bara för att liksom.

namn: Katarina
kön: kvinna
ålder: 19 år
längd: ca 165 cm
smeknamn: katZ, kattis
hårfärg: svartfärgat
ögonfärg: blå, ibland blågröna

har du någonsin:

ätit sushi? - nope
varit ihop med någon som varit otrogen?
- nope
klättrat på berg? - ja, på små berg
sett vita huset? - live, nej. tv, ja.

antingen eller:

kallt eller varmt?
- kallt, fast inte för kallt då
spets eller satin?- satin
svart eller rött? - svart
regn eller snö? - snö
rosor eller tusensköna? rosor
vår eller höst? höst
matte eller engelska? engelska!

det motsatta könet:

gillar du någon just nu från det morsatta könet? - lite kanske
vet den om det? - det tror jag inte
vad tittar du på hos en man - ögonen och leéndet

gillar du att:

ge kramar? - ibland,om jag är på humör
ge massage? - nej
gå promenader i regnet? - ja, korta promenader

övrigt:

vad gjorde du förra sommaren? - jobbade på biblioteket & träffade kompisarna
svär du för mycket? - ja, jag svär nästan hela tiden
när duschade du senaste? - igår kväll
vilken färg är det på dina byxor just nu? - svart
vilken låt lyssnar du på just nu? - ingen alls
vad är brevid dig just nu? en säng
saker på skrivbordet? remote control, mobilladdare, anteckningsböcker + massa crap
hur ser ditt skrivbord ut? - furu, sånt där datahörnbord
vad var det sista du åt? - en morot
vem vill du spenderar resten av ditt liv med? - min kisse
har du en lavalampa? - nej
hur är vädret just nu? - varken sol eller regn
vad gjorde du igår kväll? kollade på tv och tog det lungt
vem pratade du med sist på telefon? lina
vad gör dig glad? - att spela teater och att sjunga
vart skulle du vilja åka? usa! paris & london
vill du ha barn? - ja, en vacker dag.
vad ska dom heta? tristan & satine

grattis puman!

idag fyller min vän hanna jonsson a.k.a puman 18 år! :)

image96

det kan inte hjälpas.

satt och kollade lite på nyheterna nyss, kollade på en massa sändingar om ingmar bergmans död. såg ett klipp ifrån en presskonferans där bl a peter stormare medverkade. det var verkligen rörande. peter stormare berättade om sin realtion till denna mästerregisör och kunde inte hålla in tårarna. och då kunde inte jag heller göra det så jag började gråta som ett litet barn. för detta berör mig faktiskt lite. det är som dom säger på tv, det känns som en epok i filmvärlden tagit slut. nu vet jag iaf att drömmen om att en dag få jobba med honom är över.

image95

du har berört oss, och idag minns vi alla din magi.

I wanna stand with you on the mountains ♥

idag har jag träffat mina sötnosar.
pratade med felicia på msn imorse och vi bestämde oss för att träffas en stund innan hon skulle iväg. tog en sväng förbi nadine och hämtade felicias väska, sen gick jag och mötte felicia borta vid parken nedanför roslagsskolan. medans jag väntade på henne så passade jag på att vila mina mörbultade tår. det är aldrig kul med nya skor, får låta mina mellantår (fuck you tårna alltså) läka lite innan jag sätter på mig dom skorna igen. efter ett litet tag kom iaf min babe och då gick vi till video city eftersom att bruden behövde sin fix (coca cola missbrukare). jag fick också en cola, hon är bra schyrre min babe. sen var vi tvungna att ha lite bananer också så då blev det en snabbis in på kryddan också, 2 bananer i var blev det. sen bosatte vi oss i busskuren mitt emot kryddan och snaskade vårt gottgott. väntade på lina i ett halvår eller så sen kom hon och co (dvs daniel, tilde och nya hunden nora). fick äntligen träffa linas doggy, nora. den var söt, kan den inte alltid vara lika liten? och nora, det namnet får hon inte behålla. det vore häftigare ifall hunden hette BOOM BOOM BABY. det heter den iaf i min värld, det eller YOUGHURTDOPPADE BANANCHIPS. det var en trevlig eftermiddag med brudarna, längtar tills vi träffas igen!

