party like it's '89

sitter just nu hos lina, dricker öl och lyssnar på lite 80-tals musik. laddar inför kvällen ;) har precis blivit färdig, lina tycker att jag är skit lik big brother kitty med min snea rosett och mina blåmålade ögonlock. förstår inte hur man orkade göra sig i ordning varenda dag på detta sätt.

ska åka in till norrtälje om ca 1 h, pontus är snäll och skjutsar in oss. hoppas inte det är alltför mkt kö, blir jobbigt att stå ute i blåsten med mina ostadiga ögonfransar. we're gonna party like it's 1989 tonight!

xoxo
KatZ, the one and only.


harlow winter kate madden debut

image476

now that's a cute baby!

tjejsnack v.9

  • har du några djur, ras och vad heter de?
    - ja, en finfin kisse. han heter egentligen hassan (inte vi som gett honom namnet!) men vi föredrar att kalla honom haz, hassi eller bullen.
  • är det nåt djur du skulle vilja ha, vad?
    - det är många djur jag skulle vilja ha t ex en liten gris, en liten hund, en ödla & en schimpans! :D
  • är det nåt djur du INTE skulle vilja ha, varför?
    - en spindel, räknas det? jag skulle nog tacka nej till djur som kan döda mig lätt.
  • om du fick vara ett djur en dag, vilket, varför just det?
    - förmodligen ett kattdjur.
  • finns det något djur du är rädd för, vilket?
    - spindlar! sen vet jag inte riktigt, skulle jag bo i djungeln så skulle jag säkert vara rädd för många djur.

http://mlilja.net/tjejsnack


29 feb

idag var jag uppe tidigt. kom upp ungefär när klockan ringde, snoozade i typ 10 min. sen blev det frulle och jag lärde mig en ny sak: jordnötssmör är inte gott! mackan som bestod av just jordnötssmör åkte snabbt ner i papperskorgen, det fick bli gurka istället. mm, gurka.

har sprungit runt hela morgonen och letat efter kläder tills ikväll. hade en outfit i huvudet igår men den satt inte som jag skulle så då var jag tvungen att hitta en ny outfit, tror jag har hittat en nu som får duga. ska börja packa i ordning allt som ska med hem till lina och gör mig i ordning snart men jag känner att jag måste få en liten paus först. the klädissue really gjorde mig stressad.

sleepy

image475imorgon så ska mamma opereras då. hoppas att det går bra och hoppas att de gör rätt den här gången så hon slipper ha ont mer. har själv svårt för att lita på doktorer och tanken på operationer får mig att kvävas, och det är inte så konstigt med tanke på alla tabbar doktorer har gjort på mig. är lite nervös inför mammas operation, men förhoppningsvis går allt som det ska.

börjar bli ganska trött nu, ska nog lägga mig ner och kolla på tv en stund. förhoppningsvis kan jag somna i tid så jag kommer upp imorgon. lär först gå upp vid halv 5 när mamma åker och önska henne lycka till och sen lär jag sova fram tills nio typ. går jag upp senare än nio får jag väl lina efter mig :p

28 feb

denna dag har varit good. väcktes av lina runt halv 10 imorse, precis när jag hade bestämt mig för att sova till 10 så ringde hon. så himla typiskt lina. när jag hade pratat klart med henne var det lika bra att gå upp direkt så jag inte somnade om, lovade att ringde lina vid halv 12 för att se ifall jag skulle vara klar till kvart i ett när henne buss kommer in. vid 11.32 hade jag ännu inte ringt lina och lina ringde därför mig, värsta vad hon var punktlig av sig idag.

drog mig ner och mötte henne på bussstationen, sen blev det en sväng förbi ros där hon skulle lämna jobbpapper. sen ner på stan, syftet med denna dag var att shoppa lite tills imorrn. först blev det en sväng förbi house of pain för att se om cribba var där, vilket han inte var. glömde sedan bort att gå tillbaks senare. gick runt och kollade lite i klädbutikerna en stund. inne på åhléns sprang vi på evelina och therese som kollade på bokrean. gick alla fyra sedan till tullen och fikade lite, satt kvar ett tag och pratade och skrattade. det var väldigt trevligt. sen blev det shopping, kom hem med ett par nya svarta leggings och ett par svarta benvärmare från h&m.

