tillfället. vet inte riktigt vad jag ska göra av mig själv. jag skulle iofs kunna ta en dusch och börja göra mig i ordning inför kvällen, så slipper jag sitta med allt i sista stund. evelina kommer hem från australien idag! så jag ska till henne ikväll och dricka vin :) hon lär vara så jävla brun, hon är brun i vanliga fall.

6 februari


idag har som sagt var camilla varit här hos mig, vi fikade lite och sen glodde vi på batman. jag kan verkligen inte förstå mig på människor som tycker att the dark knight är dålig, den är ju så fruktansvärt bra gjord! men men, jag måste väl acceptera att folk får tycka olika :p jag tröttnar iaf aldrig på den.

jag är jätte trött. har världens träningsverk, pilates övningarna börjar kännas. skönt att jag bara ska vara hemma ikväll, ska se på hjälp! min kompis lars var med i förra veckans avsnitt och spelade en av terroristerna :) en ganska stor statistroll. nu ska jag ta mig en varm lång dusch. byebye

23:06

gääsp. nu tänkte jag snart nanna kudde, är så sjukt trött. skönt att komma i säng någorlunda tidigt (tidigt i min värld). imorgon kommer camilla hit och vi ska glo på the dark knight, kan inte bli annat än bra. godnatt!


patience is the art of hoping - marquis de vauvenargues


har varit runt i sthlm idag och sökt jobb. inte mkt ledigt just nu men alla tog emot mitt cv iaf, så får se om någon hör av sig. nu har jag iaf försökt, kanske jag slipper tjat veckan ut av päronen ;) är helt slut nu, men jag ska tvinga mig igenom ett pilates pass nu. jag har kört 1 om dagen sen jag fick dvd:n, det har redan hjälpt min rygg lite. ingen mer ringaren i notre dame rygg! yay.

ge mig ge mig ge mig!


för den här tishan skulle jag vara beredd att offra mitt lillfinger!

blabla




                                                                                                                                                                                                                                           

17:20

när jag såg den här bilden


så kom jag direkt att tänka på den här scenen i the dark knight


2 februari

helgen har varit lugn och bra, kollade på forrest gump med brorsan i lördags och igår spenderade jag större delen av eftermiddagen med linnéa :) vi var först och fika på landkrabban, sen tog vi en prommis och va hem till henne en stund. trevligt var det iaf.

idag har jag varit ner på stan och hjälpt mamma köpa jeans. har fått hem min pilates dvd idag! WOHO! så fr o m imorgon ska jag börja med ett pass/ dag, försöka med varje dag iaf. nu ska jag bli smidig!


RSS 2.0