and heaven knows i'm miserable now


30 november


idag är det 1:a advent!

29 november

nu börjar det se lite julfint ut här hemma. julgardiner & ljusstakar har åkt upp i de flesta rummen. ska nog börja julpynta lite imorgon och städa. blev inte så mycket till städning idag, flyttade på en bok typ och orkade inte så mycket mer :)

annars så har det varit en lugn lördag. har lyssnat på musik hela dagen, vilket är bra för själen. just nu finns det en så sjukt bra låt som jag lyssnar på om och om igen, kings of leon - sex on fire. den måste ni bara höra!

jag ska nog ta och lägga mig snart. det börjar bli pensionärs varning på mig snart, fattas bara att jag börjar gå upp i gryningen. jag säger till om det någonsin inträffar, för det skulle vara något riktigt speciellt.

godnatt bloggen.

cutie


nicole richie & joel madden's dotter harlow
 är så söt så jag får hål i tänderna!

dangerous liaisons (farligt begär)

















friday

har bara tagit det lungt ikväll, smaskat popcorn och bara degat vid tv:n. hamnade framför idol, som ikväll hade gosspels tema med carola. carola såg inte klok ut .. men sen så är hon ju känd för att inte vara så klok, så det kanske passar? vad vet jag.

jag börjar bli ganska trött, men jag tänkte försöka hålla ut och kolla på nån film som början på 1:an snart. kommer inte ihåg vad den hette men den hade iallafall fått fyra + av tv-tidningen och michelle pfeiffer är med i den. värt att kolla in.

fniss


break the ice

rena rama isbanan ute. man ser ut som bambi när man försöker ta sig fram. inte kul jöö!

sharon tate


sing hallelujah!

it's official: tidningshögarna i mitt rum är borta!

nu blir mamma & pappa glada. dom har tjatat på mig i månader om de där jävla högarna. men tjat biter inte på mig, det har motsatt effekt på mig. jag blir automatiskt rebellisk. idag tog jag eget initiativ och det funkade ju bra. ihelgen ska jag göra julfint här!


after all, tomorrow is another day


one the waterfront (storstadshamn)
















jag har sagt det förut och det kan sägas igen,
marlon brando är tidernas snyggaste man!


GRATTIS EMELIE!


IDAG FYLLER VÄRLDENS SÖTASTE BUBCHE 20 ÅR! ♥

rest in pieces

fan alltså, jag känner hur jag åldras. snart sitter jag på ålderdomshem och knaprar piller. jag har så jävla ont i ryggen numer, en isande smärta längst rygggraden. har gått runt här hemma som en puckelryggad gammal tant idag och oj:at för mig själv. snart är det väl dags för pension och inte lär det bli mycket till pension, arbetslös och fattig som man är. då blir det fattighuset istället (om det finns sånna nuförtiden). det låter som en framtid att se fram emot..

nu ska jag lägga mig och läsa sofis mode. godnatt!

the music man


en ganska okej film, tycker det kunde ha varit lite bättre tempo.
kristin chenoweth lyfter filmen med sin otroligt vackra sång!

persona













how soon is now

idag är det precis 1 månad kvar till julafton.
känns om den månaden kommer flyga förbi.

24 november

shit. idag snöar det vill jag lova. snökaos!

skolbarnen lär vara överlyckliga för skolorna är stängda. men mindre kul är det väl för de som jobbar, som för pappa t ex som jobbar i sthlm .. det tog 3 timmar för honom att åka bussen till jobbet imorse och nu går inga bussar hem, så det blir övernattning hos farmor i vallentuna. som tur var går tågen iallafall.

man har inte precis dåligt samvete för att man bara är hemma idag. jag har kollat lite på film med brorsan som är skolfri.vi såg it's a very merry muppet christmas. mupparna, my darlings!

har precis slängt i mig lite (många) potatisbullar, är sjukt mätt. ska baka scones med mamma lite senare. vi tänkte att det kunde vara lite trevligt med sånt och varm choklad ikväll.