imorgon blir det partay, ska bli så nice! det är 80-tals fest på mobergs! jag & lina har kirrat ihop passande outfits såklart. jag döör om de spelar video killed the radio star, ryser bara på tanken.

frances bean cobain



27 feb

skulle ha träffat lina idag men vi skippade det eftersom hon hade lite ont i halsen. min mamma ska opereras på fredags så varken hon eller vi runt omkring får komma i kontakt med sjukdomar så vi kan smittas, blir hon sjuk så får hon inte operaras och hon har väntat länge nog. kändes onödigt att riskera något då, så jag och lina tänkte avakta och träffas eventuellt imorgon istället.

adorable!

victoria beckhams yngsta son cruz är typ världens sötaste!




TISDAG

image468
taxi med underbart rolige och super cute jimmy fallon. love him!
kl 21.00 på kanal 6.

ÅRETS FLUGA

årets accessoar är utan tvekan the baby bump!
det råder barnhysteri i hollywood.


nicole richie nicole kidman angelina jolie jennifer lopez


jessica alba gwen stefani christina aguilera cate blanchett jamie lynn spears

just to name a few.

tired

är fruktansvärt trött, lär somna direkt när jag lägger mig ikväll. skönt!
ska försöka hålla mig uppe tills jaga pedofil programmet börjar och se det.
sitter och kollar lite outsiders just nu, en sak slog mig:
hitills har alla program denna säsong haft med sex att göra! idétorka eller?

there's always something

denna dag började bra sedan blir den lite mindre bra. sofia kom och hämtade mig i förrmiddags så åkte vi ner på stan. väntade på att sofias pengar skulle komma in, gick till café hörnan under tiden där sofia bjöd på god fika (ostfralla, chokladboll & loka). sen gick vi för att kolla ifall pengarna hade kommit, det hade de inte så vi tog oss en runda på stan och in i de flesta klädaffärerna. efter ännu 1h gick vi och kollade kontot igen, fortfarande inga pengar så vi tog bilen och åkte upp en sväng till kärleksuddan och satte oss där och njöt av det underbaara vädret. jag längtar verkligen till sommarn nu, can't wait! sen när det började blåsa åkte vi ner till staden igen och nu hade äntligen pengarna kommit in. blev ännu en runda på stan och sen skjutsade sofia hem mig.



när jag kom hem gick jag direkt in till kissen min som låg i mammas och pappas säng. tyckte han såg helt sliten ut och skulle ge honom lite kärlek när jag upptäckte att hela han var ty sönderslagen. hela ansiktet var fullt med otäcka sår och blod, inte konstigt att han inte såg så pigg ut! när jag skulle tvätta såren med desivon började han skrika och jag kände mig jätte hemsk, men jag var ju tvungen att tvätta dem. han är alldeles slut, bara ligger och orkar ingenting. det är hemskt att se honom så eftersom han annars är så livlig. han är ju min lilla bebis så jag har honom hos mig hela tiden och vaktar honom som en mamma ska. hoppas han mår bättre snart. ingenting får hända min älskling, då dör jag.

nu ska jag ta mig en joggingrunda.

February 25th.

good morning. känner mig sådär lagom pigg efter de få timmars sömn jag fått. somnade vid 7, gick upp vid 9. vet inte varför det var så svårt att somna igår, låg i flera timmar och försökte somna för jag visste att jag skulle upp ganska tidigt idag.

såg filmen excess baggage inatt och damn va snygg benico del toro var snygg i den!  synd att han inte är lika het längre. skulle ha offrat vänstra lilltån för att få spelat alicia silverstones roll i den filmen ;) hehe.

nä, nu ska jag klä på mig lite och möta sofia!
have a nice day ya'll



February 24th.

så har ännu en vecka kommit mot sitt slut. det är helt galet hur snabbt veckorna passerar förbi, man hinner ju knappt med. känns lite lagom jobbigt. har iaf gjort upp planer för den kommande veckan.

sänder de inte oscarsgalan i sverige detta år? eller är det jag som missat det i tv tidningen. får väl annars läsa i tidningen imorrn vilka det nu blev som tog hem priserna. många intressanta nominerade i år!

nu ska jag se ifall det är någon bra film på tv.

bored

denna dag har bara varit tråkig. glodde skit festivalen ikväll, bara skit bidrag som vanligt. bara björn som gör det värt att lida igenom! efteråt visste jag inte riktigt vad jag skulle ta mig till så jag ringde till lina och pratade med henne i 3 timmar. pratade om en massa sjuka saker som vanligt.

ska väl lägga mig och glo på film snart, eller nåt.