image94

JAG ÄLSKAR DIG, FEKAT FOREVER!


bara för att liksom.

image93

sånt som jag önskar mig just nu;
1.en plommonstop hatt (jag är verkligen dödskär i dem!)
2. ett par svarta & ett par militärgröna shorts
3. ett par schyssta hängslen
4. pengar (jag är så himla fattig nu!)
5. biljetter till någon schysst konsert
6. att teateråterföreningen ska ske snart!
7. spela teater dagarna i ända
8. körkort & körförmåga


Ingmar Bergman 1918 - 2007 ♥

idag har filmvärlden förlorat en av sina största, ingmar bergman är död.
han var utan tvekan en av de största regisörerna i sveriges filmhistoria, hans verk var magiska. jag känner en stor sorg över att vi har förlorat honom, trots hans höga ålder (89 år) så är det en chock att han är borta. jag kommer att sitta fastbänkad framför tv:n idag och kolla på extrasändningarna om honom.

image92

vila i frid.
du är aldrig borta, du lever föralltid vidare.

the simpsons

filmen var helt underbar! så jävla rolig och bra, den får högsta poäng av mig <3 många scener va hysteriskt roliga men roligast va nog spiderpig scenen "spider pig, spider pig does whatever a spider pig does" och en scen i sluttexterna med mr burns och smithers.

mr burns : smithers, jag tror inte på självmord. men om du vill testa så kanske det skulle pigga upp mig att se på?

när simpsons filmen kommer på dvd kommer den hamna i min videohylla.
nu vill jag se shrek 3!

image91

let's go to the cinemas!

ikväll ska jag på bio! det var jätte länge sen som jag va på bio, iallfall något år sen. vet inte riktigt varför jag inte varit på bio på så länge, har väl inte haft lust helt enkelt. sen har inga av de filmerna jag velat se kommit hit. men ikväll blir det iaf lite bio med felicia och co, simpsons filmen kan inte missas ju! har hört att den ska vara jävligt kul! så har man tur får man ett par goda skratt.

image90

I don't know what it is that they want.

idag tvingade jag mig upp klockan 8.00 när min hemska väckarklocka tjöt, det var riktigt tungt att ta mig upp då jag bara fått sovit 4 timmar. gjorde mig i ordning och sedan åkte jag och familjen till arninge centrum. jag passade på att sova påvägen dit, hade ändå inget bättre för mig liksom. shoppade skor borta i arninge, blev förälskad i ett par dödskalle mönstrade flats direkt! tror aldrig att jag handlat skor så snabbt förut. ett par herrliknande finskor slank också med, kostade bara 49 kr så jag var tvungen att ha dem. älskar att göra billiga fynd!


efter skoshoppande bar det av till farmor i vallentuna. farmor bjöd först på fika, sen satte jag mig i tv rummet och glodde lite på charlie chaplin. han är så sjuk rolig! hittar alltid någon film att kolla på hos farmor, peter har de flesta klassikerna. ungefär sådana filmer som jag gillar. sen bjöd farmor på pizza, precis det jag var sugen på idag. efteråt kollade jag och jocke lite på trollkarlen från oZ men jag hann bara se halva innan jag somnade. tur att jag redan sett filmen ett x antal ggr. älskar judy garland, hon är min förebild. sedan var det dags att åka hem så jag vinglade mig ur soffan och satte mig i bilen för hemgång. fick med mig hem 3 st hattar som farmor gav mig, jag har fått tillbaks min hattnojja som jag hade som liten. jag känner mig lite som edie sedwick i en av hattarna ;) lite factory känsla sådär.



tar det lungt ikväll eftersom att jag är så trött efter gårdagens lilla sömn,
ser fram emot att sova länge imorrn!

