bad dog

sofiap skickade sms till mig kl 14 idag och keff som jag är såg jag inte det förens vid halv tio nu ikväll. jag är lika intresserad av min mobil som jag är i min vänstra lilltå ungefär. det hon skrev var iaf att stefan hade biljetter över till åkersberga revyn imorgon och att jag skulle försöka få tag i honom. vore guld om han har en biljett över till mig! vet ni hur sjukt roliga dessa revyer brukar va? förra årets låg jag nästan på golvet och garva under en sketch. har skickat ett sms till honom så får se om han hör av sig, seg som han är hör han säkert av sig i sista minuten. jag vet hur den gubben funkar. om det inte blir revy imorgon så kommer jag som planerat bara ta det lungt, halsen är fortfarande ganska svullen.

min hjärna är fan fucked. varje gång jag lägger mig och sover tidigt så vaknar jag varje gång exakt samma tid (kl 02) och kan inte somna av. så jävla kefft! jag vill sova nu, är så himla trött. men jag får väl försöka hålla mig vaken i 1 eller 2 timmar till.

jag undrar om någon ser att clowner inte ler

kom inte upp vid 10 som planerat, men med tvång tog jag mig upp vid 11 iaf. är så himla trött! det är kallt och mörkt. låg och kollade på sid & nancy i min varma säng, men var tvungen att gå upp eftersom jag var påväg att somna. somnar jag nu så kan jag inte sova ikväll, och jag planerar att somna tidigare ikväll. sid & nancy är en ganska bra film, skådespelarna gör bra rollprestationer men hur mkt av filmen stämmer in i verkligen? inte sådär jätte mkt skulle jag tro. sitter här vi datorn nu och nördar, lyssnar på charta 77 just nu och knaprar på halstabletter. fick en femmalott av mamma idag, vann 20 spänn! yeah baby.


< orginalet - gary oldman & chloe webb >

K

sov till halv fyra idag så nu kan jag självklart inte sova. imorgon ska jag tvinga mig upp vid 10, vilken tid jag än somnar inatt. det enda undantaget är ifall jag har feber igen, den kommer och går och bästa sättet att få bort den tycker jag är att sova. såg den nya serien gossip girl idag! för tidigt för att säga ifall den är bra eller dålig, men den verkar ganska bra. han som spelar "chuck"  är het! veckans avsnitt av i huvudet på gynning var bara löjligt tycker jag, det bara upprepades samma saker hela tiden.

det är inget bra på tv:n just nu, bara repriser från tidigare idag. är alldeles för rastlös för att lägga mig och kolla på film. nu när jag känner efter så är jag lite hungrig, kanske skulle jag ta mig en ostmacka eller två?

image409

somewhere over the rainbow

ja, nu har jag gått och blivit sjuk igen. det började kännas i halsen redan igår sen under natten svullnade den allt mer och mer. vaknade av att jag inte kunde prata och hade feber. har därför legat till sängs större delen av dagen och kollat på lite filmer, hann med ett par stycken faktiskt. kollade först på en massa extra material från the wizard of oz innan jag la mig och kollade på själva filmen, sen hann jag med 2st marx filmer också (animal crackers & a night in casablanca). pressar halstabletter och dricker äcklig medecin och hoppas på att bli bättre snart, ska eventuellt till farmor ihelgen och då kan jag inte vara sjuk. har sovit från och till idag så jag har lite svårt att sova.