February 23rd.

image449god i'm bored. vet inte riktigt vad jag ska göra, är för rastlös för att titta på film och för lat för att göra något ansträngande. borde städa min garderob när jag ändå inte har något att göra, men orkar jag det? nä, det gör jag nog inte.

snart får mamma och pappa gäster, så hela köket kommer vara occuperat (stavas det så?). kommer nog försöka hålla mig på rummet mestadels, tycker det är så jobbigt när de ska börja fråga mig en massa saker som "vad gör du nu?" "vad ska du göra?" "vad vill du bli då?". är inte riktigt på humör och har ork för sånt idag, hehe.


björn afzelius - sång till friheten



the pink panther.

image446har precis sett den nyaste rosa pantern, den från 2006 alltså. den var ganska rolig men inte sådär jätte bra. beyoncé knowles är inte en bra skådespelerska! och det störde jag mig på varenda scen hon var med. fånig roll också, gissa vad? jo, popstjärna såklart.

nu ska jag bädda ner mig och kolla på kråkguldet!


they took our jobs!



February 22nd.

image445har varit och fikat med camilla idag, vilket var trevligt. fikade på tullen som vanligt, kunde inte låta bli chokladtårtan. blev kvar på fiket en bra stund efter att vi hade fikat klart och pratade en massa. kom in på ämnen på andra värdskriget och foto bl a :) efteråt gick vi hem till mig och pratade lite mer. kollade lite i gamla skolkataloger och åt mammas nybakade blåbärsmuffins. vad jag älskar blåbär! jag riktigt lider med de som är allergiska mot dessa underbara bär.

February 20th.

image444jag har en sån jävla nackspärr. har varit tvungen att ligga till sängs större delen av dagen eftersom jag är typ funktionshindrad för tillfället. inte nog med att handleden tar kål på mig, nu måste jag ha ont i nacken också. jag ser ut som våra gamla granntant med skenor och skit. fattas bara att ögat svullnar upp så ser jag ut som quasimodo! ni vet, ringaren i notre dame. kanske kan få extra knäck i notre dame då?

ska snart lägga mig med en varm vetekudde tryckt mot nacken och kolla på sarah silverman show. det är en skön humorshow! går på 2:an kl 22.50.

tired

ikväll är det tv:n som gäller! först gossip girl kl 20. jag har sett tillräckligt många avsnitt nu för att konstatera att det är en väldigt bra serie! blake lively som spelar serena van der woodsen är sjukt naturligt vacker. älskar det faktum att  karaktären blair waldorf pressar audrey hepburn stilen! love audrey ♥ sen kl 21 är det i huvudet på gynning som gäller, handlar om groupies ikväll.

image443

tuesday

image442är så himla trött, sitter och verkligen kämpar för att hålla ögonen öppna. tvingade mig upp vid nio imorse efter bara några timmars sömn. hade egentligen ingen större anledningen att gå upp tidigt men känner att jag inte kan fortsätta sova borta dagarna. gick upp och åt lite frukost, sen satte jag mig på motionscykeln en stund och kollade på våra bästa år reprisen. nu väntar jag på dagens avsnitt, börja om ca 10 min. ska ta min baugett som ligger i kylen och väntar.

geeky

image441läste att åhléns har stor bokrea. ganska många intressanta böcker för mycket bra priser. är väldigt sugen på att köpa ett par stycken. ska smöra lite för pappa när han fått lön, kanske kan jag få en bok eller två :)

har fortfarande ont i handleden. tror att jag har en spricka eller att det gått ur led, just den punkten som gör mest ont hoppar när jag rör runt min handled.

nu ska jag kolla på outsiders, handlar om udda relationer idag.
sen hade jag tänkt se det där jaga pedofil programmet som börjar!

i like

hade mobilen på ljudlöst under natten. när jag vaknade idag hade jag 7 missade samtal och ett nytt meddelande, alla från lina! jag tror att någon saknade mig ;) haha.

sitter och kollar på elle galan just nu. kul kul med alla snygga kläder som visas. mindre kul när jag påminns om att jag inte har pengar att köpa nya snygga kläder till mig. det är nästan så man vill gråta. jag kanske skulle starta min egna välgörenhetsfond?