D


blockheads


oh, make me over


nu är jag hemma igen. middagen var väldigt god.
jag lyckades även dra hem några vinster på lotteriet ;)

nu funderar jag på vad jag ska se för film,
jag är sugen på nån gammal film. stummis skulle vara nice!
jag ska nog se laurel & hardy (dvs. helan & halvan).

22 november

årets pyssel var ingen höjdare, min pyssel komanjon svek mig i år.
men några julgranskulor fick jag gjorda iallafall.


nu ska jag snart på middag,
sen ska jag ner hit igen & kolla på film.

föresten, det är fett med snö ute!

53rd & 3rd


blah

så trött! kommer slocka så fort jag lägger mig.
fick några få timmars sömn inatt eller snarare imorse,
men nu ska jag sova hela natten lång.

imorgon är det de årliga julpysslet som gäller!
passar bra med snö nu.
gääääsp, godnatt!



dee dee my love


HAHA!


FLIGHT OF THE CONCHORDS - IF YOU'RE INTO IT

21 november

nu är vintern här. det är snö ute och minus grader. riktigt burrigt ute, men jag gillar det. nu kan jag klä mig varmt.

har varit och köpa nya leggings idag, behöver varmare leggings nu ju. var till biblan först och lämnade tillbaks mina lånade böcker och den här gången gick jag faktiskt därifrån tomhänt. får bli lite bokpaus nu, har dessutom böcker här hemma som ska läsas också.

har fått förfrågan av vänner att hänga med och se veronica maggio ikväll på mobergs, men 200 kr inträde lät inte så lockande för en fattig bonddräng som mig. jag gillar maggio jätte mycket men jag har verkligen ingen lust att hänga på mobergs ikväll. för inte går man hem efter spelningen om man pröjsat 200 spänn.

ge mig

såhär skulle jag vilja se ut i håret just nu,
hennes hårfärg är grymt snygg!


bild från facehunter

frozen

jag fryser halvt ihjäl här hemma. det är något överjävligt kallt! tror nästan det skulle vara värmare att bo på gatan än hos mig. jag har typ 5 lager med tröjor & filtar över mig men fryser lik förbannat arslet av mig. konstigt att man inte kommer upp ur sängen längre..

jag ser det snöar, jag ser det snöar

nu faller den första snön här i norrtälje :)

un long dimanche de fiançailles

vad gör man en dag som denna när det bara regnar? man kollar på film! och det är precis vad jag gjort. kurade upp mig med täcke och varm choklad och såg en långvarig förlovning som jag spelade in inatt. en fransk film med audrey tautou, som var lika underbar som vanligt.













dagens låt


ROD STEWART - MAGGIE MAY

my own private idaho

























feeling this

jag hade så sjukt kul igår! bästa kvällen på länge.

vi hamnade aldrig på havspiren, en källa inifrån sa att det inte var något drag där, istället blev det trädgårn & teatern. teatern verkade ha gubbkväll men det gjorde inget, vi intog scenen och dansade på. va dock bara kvar någon timme, sen gick vi hem till linnea & david några stycken och hade skrattmaraton. kom hem vid halv 5 och kände mig mer än nöjd med kvällen.

idag har jag inte gjort mycket. sov länge och sen när jag kom upp så kollade jag på batman begins med bror. har annars bara degat i pyamasen framför tv:n.

party like a rockstar

sitter passande nog och lyssnar på en låt som heter party like a rockstar, lite lagom upppiggande :) själva låten är ju ganska dålig men refrängen är kul att sjunga med på, jag tar den dessutom som ett tecken på att jag ska gå ut ikväll och ha kul.

jag är faktiskt ganska klar nu. jag dricker lite vin och tänkte snart börja bege mig mot linnea. sa att jag skulle vara där om senast 1h när hon ringde strax innan sju. jag meddelar imorgon om havspirens klubb är hiss eller diss, najs eller bajs.