-

i'm siick :(

January 27th.

lina blev till slut klar borta hos nora och jag mötte henne nere vid vigelsjöskolan runt halv nio. vi gick en snabbis bort till coop och handlade lite godis sen gick vi snabbt hem till mig, eftersom det var fruktansvärt kallt. satt här och mest nördade, kollade lite på tv. vi kollade på coldcase som handlade om en sekt detta avsnitt, kom på idén att vi kanske borde bilde en sekt. en skön sådan :) haha, det vore nåt. sen försökte vi fatta hell boy men vi kom nog in i den för sent. grymt dåliga effekter!

just det! jag glömde berätta att jag har fått en fin bula i pannan. blev knockad av en 2-åring igår. tilde och jag lekte och hon blev lite överexcalterad och stångade mig. först vart bulan ganska stort, men efter att suttit 2h med is mot den blev det lite mindre. men den syns fortfarande, och känns. aja, nu ser jag väl lite hård ut iaf ;) alltid nåt.

nu ska jag väl lägga mig och kolla på tv eller film, får se vilket det blir.
godnatt! image403


c'est la vie

fredagen blev ganska lyckad. vi hade det trevligt här hemma hos mig när vi gjorde oss i ordning och förkrökade lite. linda blev nöjd över våran suprise och bar de fina prinsess accessoarerna hela kvällen! mobergs var helt ok, det tråkiga var väl att det märktes att 90:orna börjar invaderat nattlivet. oh well, dom måste ju också få ha kul.

igår (lördag) fyllde linda år, då hade hon lite party hos sig. vi satt där och drack i ett par timmar sedan skulle de flesta ink. linda vidare till mobergs och då åkte jag hem. där väntade bröderna marx boxen som pappa köpt tidigare på dan! satte mig direkt och kollade på a night at the circus.

just nu gör jag inte så mkt. har väntat på lina i typ 4h. hon åkte in till n-tälje vid fyra tiden och skulle bara hjälpa nya ägaren till nora att klippa noras klor sen skulle hon komma hit, sa hon då. hon skickade sms nyss och bad om ursäkt för tidenfördröjningen och skulle försöka komma hit snart, så får se om hon kommer någongång.




<3

jag älskar verkligen mina brudar.

January 25th.

idag har det varit fullt upp. gick och mötte camilla vid två tiden nere på bussstationen, sen blev det en snabbis förbi skomakarn och hämta mina skor.  sen gick vi hem hit och kollade på projektfilmen och fikade. sen kom lina och tilde vid sex tiden, lina åkte igen och då busade jag lite med lillan. sen kom lina tillbaks med evelina. vi har suttit och nördat vid köksbordet, sen kom linda (the birthday girl) och vi gav våra prinsesssaker till henne. hon är så söt i dem :) nu gör vi oss i ordning och dricker groggar, snart blire utgång! gissa vart vi ska ;)

image393

January 24th.

har hängt med lina en stund ikväll. först var vi ner på stan och sprang runt i lite butiker, sen promenerade vi bort till coop och sprang runt lite där. helt sjukt vad vi svettades, måste ha gått i superfart för att svettas så i det kalla vädret. efteråt gick vi hem hit och åt lite mat och sen vi hängt inne på mitt rum och nördat som vanligt.

image392

January 23rd.

idag har jag gjort absolut ingenting. jag har suttit vid datorn och följt alla rapporter som kommer fram en efter en om heath ledger. jag är så chockad över hans plötsliga död. det är så sorgligt när någon så ung dör.

jag har haft en sån fruktansvärt huvudvärk idag.
ska snart lägga mig och sova, förhoppningsvis kan jag somna direkt.

image391

RIP HEATH LEDGER (1979-2008)

image390

den otroligt snygga skådespelaren hittades död idag,
dödsorsaken är än så länge oklar men man tror det är drog relaterat.
hemskt tragisk, han var en av dagens hollywoods bästa skådespelare
och var på väg att bli riktigt stor. fruktansvärt synd på en sådan talang.
det är extra sorgligt då han lämnar efter sig en 2 åriga dotter.

det är en sorgens dag för hela kvinnosläktet.

January 22nd.

sov knappt nånting inatt. sov kanske 1, 1½ h som mest. jag kunde inte sluta tänka på min vän som går igenom nånting väldigt jobbigt just nu. du vet att jag finns här för dig gumman

blev väckt vid 9 av mamma och släpade mig upp ur sängen. till min fasa möttes jag av - snö. NOOOO! utbrast jag och ville springa tillbaks till min säng och ner under täcket. men, jag var tvungen att få i mig lite frukost så jag huttrade mig ner på köksoffan. tur att vi hade pucko.

