the magic bus


har lånat filmen into the wild av en kompis. såg den igår. sjukt bra!
en sann och helt fantastisk berättelse. ett måste för filmälskaren!

robertpattinson


RIP UFFE LARSSON (1956-2009)


we just keep on dreaming, dreaming is free


i wanna be sedated

igår fyllde jeffy år och hade liten födelsedagsfest hos sig. blev utgång sen, hamnade på mobergs där stämningen sjönk lite. men annars var det en helt ok kväll, minus all onödig dramatik som tycks dyka upp överallt.

your lipstick stains on the front lobe of my left side brains


mina naglar är syndigt svarta & ikväll är det fest!

00:17

jag hoppas att ni röstat vidare calle till idol nu ikväll;) annars blir jag lite blöt i ögat. själv slängde jag mig över telefonen direkt efter programmet. tycker att det är helt galet att en kille med sån talang inte är en självklar finalist medans vissa som är betydligt sämre går vidare.

efteråt kollade jag på skavlan. tycker att jay-z verkar va en rätt härlig dude och tycker fortfarande att anna anka verkar sakna en eller flera delar till sin hjärna. oh well. nu har det blivit dags att dra sig mot sängen, vet inte om jag ska börja glo lite på nån film eller läsa lite innan sovdags. får se vad det blir. hörs imorrn, nighty night

fekat forevah



walking in memphis

jag & felicia hade en fantastiskt mysig dag igår. vi drack varm choklad, drack té, pratade en massa, planerade halloween, såg på idol m.m. vår playdate slutade halv 3 inatt.


vi är lite (jätte!) kära i denna fantastiska karl. calle kristiansson från årets idol, han måste ju gå vidare! annars kan ni räkna med arga insändere i diverse svenska tidningar. åh calle <3

 


jag tror inte man ska lyssna när dom kallar oss för dårar

idag är det tvätt & fekat time som gäller. just ni sitter jag inlindad i en filt och dricker cappucino, fryser nåt överjävligt!

if i were a boy

idag har jag kämpat mot mensvärk. lika kul som alltid. men hey, sånt man får stå ut med som brud. inte nog med att tjejer har mens i flera dagar, det måste göra ont och förvandla oss halvt till monster också. what's up with that liksom!

mick jagger & jerry hall


16:59

dagen har spenderats med min söta sofia. vi gick först en sväng på stan och kollade på lite höstkläder, sen åkte vi hem till sofia och fikade. vilken tur att sofia skjutsade hem mig för precis när innan jag kom hem började det spö regna. åh nu börjar det bli mer höst väder, me likey!

let's get physical


18:33

ny vecka och en friskare sådan. härligt! evelina var förbi på en fika tidigare, satte oss utanför i solen och drack cappucino. det var så skönt att träffa en kompis. har haft så tråkigt de senaste dagarna. att vara sjuk är okej 1 eller 2 dagar, men blir det fler dagar så kan det inte bli annat än långtråkigt.

supernatural



i think i know what my unfinished business is: you.


21:06

äntligen är jag på bättringsvägen. jag är grymt seg fortfarande men annars mår jag rätt bra, bara lite små hostig och täppt i näsan. jag ser verkligen fram emot nästa vecka då jag kan träffa mina kompisar igen. har saknat deras söta ansikten.

nu ska jag kolla på film, ska se just like heaven. har haft den på datorn hur länge som helst så tänkte passa på att se den nu.

dags att köra psykisk utvärdering för idol sökande?

vad är det för människor som sitter och väntar i timmar bara för att sen komma in till juryn och skämma ut sig för hela sverige? går du in till juryn och spelar luftgitarr och tror att du sen ska gå vidare, då är du ju helt klart dum i huvudet.

idag mår jag inte alls bra. jag har väldigt ont i kroppen och näsdukarna bor så gott som i min näsa, dvs att jag går runt med fina små pappersstrutar i näsborrarna. jag har underhållt mig med att klippa ut en massa mat och kak recept ur mammas gamla tidningar idag, har fått ihop en hel hög och fler tidingar ska få smaka på saxens vrede innan jag är klar.

nu ska jag lägga mig och kolla på filmen control, som jag fått låna av johan. han kom förbi med den igårkväll när han hörde att jag var sjuk, bra snällt av honom!


där har ni johan springandes i bakgrunden. att fånga johan på kort är inte det lättaste,det är ungefär lika lätt som att få med lochness odjuret eller snömannen.