haha, nu spelas weird al's - couch potato istället. dubbla budskap.

stop talking gibberish

det blev en lugn utekväll för mig igår. felicia & jag hamnade nere på krogen senare på kvällen med lite folk. jag blev lite trött sen så jag drog hem ganska tidigt vilket kändes ganska skönt.

idag har jag tagit det lugnt. har sett film med brorsan. såg en b-skräckis som hette typ steel trap, skit fånig film med dåliga skådespelare. joakim lyckas alltid få mig att se skitfilmer, för han tycker dom är bra. jag hade tänkt ta det lungt ikväll också men evelina ringde nyss och frågade om jag vill haka på henne och linnea ut. dom skulle till havspiren som numer också har nattklubb, har aldrig varit där förut så det lät ju ganska frestande. får se hur jag känner för det senare dock, med lite smink på kanske jag bli taggad.


fredag

sitter med felicia här hemma hos mig, vi dricker vin och lyssnar på nostalgisk musik. just nu spelas blues - under ytan, som man lyssnade på som liten kis. känner mig ganska gammal efter att ha kläckt ur mig: "på den tiden fanns ju inte riktigt musik till mobilen".

tidigare har jag haft camilla här. vi kollade på 2st filmer med robert gustafsson och skrattade rumporna av oss. han är för braaa! nu ska jag börja göra mig i ordning. kan inte se ut som en röv hela kvällen. bye!

tick-tock tick-tock


nu ska jag lägga mig och läsa chaplin,
sen om ett tag blir det sova.

imorgon kommer camilla e hit på da'n och kollar på film,
sen på kvällen ska felicia komma till mig och dricka lite vin.

godnatt bloggen.

oh you need to be loved

sweet marie, there's a hole where your heart should be
and on the hill she's begging for a harmony
sweet marie, there's a hole where your heart should be
and on the hill she's begging for a harmony

what beautiful lies you've been told
what terrible truths drown your soul
she hides behind all my lies

oh you need to be loved

sweet marie, how cold your body can be
and on the hill she's begging for a harmony
such a beautiful kiss in the face of fear
such a beautiful song burns through your ears
she hides behind all my lies

oh you need to be loved

13 november

idag har vi haft strömavbrott 2 ggr. sista gången stod jag i duschen. kände mig som janet leigh i psycho, väntade bara på fiolerna. jag fick lite små panik så jag slängde mig ganska snabbt ur duschen. att hitta en handuk var ju inte det lättaste! tillslut fick jag tag på min morgonrock så jag kunde ta mig  ut ur badrummet. hade ju inte varit så kul att gå ut naken när brorsan kompisar är här .. inte annars heller för den delen. alla hade det jävligt kul åt mig när jag satt där genomblöt med halvrakade ben. efter typ 3 minuter så kom strömmen tillbaks och jag kunde fortsätta min härliga dusch.


mary pickford used to eat roses











you tell them girl


12 november

tweedelidumm - tweedelidoo

ja här blir inga barn gjorda. jag är rastlös men trött, skit jobbigt. väntar på veckans greys anatomy. jag har börjat följa serien igen.. någorlunda. förra säsongen var jag dålig på att följa, jag tappade helt enkelt intresset. det var morgonsoffan som lockade då.

h&m är bra lustiga. när jag första gången skickade efter min byxor så skulle dom komma om 4 veckor, 1 vecka senare kunde jag hämta dom. jag skickade tillbaks dom för typ 2 veckor sen, sen i måndags så fick jag brev om att dom inte fanns i lager förens slutet av november och nu idag fick jag en lapp om att dom fanns att hämta. HMMMMMMMMMM! oh well, det är väl inget jag klagar på, tycker bara det är knasigt.

det var det jävligaste

jag tror minsann att jag fått en finne i näsan.
det är precis lika trevligt som det låter..

måndag

vad är det för en dag?
är det en vanlig dag?
nej det är ingen vanlig dag,
för det är prison break idag!
hurra hurra hurra!



