dagens låt


THE BEACH BOYS - WOULDN'T IT BE NICE

14:53

ännu en stekhet dag. det är nice med värme men det skulle behövas en skvätt regn nu, för naturens skull och så.

alldeles strax börjar mitt pass i tvättstugan. ååh, det är så fruktansvärt tråkigt att tvätta! men men vill man inte att kläderna ska lukta så är man tvungen att tvätta dem.

not ready to make nice


it's tricky




i lördags  var jag & sofia (pihlen) en sväng till åland. dagen var från början till slut helt galen! stundtals höll jag på att gå helt bananas men nu när jag tänker tillbaks så tycker jag det är ganska kul.

more michael






GRATTIS SOFIA!


ETT STORT GRATTIS TILL MIN FINA VÄN SOM FYLLER 21 ÅR IDAG

RIP FARRAH FAWCETT (1947-2009)


RIP THE KING OF POP: MICHAEL JACKSON (1958-2009)



jag vet inte riktigt vad jag ska säga. kan inte fatta att the king of pop, michael jackson är död. satt som fastklistrad framför cnn inatt och följde rapporterna tills dess att det blev officiellt att han var död. är fortfarande helt chockad.

michael jackson var en sann stjärna. det kommer aldrig finnas någon som honom. visst, hans liv var helt galet men låt oss fokusera på den underbara musiken han gav oss istället för hans kaotiska privatliv. han förändrade musiken föralltid och det är så vi borde minnas honom. he will forever moonwalk in a lot of peoples heart.









 
LOVE, ALWAYS


21:38

har legat ute i solen hela dagen med fredrik & evelina. hur härligt som helst! minus alla äckliga småkryp som va på oss hela tiden. har nog klarat mig från att bränna mig, är mest lite röd om näsan.

jag börjar redan bli trött. ska typ lägga mig och kolla på lite film nu tror jag. om det är nåt jag inte tycker om så är det att jaga äckliga myggor i mitt rum, speciellt såhär innan jag ska sova. har en jobbig jävel här innan som snart ska dö .. bara jag får tag i han. oh well. nighty night

18:26


solen skiner and i'm off to bästa bönan ewelöna.
schyssta rim man får till ;)

always where i need to be

det blev utgång igår iallafall. efter en upppiggande dusch så var jag pigg igen. gick hem till sofia och drack lite öl, sen kom thessan & björn också. vi skulle ner på krogen men när vi väl kom dit så upptäckte vi att inga krogar på stan var öppet. ding ding ding! som tur var hade vi thessan som körde oss, hade vart as jobbigt att behöva gå fram och tillbaks för inget. det var också hon som kom på att det nya stället kontrast var öppet, så vi gick det och tog en cider innan vi fortsatte färden mot donken. kvällen blev inte riktigt som planerad men vi hade ganska trevligt iallafall.

i'm your biggest fan i'll follow you until you love me


vi hade iallafall tur med vädret

.. för regnet slapp vi ju! idag har vi faktiskt sol och värme, underbart.

har haft en ganska schysst midsommar. gårdagen var helt galen haha! man skulle fan ha en reality show så ett kamera team konstant följde efter en och spelade in alla galna upptåg man lyckas med, speciellt dom som man själv inte kommer ihåg. jag är lite lagom sliten idag. men trots det har jag funderingar på eventuell utgång ikväll. nu ska jag ta en dusch, det behövs! sitter fortfarande med gårdagens smink och har en halv gräsmatta på mig. lägger in bilder vid ett senare tillfälle, orkar inte nu. ciao!

singö, here we come!

nu är allt packat och klart för avgång. alldeles strax kommer sofia och hämtar upp mig sen bär det iväg. vädret är inte på topp men jag tror vi får det bra ändå! bra sällskap är det viktigaste. hoppas alla har en fin midsommar, be fabulous så hörs vi snart! pusspuss / k

dagens låt


CONNIE FRANCIS - STUPID CUPID

12:47

idag kom jag iväg till arbetsförmedlingen. min egentliga jobbcoach var sjukså jag fick träffa en annan kille istället, han var väldigt trevlig och mötet gick bra. får se nu när den andra killen hör av sig till mig.

va förbi systemet då efter mötet och där var det ju en hel del människor må jag säga. antar att systemet är stängt imorgon? har mitt vin nu iaf. måste handla mat tills midsommarmiddagen ikväll, jag ska leta efter en sovsäck också. dagens förmodliga börda är att jag ska sy om min nya klänning, jag tycker den är lite för lång. i like it shorter. men jag gillar inte att sy! så jag tror jag mest kommer sitta och svära vid sy maskinen.