image89

do me a favour and break my nose!


igår gick jag ut med linda. började först lite här hemma, gjorde oss i ordning, prata lite om onsdagen och drack öl. sen runt elva tiden drog vi oss ut mot stan. först blev det en snabbis genom på G, men där var det mesta oldies så vi drog vidare. gick till trädgår'n där vi blev kvar ett tag, träffade lite folk som linda kändes som bjöd på dricka så då var vi ju tvungna att stanna ett tag iaf. fast jag blev fett lack när en av dom där kompisarnas kompis spillde ut öl över hela bordet och på mig, han skulle ha stryk! sen gick vi till pubhörnet där jag träffade lite bekant och blev kvar en stund, sen skulle linda dra vidare till mobergs och då gick jag tillbaks till trädgår'n och träffade felicia, nadine m.fl. följde inte med till mobergs eftersom att jag skulle upp klockan åtta idag och tänkte dra mig hem när krogarna stängde. men på nåt vid lyckades nadine lura med mig upp till mobergs till slut och mina pengar och sömn rök. kom hem från mobergs runt halv fyra tack vare att christoffer var snäll och skjutsade hem mig.





viva la france

jag och pappa satt och pratade om the doors och jim morrisons fans samtidigt som jag försökte övertala pappa om att vi ska åka till paris:

pappa: än idag sitter unga tjejer vid jim morrisons grav och dricker vin

jag: det skulle jag också göra om jag kunde, men nu bor inte jag i paris.
JA! dit kan vi åka pappa, för där regnar det!

pappa: vad har regn med saken att göra?

jag: du gillar ju inte sol ..

pappa: jag gillar inte regn heller.

fan jävla envisa ålandsälskande pappa! han vill bara åka till åland, gift dig med åland om du nu älskar det så mkt jag vill ju till paris! jag SKA åka dit en dag, för det finns så mkt jag vill se. t ex jim morrisons grav, moliéres teater m fl.

nu ska jag snart ut med linda och göra stan osäker, vi kanske ses? ;]



I'm good at being bad.

idag har jag varit och shoppat i täby centrum tillsammans med sofia & linda :) vi gjorde alla tre fina fynd, vi köpte alla en varsin kofta på gina tricot för bara 50 kr! min kofta är grå medans de andras är svart. jag köpte också en svart/vit hatt för 99 kr. var på jakt efter en charlie chaplin hatt men hittade inga sådana så det fick bli en annan som också var snygg. efter ett par timmars shopping drog vi oss hemmåt, sofia körde såklart :) första åkturen med henne. det var kul att se henne bakom ratten äntligen efter alla års tjat om körkort. när vi kom hem till norrtälje åkte vi först en snabbis till donken där jag köpte en choklad milkshake och sen blev det en snabbis på stan. en trevlig dag har det varit, tack tjejer! och sofia har jag verkligen saknat, umgås tyvär inte så ofta längre men det får allt bli en ändring på det nu! älskar dig fan.

image76

ikväll ska jag ut en stund med linda, blir en sväg på krogen sen ska jag
försöka komma hem i tid eftersom jag ska upp tidigt imorgon.
men jag har lärt mig att aldrig lova att komma i tid eftersom det är
ett löfte som jag oftast lyckas bryta.





favourite worst nightmare

i mitt förra inlägg skrev jag att jag inte skulle vara ute hela natten men det blev visst så ändå. gårdagen var jävligt nice, glömde bort att det bara var onsdag då den var som en typiskt fredagskväll. grymt mycket folk ute, fullt överallt. ska försöka summera min kväll utan att det blir för långt.