melodifestivalen

fråga: lyssnar dom ens igenom bidragen innan dom tar med dem?

do the borka liksom, wtf?

like whoa!

emelies och min filmkväll igår var riktigt mysig. köpte smågodis och pommes pines att mumsa på under kvällen. pommes pines är gudomligt gott! det märktes att jag inte riktigt hade hjärnan med mig när vi handlade. "ko meter? vad är det? vad fan är ko meter?", "kattis, kometer. du vet, som finns i rymden..". nästan pinsamt så dum jag var, haha. hann med en hel del filmer, de 2 planerade + simpson filmen också. sen kollade vi på veckans avsnitt av hjälp också, får ju inte missas. när vi inte orkade se fler filmer så satte vi oss och kollade igenom skolkatalogerna från roden och lite gamla bilder som jag hade på datorn från när vi var typ 16,17.

jag har så grymt ont i min högra handled, smärtan är inne på sin fjärde dag. har ingen aning om vad jag gjort för att få så ont men det blir bara värre iaf. får ge det ett par dagar till och se om det går över annars får jag väl kolla upp det. är på dåligt humör idag för ingen fattar hur ont jag har. lina kanske kommer förbi senare ikväll, då kanske jag blir på bättre humör.

weee!

image440
om ungefär 1h kommer emelie och hämtar mig, så ska vi åka och köpa lite gottgott till kvällen. ikväll har vi filmkväll! äntligen. ska börja med att se dum och dummare - när harry mötte lloyd. den är så jävla rolig! sen ska vi försöka med shrek 3 också. blir komedikväll iaf! annars vågar kanske inte emelie åka hem i mörket ;) nu ska jag hoppa ur min morgonrock och in i myskläder.

aww!

image439

christina aguilera och hennes en månad gamla son, max liron bratman.
max betyder "the greatest" på hebreriska och liron "my song", passande namn!
the greatest song.

princess of the ice

jag känner mig klumpig idag. började dagen klumpigt. skulle göra i ordning lite frukost och när jag skulle ta ner brödet från skået så råkade jag slå till en knäckebrödspåse som krashade på golvet. hälften av knäckisarna ramlade såklart på golvet och gick sönder, smulor över allt. så där satt jag med halvt öppna ögon och plockade upp alla smulor medans jag mumlade lite morgontrött för mig själv.

idag är det alla hjärtans dag, eller som jag kallar det: alla stjärtars dag ;)
lägger upp en mysig låt for all you lovebirds out there to enjoy!



tjejsnack v.7

  • Hur ofta äter du mat ute?
    - inte alls ofta, jag föredrar att beställa hem.
  • Vad/vart äter du då helst?
    - pommes frites på burger king typ
  • Vad har du på din favoritpizza?
    - ost, tomatsås och ibland beasås
  • Provar du ofta nya ställen/maträtter, varför/varför inte?
    - mja, när jag är stan
  • Går du ofta på café och fikar, vad?
    - ja, ibland. älskar tullens chokladkaka! oemotståndlig.
http://mlilja.net/tjejsnack

sparkles

min stund idag med emelie var toppen. hon kom hit vid ett tiden och då satte vi oss och fikade lite. kunde inte sitta i vardagsrummet eftersom att mamma lite väl högljuda vän satt där med mamma, så vi satt i min säng istället. passade på att äntligen byta julklappar med varann, sådär 2 månader sena. jag fick en mugg med oss på! jätte häftig och söt. sen fick jag även en liten guldig neccesär med änglatryck på. hon vet vad jag gillar den bruden ♥

åkte efter våra fika som planerat till gamla skolan. mötte upp stefan väl där inne, mötte även vidar som vikarierar lite där för stefan. gick tillsammans ner till cafeterian och satte oss där och pratade länge, ca 1 ½ h satt vi där. pratade om allt möjligt och hade det allmänt trevligt. jag är så avundsjuk på vidar som ska på lördag åka till usa och resa runt där i 2 månader. lät hur spännande som helst!

vilket skönt väder vi hade tidigare idag, varmt! kunde ha på mig tunnare kläder vilket var nice. när vi skulle åka hem var det däremot svinkallt och blåsigt som fan, midre nice när man var tunnklädd. skönt att emelie har bil!