åkte in med mamma till sthlm för shopping vid 11, pga av att det var halt var det förseningar och skit. blev en hel del springande ut och in i affärerna, va i typ alla h&m butiker nära sergels torg. fyndade lite iaf! köpte en klarblå tunn klänning för 49.50 och en ljusgrå lite glittrig tunika för samma pris. sen fyndade jag ett brett rött skärp för 10 kr! helt sjukt bra. mamma köpte en mörkgrön väska för 79.50 och ett par örhängen till mig, hon är allt bra ibland.

när vi skulle åka hem var det fullsmockat nere vid tågen mot mörby, fyfan säger jag bara. tillslut kom vi med ett av tågen och kunde bege oss hem. var grymt trött efter denna dag och bristen på sömn. jag känner mig mentalt frånvarande, i'm somewhere else.

nu vill jag bara sova. godnatt! ♥

jag, grouchos okända dotter?

image389

SÖNDAG

har precis ätit tacos. fan vad gott det var och fan så mätt jag är! sitter och kollar på one tree hill men nu är det paus. jag är riktigt lat idag, försöker hitta ork för en dusch. har lite bär kvar från igår, ska snaska de med glass senare.

image388

LÖRDAG

somnade bra igår, somnade runt tolv tiden vilket jag tyckte var bra för då skulle jag förmodligen komma upp i bra tid idag. trodde jag ja. hade ställt klockan på 9, vaknade halv 9 och ställde om klockan till 10 för jag tänkte ligga och dra mig en stund till och tänkte att klockan skulle ringa då ifall jag råkade somna om. vid 13 kom pappa in "nu får du väl ändå gå upp, klockan är ett!" god damnit mumlade jag och gick direkt upp. jag måste ha knäppt av klockan i sömnen, är duktig på det. det är som en reflex antar jag :p

gick upp och traskade in i köket för lite frulle, till min förtjusning när jag öppnade kylskåpet så jag PUCKO! åh, smaskigt tänkte jag och greppade tag i den och ett stort glas. sen la jag mig i sängen och kollade på lite tv en stund, låg och laddade inför att ta av mig pyjamasen. det var så fruktansvärt kallt så jag ville helst inte gå ifrån mitt varma täcke men till slut tog jag mig upp och klädde på mig lite mer "jag-är-vaken kläder". sen dess har jag växlat lite mellan tv:n och datorn. när pappa skulle åka och hämta våra pizzor som vi beställt slängde jag snabbt på mig ett par jeans och åkte med. tänkte att lite luft vore nice, men det var det inte för det blåste och regna förjävla mkt. har firat mamma lite mer idag med riktig tårta (jordgubbstårta, mm). ikväll ska jag frossa med bär och lite choklad, ska kolla på nån film också men vilken vet jag inte ännu. synd att jag inte fått hem bröderna marx "en dag på cirkusen". jag längtar tills vi ska beställa marx boxen!

FREDAG

så trött, så svaaag. har varit sprungit runt nere på stan och letat presenter. blev sista minuten shopping då pappa fick lön just idag (själv är jag ju bankrutt). efter mkt springande fram och tillbaks i alla klädbutiker så lyckades jag ta mig hem med lite presenter, förhoppningsvis uppskattas dem. men mamma brukar bli glad över det mesta så det gör dem nog :) ikväll ska jag ta det lungt och det ska bli så skönt! ska kolla på simpsons filmen tillsammas med familjen (-jocke).

image387

GRATTIS MAMMA!

image381


kärlek i tystnadens tid

Har du Glömt vem jag är?
Har du glömt om vi var?
Säg mig vad gör vi nu?
Det är visst bara vi kvar.
Hela huset är tyst nu.
Denna skymning violett.
Jag tror jag minns hur man älskar,
fast på ett annorlunda sätt.