mötte upp linda och thomas och gick till trädgårn' där det var för fullt, fick stå i kö och vänta en timme om man ville komma in vilket verkade onödigt när man kunde gå till en annan krog - drog till pubhörnet en snabbis, gick på toa och sen gick vi vidare till på G eftersom att thomas gått dit till pm & sara - drack lite öl på på G sen skulle thomas dra vidare till teatern och då gick jag & linda tillbaks till pubhörnet där vi träffade linas syster som bjöd på öl. satt och pratade med dem tills man inte fick sitta ute längre utan var tvungen att gå in. då var det inge kul där längre så jag och linda drog tillbaks till på G där vi träffade nadine som hängde med oss. träffade christoffer, martin & co också. tillslut bestämde nadine att vi skulle till ted på efterfest, men jag och linda följde först med grabbarna till deras replokal en stund. där fastnade grabbsen förstås bakom instrumenten ett tag, men det var nice med hög impro musik. sen drog vi oss vidare, jag och linda skulle till ted eftersom nadine tjatade så förbaskat och då hängde martin på också. kom till ted men nadine svarade inte i telen så vi visste inte riktigt hur vi skulle komma in. martin tänkte klättra upp på balkongen men det tyckte inte jag var någon bra idé eftersom jag inte ville att han skulle dö då. istället började han trycka på snabbtelefonknapparna och tillslut kom han fram till ted, fast det var teds bokompis robban som svarade och släppte in oss. hos ted sov typ alla utom robban och henrik. hängde därför kvar där med dem till klockan sex imorse, sen var det dags att bege sig hem tyckte jag. en riktig nice kväll måste jag säga.

I tell you we must die!

hade inte tänkt göra någonting ikväll men nu ska jag tydligen ut på krogen, med linda, thomas & co.lär inte vara ute hela natten dock, ska försöka göra nytta imorgon har jag lovat mamma.

har varit en massa the doors idag, me love <3

Josefin 18 år!

igår när jag skulle ta 637:an och åka ut till jossan i broby råkade jag och alla andra resenärer ut för en riktig galning. han skrek och sparka på busskuren och var allmänt läskig. just en såndär kille som det kan slå slint i huvudet på. tillslut hade någon bra människa ringt polisen som kom och hämtade honom precis innan vi skulle kliva på bussen. hade varit jätte jobbigt om han åkt med. hos jossan bjöds det på grillat och tårta, riktigt nice. sen hade vi en massa tjejsnack vilket alltid är trevligt. nästa vecka fyller lilla puman 18, då ska hon firas också :)



födelsedagsbarnet hittar ni på mittenbilden :)



hur kunde jag glömma?

den 30 maj 1997 förlorade jag en väldigt viktig person i mitt liv, någon som jag älskade väldigt mycket. allt gick på en minut, jag fick aldrig chansen att säga hejdå eller jag älskar dig. jag kommer ihåg den dagen så himla detaljerat. jag kommer ihåg hur jag kurade in mig under min säng bland alla mina gosedjur, kramade min rosa kanin som jag fått av denna person och hoppades på att allt skulle ordna sig, att alla bara överdrev. men det blev inte bra. detta har självklart medför en stor sorg i mitt liv som konstant följer mig och sår som jag tror aldrig kan läkas. det har fört med sig en stor ilska i mig som jag ibland låter gå ut över andra. jag är inte arg på någon annan än livet som är så fruktansvärt orättvist. jag har tänkt på denna händelse så himla mycket genom mitt liv, ibland gråter jag mig genom natten för att jag blir påmind om hur orättvist livet var mot mig den dagen. men i år när det var 10 år sedan så tänkte jag inte på det. det var inte förens idag när mitt vanliga splittrade jag återvände från semestern som jag kom på det. hur fan kunde jag glömma? jag antar att allt annat som hände i mitt liv under den perioden fick mig att tänka på allt annat och inte det. det är väl egentligen både bra och dåligt. för varje gång jag tänker på det här så blir jag bara så himla ledsen, men samtidigt hade jag velat hedrat minnet av min vän. jag kommer inte kunna sova inatt, för nu har jag samlat på mig för mkt tankar i huvudet.

save your prayers, i cannot be saved.