and i wake up, put on my make up

image434det gick riktigt bra för mig att komma upp idag när klockan ringde 9. gick och gjorde i ordning lite frukost, sen satte jag mig i sängen och kollade lite på bröderna marx go west. sminkat och fixat håret för ett tag sen, hade så mycket tid över så jag hann locka håret lite också. ska byta om snart så jag är ready to go sen när emelie kommer. tänkte äta en liten lunch nu innan. emelie kommer hit vid ett och då ska vi åka till gamla skolan och hälsa på stefan hade vi tänkt. hoppas bara att han är där som han sagt att han ska! annars blir vi lite putt. nä, nu blir det lunch. ciao! / K

bored

jag har haft en sån himla seg dag idag. klockan ringde imorse vid 10 och jag hade inte alls någon lust att gå upp. så jag låg kvar i min varma säng med bullen, ställde klockan på 11 istället. måste ha stängt av den i sömnen sen för väcktes av mamma vid 12 och hade inte något minne av att klockan ringt. mamma skulle iväg till sthlm och jag tänkte att jag skulle se dagens avsnitt av våra bästa år. knäppte på tv:n och kollade lite på våra värsta år fram tills våra bästa år (jobbigt att de heter så lika) började. efter knappt halva programmet fick jag ont i huvudet, kändes och lät som jag hade en sandtavla där inne. så jag tyckte att jag kunde ta mig ännu en tupplur, ställde klockan på 14.00 och när klockan väl ringde där snoozade jag i en halvtimme tills jag tyckte att det var dags att gå upp på riktigt.

har typ rört mig som en sengångare här hemma. pratade med emelie i telefon en stund, skrattade så jag grät. ska träffa henne en stund imorgon! hon kommer och hämtar mig kl 13.00. får se henne framför ratten för första gången ;)
ska snart lägga mig och kolla på film, tänkte se vuxna människor. om jag inte har somnat vid 2 tiden så kommer jag kolla på en reality serie som jag olyckligtvis fastnat för. forever eden heter den och jag såg den redan 2004. nu har man börjat sända den om nätterna och jag kan inte låta bli att kolla. hemskt! alla har vi våra brister.

och ni måstemåstemåste bara se den här sjukt roliga sketcen
med andy samberg & zach braff! http://www.youtube.com/watch?v=jVZ93rbE8qc

GRATTIS CAMILLA 20 ÅR!

image433

hoppas att du har haft en fin födelsedag ♥

dorky

idag har jag börjat söka lite jobb, har bl a skickat en intresseanmälen till h&m och en ansökan till glitter i sthlm gallerian. ska skicka lite mer imorgon hade jag tänkt.

lina kom förbi mig ikväll och stannade här tills för en stund sen. satte oss och åt lite rostade mackor och drack pärondryck medans vi pratade nördsaker. vi planerar att eventuellt åka till årets peace and love festival, sex pistols spelar ju. vore klart värt att se dem.

haz var lite rolig idag. packade ur min väska och la den på sängen, han tyckte antagligen att den såg väldigt skön ut för han klättrade direkt ner i den och la sig. han är så himla söt min bäbis.

image430

turning the pillows round and round

idag råkade jag sova till klockan två fastän jag somnade ganska tidigt igår. gick och la mig efter titanic och somnade nästan direkt. har börjat söka jobb idag, håller på att skicka runt mitt cv till olika affärer. satsar just nu på att få ett butiksjobb. skulle helst vilja kamma hem ett jobb i täby, eller sthlms innerstad. vore kanoners!

emelie ringde mig tidigare ikväll, har inte pratats vid på väldigt länge vilket märktes. blev ett ganska långt samtal vilket var trevligt. ska ha våran länge planerade filmkväll på fredag, ser verkligen fram emot det. ska försöka träffas någon gång i veckan också och ta oss upp till roden och hälsa på stefan hade vi tänkt.

ska göra mig lite i ordning nu, sen ska jag lägga mig och kolla på cabaret. blev sugen på den. imorgon fortsätter jobbsökandet och jag ska försöka städa lite i mitt rum.