JA TACK!


AMI JAMES

10 november

nu har jag skrivit mitt önskelista :) jag brukar vara ganska dålig på det för jag brukar inte önska mig något speciellt men i år har jag minsann spanat in finfina saker som hamnat på önskelistan. när man är arbetslös och fattig som jag som finns det en hel del att önska sig. som vanligt så står det filmer högst upp på listan, filmfantast som jag är.

tell me what is this thing that i feel like i'm missing and why can't i let it go


jag ska sova gott inatt på mina nya kudde!


på tal om snygga kläder

klänningen som serena bar i kvällens gossip girl var helt underbar! jag är helt kär i den. den kommer ifrån oscar de la renta's sommarkollektion och ligger nog långt över min budget. en sådan klänning vill jag gifta mig i, fast med lite mer vid nertill kanske. serenas frisyr var också helt underbar. gemig gemig gemig







i'm lost at sea with the stars falling all around me

idag sov jag länge. jag kunde bara inte förmå mig att kliva upp när klockan ringde, det var så djävulskt kallt så det kändes mer lockande att ligga kvar under täcket. i have no regrets

idag är det fars-dag, har firat pappa med lite fika och små presenter tidigare ikväll. har sett på film med brorsan idag igen, såg en gammal skräckis - my bloody valentine hette den och var en dålig lågbudgetfilm. däremot var det en ganska söt snubbe med i den och tjejorna hade fina 70-talskläder så den gick an ändå.





den där emma watson är bra snygg alltså

den 3:e bilden nästan skriker perfektion.



emma in vouge italy

buzz buzz

det har varit såå skönt att bara vara hemma ikväll. har mumsat lantchips och sett bee movie med brorsan. den var ganska kul i början men mot slutet tappade jag intresset mer och mer. jag är redan ganska trött, fastän jag sov ganska länge idag. men jag ska försöka hålla mig uppe, vill gärna se saturday night live som visas senare. får se hur det blir, somnar jag så somnar jag.

GRATTIS NADINE!


IDAG BLIR KÄRA GRAHNEN ÄNTLIGEN 20 ÅR!

in this world there's real and make believe

hann med 2st filmer hos camilla ikväll. wall-e & jiddra inte med zohan.wall-e är typ världens sötaste film, "ev-a?" och zohan var ganska kul. jag är sugen på mer film. ska nog se en kortis innan jag sover. godnatt

dagens låt



BOB DYLAN - BLOWIN' IN THE WIND

i know a girl from a lonely street, cold as ice but still as sweet. dry your eyes, sunday girl


7 november


nu är det fredag igen. veckorna bara flyger förbi,
innan vi vet ordet av så är det nytt år.

ikväll ska jag ha filmkväll med camilla g.
tror att vi ska se wall-E!

crazy animals

har precis kollat klart på årets ema gala. katy perry gjorde väl ett hyfsat jobb som host, hon hade djävulskt coola kläder! och öppningsnumret var hett.

nu sitter jag och lyssnar på katie melua. hon är braa! vill ni lyssna på skön musik med en härlig röst så rekomenderar jag henne. hennes texter är dessutom väldigt fina. en av mina favoriter är nog den gamla låten the closest thing to crazy.

nä, nu är det dags att sova. supertrött!
ska nog gå bättre att sova inatt. godnatt!

relaxed

kom hem för en stund sen efter en runda på stan med sofia. vi gick runt i affärerna och kollade efter lite jul inspiration. snart är det ju dags för julhandel vettni. känner mig inte alls särskilt motiverad i år. tog oss en fika på hörnan, wienerbröd och mineralvatten blev det för min del. mm, winerbröd är bra gott. såg en härlig röd morgonrock på åhléns som jag vill ha, den var så mjuk. jag behöver en ny morgonrock! känns som jag gått i den jag har nu i en evighet.

just nu väntar jag på mat. ska äta vegetarisk pyttipanna. sen ska jag ta mig en dusch, så jag blir fräääsch. tror jag ska ta och byta sängkläder också. då blir det extra skönt att sova inatt. ikväll är det dags för årets europe music awards och det ska jag se! katy perry är host pch perez är backstagehost, han brukar vara rolig!