jag trodde jag var utråkad tills jag kände att jag var på väg att börja gråta. jag är bara lite deprimerad. hur kommer det sig att jag började känna så nu? jag tror att ensamheten tog tillbaks sitt fasta grepp. jag har klarat mig ifrån ensamhetkänslorna de senaste veckorna men nu är de tillbaks. kanske för att jag har tid att tänka på hur jag saknar allt som alla andra verkar ha? kanske för att jag gång på gång inser att det jag längtar efter mest av allt aldrig kommer hända. jag lyssnar på lite lou reed, han räddar mig ifrån att sätta mig ute i regnet och hoppas på lunginflammation. sånt här händer när jag inte är sysslosatt, då spenderar jag all tid på att kravla ner längst ner i mitt svarta hål. jag saknar teatern, där fick jag leva en stund. nu känner jag mig död igen, tom.

jag älskar dig lou.
image70



you are my best friend forever.

idag hade jag inte planerat att gör nånting men fick tillslut ut något av dagen.
pratade lite med felicia på msn, vilket ledde till telefonsamtal vilket ledde till att vi bestämde oss för att träffas en stund. mitt i allt skickade stefan sms om att jag skulle möta honom på baken inom en halvtimme. jaha då fick jag slänga på mig kläder och springa ner dit då. 500 kr fick jag för att jag varit statist, kunde inte ha kommit lägligare nu när jag är så fattig. kul att träffa stefan och alla andra som var där för sina teaterpengar. hanna & jossan var  t ex där och jossan bjöd hem mig till henne imorgon för då fyller hon 18. kul :) efteråt gick jag och mötte felicia och hade några trevligt timmar med henne. det var skönt att träffa henne, saknar henne så fruktansvärt mycket om dagarna. ska försöka träffa henne ihelgen, saknar våra galenskaper.

felicia, du betyder så fruktansvärt mycket och jag kan aldrig förklara hur mycket jag älskar dig. du känner mig på ett sätt som ingen annan gör, och jag känner dig på samma sätt. jag vet att du har det jobbigt just nu men jag ska alltid finnas vid din sida så det blir bra tillslut. du är världens vackraste.

image69
 Du & Jag , föralltid.

lite biler från gårdagen.

kubb i parken





png's 25-års fest

idiots are fun!

gårdagen vart också jävligt chill, jag gillart.
först tog jag det lungt hemma större delen av dagen och mobbade bakfulla lina, mohaha!
runt sex tiden kom lina, daniel och lilla tilde förbi mig. dom skulle åka och äta pizza och undrade ifall jag skulle med. jag hade precis ätit en god middag fylld med pommes så nej men jag hade ändå inget bättre för mig så jag följde med dem ändå. på väg hem till mig sen då vi skulle släppa av tilde hos mamma (hon skulle vara barnvakt) så lyssnade vi på finsk covermusik och tilde och jag gick bananas och dansade i baksätet. you should see her dance!

när vi lämnat av tilde hemma hos mig åkte vi ner till parken och spelade lite kubb.
linas bror tobias joinade oss så att vi blev jämna lag, jag & lina mot daniel & tobbe. vi vann såklart!

sen åkte vi hem och piffade upp oss lite för kvällens fest.
rimbosluskgrundaren hade födelsedagsfest och där var det ganska chill, lagom när man festat dagen innan. va där tills partyt var över sen började john blund göra sig påmind hos oss alla.

bilder från i fredags (20/6)








så låt oss skrapa skrapa skrapa loss!

gårdagen var så jävla bra! jag älskar att vara med mina brudar lina & linda, ni är helt genom underbara ska ni veta.