21:57

jag längtar väldigt till fredag! ska fira midsommar i vänners sällskap ute på singö. jag tror det kan bli kanon! bara regn och spindlar håller sig borta.

imorgon är det dags för mig att träffa min jobbcoach. få se om han verkar vettig. jag vill mest ha hjälp att skriva ett bra CV och få lite motivation. efter mötet imorrn ska jag förbi systemet och införskaffa lite vin till fredagen. bäst att vara ute i tid, vill inte stå i långkö på fredag.

nu ska jag snart hoppa i säng. ska bara prata lite till med soffan på msn. nighty night.

what else should I be? all apologies


17 juni

jag vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om det bara är min pollenallergi som spökar, men snorig är jag & nyser gör jag konstant. skulle satsa på att det är pollen. jag hoppas det är det för jag vill inte bli sjuk till midsommar!

nån annan än jag som såg på tyra banks show idag? så djävulskt vidrigt! handlad om tjejer som var beroende av att äta sjuka grejer så som sårskorpor, toapapper (hon åt ca en halv rulle om dagen), kritor m.m. äckligast var när dom visade bild på en hårklump stor som en limpa som man opererat ut ur en tjej. bläää, inte min kopp te!

nu ska jag ringa sofia och prata om midsommar. smell ya later!

lite bilder från joakims student



















it's a hard thing faking a smile when it feels like i'm falling apart inside

lillebrors student blev ganska lyckad. vi klarade oss ifrån regn under utspringer men precis när vi skulle åka ifrån parken då började det ös regna! det blev dock en liten regnpaus så vi kunde cabba ner och cruisa genom norrtälje en stund med brollan. sofia var snäll och körde runt honom :) efteråt blev det fest här hemma. jag, sofia & simone tog oss ner på staden senare på kvällen. jag fick en dålig snabbfylla *do'h*. men men, huvudsaken är att lillebror hade en bra dag.

de senaste dagarna har jag varit helf off. allt känns bara blöh. jag har spenderat dagarna i sängen stirrandes upp i taket och undrat va fan jag ska göra med mitt liv? all ork och motivation är som bortblåst. jag känner mig mest som ett tomt papper. jag kanske borde söka mig till en sekt och bli totalt hjärntvättad, glömma allt gammalt och bara bli bossad runt på av nån annan, slippa ta egna beslut eftersom jag ändå aldrig lyckas göra rätt. helt plötsligt så förstår jag hur stackars vilsna själar hamnar på sånadär fucked up ställen. jag är själv helt jävla vilsen just nu. varför ges man inte en karta över livet när man föds?

imorgon ska jag på informationsmöte hos arbetsförmedlingen. måste sitta och skriva CV nu. har skjutit upp det hela dagen. min utdelade jobbcoach ringde mig imorse och honom ska jag träffa på torsdag. med andra ord är arbetsförmedlingen the place to be denna vecka om man vill se mig i mitt misär. jag kan ju alltid hoppas på att bli positivt överaskad därborta.

nu har ju blivit utdelade ännu ett sånt där härligt klagoinlägg av mig. jag kan inte rå för det. cynikern i mig växer var dag. nu äre det skicka cv som gäller, godnatt.

00:11

nog blev jag mörk. jag är jätte nöjd! men kommer nog ändå behöva färga en gång till.

jag kan inte fatta att min lilla bror tar studenten imorgon .. eller idag rättare sagt. ny dag nu. och tänk att det är 2 hela år sen jag tog min student! vart tog tiden vägen?

nu ska jag bränna klart en skiva sen sooova! upp tidigt imorrn som gäller, sen blir det fullrulle hela dagen. vi hoppas att regnet och åskan håller sig borta, åtminstonde under själva studentfirandet! godnatt

19:57

nu sitter jag här med färg i håret. borde ha färgat mig tidigare ikväll men evelina var hit en stund och som vanligt när vi väl börjat prata så flyger tiden iväg. så ja, nu känner jag mig lite stressad. ska sitta med färgen i ungefär 45 min. färgen räckte inte till hela mitt hår så underhåret blir typ rött, men det gör inget för jag färger mer till midsommar sen. det gick INTE bra att färga själv! själva överhåret funkade ju men sen nää, det blev mer färg i ansiktet än i håret, så då var ingela snäll och hjälpte mig :) nu får vi se hur resultatet blir. jag har ju alltid en hatt ifall jag ser alltför jävligt ut.

15:48


var upp tidigt idag igen, har hunnit med en hel del men det är bra mycket kvar som ska göras inför morgondagen. just nu väntar jag på mat och lyssnar under tiden på queen. sen ska jag färga håret! nu ska jag bli mörkhårig igen, har saknat min mörka färg. det senaste halvåret har jag varit rödhårig och innan dess hade jag en massa blonda slingor. får se hur bra resultatet blir den här gången, ska färga själv :/ inte det lättaste när man har långt hår som jag. mamma brukar annars hjälpa mig men hon är ju för tillfället handikappad. jaja, helt galet ska det väl inte bli iallafall. wish me luck!