Här får du dagarna som aldrig kom,
dagarna vi inte visste nåt om.
Vad vet vi om kärlek i tystnadens tid.

Åhh.. Jag bär din ring och du bär min.
Åhh.. Kunde betyda någonting
Åhh.. Jag har min hand ännu i din.
Åhh.. Snälla titta dig omkring.

Detta är kärlek i Tystnadens tid.

Aldrig lätt att släppa taget.
Bara låta nånting ske.
Men nu är tonåren över,
det känns märkligt jag vet.
Vi kunde gått rätt mot botten,
spolats bort för längesen.
Jag är så glad att vi lever,
och jag känner nåt än.

EY

nu ska jag kolla på BORAT,
får se om den är så bra som jag hört!

image379

snygg är han iaf .. eller hmmm.

TORSDAG

dagen blev inte alls som planerat. sov lika dåligt inatt som föregående natt, kanske inte ska lägga mig så tidigt iaf. gick upp och åt frukost vid elva sen gick jag och la mig igen eftersom jag hade en sån fruktansvärd huvudvärk. somnade och låg till sängs till nu på eftermiddagen. min katt har varit med mig hela dagen, han sov sött brevid mig hela dagen och nu springer han ut och in ur mitt rum och vill gosa. han ligger just nu som en liten puff längst upp i min säng. han är så söt! ska lägga mig och krama honom nu.

ONSDAG

otroligt nog så är jag faktiskt trött nu. har precis borstat tänderna och gjort mig i ordning för sängen. ska lägga mig och kolla på tv en stund, om det finns något att se vill säga. gör det? förhoppningsvis kommer jag upp i tid imorgon, jag har ställt klockan på 9 och vad skönt det skulle bli om jag kom upp då.

idag har jag varit otroligt lat och strosat omkring med pyjamas hela dan. no more lazy days! fr o m ska jag bättra mig och få saker och ting gjorda. imorgon hade jag tänkt hinna med lite saker, bl a tänkte jag vara duktig och hjälpa mamma med tvätten och sen måste jag kila ner på stan och leta efter en födelsedagspresent till mamma (hon fyller år på fredag!).

jag har suttit och kollat efter jobb idag på internet och det finns faktiskt en hel del att söka, mest i stockholms området då och det är inte mig emot. imorgon ska jag ta mig i nacken en gång för alla och skriva ett cv! (är så arg att jag inte sparade mitt cv som jag skrev till sommaren) så kan jag sätta igång med jobbsökandet sen! jag ser fram emot den dagen jag lyckats ro hem ett jobb, det är så tråkigt att gå hemma nu.

godnatt! ♥

möh.

nattens sömn var inget att hurra över. somnade första gången strax efter elva, vaknade vid två tiden och kunde inte somna om, så jag la kollade på en film som gick på 3:an. efteråt gav jag det ett nytt försök och somnade väl runt fyra tiden. sen hade jag mardröm efter mardröm, hann inte mer än somna förens jag vaknade efter dessa obehagliga drömmar. resultatet blev att jag försov mig imorse så min garderob städning får vänta ytterligare 1 eller 2 dagar. nu ska jag försöka komma ur min pyjamas!

out with the old.

igår fick jag ner alla julsakerna, nu väntar jag på att få tillbaks mina vanliga prydnadsaker som ligger nerpackade i lådor där julsakerna ska ner. tänkte ta mig i kragen och städa under veckan, ta lite ytor dag för dag. idag har jag ägnat mig åt garderoben. men inte åt insidan (som ser ut som den råkat ut för en atombomb) men utsidan. har tagit ner en massa affisher och tidningsutklipp som jag haft uppe. har bytt ut allt mot några få enstaka affisher på vardera sida, annars blir garderoben så ful eftersom den är vit och full med fula märken. imorgon ska jag försöka mig på insidan! bäst att försöka komma upp i tid och sätta igång med det för det lär ta ett par timmar.

image378

2 år.

igår var det 2 år sen helga gick bort.

image377

"These tears I've cried,
I've cried a 1000 oceans.
It seems I'm floating in the darkness.
Well, I can't believe that I would keep,
keep you from flying.
And I would cry a 1000 more,
if that's what it takes
to sail you back home"

January 14th.