6 november


hola bitches. sitter här & gör inte så mycket för tillfället. ska snart gå & möta sofia. ska sen ner på stan, sofia ska köpa present till sin mama. kommer ni ihåg att jag sa igårkväll att jag skulle somna direkt? jag ljög. jag somnade till en stund, sen vaknade jag av att jag frös arslet av mig & kunde sedan inte somna om. men det gör inget, för jag såg världens roligaste south park avsnitt. jag skratta så jag grät, fick hålla för munnen så jag inte skulle väcka resten av huset.  åhåhjaja, nu ska jag packa handväskan. ciao så länge!




nothing new


nu börjar det bli dags för mig att hoppa i säng. jag är väldigt trött efter valvakan inatt. ska bli så skönt att bara lägga mig och sluta ögonen, kommer nog somna direkt. imorgon ska jag ta mig upp ganska tidigt och träffa sofia l.

jag är föresten väldigt besviken på kalifornien idag.
där har man röstat för prop 8 vilket innebär att homoäktenskap förbjuds.
par som redan gift sig kanske inte ens får vara gifta längre. helt sjukt!
varför kan inte bara människor få leva som dom vill?

vi hörs imorgon bloggen, godnatt.

RIP MICHAEL CRICHTON (1942-2008)

michael chrichton skrev bl a jurassic park & skapade cityakuten (ER)

the best man won

jag satt uppe till 6.30 imorse & följde hela valvakan. när obama vunnit & haft sitt acceptence speech (som var typ hur bra som helst) så kunde jag nöjt somna. jag somnade lika snabbt som man tänder en lampa. jag är glad att jag inte missade när det inatt skrevs historia & jag är så glad att obama vann! fantastiskt. är ganska seg idag som ni kan förstå, har börjat vakna lite till liv till fast jag klev upp för några timmar sen.

must stay awake

jag sitter & kollar på filip & fredriks vakvaka, den passar mig utmärkt. jag zappar över till 4:an valvaka & självklart cnn:s valvaka där allting händer först. jag är så himla nervös! många tror ju att obama tar hem segern men det finns också en chans att han inte gör det. om han vinner så ser jag fram emot hans tal. han talar så fint så fint. börjar redan blir lite trött men fan alltså, jag ska stanna vaken!

election day - make a change

today's the day. inatt avgörs det amerikanska presidentvalet! jag hoppashoppashoppas att obama vinner. idiotiskt om dom sätter mccain & palin vid makten. fuck that. jag hoppas amerikanerna lärt sig av sina misstag (host bush host) & röstar på rätt man: BARACK OBAMA! blir han president så skrivs det historia inatt. då får amerika sin första svarta president :)

jag ska följa valvakorna så länge jag orkar. jag hoppas att det redan vid 3 inatt står klart vem som kommer vinna, för till klockan 6 orkar jag nog inte sitta. kommer bli jätte jobbigt om jag måste somna utan att veta vem som vunnit. jag håller tummarna hårt för obama.


it's a hardknock life

idag har jag tagit tag i min tidninghög som legat fint på mitt golv ett tag nu. har suttit sen kl 3 och sorterat och slängt gamla tidningar. men än är jag inte klar. nu ska jag ta och färga min mammas hår lite snabbt innan jag fortsätter. vill vara klar tills ugly betty börjar med allt.