jag begav mig till bussstationen för att möta upp lina som kom från rimbo runt fyra tiden, sen skulle vi eller rättare sagt lina göra ett litet ärende på ica kryddan så vi gick dit en snabbis innan vi begav oss hem till mig och mötte upp linda som precis anlänt hemma hos mig när vi kom. gick bara in och lämna all sprit sen gick vi och åt pizza. det var väldigt gott och mysigt. jag försökte vara duktig och fälla upp parasollet vid bordet så jag skulle kunna se lina som satt på andra sidan. men min otur gjorde sig påmind ganska snabbt när jag halvt kastade iväg parasollet istället. hoppas det inte var så många som såg det! efter den goda pizzan var vi mätta och belåtna och jag kom på att jag skulle behöva snabbbesöka h&m och köpa en ny pudersvamp eftersom att min gamla var nerdränk i vatten då jag försökt tvätta den. gick förbi house of pain huset som natten innan råkat ut för brand! studion var helt tom och såg inte helt ok ut, jag som skulle tatuera mig snart! fuck that liksom!

när vi kom hem till mig igen satte vi oss direkt på altanen och började förkröka lite. gick lite segt ibörjan eftersom alla var trötta men sen vart vi på G när vi började göra oss i ordning och så. mitt i allt kom felicia på snabbvisit (hon var hos grannen) och ett glädjerus gick igenom min kropp då mitt hjärta skriker av längtan efter denna tös! när vi var klara gick vi också till grannen nadine för snabbvisit och hälsade på alla människor där. sen begav vi oss ner till krogarna på stan. gick igenom på G som var helt dött, sen blev det snabbvisit på trädgår'n också. träffade vidar på vägen och han var väldigt pratglad och trevlig :) sen hamnade vi på pubhörnet då christoffer tjatat in oss. blev kvar där ett tag och träffade en massa människor. sen blev det mobergs med alla människor. mobergs var väl sådär men jag var omringad av roliga människor så det gick an. en ganska lyckad kväll iaf måste jag säga :) ikväll ska jag på fest hos rimboslusk skaparen som fyller år med lina och co. mamma ska vara barnvakt åt tilde vilket jag tycker ska bli kul för då får jag träffa det lilla trollet som börjat prata och kommit i bäbismålbrottet!

lägger in lite bilder från gårdagen i ett annat inlägg.

for all the devotion written in your soul.

äntligen är det fredag! jag har längtat mig igenom denna vecka, och veckan har gått ganska snabbt förbi. idag var jag duktig och gick upp tidigt fastän jag sovit både lite och dåligt inatt, pallrade mig ändå upp klockan 10. hade planerat ett snabbbesök på stan idag eftersom jag trodde jag behövde köpa nya leggings, trodde att båda mina leggings var borta (ett par hade massa brännmärken & det andra var spårlöst försvunnen) men efter att mamma rådt mig att leta lite till så hittade jag ett av paren. så jag slapp stan, hjälper mamma med tvätten här hemma istället. vid fyra tiden ska jag träffa lina & lina och gå och äta pizza :) sen efter det blir det mys här hemma & party.

can someone buy me a little love?

snart fredag!

jag har sett fram emot morgondagen hela veckan,
för imorgon ska jag umgås med två av mina favoriter lina & linda.
vi ska ha så mysigt med pizzalunch och krök på min altan. fett med part-ay blir det!
jag lär vara fattig resten av sommarn men det är skitsamma,
får ragga upp en rik gubbe eller något.

hmpf

jag har lyckats få ett myggbett på kinden som kliar som fan! och inte nog med det,
vet ni vart mer jag lyckats få ett myggbett? på ögonlocket! hur jag nu lyckats med det. fult är det iaf.

you're a bitch but i love you anyway

oftast när jag börjar prata med lina på msn så slutar
det alltid med att jag skrattar så tårarna rinner. våra samtal spårar oftast ut, som nu.
jag sitter på msn och pratar med lina och magnusson i en konversation.
vet ni vad vi pratar om? braj, och om hur bra det är. braj all night long! i looooove braj! don't you?

sluta spöka i mitt huvud!

igår konstaterade jag att jag nog kommit över min eviga what if kärlek,
för under de veckorna jag var på teatern har jag inte tänkt på honom en enda gång.
men inatt drömde jag om honom och nu är han fast i min hjärna igen! GOD DAMNIT!