Idag va jag hos sofia och kollade på film. sofia köpte lite fika till oss som vi gottade oss med framför tv:n. efter filmen tog vi oss en långpromenad runt solbacka och grind. har inte varit där runt på år och dagar. det var lite nostalgiskt och många minnen kom upp på vägen. i högsstadiet hängde jag en hel del där ute, speciellt i början. har många nördiga och pinsamma minnen därifrån. det var iaf lite mysigt med en eftermiddagspromenad tycker jag! jag borde börja med det.

Sen när vi tyckte att vi gått färdigt gick hem till sofia igen och kollade på början av simpsons filmen. sen skulle sofia iväg på gympa så då skjutsade hennes mamma och hon snällt hem mig på vägen. hade tänkt börja plocka ner lite julsaker nu, inte alla men det mesta iaf så jag har det gjort.

Dagens citat: Sofia " vem går upp här & kollar liksom? förutom vi"



off to harsjövägen.

ska snart bege mig hem till sofia och kolla på film.
hon har inte sett ice age 2 än så vi ska kolla på den.
har spenderat morgonen med bröderna marx & en rejäl frukost.
ska byta om nu och ringa henne snabbt, sen drar jag.
hoppas det inte är alltför kallt ute, jag fryser redan.

peter stormare är så jävla skön!

image368

"jag ska bli rektor"

fasoner.

gårdagen blev inte alls som planerat. jag & lina hade värsta planerna inför kvällen men inget gick vägen. vårt fia med hutt spelande får ligga på is fram tills löning, vi var så lata och det tog för lång tid att göra oss i ordning. vi kom också fram till att det nog inte var så kul att spela på två, evelina & therese bangade ju oss.

lyckades få med linda ut iaf, tillsammans åkte vi upp till mobergs med han som köpt linas hund. det var väldigt skönt med skjuts. mobergs var från början till slut ganska öken, när lina sedan övergav mig blev det inte bättre. då vart jag faktiskt lite sur  "jag kanske inte är arg imorgon, men just nu är jag fett arg", så sa jag och så är det, idag ska jag skälla lite lagom på henne sen är det lungt. jag blev iaf kvar på mobergs med linda, hade varit taskigt att tjata med henne ut och sedan bara dra så jag gjorde det bästa av situationen. vi hade ju ganska kul när vi gick hem iaf, blev underhållna av robert & roger som vi träffade där. och jag har ett nytt smeknamn för linda, ett väldigt fint sådant också .. hummern ;) klockrent. jag lägger upp bilder ifrån gårdagen lite senare, orkar inte det nu.

ikväll tänkte jag slappa framför tv:n. ska kolla på en av mina favoritfilmer hade jag tänkt, 'some like it hot'. fick den i julklapp efter en lång längtan. den är fruktansvärt rolig och bra, man kan inte annat än älska den. till denna sköning blir det poppade popcorn och skruvar, gott.

image367

möh.

är så fruktansvärt trött, skulle jag lägga mig ner så somna jag direkt. men jag kan inte lägga mig än för jag är inte riktigt klar med allt som måste fixas innan, nyduschad och fräsch är jag iaf. jag ser fram emot att snart lägga mig i min säng och bädda in mig med täcke och filt, mmm...