sense and sensibility

imorse vaknade jag och kunde knappt få fram ett ljud. efter lite varma drycker och halstabletter så har jag återfått det mesta av min röst. jag har börjar hosta som fan och näsan börjar rinna lite smått. jag blir nog inne hela veckan.

granntanten räddade min dag. hon gav mig jane austens "förnuft & känsla" på dvd, väldigt väldigt snällt eftersom jag älskar jane austen! så jag har legat i sängen och kollat på den. nu kom mamma in med en massa nya kataloger som ploppat ner i brevlådan såhär sent, åh hallelujah! billigt nöje yes indeed haha. jag är på förvånandsvärt bra humör idag, känns skumt.

RIP PATRICK SWAYZE (1952-2009)

"NOBODY PUTS BABY IN THE CORNER"






'cause i'm a wanderer

nu tänkte jag ta och lägga mig. först ska jag läsa och lyssna på lite musik i hörlurarna, sen blir det nog film: the wanderer, som jag inte sett på jätte länge! godnatt

marx växer så det knakar


18:05

det är inte så pjåkigt att ligga sjuk. man får gå runt i pyjamas och sova hur länge man vill utan att nån tjatar. såhär mot kvällen är det mysigt att fördriva tid med en massa film. ikväll börjar svenska hollywoodfruar! det ska jag lätt se, dom låter ju helt efterblivna på reklamen "jag tycker det ser bättre ut när mannen kör". jag tror det kan vara rätt underhållande. nu ska jag lägga mig framför tv:n och se vad tv världen bjuder på. ciao!

sjuk

svullen hals: check
hosta: check
snorig näsa: på g

japp. jag är sjuk.
så nu bäddar jag ner mig i sängen
och stannar där de närmsta dagarna.
tråk tråk tråk.

ego girl




det har varit så himla skönt att bara ta det lungt ikväll. jag har ätit chips med dipp och sett filmen bobby som gick på 2:an. bra film smockad med bra skådisar! lindsay lohan är verkligen jätte snygg i den filmen, till skillnad från nu.. jag ska mysa ner mig under täcket nu och kanske glo på mer film. jag hoppas det regnar imorgon så jag kan stanna i sängen hela dagen. jag hoppas också att min hals mår bättre imorgon. godnatt!

17:13

min hals känns svullen och inte alls bra.
jag hoppas inte jag blir sjuk nu! det vore ju bra typiskt.

uschusch. ikväll blir det film & myskläder.
varma drycker låter nice för min onda hals.

i wish i knew how to quit you


yesterday

igår var det full fart hela dagen. först träffade jag camilla, gick en sväng på stan sen gick vi hem till mig och drack cappucino. evelina joinade oss sen och då drog jag fram lite kaffe och mer fika. när flickorna gått kom sofia & oscar förbi och hämtade mig, vi var till johan och fikade vilket var väldigt trevligt. när jag sen kom hem satte jag mig med mamma och såg lite bröderna marx.




kattack


nu ska jag ut på promenad med fredrik & fika på södra bergen.

ibland vill jag också bara slå sönder allt


i roslagens famn

jag & söt soff åkte ut till grisslehamn idag och åt en härlig lunch. grisslehamn är förjävla vackert såhär års, dessvärre väldigt tomt nu när sommarn är över. vi tog oss en liten promenad i det varma vädret, det var verkligen sommar varmt ett tag idag!

på väg hem stannade vi till hos sofias morföräldrar, dom bjöd på fika & vi fick med oss lite plommon hem. jag har haft en väldigt mysig eftermiddag med andra ord. vi borde åka på fler utflykter sofia ;)





evelina


du är världens finaste & jag älskarälskarälskar dig!
låt ingen någonsin få dig att tvivla på hur underbar du är.
words can't express what you mean to me darling.

say whaat?

kollade på tyra banks show idag. det är helt galet hur hjärndöda många av dagens ungdomar är. "jag vill verkligen ha barn för det skulle föra mig och mitt ex närmare. han har sagt att han inte vill ha barn nu eller i framtiden men om jag blev gravid så kanske han skulle ändra sig. jag har ett jätte bra jobb, jag jobbar på ett snabbmatsställe, jag bor hemma också så min mamma skulle nog hjälpa till att försörja barnet" .. woow, ren dumhet alltså. ta du dina snabbmats pengar och köp en riktig hjärna istället för den där plastankan du har i huvudet.