image429

shakespeare's sonnet 18

shall I compare thee to a summer's day?
thou art more lovely and more temperate:
rough winds do shake the darling buds of may,
and summer's lease hath all too short a date:
sometime too hot the eye of heaven shines,
and often is his gold complexion dimmed,
and every fair from fair sometime declines,
by chance, or nature's changing course untrimmed:
but thy eternal summer shall not fade,
nor lose possession of that fair thou ow'st,
nor shall death brag thou wander'st in his shade,
when in eternal lines to time thou grow'st,
so long as men can breathe, or eyes can see,
so long lives this, and this gives life to thee.

let's take a trip to the stars

image428åkte in till sthlm igårförmiddag och mötte upp faster susanne vid tekniska. vi hade en mycket skum gubbe på bussen, mot slutet av resan började han springa runt i bussen och prata om gud. han började låta roligt också och då kunde varken jag eller mamma hålla oss ifrån skratt. när vi mött upp susanne tänkte vi leta upp en av optikerna som mamma ska prata med om glasögen, en av dem på listan fanns i sturegallerian. så vi var tvugna att åka dit och leta, kände jag mig fel placerad där? jo. jag skulle nog ha putsat skorna innan.

sen blev det lite shopping. gina tricot hade alla reavaror för 29 kr! jag hittade en grå kjol och röd/svart randig tröja som satt ihop som mamma köpte till mig. på h&m köpte jag ett metallfärgat skärp och en nät baskerliknande huvudbonad. blev bra många timmar inne i stan, susanne bjöd oss på en stor fika också. åt supergoda choklad och vanilj kakan och varm choklad.

vid sex tiden var vi äntligen färdiga med stan och begav oss hem till susanne i vallentuna. hennes lägenhet är så jävla fin! hon har världens skönaste badrum, golvet är varmt! underbart, som lasse berghagen skulle säga. jag ska få ha lägenheten själv 1 vecka i sommar när susanne åker utomlands! på gården finns en affär och en pizzeria/krog. gick ner till pizzerian och åt pizza sedan blev det en snabbis in i affären också för lite snacks. måste sett så fult ut när vi gick ut ifrån pizzerian och sedan in i affären som ligger vägg i vägg, haha. när vi kom hem satte vi oss och kollade på let's dance. jag har aldrig kunnat sett det programmet tidigare för det är så dåligt, men han grisbonden är ganska fin alltså ^^ så det funkade. sedan såg vi hjälp och hjälp vad kul det var! love it. satt resten av kvällen på soffan och pratade och drack vin tills vi gick och la oss fem imorse.

åkte till farmor idag när pappa och jocke kom och hämtade oss. fikade lite, sen drog jag och jocke ner till centrum en stund. jocke höll på och få foten överkörd på vägen hem till farmor. "vad fan vad det där! han måste fan ha fått körkortet i flingpaketet". kom hem för en stund sen och har ätit lite nu och så. ska snart sätta mig och kolla på film, vet inte vilken dock. på http://katz.bilddagboken.se/ finns det lite bilder!

we are amazed but not amused

imorgon åker jag & mamma till min faster och blir kvar där till lördag. pappa kommer och hämtar oss på lördag förmiddag och då ska vi vidare till farmor och fira henne födelsedags som varit. åker in och möter faster susanne vid ett tiden imorgon och då är det tänkt att vi ska gå i stan ett tag, ska passa på att köpa nya leggings hade jag tänkt. ska bli jätte kul att vara hos susanne imorrn, she's so cool.


cold

pga att jag sov så länge igår så somnade jag sent inatt. somnade vid halv 6 och var tvungen att gå upp kl 7. snubbar från roslagsbostäder skulle hit och greja tidigt. gjorde mig lite i ordning när jag väl tagit mig upp ur sängen och sen åt jag lite frukost. bänkade mig framför tv:n i vardagsrummet medan gubbarna sprang runt här. trodde dem skulle vara här längre men de var klara efter ca 10 min, skönt. tvingade mig att vara vaken till våra bästa år reprisen och efter den bäddade jag ner mig och haz i sängen och somnade ganska direkt. skulle bara ha sovit tills våra bästa år började igen men sov lite längre ändå, får se reprisen imorrn igen. min förkylning har blivit bättre, jag hostar inte lika mycket vilket är skönt!

jag är fortfarande grymt trött, men får inte somna igen.
ska lägga mig och kolla på the war at home nu, sen ska jag göra nudlar.

such a beautiful song



February 5th.