January 10th.

har haft en riktig heldag med lina idag och vi sprang runt ganska mycket och överallt. ungefär såhär har dagen sett ut: mötte lina halvvägs mot bussstationen lite innan tolv - gick förbi ungdomsmottagningen en snabbis - kollade lite i butikerna på stan, lina köpte lite tjejtjaffs - gick till tatueringsstudion och pratade - fika på tullen i 1 ½ timma - sen ungdomsmottagningen igen - mötte upp evelina borta vid ansgarsgården - tatueringsstudion igen, blev kvar där ett par timmar och supporta lina som gjorde klart vingarna - apoteket för helosan - optikern för linas snea glajjor och slutligen skildes vi åt.

sitter här vid datorn nu, trött med ont i magen. men jag har norpat mammas varma magkudde som hjälper ganska duktigt, pratar med lina och magnusson på msn vilket alltid är roligt. imorgon blire party

lyckorus



I'VE GOT LIFE LIFE LIFE LIFE

image366

såg på hair ikväll, en underbar film!

January 7th.

vaknade av att min klocka ringde 9.30, hade gärna sovit ett tag till. när klockan närmade sig 12 drog jag mig ner till kryddan och mötte soff, hade lovat att följa med henne på JC rean som börjar idag. fanns faktiskt inte något större utbud av roliga kläder där, mest ylletröjor i olika modeller och färger så vi drog vidare över till sisters. där gjorde soff ett par rejäla fynd! hon köpte 3 eller 4st tröjor, en kuvertväska och armband, allt för ca 800 kr .. inte dåligt pinkat med tanke på att tröjorna kostat 500 kr styck förut. blev trötta efter den långa kön till kassan och gick till tullen för fika. jag kunde bara inte motså den underbara chokladkakan! så det blev en sådan för min del medans sofia var duktig och åt en stor lunch med bakad potatis. vi lyckades också göra bort oss, rejält (om det nu uppmärksammandes, vilket vi hoppas det inte gjorde). efteråt blev det en snabbis till h&m där sofia fyndade mer och jag passade på att köpa nytt svart nagellack (äntligen!). sen var sofia tvungen att skynda sig upp till jobbet och vi skildes åt. nu sitter jag här trött och väldigt hungrig, väntar på pyttipanna och stekt ägg.


fet kärlek!

image361

till bröderna marx som är så fruktansvärt bra! deras sätt att agera och visa uttryck är underbart, comic acting när den är som bäst. jag inspireras väldigt mycket av denna sorts agerande när jag själv spelar teater. när jag och emelie övade "i väntan på godot" (som vi tyvärr aldrig spelade upp) använde jag mig mycket av deras kroppsspråk, det passade så bra i den typen av dialog. åh chico, han är så himla söt ^^ jag kan inte rå för det men jag tycker att han är så charmig .. om han ändå bara inte hade föds 101 år innan mig och varit död sen 60-talet .. suck.

andra liknande och underbara komiker som jag gillar är helan och halvan, charlie chaplin och the three stooges, fet kärlek till dem alla för deras underbara verk!

igår

image360

lés tattoo

image357

image358

image359

TATUERAD

japp, nu är jag tatuerad!
gjorde inte alls så ont som jag trodde det skulle göra
och snabbt gick det också, ca 25 min.
bilder kommer sen!

SPAGHETTITOMTE

imorgon ska jag tatuera mig och jag är faktiskt lite nervös.
det känns typ som när man ska åka en karusell man aldrig åkt förut,
men tror man vet hur det ska kännas men endå vet man inte.
när jag väl sitter där och precis innan han ska börja lär det
även påminna av känslan när man väntar på att karusellen ska rulla.
det känns skönt att ha med lina iaf :)

PIZZATOMTE

what hurts the most, was being so close
and having so much to say
and watchin you walk away
never knowing, what could have been
and not seein' that lovin you
is what i was tryin to do

it's hard to deal with the pain of losing you everywhere i go
but i'm doin it
it's hard to force that smile when i see our old friends and i'm alone
Still harder gettin up,
gettin dressed, livin with this regret
but i know if i could do it over
i would trade,  give away all the words that i saved in my heart that i left unspoken

ÄNTLIGEN!

image356

nu har jag sett den stora premiären.
men inte på intiman som jag hade velat, men på tv.
FY FAN VAD BRA DEN ÄR!

2008

det börjar inte bra..

RSS 2.0