10 juni

det är mycket som ska göras nu inför min brorsas student på fredag. har en känsla av att morgondagen mestadels kommer bestå av stress stress och lite mer stress.

idag har jag varit på arbetsförmedlingen. duääääeh säger jag bara. inte blev jag noge klokare efter mitt besök där. ska tillbaks dit för tisdag för informationsmöte. yay, can't wait ...

det blev inget särskilt munters inlägg det här .. bloggen är min egna klagomur.

cherry cherry boom boom

det blev utgång igår iallafall. gick över till grannen där felicia & co va, drack vin och hade det trevligt. jag & felicia matchade varann nationaldagen till ära, hon i blå klänning och jag i gul klänning. lite söta är vi allafall! sen gick vi ner till teatern. träffade sofia & björn där och joinade dem på dansgolvet. drog hem strax innan stänging och satt med sofia borta vid badhuset en stund och bara pratade lite. gjorde planer till midsommar och så. oh well. här kommer lite bilder.

kattungarna hade kul med felicia, frågan är: hade hon lika kul?


och den här lilla sötnosen gosade jag med


nadine var nyss hemkommen från kryssning så jag kollade på hennes bilder


kolla så fint vi matchar!


sen skulle vi alla vara med på kort, det gick ju sådär..






träffade som sagt var sofia & björn på teatern






idag har jag varit och röstat. det var typ dött i vallokalen.
skönt att ha det överstökat. tvivlar på att svenskarna röstar fram nåt vettigt.



having fun


gårdagen var väldigt trevlig. tjejerna kom till mig ganska sent men vi kom igång ganska bra ändå! hamnade sedan på teatern där vi spenderade större delen av tiden på dansgolvet. vägen ner till staden var ändå roligast, alla skruvar lossnade totalt och det roligaste i världen just då var ordet mens. shit alltså haha. underbart!

idag är det sveriges nationaldag. jag har inga större planer för ikväll.
får se om jag tar mig ut eller stannar hemma. båda alternativen är lockande.


20:13

har precis tagit kvällens första klunk vin, sitter och lyssnar på heart - what about love. such a good song! väntar på att linnéa ska slå en pling och joina mig i vinpimplandet. ikväll blir det utgång med 2st favoriter, linnéa & evelina.vi lär nog få det väldigt trevligt. ska ha min nya klänning på mig ikväll. ny frilla, ny klänning ;) awsome! trevlig helg


my new shoes





it all started with a big bang


mitt nya favorit program är the big bang theory. dom är så sjukt nördiga! love it. sheldon är min favorit, kan inte annat än skratta när han yttrar sig. nu ska jag hoppas in i duschen! ciao

4 juni

idag firar vi den 3:e födelsedagen på mindre än 2 veckor i vår familj. idag är det pappas tur att bli 1 år äldre. grattis till honom! så snart blir det födelsedagsfika och sånt, ska bara smälta all mat jag proppade i mig till middag.

paperdoll


igår va jag hos evelina och klippte mig. blev kvar där ett bra tag då vi hade en lång pratstund med fika innan vi kom till klippandet. är iallafall väldigt nöjd! skönt med kort lugg och sisdådär 1 dm kortare hår. nu ser jag fram emot att färga det.

idag har jag varit nere på stan och shoppat lite för födelsedags pengarna. fick med mig hem en rödrandig söt klänning, 2-pack tunna leggings, eyeliner och ocean spray. nice med lite nyttt. ikväll ska jag ner på stan och ta ett glas med linda. blir trevligt :)

you're tearing me apart

idag va jag upp tidigt. skulle vara hos doktorn 8.15. va tvungen att gå dit för att få min astma medecin utskriven, fick också allergitabletter mot pollen utskrivna. när jag kom hem satte jag mig och kollade på ung rebell med världens underbaraste james dean. varför finns det inte karlar som han längre?





senare kommer linda hit och fikar. ska sen hem till evelina ikväll och klippas!
gud så underbart. ungefär såhär vill jag ha mitt hår nu:

som en ung och oförstörd lindsay lohan.

header


1 juni


idag fyller jag år. hela 21 år gammal blir jag. ska bara ta det lungt och fira med familjen ikväll. väntar på att pappa ska komma hem så jag får mina paket :) en annan som fyller år idag är lilla nattis, som blir 4 år gammal.

har suttit ute idag och blåst såpbubblor. jag fick en hel del sånt i lördag and i love it! nu är det snart dags för mat, jag har hittat en ny vegetarisk sak som är sjukt god!


RSS 2.0