4 november

vilket förjävla uppvaknande man fick. vaknade & satte på tv:n innan jag skulle göra mig i ordning lite frukost. på tv lekte dom med riktigt tarmar, riktigt vidrigt att se. min matlust försvann ganska snabbt. blää..

my goodies

igår var jag bakis & skakis. det kändes krävande att kliva upp ur sängen så där blev jag kvar hela dagen. därav blev det inget uppdaterande här.

halloween var bra! jag är väldigt nöjd med den, hade det väldigt trevlig med mina fina vänner (som var extra fina då). vi spenderade kvällen på teatern där man kom in gratis om man var utklädd. kunde använda pengarna till något vettigare istället, som att köpa alkohol ;) när man beställa en stor stark på teatern, då får man verkligen en stor stark. nu vill ni väll se bilder, och det är klart att ni ska få det.

några av mina gnuggisar


sofia som jackie sparrow


en söt liten pirat


jag var ganska nöjd med mitt slutresultat :)


sofia & emil innan utgång


jandré var gangster


felicia var också gangster :) schyssta pistoler hade dom också!


vi var förbi på G en snabbis


på teatern


emil & felicia på teatern


jag, jonathan & nadine


sofia & johan hemma hos mig efter stängnig


johan spökade ut sig när festligheterna var över


o'hoy landskrabbor!

just nu sitter jag & sofia a.k.a jackie sparrow ;) och dricker vin! det är gott och vi har det bra. längtar tills det blir utgång! partaaaaayy! nu ska vi ta bilder. ciao!

lydia the tattooed lady

wie! nu har jag gnuggisar över armarna, fula men dom duger bra :) får se hur länge dom håller dock. jag har lyckats lockat mitt hår också! det gick bättre än det brukar vilket var skönt. jag brukar annars svära en stund och sen ge upp till slut, men inte idag. nu väntar jag på att sofia ska höra av sig, när hon kommer hit ska jag sätta på mig kläderna. ska få ett par röda strumpbyxor av henne :) dumdidumm dummdidumm..

they did the monster mash


BOB PICKETT & CRYPT KICKERS - MONSTER MASH
jag vill tillägna denna till felicia.


THE MISFITS - MONSTER MASH

america does it better

en vacker dag, då ska jag fa-an fira halloween i usa!

heidi klum & seal är duktiga på att klä ut sig.


även christina aguilera & hennes jordan firar halloween.


sheryl crow klädde ut sig till pilot under en spelning.


teri hatcher var the queen of hearts förra året.


carson daly som en banan


ellen degeneres som en gravid jennifer lopez. klockrent!


anne hathaway som cleopatra


jim carrey tappade ett öga


matt laur som paris hilton. ganska likt va? ;)


p diddy som gladiator


mariah carey & nick cannon som cookies


lance bass som student & kim kardashian som wonder woman (!)


katy perry hade födelsedagsfest förra helgen & klädde ut sig till freddie mercury


tori spelling, hennes son & hund som humlor :)
henne man som ali g.


brookes shields tog en promenad som kisse


you're gonna fall behind me

va med pihlen en stund tidigar på förmiddagen. meningen var att vi skulle gå på stan så vi åkte ner dit. insåg ganska snabbt att ingenting var öppet eftersom det är röd dag idag. ding ding ding! åkte till alla livsmedelsaffärer här och kollade på halloweenprylar, kunde konstatera att alla har ungefär samma utbud. värdelöst! vi fick inte så mycket uträttat. men sofia vet iallafall på ett ungefär hur hon ska klä sig ikväll. jag ska vara sailor ikväll ;) ska försöka göra mitt hår lite 50-tals lockigt. bästa att sätta igång i tid så jag inte står i sista minuten och förbannar allting. jag ska ha en massa gnuggisar på armarna! nu ska jag försöka göra lite nytta. jag lämnar er med den här fina bilden på sofia :) jag dog lite när hon prövade den masken.


RSS 2.0