I know you love me!

lina sa bestämt att jag inte skulle höra av henne förens på fredag för hon
skulle vara arg på mig de närmsta dagarna.
det första jag möttes av imorse när jag vaknade var ett sms från lina som löd
"du är fett gay". hon kan bara inte låta mig va, she loves me too much.

image42

tog den här bilden från pelles bil när lina var utelåst ;D
hon är så söt när hon är arg!


bitchkärlek är bäst

jag och lina delar underbar och evig bitchkärlek. vi lever för att göra varandra miserabel men älskar varandra högt.
idag räddades jag ifrån rastlösheten av lina och hennes nya vän pelle, som var en trevlig och rolig prick. dom kom hit runt halv sju tiden och lina var lagom gullig och köpte äppelpaj till oss två eftersom jag var sugen på donkenpaj. sen blev vi kvar här i en halvtimme kanske och kollade i min studentkatalog. jag och lina är så jävla stolta över att vi är med på framsidan med vårat schyssta åk! :) sedan drog vi oss ner till parken och spelade kubb, jag och lina mot pelle. pelle vann med 2-1, men det var bara för att jag och lina förföljdes av en oturföljd fluga! när det började regna drog vi oss mot pelles bil och där blev vi kvar. efter typ 2 timmars tjat ifrån pelle om vad vi skulle hitta på fick han nog och slängde ut lina. just det, han slängde ut lina men inte mig som satt i baksätet. sen var vi elaka och retade lina från bilens insida i ett bra tag, till slut blev hon så arg att vi inte hade något annat val än att släppa in henne. men hon var inte arg så länge. jag lever dock ett hotat liv nu. du vet att jag älskar darl'!

träffade puman (hannah) idag också. det var trevligt. jag saknar henne redan, vi hade det kul på teatern :) ser fram emot din 18-årsdag babe! då blir det part-ay!

underbart är kort.

så var det roliga över. efter att ha spelat varje kväll i 1 veckas tid tog det roliga äventyret slut i söndags. egentligen slutade det i lördags då vi hade våran sista föreställning men hela söndagen gick åt att städa undan allt. jag saknar redan alla sköna teatermänniskor, det är så tråkigt om kvällarna. igår visste jag inte vad jag skulle ta mig till, är så fruktansvärt rastlös nu. det är iallafall skönt att slippa gå runt och marknadsföra hela dagarna. ser fram emot återföreningen som förmodligen sker någongång i augusti. nu tänkte jag passa på att lägga upp lite bilder från teatertiden.

innan vi kunde köra igång med alla rep var vi tvungna att bygga upp scenen vilket tog ca 2 dagar.


på söndagen satte vi igång med repetioner och fortsatte repa fram tills premiären på fredagen




fredagen den 6 juli hade vi efterlängtade premiär & efteråt blev det premiärmiddag på trädgår'n



på tisdagen var mina föräldrar och kollade och tog lite bilder på mig och resten av ungdomsenseblem.
blev även lite kort på mig och min numer fd teaterlärare stefan.


lördagen den 14 juli körde vi våran sista föreställning och då passade jag på att ta lite kort.
efteråt vart det lite avslutningfest.




dessa veckor har varit jävligt bra trots all stress och allt slit.
jag har inte haft tid att tänka en massa dåliga tankar som jag annars gör.
det har varit skönt att leva lite.

stage whore

har varit på teatern de senaste 2 veckorna från dag till sen kväll och därför inte orkat uppdaterat så det får bli en snabb uppdatering nu. igår hade vi efterlängtad premiär, gick jätte bra! superkul, alla är så himla bra. efteråt hade vi premiärfest på trädgår'n här i norrtälje vilket var fruktansvärt trevligt :) hade jätte kul med sofia resten av natten, hon är så sötnosig och bra. jag älskar att vara på teatern även om det är tufft ibland, jag älskar att vara nära människor som delar mitt stora intresse. och att vara på scenen är att leva för mig, om så bara för någon minut. jag älskar scenen! lägger upp lite bilder senare.

RSS 2.0