geleråtta

jag är så sjukt seg. vill mest bara ligga i min säng och glo klart på sista säsongen av oz. men jag har lyckats ta mig upp och fått på mig lite kläder. nu ska jag nog kolla runt lite bland bloggar.

kräftskivan







14:48

förra året var jag på hela 3 st kräftskivor.
inte illa för en som inte ens äter kräftor ;)






hey big spender

wow baby, vad jag har fyndat idag! i outlet butiken hittade jag en blå midjekort kavaj, en lång randig tunika med öppen rygg och en storstor mörkgrå tröja. 75 kr för det var inte dåligt. sen tog vi en sväng förbi pingstkyrkans loppis som låg i närheten, där fyndade vi allihop. jag köpte en lp-skiva med frank sinatra för 2 kr, en randiga stickad tröja och 2 st väskor. it's all good baby, it's all good

nu har jag målat mina naglar röda och magen börjar kurra, ska nog koka mig ett par ägg.

good morning sunshine, the earth says hello

det här händer inte mig ofta men idag vaknade jag faktiskt strax efter 7 och var pigg! jag försökte somna om men sen gav jag upp och gjorde i ordning lite frulle istället, la mig och kollade lite på oz eftersom ingen annan var uppe.

om en stund ska vi ta en tripp lite norrtälje outlet i görla. dom säljer alla kläder för 25 kr, så det är ju absolut värt ett besök! sen ikväll är det kräftis kräftis kräftis ;D


15:49

har hållt på med mat större delen av dagen, pajer ska lagas & cheesecake ska bakas. om jag ska vara ärlig så har mamma gjorde det mesta jobbet då jag knappt kan sätta igång en ugn. jag har lovat att dammsuga hela lägenheten istället. jag ska väl sätta igång med det nu, har också tänkt plocka lite i mitt rum. på med musik och away we go

23:26


idag va jag ner på stan med mamma för att hitta något snyggt till helgen, men jag hittade inget som lockade och då gjorde jag något väldigt vuxet, jag lät bli att köpa för köpandets skull! duktigt va?

va förbi kupan på vägen hem och köpte med oss 3 st lp-skivor, we likey. har nu ikväll varit ut en snabbis med sofia och handlat det mesta till kräftisen. men det viktigaste blir vi utan, hattar! vi gråter men får försöka klara oss ändå.

katemossvougerussiaseptember


that's what friends are for


jag vill säga puss till min söta vänner som stöttar mig så fint under min hår situation! vad underbart att ni accepterar och tycker om mig fastän jag ser ut som en sprängd kyckling!

idag har jag minst sagt haft en trevlig dag. dagens spenderades ju hemma hos födelsedagsbarnet felicia, där vi åt gottgott och hade det mysigt. sen nu ikväll har jag promenerat lite med sofia och planerat inför kräftisen, väldigt kul har vi haft! nu ska jag lägga mig med hörlurarna i öronen och läsa nya sofis mode. godnatt darlings!

blondes do not have more fun


ungefär såhär ser jag ut nu. ni får ursäkta kladdet under ögonen,
jag grät som sagt var en sväng igår. jag kallar den här bilden; sad chickenface.

mitt liv som kyckling

igår gick något så fel så fel. evelina skulle lägga i några slingor i mitt hår men slutresultatet blev att jag praktiskt taget är hel blond! eller snarare gulorange. jag var nära på att dö igår när jag kollade mig i spegeln. ni måste förstå chocken jag fick, jag har varit brunett hela mitt liv så helt plötsligt är jag blond! jag hade passat in i ett avsnitt av top model då för shit vad jag grinade ett tag haha. mitt hår är det bästa jag har och det ser helt fuckat ut nu och det fick mig att börja stor böla, annars gråter jag inte för sådana småsaker. men idag har jag börjat acceptera mitt tillfälliga öde. jag får leva med detta i nån vecka tills jag kan färga om det, vill inte utsätta håret för allt mkt påfrestningar direkt. men ja kära vänner, så ni vet så ser jag helt galen ut just nu, men det är bara tillfälligt! ni får se bild vid ett senare tillfälle, så ni vet vad ni har att vänta er. jag ser ut som en sprängd kyckling..

oh well. nu ska jag snart till felicia på födelsedagsfika! tååååårta!

GRATTIS FELICIA!


IDAG FYLLER MIN BÄSTA PARTNER IN CRIME 21 ÅR! GRATTISGRATTIS SNYGGING <3

RSS 2.0