image423usch vad jag inte mår bra idag. har legat med feber större delen av dagen och inte orkat så mkt. det är inte förens nu som jag orkat ta mig upp ur sängen. idag är det ju fan fettisdag! ska jag äta semla? ja-a! kan ni fethajja. när jag var mindre fattade inte jag att det hette fet tisdag, utan trodde att det hette fettis dag. haha!

hoppas alla gör som jag och njuter av en semla idag! :)

February 4th.

image419idag har jag legat mest till sängs hela dagen och hostat. väcktes av att jag hade sånt där fruktansvärt äckligt slem i halsen, ni vet sånt där slem som känns som snor typ. fyfan vad äckligt det är, får kvälningar så när jag får upp det i halsen. har legat och kollat på fanny och alexander idag. den filmen är så grymt bra, ett riktigt mästerverk! den har allt man kan önska sig i en film, fantastiska skådespelare och grym regi. allan edwall är en skådespelare som jag alltid tyckt om (ni vet hans som spelar emils pappa etc.), sen är jan malmsjö med också. jag kom på mig själv under en av hans scener som den elaka biskopen att jag tyckte han var så fantastisk. har faktiskt träffat honom! han brukar komma och kolla på sommarteatern och är jätte trevlig!


SÖNDAG

att springa runt i tunn kofta och leggins i fredags kanske inte var det smartaste. nu är jag ännu mer sjuk, hostar som fan. så den även nästan vecka lär jag ligga hemma och kurera mig!

jag är så himla hunrig, bara väntar på maten just nu. ska äta parisare! gottigt värre.
efter maten ska jag städa lite, byta sängkläder och duscha (om jag orkar).

chacka bella!

gårdagen var kanon! kom hem till sofia vid sex tiden och lämnade av lite saker där. en halvtimme senare åkte vi in till åkersberga. möttes av stefan inne på bergateatern, det var kul att träffa honom igen. har inte träffat honom sen vi firade honom i oktober. revyn var så sjukt jävla rolig! jag började garva så fort ridån gick upp och sen garvade jag mig igenom allt förutom dansnummrena. dom är väldigt duktiga dom som är med.

efteråt blev det utgång i åkersberga. gick och mötte sofias kompis cissi och hennes kompisar, sen gick vi till tommy's. det är typ åkersbergas svar på mobergs. väldigt litet, världens minsta dansgolv. men det var ganska soft ändå, toaletterna eller toaletten var däremot riktigt hemsk! fyfan. vid tre tiden hämtade sofias mamma oss och vi åkte hem. när vi kom hem la vi oss direkt och småsnackade lite tills vi somnade. vaknade vid nio imorse och kunde inte prata. jag låter verkligen hemskt idag. innan jag åkte hem kollade jag och sofia lite på team america och fyfan vad vi garvade, så himla rolig! måste se fortsättningen! åkte hem med 11.47 bussen, kände mig inte särskilt sexig med mina fula joggingbyxor och gårdagens smink men va fan, orkade inte gör mig i ordning.

dog nästan på väg hem från stationen, blåste något överjävligt. och nu, nu är det helt plötsligt snö igen! fuck that. när jag kom hem kollade jag lite på tv och sen sov jag en stund. kollade på film för en stund sen med brorsan, såg black christmas. den var inte bra alls! tänkte kolla på lite mer film om en stund.



lovefool

har precis pratat med sofiap. efter revyn blir det utgång i åkersberga. ska sova hos sofia. har precis packat alla saker jag ska ha med, har säkert glömt nåt. ska hoppa ur pyamasen nu och sen drar jag mot bussstationen. slipper åka ända inte till åkersberga själv, möter sofia vid roslagskulla och sen skjutsar hennes mamma oss. skitbra!

love me love me

February 1st.

det blir revy ikväll! stefan ringde mig för en stund sen. och vet ni vad han sa?
- hej kattis, det är stefan! väckte jag dig?
- nä, jag har faktiskt precis gått upp.
- jaha, synd.


så typiskt honom! han ska iaf fixa gratis biljett till mig ikväll, så han har sina goda sidor med :) det enda jobbiga är att jag måste åka ut till åkersberga och försöka hitta till bergateatern. jag har varit där flera ggr innan och borde hitta tid tycker man, men när jag kommer dit så försvinner mitt lokalsinne totalt! förhoppningsvis får jag tag i sofiap senare och ber henne att möta mig vid stationen typ.

RSS 2.0